Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Δεν εβγαλα καμια κακια φιλε μου ... Αντιλαμβανομαι οτι σε διακατεχει μια εμονη ''ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΑ '' σε μια ανφορα μου..... επειδη μου κινησε το ενδιαφερον η τοποθετηση σου με το ορο "καλωs την" .....και απλα αναφερα την αποψη μου κατω απο το δικο σου post , με το κοσμητικο επιθετο ωs "σιγα τον πολυελαιο" ..... που την ειδεs την κακια ?......Να μαθετε να προσφερεται και να δινεται γνωση στο νημα . Ασχολειστε με την πολυ μετρια Στεφανια ....οταν στην πολη yπαρχει η πολυ καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιεs ολων των κορασιδων του νηματοs αυτου η Nicole .....Αυτα απο εμενα και οσο για την προαναφερομενη Νιcole για ψαχτειται λιγο.....μην ειστε κοντοφθαλμοι ορισμενοι
Εσύ ασχολήθηκες με τη Στεφανία περισσότερο από μένα.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.343
Πόντοι
456
Ας άνοιγαν δικό τους μαγαζάκι ή έστω σαν ανεξάρτητες. Αλλά το Βανεσακι είχε καβαλήσει το καλάμι και ζητούσε κάτι τριακοσάρια.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.343
Πόντοι
456
Δεν εβγαλα καμια κακια φιλε μου ... Αντιλαμβανομαι οτι σε διακατεχει μια εμονη ''ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΑ '' σε μια ανφορα μου..... επειδη μου κινησε το ενδιαφερον η τοποθετηση σου με το ορο "καλωs την" .....και απλα αναφερα την αποψη μου κατω απο το δικο σου post , με το κοσμητικο επιθετο ωs "σιγα τον πολυελαιο" ..... που την ειδεs την κακια ?......Να μαθετε να προσφερεται και να δινεται γνωση στο νημα . Ασχολειστε με την πολυ μετρια Στεφανια ....οταν στην πολη yπαρχει η πολυ καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιεs ολων των κορασιδων του νηματοs αυτου η Nicole .....Αυτα απο εμενα και οσο για την προαναφερομενη Νιcole για ψαχτειται λιγο.....μην ειστε κοντοφθαλμοι ορισμενοι
Τι εννοείς να ψαχτούμε τύπε; Για κάνε μας μια ενημέρωση.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.343
Πόντοι
456
Εχει δικο τηs νημα η κοπελα φιλε μου και ειναι κλασηs ανωτερη απο οποιαδηποτε αλλη εδω μεσα η Nicole

Ααα εντάξει αυτό δεν το ξέρουμε απλά είναι σαν αξίωμα στα μαθηματικά. Όπως ξέρουμε το Πυθαγόρειο θεώρημα έτσι ξέρουμε οτι η @Nicole είναι από τα καλύτερα κορίτσια στην φτωχομανα. Και σαν παιδί και σαν υπηρεσίες.
Όσο για την Στεφανία της αρπαχτης δοκιμάστηκε μια φορά πέρσι και δεν τρελάθηκα από το πακέτο. Έχει η Θεσσαλονίκη πιο όμορφα κορίτσια και με καλύτερες υπηρεσίες.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.198
Τι εννοείς να ψαχτούμε τύπε; Για κάνε μας μια ενημέρωση.
Ωστε για να προωθήσατε άλλη λοιπόν γίνονται όλα αυτά.. μάλιστα..
Μπορείτε να έχετε ό,τι απόψη θέλετε αλλά δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό αρπαχτη.
Δηλαδή οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που έρχονται κατά καιρούς εδώ κάνουν αρπαχτη? έγω το βλέπω σαν καταξίωση και επέκταση το ν δημιουργω tour με απόλυτη αξιοπρέπεια ,σεβασμό και οργάνωση.. έρχομαι πάντα με ανεβασμένη διάθεση να φροντίσω όποιον το χρειάζεται και το εκτιμάει.
τώρα κάντε λίγο υπομονή εφόσον δε μένω εδώ για πάντα.. θα περάσουν οι μέρες για όσους είναι τόσο δυσβάσταχτη η παρουσία μου!

Συνημμένα

• IMG_20241126_023009.jpg
    IMG_20241126_023009.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_20241126_023230.jpg
    IMG_20241126_023230.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 39
Τελευταία τροποποίηση:

