Παιδιά σκέφτομαι να καλέσω κάποια που να είναι πολύ όμορφη και να κάνει πολύ καλό μασάζ, χωρίς απαραίτητα να δίνει έξτρα, απλά να δέχεται χωρίς πετσέτα... Πολλά ζητάω το ξέρω, αλλά λέω να δοκιμάσω τις αντοχές μου!!! Έχω μια πρόταση από φίλο εδώ αλλά θα ήθελα να δω και εναλλακτικές..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 456
Πολύ καλό για να είναι αληθινό...ειναι αληθινο προφιλ
ειναι δοκιμασμενο ?
Μουφα οι φώτο και μουφα και αυτές που μου έστειλαν! Κλεμενες φώτο έχουν οπότε δεν ξέρεις τι θα σου έρθειΠολύ καλό για να είναι αληθινό...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς ούτε πολύ όμορφη υπάρχει ούτε πολύ καλό μασάζ να κάνειΠαιδιά σκέφτομαι να καλέσω κάποια που να είναι πολύ όμορφη και να κάνει πολύ καλό μασάζ, χωρίς απαραίτητα να δίνει έξτρα, απλά να δέχεται χωρίς πετσέτα... Πολλά ζητάω το ξέρω, αλλά λέω να δοκιμάσω τις αντοχές μου!!! Έχω μια πρόταση από φίλο εδώ αλλά θα ήθελα να δω και εναλλακτικές..
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.094
- Πόντοι
- 201
ναι ειναι αστερι ειδικα οταν φοραει φουστα...?εμενα παντως μου εχει καψει την καρδια μια ρεσεψιονιστ στον Πριαμο Ηλιουπολη
Θα με κάνετε να πηγαίνω Πρίαμο Ηλιούπολη...ναι ειναι αστερι ειδικα οταν φοραει φουστα...?
Μαίρη , Αννα , Ιωαννα από https://massagejoy.gr/therapeftries/anna/ Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...έχουν γραφτεί πολλά...όμορφες Ελληνίδες θεραπεύτριες...μασαζ πολύ καλο και θα περάσεις μπομπα όπως έχουμε περάσει και εμείς....από τα πιο οργανωμένα γραφεία του χώρου...τελευταία έκανα με Μαίρη (Τρίτη φορά) και ήταν τοπ!!τρανο τυπακι πέρα από το μασαζ της κτλ ήπιαμε το κρασάκι μας περάσαμε σούπερ...καλα να περάσεις...παιχτες,αυριο ερχομαι αθηνα.λεω να ορμηξω στο τζοι μασαζ.για θυμηστε μου ρε μαγγες με π.μ,ποια να παρω?εχουν αναφερθει δυο μωρα καλα.πλερωνω,αλλα να μην πανε χαμενα τα λεφτουλια μου.βεβαια θα συναντηθω και με αματουρακι,εμφανισιακα πολυ καλο.πιστευω να περασω μπομπα.
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Πολυ δυνατα μωρα και τα 3 - ελληνιδες....Μαίρη , Αννα , Ιωαννα από https://massagejoy.gr/therapeftries/anna/ Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...έχουν γραφτεί πολλά...όμορφες Ελληνίδες θεραπεύτριες...μασαζ πολύ καλο και θα περάσεις μπομπα όπως έχουμε περάσει και εμείς....από τα πιο οργανωμένα γραφεία του χώρου...τελευταία έκανα με Μαίρη (Τρίτη φορά) και ήταν τοπ!!τρανο τυπακι πέρα από το μασαζ της κτλ ήπιαμε το κρασάκι μας περάσαμε σούπερ...καλα να περάσεις...
συμφωνω σε ολα μαζι σου
εγω πιο πολυ η μαιρη ειναι το στυλ μου για επαναληψεις
πολυ καλα παιδια και οι 3 και περνας ομορφα μαζι τους
συνιστω φουλ ειδικα Μαιρη + Ιωαννα
ιωαννα πολυ αισθησιακη κ φουλ ανετη
Ολες ειναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ.......
Τελευταία τροποποίηση:
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.094
- Πόντοι
- 201
Εγω λεω να παρει και τις 3 μαζι να ευχαριστηθει ο ανθρωπος ?Πολυ δυνατα μωρα και τα 3 - ελληνιδες....
συμφωνω σε ολα μαζι σου
εγω πιο πολυ η μαιρη ειναι το στυλ μου για επαναληψεις
πολυ καλα παιδια και οι 3 και περνας ομορφα μαζι τους
συνιστω φουλ ειδικα Μαιρη + Ιωαννα
ιωαννα πολυ αισθησιακη κ φουλ ανετη
Ολες ειναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ.......
gioutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
ρε μαγκες για εμας που εχουμε προβλημα με δουλεια. υπαρχει κατι για την ωρα?? οχι βιζιτα !!! μασαζακι και φραπε αντε καλαμακι !!! ή τετοια ωρα μονο call girls ?
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
με φουστα δε θυμαμαι να την εχω δει φιλε ευτυχως, μονο με τζιν, ασε μη με βαρεσει κανα εγκεφαλικο καλυτερα χαχαχαχναι ειναι αστερι ειδικα οταν φοραει φουστα...?
Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
Οποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.905
- Πόντοι
- 25.186
Μολις διαβασα αυτο το ποστ,μου θυμισε λαικη αγορα....εδω οι καλές ντοματες!!!μέλι τα πεπόνια!Μαίρη , Αννα , Ιωαννα από https://massagejoy.gr/therapeftries/anna/ Ελληνίδες της διπλανής πόρτας...έχουν γραφτεί πολλά...όμορφες Ελληνίδες θεραπεύτριες...μασαζ πολύ καλο και θα περάσεις μπομπα όπως έχουμε περάσει και εμείς....από τα πιο οργανωμένα γραφεία του χώρου...τελευταία έκανα με Μαίρη (Τρίτη φορά) και ήταν τοπ!!τρανο τυπακι πέρα από το μασαζ της κτλ ήπιαμε το κρασάκι μας περάσαμε σούπερ...καλα να περάσεις...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ρώτα τον ΝιονιοΟποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
Θα σε κατατοπίσει!
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Ρε γκραβιτι τι ωραίο μωρό; Αυτή παραείναι μιλφ!!!Οποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη είναι στο site του deluxe χρόνια τώρα....Ρε γκραβιτι τι ωραίο μωρό; Αυτή παραείναι μιλφ!!!
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Οποιος εχει εμπειρια απο Αλικη Ντελουξ
ας μας διαφωτισει
ειναι ωραιο μωρο
Την Αλίκη την είχα πάρει όταν είχε πρώτο πάει στο Deluxe ( πριν 3-4 χρονια αν θυμαμαι καλα) βεβαια τοτε ειχε λιγα κιλα παραπανω δεν ειναι του γουστου μου αλλα οκ οπως ειπαμε γουστα ειναι αυτα κ διαφερουν αρκετα αλλα το προσωπο ωραιο! στα του αγωνα τωρα εκανε ταντρα μασαζ τα εβγαλε ολα (γυμνη) και μπορω να πω οτι ητανε πολυ καλο μασαζ την ειχα παρει για 2 ωρες γιατι παντα κανω 2 ωρες θελω να το απολαμβανω το μασαζ δεν μου φτανει 1 ωρα και ητανε απολαυστικο! Τωρα για το εξτρα εγω δεν ηθελα να προχωρησω πολυ παραπανω γιατι δεν μου αρεσε αυτο που εβλεπα με τα παραπανω κιλα ( δεν ειναι βεβαια ωραιο αυτο που λεω αλλα σορυ παιδια απλα δεν μου εβγαινε) και απλα μου εκανε μια φραπεδια αλλιως το πηγαινε για φουλ! τοτε ειχα δωσει 130ευρω! Τωρα βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι η κοπελα στο σωμα αλλα το προσωσπο ειναι ωραιο!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Πάντως ρε gravity με έχεις μπερδέψει.
Στις 4/4 γράφεις αυτό
Στις 4/4 γράφεις αυτό
και μετά απο 3 ημέρες αυτόΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ να ειναι Χαλια το ΠΡΙΒΕ μασαζ
ενα ψευτο προφιλ στο ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΕΙΝΑΙ
ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ - και εγω δοκιμασα και Δεν μου αρεσαν παρα πολλα πραγματα
Στο ΠΡΙΒΕ εχει παει η γνωστη σε ολους αφροδιτη
η γνωστη σε ολους Ολυμπια που ηταν στο VIP massage
και κανα 2 ασχετες ακυρες
ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΙΒΕ ΙΝΣΤΑΓΡΑΜ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
( ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΗ )
τι μεσολάβησε σε αυτό το τριήμερο?Για οσους ψαχνουν υπηρεσιες αισθησιακου μασαζ
και συγκεκριμενα
Boby to Body
Το παρεχουν
1) Η ΤΕΑ με το Diamonds Massage VIBER 697 939 8952
2) VIP Massage VIBER 698 0 280 270
3) Prive Massage ( Instagram ) VIBER 698 80 96 895
*** Απο DELUXE το παρεχει η Μιλφαρα η ΖΩΗ !
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
έδωσες 130€ και δεν ανογει μύτη να σου γράψουν ότι για μια μαλακία έδωσες τόσα χρήματα αλλά όταν εγώ και κάποιά άλλα μέλη σωστά γράφουν κάτι αντίστοιχο πέφτουν οι γνωστοί άγνωστοι να θάξουν και να κοροϊδέψουν!Την Αλίκη την είχα πάρει όταν είχε πρώτο πάει στο Deluxe ( πριν 3-4 χρονια αν θυμαμαι καλα) βεβαια τοτε ειχε λιγα κιλα παραπανω δεν ειναι του γουστου μου αλλα οκ οπως ειπαμε γουστα ειναι αυτα κ διαφερουν αρκετα αλλα το προσωπο ωραιο! στα του αγωνα τωρα εκανε ταντρα μασαζ τα εβγαλε ολα (γυμνη) και μπορω να πω οτι ητανε πολυ καλο μασαζ την ειχα παρει για 2 ωρες γιατι παντα κανω 2 ωρες θελω να το απολαμβανω το μασαζ δεν μου φτανει 1 ωρα και ητανε απολαυστικο! Τωρα για το εξτρα εγω δεν ηθελα να προχωρησω πολυ παραπανω γιατι δεν μου αρεσε αυτο που εβλεπα με τα παραπανω κιλα ( δεν ειναι βεβαια ωραιο αυτο που λεω αλλα σορυ παιδια απλα δεν μου εβγαινε) και απλα μου εκανε μια φραπεδια αλλιως το πηγαινε για φουλ! τοτε ειχα δωσει 130ευρω! Τωρα βεβαια δεν ξερω πως θα ειναι η κοπελα στο σωμα αλλα το προσωσπο ειναι ωραιο!
Βρε μύλος θα το κάνω εγώ εδώ μέσα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63