Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
453
Πόντοι
26
Με πολύ καλά στεγανά
Την Μαρία όμως την ξέρω από το 2002 που είχε μαγαζί με τον Κυριακίδη τότε μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά Σοφούλη με τα Λαδάδικα και τώρα μοναστηριου
μια φορα ,οταν ήταν στην Σοφούλη, μετα το ντουζ, μπέρδεψα την πορτα του δωματίου μου με την πορτα που εκαναν νυχια κλπ.... δεν φαντάζεσαι πως με κοιτούσαν οι κυρίες... :2funny::2funny::2funny:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
453
Πόντοι
26
Για να δείτε τι σκουπίδια κυκλοφορούν εδώ μέσα.
Το συγκεκριμένο τον έχω εξυπηρετήσει κάποια στιγμή για πληροφορίες που ήθελε

Και τώρα στην ουσία με εκβιάζει να του κάνω κάτι για να μου δώσει το τηλέφωνό.

Τέτοιοι μαλάκες είστε μερικοί εδώ μέσα.
Όσο για τον συγκεκριμένο δεν αξίζει ούτε το όνομα του να γράψω δημόσια.
εχεις πμ

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
187
Πόντοι
1
Ούτε μαύρο ούτε μπλε συναγωνιστή....γεμάτοι είναι καθημερινά.... Δε βρίσκεις δωμάτιο αν δεν προνοήσεις από νωρίς....

Ναι η Έμμυ είναι πολύ γκαβλιάρα....ήταν από παλιά που δούλευε βένους ως Κατερίνα.... Έκανε πολύ λιγότερα από ότι τώρα αλλά έδειχνε ότι έχει μεγάλο ταλέντο....
Βενους μοναστηριού ?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.793
Πόντοι
481
Παίζει να με βοηθήσει κι εμένα κανείς με το τηλέφωνο της Μαρίας;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.821
Πόντοι
3.487
Παρασύρθηκα απο´ τον συναγωνιστή και έκανα το μέγα λάθος να πάω relief.
Απίστευτη βρωμιά ακαταστασία άθλια διακόσμηση του 1970 πραγματικό αίσχος. Ντροπή μου που έκατσα αλλά πολλές φορές μας υποκινεί άλλο κεφάλι από αυτό που πρέπει. Anyway 60€ πεταμένα. Άλλο ένα Χ στη πόλη της μετριότητας.
Αααα μη ξεχάσω. Αν δε πήγαινα με πατίνι ακόμη θα έψαχνα παρκάρισμα. Ήταν και το μόνο για το οποίο μου έκοψε. Πάλι καλά.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.946
Πόντοι
456
Παρασύρθηκα απο´ τον συναγωνιστή και έκανα το μέγα λάθος να πάω relief.
Απίστευτη βρωμιά ακαταστασία άθλια διακόσμηση του 1970 πραγματικό αίσχος. Ντροπή μου που έκατσα αλλά πολλές φορές μας υποκινεί άλλο κεφάλι από αυτό που πρέπει. Anyway 60€ πεταμένα. Άλλο ένα Χ στη πόλη της μετριότητας.
Αααα μη ξεχάσω. Αν δε πήγαινα με πατίνι ακόμη θα έψαχνα παρκάρισμα. Ήταν και το μόνο για το οποίο μου έκοψε. Πάλι καλά.
ηρωας

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.353
Πόντοι
736
Εγώ που θέλω να εκβιαστω , θα μου στείλει κανείς το τηλέφωνο της Μαριάννας;
Τι ναφτο ρε να θέλεις να εκβιαστεις και να μην μπορείς!
Τουλάχιστον αξίζει ο εκβιασμός η τζάμπα θα εκβιαστούμε;
Μλκες αφηστε τα χαχανητα και καντε κονε για Μαριαννα, ενας αδελφος που έδωσε τηλέφωνο εχει καιρο να χαλαρωσει εκει και παρολη την καλη διαθεση του μαλλον θα παει στο βροντο το τηλεφωνημα.

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
187
Πόντοι
1
Πήγα Ντάρια με 70€ . ωραία είναι αλλά όχι αυτό το υπέρ υπέρ που λέγατε

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
230
Πόντοι
20
Πέρασμα με Ντάρια ωραίο πουτανακι βέβαια δεν μπορείς να ανταλλάξεις κουβέντα γρι ελληνικά ωραία πίπα πολύ φθηνό 70€ πήρα και το πρόγραμμα +20 body to body θα προτιμούσα να ήξερε λίγα ελληνικά αλλά τουλάχιστον κάνει καλή πίπα . Το σώμα με σώμα δεν ξέρει να το κάνει αλλά οκ .

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
187
Πόντοι
1
Καλή είναι ρε αλλά εδω λέγαν ότι άνοιγε την πόρτα και πάθαιναν σοκ ..εμένα Μ άνοιξε την πόρτα δεν έπαθα κανένα σοκ όλα καλά

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
230
Πόντοι
20
Καλή είναι ρε αλλά εδω λέγαν ότι άνοιγε την πόρτα και πάθαιναν σοκ ..εμένα Μ άνοιξε την πόρτα δεν έπαθα κανένα σοκ όλα καλά
Έτσι είναι είναι ωραία αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
962
Πόντοι
96
Όποιος το διάβασε και δεν θεωρεί ότι με εκβίασες ας το δηλώσει τώρα.
Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν το θεωρώ εκβιασμό.
Τουναντίον η δημοσιοποίηση του προσωπικού μηνύματος συναγωνιστη αποτελεί άλλη μια προσπάθεια να επιβεβαιώσεις τον τίτλο σου.

• Like
Αντιδράσεις: gt13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom