Dames MasazΓιατί δεν το βρίσκω στο inst αυτό το dames
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
μακαρι να σου πανε ολα καλα. θα μου τα πεις και απο κοντα στο DamesΆντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μου
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.521
- Πόντοι
- 2.356
Θες να μας εξηγήσεις Για να μη υποψιαζόμαστε διάφοραΆντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μου
Κατ αρχήν είσαι εσύ στη φώτο γιατί κάτι δε μου ταιριάζει σύμφωνα με τα κιλά π μας είπες πως έχεις
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.127
- Πόντοι
- 2.046
Ναι δύο έχουν.Δύο είχαν; Φαντάσου ούτε αυτό δεν ήξερα
Crystal Massage | Thessaloníki
Crystal Massage, Thessaloniki. Gefällt 2.777 Mal · 14 Personen sprechen darüber · 1 Person war hier. Κέντρο ευεξίας μασάζ
www.facebook.com
The Krystal massage | Thessaloníki
The Krystal massage, Thessaloniki. Gefällt 1.821 Mal · 1 Personen sprechen darüber. Το απολυτο μασαζ της πολης
www.facebook.com
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.578
- Πόντοι
- 736
Η κατάντια της πόλης μας φαίνεται και στο εξής: μπαίνει εδώ μέσα η κάθε μέτρια η οποία μας παρουσιάζεται ως πορνοστάρ και μας την λέει κιόλας…
Εντωμεταξύ αυτές οι μέτριες δίνουν κάτι free sex προς άγραν θετικών κριτικών και δημοσιεύσεων…
Μαύρο
Εντωμεταξύ αυτές οι μέτριες δίνουν κάτι free sex προς άγραν θετικών κριτικών και δημοσιεύσεων…
Μαύρο
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Πόσο μικρόψυχά όλα τα μηνύματα σου. Εγώ προσφέρω κάποιες υπηρεσίες μπορείς να με κρίνεις Για τις υπηρεσίες μου και να μην τον παίζεις Νικολούλημακαρι να σου πανε ολα καλα. θα μου τα πεις και απο κοντα στο Dames
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα Human. Φυσικά, είμαι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που αποφάσισα αν τα καταφέρω να κάνεις ευχαριστημένους πελάτες με τις υπηρεσίες μου.Θες να μας εξηγήσεις Για να μη υποψιαζόμαστε διάφορα
Κατ αρχήν είσαι εσύ στη φώτο γιατί κάτι δε μου ταιριάζει σύμφωνα με τα κιλά π μας είπες πως έχεις
Όλες οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές..
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα από την υγρή Θεσσαλονίκη σε όλα τα παιδιά
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Αυτή η Βίκυ στεφάνια κλπ κλπ καλλιτέχνιδα και τηλεπερσονα ριαλιτυ που πέρσι έκλεισα ραντεβού που βρισκόταν στη Νεάπολη και μόλις άνοιξε τη πόρτα σηκώθηκα και έφυγα γιατί δεν πάει στο νημα της και την αφήνουν οι admin να προσβάλει και να διαφημίζεται αντί να κάνει μοκο; να πας στο νημα σου κουμπάρα
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Παρεμπιπτόντως επειδή είχα απορία και έχω καιρό να πάω σε οποιοδήποτε μασατζιδικο η γενικά σε κοπέλα με υπηρεσίες γιατί έτρεχα με δουλειές δοκίμασα το ρελιφ ήξερα τι με περιμένει αλλά νταξει μιλάμε για κοροϊδία στο μεγαλείο της καταρχάς είδα αυτή τη Μαρία τη θεία που το χει στη πόρτα πολύ πιο σεξουαλικη είναι από τις πιτσιρίκες που σε κάνουν με τα πόδια....γενικά απορώ με ποιον πάει συνεχόμενα κα είναι πελάτης εκεί και του τα τρώνε ενώ πάει βαράει σπίτι μαλακά μόνος του
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.333
- Πόντοι
- 3.786
Ίσως το relief να μην απευθύνεται στο μέσο μέλος του φόρουμ.Παλιά ας πούμε υπήρχαν αρκετά μασατζίδικα όπου ξάπλωνες ολόγυμνος,αλλά δε σου την έπαιζαν.Παρεμπιπτόντως επειδή είχα απορία και έχω καιρό να πάω σε οποιοδήποτε μασατζιδικο η γενικά σε κοπέλα με υπηρεσίες γιατί έτρεχα με δουλειές δοκίμασα το ρελιφ ήξερα τι με περιμένει αλλά νταξει μιλάμε για κοροϊδία στο μεγαλείο της καταρχάς είδα αυτή τη Μαρία τη θεία που το χει στη πόρτα πολύ πιο σεξουαλικη είναι από τις πιτσιρίκες που σε κάνουν με τα πόδια....γενικά απορώ με ποιον πάει συνεχόμενα κα είναι πελάτης εκεί και του τα τρώνε ενώ πάει βαράει σπίτι μαλακά μόνος του
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Για 60 ευρώ και με ειρωνεία και ύφος; μούτρα που βαριούνται εκεί μέσα και χώρος λες και μένουν μεταναστες; εγώ δεν έχω θέμα να πληρώσω και παραπάνω αν αξίζει η φάση και σε απλό μασαζ εννοείται έχει τύχει και κοπέλα να καταλάβω ότι δεν θέλει που είναι στη δουλειά να τη πω μην μου τον παίζεις και επειδή την συμπάθησα να της δώσω όλα τα λεφτά στο ρελιφ 60 ευρώ τι ακριβώς πληρώνεις τον χώρο τις υπηρεσίες ή την εξειδίκευση;;; στη χειρότερη έπρεπε να σου παίζουν πουτσα μπας και ξαναπαςξαναπαςΊσως το relief να μην απευθύνεται στο μέσο μέλος του φόρουμ.Παλιά ας πούμε υπήρχαν αρκετά μασατζίδικα όπου ξάπλωνες ολόγυμνος,αλλά δε σου την έπαιζαν.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.521
- Πόντοι
- 2.356
Ωραία οπότε το dames έχει πάρει τις φώτο σου κ διαφημίζεται οπότε σηκώνει καταγγελία εκτός αν δουλεύεις κ εκεί παράλληλαΚαλημέρα Human. Φυσικά, είμαι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που αποφάσισα αν τα καταφέρω να κάνεις ευχαριστημένους πελάτες με τις υπηρεσίες μου.
Όλες οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές..
Και εσένα τι σε νοιάζει μωρη κουτσομπολιά....θα σε στείλω στην ΤατιάναΩραία οπότε το dames έχει πάρει τις φώτο σου κ διαφημίζεται οπότε σηκώνει καταγγελία εκτός αν δουλεύεις κ εκεί παράλληλα
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Έγινε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. (καμιά ειρωνεία)Ωραία οπότε το dames έχει πάρει τις φώτο σου κ διαφημίζεται οπότε σηκώνει καταγγελία εκτός αν δουλεύεις κ εκεί παράλληλα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.521
- Πόντοι
- 2.356
Απάντηση δε πήρα όμωςΈγινε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. (καμιά ειρωνεία)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα παίρνειΚαι εσένα τι σε νοιάζει μωρη κουτσομπολιά....θα σε στείλω στην Τατιάνα
Είσαι μεγάλη κουφάλα να το ξέρεις να το βγάλω τώρα η μετά
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Απάντηση δε πήρα όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσα παίρνει
Είσαι μεγάλη κουφάλα να το ξέρεις να το βγάλω τώρα η μετά
Κάνει και η Μαρία πρόγραμμα φίλε σου είπε τίποτα;Παρεμπιπτόντως επειδή είχα απορία και έχω καιρό να πάω σε οποιοδήποτε μασατζιδικο η γενικά σε κοπέλα με υπηρεσίες γιατί έτρεχα με δουλειές δοκίμασα το ρελιφ ήξερα τι με περιμένει αλλά νταξει μιλάμε για κοροϊδία στο μεγαλείο της καταρχάς είδα αυτή τη Μαρία τη θεία που το χει στη πόρτα πολύ πιο σεξουαλικη είναι από τις πιτσιρίκες που σε κάνουν με τα πόδια....γενικά απορώ με ποιον πάει συνεχόμενα κα είναι πελάτης εκεί και του τα τρώνε ενώ πάει βαράει σπίτι μαλακά μόνος του
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Γιατί δεν την αφήνεις εσύ! Αντί να πας εσύ στο νημα της, να πεις τη γνωμη σου για δαυτην, κάθεσαι και τη σχολιάζεις εδώ.Αυτή η Βίκυ στεφάνια κλπ κλπ καλλιτέχνιδα και τηλεπερσονα ριαλιτυ που πέρσι έκλεισα ραντεβού που βρισκόταν στη Νεάπολη και μόλις άνοιξε τη πόρτα σηκώθηκα και έφυγα γιατί δεν πάει στο νημα της και την αφήνουν οι admin να προσβάλει και να διαφημίζεται αντί να κάνει μοκο; να πας στο νημα σου κουμπάρα