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
196
Πόντοι
0
Επίσκεψη Elegance ψες. Ραντεβού με Ντάρια. Αγκαλίτσες, χουφτώματα, γλείψιμο επιμελώς τις υπέροχες βυζάρες τις και μετά ανέλαβε η ίδια. Εκπληκτική σε αυτό που κάνει, deepthroat και cim με λίγες σταγόνες να τρέχουν στις βυζάρες. Μοναδικό θέαμα.70€. Τελευταία της βδομάδα στη χώρα. Του χρόνου ξανά. Και επειδή είχα ακόμα όρεξη, τηλ στο massagio που είναι σχεδόν απέναντι. Ραντεβού με Ελίνα. Πανέμορφο πρόσωπο, λίγο μπαμπάτσικια σε σώμα. Πολύ καλο μασάζ για τα δικά μου γούστα, αλλά ακόμα καλύτερο 2ο μέρος με ωραία μάλαξη και μοναδικό βλέμμα μετά υπέροχα γαλάζια μάτια της. Έκανε και ένα δαγκωματάκι στα χείλη της, σκέτη καύλα. 50€. Θα την ξανά προτιμήσω μόνο και μόνο για να με κοιτάει στα μάτια, την ώρα που μου τον παίζει!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.343
Πόντοι
456
Ωστε για να προωθήσατε άλλη λοιπόν γίνονται όλα αυτά.. μάλιστα..
Μπορείτε να έχετε ό,τι απόψη θέλετε αλλά δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό αρπαχτη.
Δηλαδή οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που έρχονται κατά καιρούς εδώ κάνουν αρπαχτη? έγω το βλέπω σαν καταξίωση και επέκταση το ν δημιουργω tour με απόλυτη αξιοπρέπεια ,σεβασμό και οργάνωση.. έρχομαι πάντα με ανεβασμένη διάθεση να φροντίσω όποιον το χρειάζεται και το εκτιμάει.
τώρα κάντε λίγο υπομονή εφόσον δε μένω εδώ για πάντα.. θα περάσουν οι μέρες για όσους είναι τόσο δυσβάσταχτη η παρουσία μου!
Το αρπαχτή δεν πήγαινε στην τακτική του φεύγω για να δουλέψω κάπου αλλού, άλλωστε πολλά κορίτσια κάνουν το αντίθετο. Αρπαχτή θα χαρακτήριζα την αίσθηση που μου άφησε το ένα και μοναδικό ραντεβού που κάναμε την τελευταία φορά που είχες έρθει στην Θεσσαλονίκη. Είναι τελείως υποκειμενικό γιατί βασίζεται στην προσωπική μου εμπειρία, άλλοι μπορεί να σε βλέπουν και να σε χαρακτηρίζουν σούπερ ντουπερ εμπειρία. Όσο για την άλλη κοπέλα δεν έχω κανένα όφελος για να την προμοταρω. Αν μπείς στο νήμα της δεν νομίζω να βρεις αρνητική κριτική. Μακάρι να δούλευαν όλες οι κοπέλες όπως αυτή.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
394
Πόντοι
21
Κρίμα που σταμάτησε η κοπέλα, γιατί ήθελα κάπως να τα ξαναπούμε.

Χαίρομαι που λογικά πήρε καλύτερη απόφαση για αυτήν και θα κάνει μια καλύτερη δουλειά με λιγότερα χρήματα σίγουρα, αλλά τουλάχιστον θα νιώθει πιο καλά
Ξέρεις τι δουλειά βρήκε ; Μπορεί απλά να άλλαξε κατάστημα ή οτιδήποτε άλλο . Φυσικά ευχόμαστε το καλύτερο για εκείνη όπως και για όλους μας . Κρίμα και για σένα γτ αν γούσταρες και γούσταρε και εκείνη ποτέ δεν ξέρεις . Να είμαστε όλοι καλά θα πω και πάμε παρακάτω

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
33
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γιατί τόσο φαγομάρα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Σίγουρα δεν είναι κακό να ασκούμε κακή κριτική ,μάλιστα το θεωρώ και αναγκαίο για τους υπόλοιπους αλλά ας είμαστε λιγάκι πιο κόσμιοι. Να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά αν θέλουμε να βοηθούσουμε αλλά εδώ πέφτει πολύ θάψιμο. Σε ένα βαθμό το θεωρώ τρολάσισμα αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όλοι μας έχουμε φάει τις φόλες μας. Τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε καιρό με τον αγοραίο έρωτα. Καλές γιορτές να έχουμε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.241
Πόντοι
2.356
Κάτι για καταξιωμένους καλλιτέχνες διάβασα...
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω.
Τι θες να πεις συνάδελφε ότι δεν είναι καταξιωμένη καλλιτέχνης κ ούτε κάνει αρπαχτες
Ρε μπας κ προσφέρει Κοινωνικό έργο αφιλοκερδώς κ Εγώ την είχα δώσει 80 ευρα :think::think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
7.095
Ρε παιδιά γιατί τόσο φαγομάρα. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Σίγουρα δεν είναι κακό να ασκούμε κακή κριτική ,μάλιστα το θεωρώ και αναγκαίο για τους υπόλοιπους αλλά ας είμαστε λιγάκι πιο κόσμιοι. Να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά αν θέλουμε να βοηθούσουμε αλλά εδώ πέφτει πολύ θάψιμο. Σε ένα βαθμό το θεωρώ τρολάσισμα αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όλοι μας έχουμε φάει τις φόλες μας. Τουλάχιστον όσοι ασχολούμαστε καιρό με τον αγοραίο έρωτα. Καλές γιορτές να έχουμε.
Ρε μεγάλε, χωρίς παρεξήγηση, με δύο μέρες στο σαη μας δίνεις και συμβουλές?

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
33
Πόντοι
0
Δεν ήξερα πως χρειάζεται προϋπηρεσία για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.241
Πόντοι
2.356
Δεν ήξερα πως χρειάζεται προϋπηρεσία για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν.
Κ εμείς την άποψή μας λέμε κ βγήκες να μας την πεις

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.054
Πόντοι
206
Είδα ένα νέο όνομα στην βανα Ιωάννα ξέρει κανείς τίποτα

Stories

Νέο!