Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.521
Πόντοι
2.356
Κάτι για καταξιωμένους καλλιτέχνες διάβασα...
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω.
Τι θες να πεις συνάδελφε ότι δεν είναι καταξιωμένη καλλιτέχνης κ ούτε κάνει αρπαχτες
Ρε μπας κ προσφέρει Κοινωνικό έργο αφιλοκερδώς κ Εγώ την είχα δώσει 80 ευρα :think::think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.168
Πόντοι
7.095
Ρε παιδιά γιατί τόσο φαγομάρα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Σίγουρα δεν είναι κακό να ασκούμε κακή κριτική ,μάλιστα το θεωρώ και αναγκαίο για τους υπόλοιπους αλλά ας είμαστε λιγάκι πιο κόσμιοι. Να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά αν θέλουμε να βοηθούσουμε αλλά εδώ πέφτει πολύ θάψιμο. Σε ένα βαθμό το θεωρώ τρολάσισμα αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όλοι μας έχουμε φάει τις φόλες μας. Τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε καιρό με τον αγοραίο έρωτα. Καλές γιορτές να έχουμε.
Ρε μεγάλε, χωρίς παρεξήγηση, με δύο μέρες στο σαη μας δίνεις και συμβουλές?

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
58
Πόντοι
0
Δεν ήξερα πως χρειάζεται προϋπηρεσία για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.521
Πόντοι
2.356
Δεν ήξερα πως χρειάζεται προϋπηρεσία για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.
Κ εμείς την άποψή μας λέμε κ βγήκες να μας την πεις

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.062
Πόντοι
206
Είδα ένα νέο όνομα στην βανα Ιωάννα ξέρει κανείς τίποτα

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.127
Πόντοι
2.046
Πέρασμα από Crystal με Ολίβια. Μάπα το καρπούζι. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστημένη και χασμουριόταν, εκεί είπα "τον ήπιαμε". Κανένας αισθησιασμός, καθόλου καυλωτικά αγγίγματα στα αρχίδια λίγο πριν με γυρίσει, απλά μετά το μασάζ μου είπε ένα ξερό "γύρνα". Στο δεύτερο μέρος μου ζήτησε έξτρα από μόνη της για να βγάλει το εσώρουχο χωρίς να την ρωτήσω. Το τέλος ήρθε με το ζόρι. Η κοπέλα δεν έχει όρεξη και κάνει αγγαρεία...

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.340
Πόντοι
206
Πέρασμα από Crystal με Ολίβια. Μάπα το καρπούζι. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστημένη και χασμουριόταν, εκεί είπα "τον ήπιαμε". Κανένας αισθησιασμός, καθόλου καυλωτικά αγγίγματα στα αρχίδια λίγο πριν με γυρίσει, απλά μετά το μασάζ μου είπε ένα ξερό "γύρνα". Στο δεύτερο μέρος μου ζήτησε έξτρα από μόνη της για να βγάλει το εσώρουχο χωρίς να την ρωτήσω. Το τέλος ήρθε με το ζόρι. Η κοπέλα δεν έχει όρεξη και κάνει αγγαρεία...
Ήθελα να'ξερα αν της έλεγες εκείνη την ώρα....δεν είσαι καλή φεύγω και δε σε πληρώνω... τι θα έλεγε...?

• Like
Αντιδράσεις: luca

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.127
Πόντοι
2.046

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.479
Πόντοι
446
Ήθελα να'ξερα αν της έλεγες εκείνη την ώρα....δεν είσαι καλή φεύγω και δε σε πληρώνω... τι θα έλεγε...?
μακελέιο....να ξες....εχει γινει σε φιλο μου...θυμαστε εκεινη με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσιμπουκοχειλα που δουλευε με το ονομα Συλια και μετα δουλεψε μονη της σαν βιζιτα ; ε λοιπον αυτη ειχε πει σε φιλαρακι οτι δεν κανει πλεον εκτονωση μονο μασαζ...και οταν της ειπε ο φιλος να αφησει το μασαζ και να πει καποια αλλη κοπελα να ερθει...μπηκε μεσα η Ολιβια με ενας υφος και αρχισε να φωναζει...και προφανως τον εδιωξε...οποτε φαντασου να το κανεις στην Ολιβια αυτο...ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.340
Πόντοι
206
μακελέιο....να ξες....εχει γινει σε φιλο μου...θυμαστε εκεινη με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ τσιμπουκοχειλα που δουλευε με το ονομα Συλια και μετα δουλεψε μονη της σαν βιζιτα ; ε λοιπον αυτη ειχε πει σε φιλαρακι οτι δεν κανει πλεον εκτονωση μονο μασαζ...και οταν της ειπε ο φιλος να αφησει το μασαζ και να πει καποια αλλη κοπελα να ερθει...μπηκε μεσα η Ολιβια με ενας υφος και αρχισε να φωναζει...και προφανως τον εδιωξε...οποτε φαντασου να το κανεις στην Ολιβια αυτο...ΜΑΚΕΛΕΙΟ!
Και πολύ καλά έκανε.... Με την ίδια λογική όμως όταν ο πελάτης δεν παίρνει αυτό για το οποίο ήρθε, θα πρέπει να μην πληρώνει, να σταματάει το μασάζ και να πηγαίνει σπίτι του.... Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος σε ένα σούπερ μάρκετ για να αγοράσει πχ κοτόπουλο και αφού πληρώσει να του λένε "ααα δεν έχουμε τέτοια πράγματα εμείς, σε κοτοπουλάδικο να πάτε"..... Κλαίω....!!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.340
Πόντοι
206
Και οι φόλες στο πρόγραμμα είναι κολλητέ..
Θα συμφωνήσω αλλά επειδή έχω φάει 2 συνεχόμενες, είναι κάπως δυσκολοχώνευτες και ζορίζομαι...... Αν υπήρχαν όπως παλιά τα αστέρια των μαγαζιών ή η Μάγγυ που είχε μόνο αστέρια, να πω οκ θα πάω στα σιγουράκια.... Τώρα είναι κάπως στενά τα πράγματα.... γνώμη μου....

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.828
Πόντοι
456
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Αυτή ούτε για τηλεφωνήτρια σε ίδρυμα δεν κάνει. Είναι τόσο ξινή που μόνο για τσατσά σε κανένα τελειωμένο μπουρδέλο κάνει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.333
Πόντοι
3.786
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Αυτή ούτε για τηλεφωνήτρια σε ίδρυμα δεν κάνει. Είναι τόσο ξινή που μόνο για τσατσά σε κανένα τελειωμένο μπουρδέλο κάνει.
Ας παραμείνει τότε τηλεφωνήτρια ή ας φύγει από το μαγαζί και να ασχοληθεί με κάτι άλλο.Τι φταίνε όσοι την επιλέγουν;Σκέψου να μην υπήρχε το forum πόσοι ακόμα θα τρώγαμε αυτή τη φόλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom