Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
436
Πόντοι
21
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.007
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.
Α okay σόρρυ δεν το κατάλαβα.
Και εγώ στην αρχή καπως προβληματίστηκα, αν μου ταιριάζει αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά τελικά νομίζω ότι είναι αρκετά εύστοχος αν κρίνεις ότι το νόημα σημαίνει χωρίς τουπε, χωρίς υφάκι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή μία κοπέλα προσιτή από αυτές που δεν σε κομπλάρουν. Αντίθετα σε κάνουν να νιώσεις πολύ άνετα που είναι το βασικό σου συστατικό μιας πετυχημένης συνεδρίας

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.784
Πόντοι
456
Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Ηλεκτρονικός είσαι τύπε;
Αυτό που παίρνουν αυτί τα κορίτσια με έφτιαξε. Την άλλη φορά θα τις προτείνω να μείνουν μέσα και να παίρνουν μάτι.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.784
Πόντοι
456
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου αυθαίρετες θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Στις εκπομπές έπεσε μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom