Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.268
Πόντοι
446
Καλημέρα στους μπουρδελιάρηδες συναδέλφους!
Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και "κριτικών", και έχοντας ξεκινήσει να κάνω το χρέος μου στην κοινότητα τον τελευταίο καιρό, θα ήθελα να μου δώσετε 2-3 επιλογές για να κάνω την πρώτη μου εξόρμηση σε ελαιοτριβείο.
Τι ψάχνω:
  1. Καθαριότητα
  2. Διακριτικότητα
  3. Εμφανίσιμες (όχι φάλαινες)
  4. Το μασαζ αν θα είναι χάδι ή δυνατό δε με απασχολεί
  5. Πίπα ή και μπριζόλα
  6. Να μη χρειαστεί να πάω 30 φορές για να με μάθουν
Δέχομαι προτάσεις και σε Π.Μ.
Εννοείται πως αν κάποιος έχει τη βούληση να με συστήσει σε κάποιο prive, θα του ήμουν ευγνώμων!
Την καλημέρα μου παντού!
Elegance

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά, για ποιο λόγο πρέπει να προσβάλλουμε την κοπέλα; Έβαλε ένα μήνυμα να ενημερώσει ότι ήρθε, σε κάποιους αρέσει σε κάποιους οχι. Γιατί όμως αυτά τα σχόλια; Δεν μπορείτε απλά να προσπεράσετε; Σας χαλάει να ενημερώνουν οι ανεξάρτητες εδώ; Πως θα ενημερώσουν κι άλλες με αυτά που βλεπουν; Συναγωνιστικά πάντα.
Το να λέγεται η αλήθεια δεν είναι καθόλου προσβολή δε την έβρισε απλά είπε ότι η κοπέλα είναι κάτω του μετρίου κ Για μένα παίρνει 2/10 κ τα 2 είναι Για το μασάζ γιατί στα υπόλοιπα δεν αξίζει

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.268
Πόντοι
446
Το να λέγεται η αλήθεια δεν είναι καθόλου προσβολή δε την έβρισε απλά είπε ότι η κοπέλα είναι κάτω του μετρίου κ Για μένα παίρνει 2/10 κ τα 2 είναι Για το μασάζ γιατί στα υπόλοιπα δεν αξίζει
Εχει δικιο ο Χιου...Καθε φορα λες και ειμαστε ιθαγενεις και ερχονται οι αποικιοκρατες με πολυχρωμες πετρες και πρεπει να ενθουσιαζομαστε που οτι ΄΄πεταει΄΄ η δεν πουλαει στην αθηνα....το μαζευουμε εδω...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.384
Πόντοι
736
Το έχω ξαναπεί… Έρχονται είτε call girls είτε και καλά μασέζ από Αθήνα για αρπαχτή και κάνετε ουρά. Την δουλειά τους κάνουν δεν μπορώ να κατηγορήσω καμιά κοπέλα αφού βρίσκουν τεράστιο χώρο στην απαξιωμένη πόλη μας. Απλά ρε παιδιά Στην συντριπτική πλειοψηφία γίνεται υπερτίμηση και υπερεκτίμηση Γυναικών και υπηρεσιών από τους Θεσσαλονικείς

Γυναίκες που στην Αθήνα δεν σταυρώνουν πελάτη έρχονται εδώ και δεν κλείνουν μπούτι.

Πραγματικά εδώ είμαστε νηστικοί και από τη μία δίνουμε αξία στις ανύπαρκτες υπηρεσίες της πόλης και από την άλλη θεοποιούμε μετριότητες εξ Αθηνών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom