Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
ψεύτηΠρόσφατη επίσκεψη στο elegance. Συναντήση με την Νταρια. Τα λόγια είναι περιττά!!!
ψεύτηΠρόσφατη επίσκεψη στο elegance. Συναντήση με την Νταρια. Τα λόγια είναι περιττά!!!
μια φορα ,οταν ήταν στην Σοφούλη, μετα το ντουζ, μπέρδεψα την πορτα του δωματίου μου με την πορτα που εκαναν νυχια κλπ.... δεν φαντάζεσαι πως με κοιτούσαν οι κυρίες...Με πολύ καλά στεγανά
Την Μαρία όμως την ξέρω από το 2002 που είχε μαγαζί με τον Κυριακίδη τότε μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά Σοφούλη με τα Λαδάδικα και τώρα μοναστηριου
εχεις πμΓια να δείτε τι σκουπίδια κυκλοφορούν εδώ μέσα.
Το συγκεκριμένο τον έχω εξυπηρετήσει κάποια στιγμή για πληροφορίες που ήθελε
Και τώρα στην ουσία με εκβιάζει να του κάνω κάτι για να μου δώσει το τηλέφωνό.
Τέτοιοι μαλάκες είστε μερικοί εδώ μέσα.
Όσο για τον συγκεκριμένο δεν αξίζει ούτε το όνομα του να γράψω δημόσια.
Βενους μοναστηριού ?Ούτε μαύρο ούτε μπλε συναγωνιστή....γεμάτοι είναι καθημερινά.... Δε βρίσκεις δωμάτιο αν δεν προνοήσεις από νωρίς....
Ναι η Έμμυ είναι πολύ γκαβλιάρα....ήταν από παλιά που δούλευε βένους ως Κατερίνα.... Έκανε πολύ λιγότερα από ότι τώρα αλλά έδειχνε ότι έχει μεγάλο ταλέντο....
Νέα ΕγνατιάΒενους μοναστηριού ?
ηρωαςΠαρασύρθηκα απο´ τον συναγωνιστή και έκανα το μέγα λάθος να πάω relief.
Απίστευτη βρωμιά ακαταστασία άθλια διακόσμηση του 1970 πραγματικό αίσχος. Ντροπή μου που έκατσα αλλά πολλές φορές μας υποκινεί άλλο κεφάλι από αυτό που πρέπει. Anyway 60€ πεταμένα. Άλλο ένα Χ στη πόλη της μετριότητας.
Αααα μη ξεχάσω. Αν δε πήγαινα με πατίνι ακόμη θα έψαχνα παρκάρισμα. Ήταν και το μόνο για το οποίο μου έκοψε. Πάλι καλά.
Μλκες αφηστε τα χαχανητα και καντε κονε για Μαριαννα, ενας αδελφος που έδωσε τηλέφωνο εχει καιρο να χαλαρωσει εκει και παρολη την καλη διαθεση του μαλλον θα παει στο βροντο το τηλεφωνημα.Εγώ που θέλω να εκβιαστω , θα μου στείλει κανείς το τηλέφωνο της Μαριάννας;
Τι ναφτο ρε να θέλεις να εκβιαστεις και να μην μπορείς!
Τουλάχιστον αξίζει ο εκβιασμός η τζάμπα θα εκβιαστούμε;
Που έχει καλύτερη?Πήγα Ντάρια με 70€ . ωραία είναι αλλά όχι αυτό το υπέρ υπέρ που λέγατε
Μαλλον ηθελες να πεις , που εχει καλυτερη κ καλυτερες υπηρεσιες με 70 € ;;Που έχει καλύτερη;
Έτσι είναι είναι ωραία αλλά όχι κάτι το ιδιαίτεροΚαλή είναι ρε αλλά εδω λέγαν ότι άνοιγε την πόρτα και πάθαιναν σοκ ..εμένα Μ άνοιξε την πόρτα δεν έπαθα κανένα σοκ όλα καλά
Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν το θεωρώ εκβιασμό.Όποιος το διάβασε και δεν θεωρεί ότι με εκβίασες ας το δηλώσει τώρα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε, τον falirioti τον έχω γνωρίσει από κοντά και τον έχω βοηθήσει, κάποιες φορές ο τρόπος του γίνεται πιεστικός, αλλά ρε μάγκες μια είναι η συνταγή για εμένα για να σου κάνουν κονέ. Ευγένεια στο λόγο, μοίρασμα τον οποίον εμπειριών έχεις, και προσωπική επαφή από κοντά, μόνο τότε ξέρεις για ποιον πας να εγγυηθεις. Ούτε αντάλλαγμα ούτε κεράσματα και λοιπές μαλακίες.Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν το θεωρώ εκβιασμό.
Τουναντίον η δημοσιοποίηση του προσωπικού μηνύματος συναγωνιστη αποτελεί άλλη μια προσπάθεια να επιβεβαιώσεις τον τίτλο σου.
Σοκ δεν παθαίνεις αλλά τέτοιο σώμα δεν βρίσκεις εύκολα στη Θεσσαλονίκη!!!Καλή είναι ρε αλλά εδω λέγαν ότι άνοιγε την πόρτα και πάθαιναν σοκ ..εμένα Μ άνοιξε την πόρτα δεν έπαθα κανένα σοκ όλα καλά