Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
Θες να μας εξηγήσεις Για να μη υποψιαζόμαστε διάφορα
Κατ αρχήν είσαι εσύ στη φώτο γιατί κάτι δε μου ταιριάζει σύμφωνα με τα κιλά π μας είπες πως έχεις
Καλημέρα Human. Φυσικά, είμαι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που αποφάσισα αν τα καταφέρω να κάνεις ευχαριστημένους πελάτες με τις υπηρεσίες μου.
Όλες οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές..

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
303
Πόντοι
20
Αυτή η Βίκυ στεφάνια κλπ κλπ καλλιτέχνιδα και τηλεπερσονα ριαλιτυ που πέρσι έκλεισα ραντεβού που βρισκόταν στη Νεάπολη και μόλις άνοιξε τη πόρτα σηκώθηκα και έφυγα γιατί δεν πάει στο νημα της και την αφήνουν οι admin να προσβάλει και να διαφημίζεται αντί να κάνει μοκο; να πας στο νημα σου κουμπάρα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
303
Πόντοι
20
Παρεμπιπτόντως επειδή είχα απορία και έχω καιρό να πάω σε οποιοδήποτε μασατζιδικο η γενικά σε κοπέλα με υπηρεσίες γιατί έτρεχα με δουλειές δοκίμασα το ρελιφ ήξερα τι με περιμένει αλλά νταξει μιλάμε για κοροϊδία στο μεγαλείο της καταρχάς είδα αυτή τη Μαρία τη θεία που το χει στη πόρτα πολύ πιο σεξουαλικη είναι από τις πιτσιρίκες που σε κάνουν με τα πόδια....γενικά απορώ με ποιον πάει συνεχόμενα κα είναι πελάτης εκεί και του τα τρώνε ενώ πάει βαράει σπίτι μαλακά μόνος του

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.650
Πόντοι
3.786
Παρεμπιπτόντως επειδή είχα απορία και έχω καιρό να πάω σε οποιοδήποτε μασατζιδικο η γενικά σε κοπέλα με υπηρεσίες γιατί έτρεχα με δουλειές δοκίμασα το ρελιφ ήξερα τι με περιμένει αλλά νταξει μιλάμε για κοροϊδία στο μεγαλείο της καταρχάς είδα αυτή τη Μαρία τη θεία που το χει στη πόρτα πολύ πιο σεξουαλικη είναι από τις πιτσιρίκες που σε κάνουν με τα πόδια....γενικά απορώ με ποιον πάει συνεχόμενα κα είναι πελάτης εκεί και του τα τρώνε ενώ πάει βαράει σπίτι μαλακά μόνος του
Ίσως το relief να μην απευθύνεται στο μέσο μέλος του φόρουμ.Παλιά ας πούμε υπήρχαν αρκετά μασατζίδικα όπου ξάπλωνες ολόγυμνος,αλλά δε σου την έπαιζαν.

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
303
Πόντοι
20
Ίσως το relief να μην απευθύνεται στο μέσο μέλος του φόρουμ.Παλιά ας πούμε υπήρχαν αρκετά μασατζίδικα όπου ξάπλωνες ολόγυμνος,αλλά δε σου την έπαιζαν.
Για 60 ευρώ και με ειρωνεία και ύφος; μούτρα που βαριούνται εκεί μέσα και χώρος λες και μένουν μεταναστες; εγώ δεν έχω θέμα να πληρώσω και παραπάνω αν αξίζει η φάση και σε απλό μασαζ εννοείται έχει τύχει και κοπέλα να καταλάβω ότι δεν θέλει που είναι στη δουλειά να τη πω μην μου τον παίζεις και επειδή την συμπάθησα να της δώσω όλα τα λεφτά στο ρελιφ 60 ευρώ τι ακριβώς πληρώνεις τον χώρο τις υπηρεσίες ή την εξειδίκευση;;; στη χειρότερη έπρεπε να σου παίζουν πουτσα μπας και ξαναπαςξαναπας

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
494
Πόντοι
21
Αυτές φταίνε που είμαστε μαλάκες κ πάμε και τα δίνουμε;
Να ξαναπώ για Αθήνα;
Κάποτε σε μασάζ στην Αθήνα, η άλλη παρακαλούσε να την μαμησω, δεν είχα ιδέα καν πως το είχαν στο πρόγραμμα, όταν τα πέταξε όλα και στήθηκε, κατάλαβα. Και τιμές καμία σχέση
Και έχεις την καθεμία να σου πουλάει λατρέ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.163
Πόντοι
2.356
Καλημέρα Human. Φυσικά, είμαι μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που αποφάσισα αν τα καταφέρω να κάνεις ευχαριστημένους πελάτες με τις υπηρεσίες μου.
Όλες οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές..
Ωραία οπότε το dames έχει πάρει τις φώτο σου κ διαφημίζεται οπότε σηκώνει καταγγελία εκτός αν δουλεύεις κ εκεί παράλληλα

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.040
Πόντοι
206
Ωραία οπότε το dames έχει πάρει τις φώτο σου κ διαφημίζεται οπότε σηκώνει καταγγελία εκτός αν δουλεύεις κ εκεί παράλληλα
Και εσένα τι σε νοιάζει μωρη κουτσομπολιά....θα σε στείλω στην Τατιάνα

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
Έγινε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. (καμιά ειρωνεία)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.163
Πόντοι
2.356
Έγινε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. (καμιά ειρωνεία)
Απάντηση δε πήρα όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και εσένα τι σε νοιάζει μωρη κουτσομπολιά....θα σε στείλω στην Τατιάνα
Πόσα παίρνει
Είσαι μεγάλη κουφάλα να το ξέρεις να το βγάλω τώρα η μετά

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
Απάντηση δε πήρα όμως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσα παίρνει
Είσαι μεγάλη κουφάλα να το ξέρεις να το βγάλω τώρα η μετά
IMG_3021.png

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Κάνει και η Μαρία πρόγραμμα φίλε σου είπε τίποτα;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
Αυτή η Βίκυ στεφάνια κλπ κλπ καλλιτέχνιδα και τηλεπερσονα ριαλιτυ που πέρσι έκλεισα ραντεβού που βρισκόταν στη Νεάπολη και μόλις άνοιξε τη πόρτα σηκώθηκα και έφυγα γιατί δεν πάει στο νημα της και την αφήνουν οι admin να προσβάλει και να διαφημίζεται αντί να κάνει μοκο; να πας στο νημα σου κουμπάρα
Γιατί δεν την αφήνεις εσύ! Αντί να πας εσύ στο νημα της, να πεις τη γνωμη σου για δαυτην, κάθεσαι και τη σχολιάζεις εδώ.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.073
Γιατί δεν την αφήνεις εσύ! Αντί να πας εσύ στο νημα της, να πεις τη γνωμη σου για δαυτην, κάθεσαι και τη σχολιάζεις εδώ.
Θα μας φιμώσουν κιόλας!
Απαγορεύεται να γράφω στο νήμα της θεσσαλονίκης ότι είμαι θεσσαλονίκη δηλαδή τι άλλο θα ακούσω πια!
Με την λογική του συγκεκριμένου θα πρέπει στο νήμα της αθήνας να γράφω πού βρίσκομαι !λες κ ενδιαφέρει τον αθηναικο fun club να δει σε ποιο μέρος είμαι τι θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστά νήματα να υπάρχουν κάθε φορά που επισκέπτομαι μια περιοχή?!τι είναι αυτά τα πράγματα!
Μέχρι τη δευτέρα κοντά σας ..για όποιον επιθυμεί και θέλει να με συναντήσει.

Συνημμένα

• IMG_20241129_190008.jpg
    IMG_20241129_190008.jpg
    920,5 KB · Εμφανίσεις: 12

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.217
Πόντοι
736
Θα μας φιμώσουν κιόλας!
Απαγορεύεται να γράφω στο νήμα της θεσσαλονίκης ότι είμαι θεσσαλονίκη δηλαδή τι άλλο θα ακούσω πια!
Με την λογική του συγκεκριμένου θα πρέπει στο νήμα της αθήνας να γράφω πού βρίσκομαι !λες κ ενδιαφέρει τον αθηναικο fun club να δει σε ποιο μέρος είμαι τι θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστά νήματα να υπάρχουν κάθε φορά που επισκέπτομαι μια περιοχή?!τι είναι αυτά τα πράγματα!
Παρόλο που οταν σε συναντησα στο προηγούμενο τουρ σου στην πολη δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες σου , συμφωνώ μαζι σου οτι έχεις το δικαίωμα να γραφεις οπου θέλεις και να διαφημίζεσαι οπως θέλεις( οχι αδοκιμα και στα πλαισια του νόμιμου βεβαιως).

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
303
Πόντοι
20
Θα μας φιμώσουν κιόλας!
Άλλο να διαφημιστείς άλλο να μας πριζεις οποίος είναι να έρθει θα έρθει και από κάτι σαν εμάς τρως τουλάχιστον να σαι ευγενική γιατί αυτοί σε ντυσανε και από τα λεφτά τους κίνησε και είσαι καλλιτέχνης, μπείτε και κάντε κώμα για τις αυτόνομες κοπέλες η μασαζ κατοικον η γενικά εδώ δεν είδα να γράφουν τα μαγαζιά κάθε τρεις και λίγο ( τουλάχιστον με το όνομα τους και μη απροσωπα) να χε λίγο κύρος η όλη φάση δεν θα χαμε θέμα δεν είμαι ο πρώτος που στο λέω φτάνει

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.412
Πόντοι
736
Παρόλο που οταν σε συναντησα στο προηγούμενο τουρ σου στην πολη δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες σου , συμφωνώ μαζι σου οτι έχεις το δικαίωμα να γραφεις οπου θέλεις και να διαφημίζεσαι οπως θέλεις( οχι αδοκιμα και στα πλαισια του νόμιμου βεβαιως).
Αυτό που μπορεί να κάνει φίλε στο γενικό νήμα της Θεσσαλονίκης είναι να δηλώνει ότι είναι εδώ. Μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τις φωτογραφίες της και με τις προωθητικές τησ δημοσιεύσεις

Από τη στιγμή που δηλώνει την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη όποιος θέλει να δει ποια είναι μπαίνει στο δικό της.

Φυσικά έχει δικαίωμα να απαντήσει σε κάτι δυσφημιστικό που θα γραφτεί στο γενικό εδώ. Αλλά φτάνει πια με τις φωτογραφίες της στο μπαλκόνι.

Πραγματικά θα το ξαναπώ έρχεται η κάθε μέτρια στη μίζερη πόλη μας και το παίζει πορνοστάρ.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.412
Πόντοι
736
Θα μας φιμώσουν κιόλας!
Επειδή μας κουνάς το δάχτυλο με ασυναρτησίες δε σου είπε κανείς να πας να γράψεις στο γενικό νήμα των μασατζίδικων της Αθήνας για την παρουσία σου στην Θεσσαλονίκη. Στο προσωπικό σου να γράφεις και να βάζεις τις φωτογραφίες σου.

Εκτός αν το προσωπικό σου είναι μόνο για την Αθήνα.
Κάθε επαγγελματίας που έχει προσωπικό νημα Αυτό αφορά την δραστηριότητα της από τις καστανιές Έβρου μέχρι τη Γαύδο. Όταν θα έρχεσαι εδώ να γράψεις γεια σας ήρθα είμαι εδώ και όχι να κάνεις δημοσιεύσεις διαφημιστικές. Αυτά και τις φωτογραφίες σου στο προσωπικό σου. Και όπως έγραψα νωρίτερα φυσικά να απαντήσεις αν κάποιος σε προσβάλει σε αυτό το νήμα.

Και αυτά τα περί φίμωσης άστα.
Εντωμεταξύ έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αφού έχεις και fan (όχι fun) club

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom