Σύντροφοι καλησπέρα και καλώς με βρήκατε. Έχει λίγες μέρες που ανακάλυψα ότι forum είναι ενεργό και μιας και είμαι καιρό στο κουρμπέτι (από μπουρδελότσαρκες στον Βαρδάρη, μετά στούντιο σφαγεία έως call girls και τα τελευταία χρόνια κυρίως μασατζίδικα).
Θα ξεκινήσω από την τελευταία μου εμπειρία για να έχω και δικαίωμα να ζητήσω γνώμες κλπ.
Πριν καμιά βδομάδα πέρασα από την Βάνα (σπα) στην Λαμπράκη, Σταυρούπολης. Κλείνω ραντεβού και ενώ φτάνω στην ώρα μου μου λέει να περιμένω.
Με χάλασε που λίγο πριν απο μένα ήρθε συναθλητής χωρίς ραντεβού και τον έβαλε στην θέση μου γιατί τον πέρασε για μένα και περίμενα μία ώρα. Για να με αποζημιώσει για το μπέρδεμα και την αναμονή με κέρασε ένα 15 λεπτά μασάζ.
Γενικά όμως όσο περίμενα ήρθαν άλλοι δύο χωρίς ραντεβού (ο ένας βαρέθηκε και έφυγε, ο άλλος περίμενε). Την βρήκα λίγο άβολη την φάση.
Στο ζουμί τώρα. Είχε 3 κοπέλες, Ελληνίδες η Αντριάννα γύρω στα 22 κλασικό next door girl με γλυκιά φατσούλα, η Σίσυ αν θυμάμαι καλά, αδιάφορη έως λίγο άσχημη στην φάτσα με γυαλιά και πιασίματα και μάλλον γύρω στα 22 επίσης και αλλη μία που δεν θυμάμαι όνομα, ψηλή, αδύνατη μακρύ, σγουρό μαλλί με γόβες στριπτιτζούς και δερμάτινα ρούχα.
Έμεινα στην τηλεφωνική ενημέρωση από την Βάνα για 30€ η μία ώρα μασάζ. Πήρα την Αντριάννα. Στην αρχή ξεκίνησε με μέτριο μασάζ, αλλά στην πορεία μπορώ να πω ότι τα έδωσε όλα. 75 λεπτά (τα 15 κερασμένα) στα 30€.
Με ρώτησε αν θέλω επιπλέον 15λεπτο με 10€. Την είπα μόνο αν είναι χωρίς την πετσέτα. Δεν δέχτηκε και είπε πως οτιδήποτε χωρίς πετσέτα την επόμενη φορά και με άλλη κοπέλα.
Αν θελήσω μόνο μασάζ θα ξαναπάω σίγουρα και το συνιστώ, αλλά με την καμία δεν δίνω +50 για φραπέ που είπε και ένας προηγούμενος.
Ελπίζω να σας κατατόπισα...