Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Με πολύ καλά στεγανά
Την Μαρία όμως την ξέρω από το 2002 που είχε μαγαζί με τον Κυριακίδη τότε μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά Σοφούλη με τα Λαδάδικα και τώρα μοναστηριου

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Για να δείτε τι σκουπίδια κυκλοφορούν εδώ μέσα.
Το συγκεκριμένο τον έχω εξυπηρετήσει κάποια στιγμή για πληροφορίες που ήθελε

Και τώρα στην ουσία με εκβιάζει να του κάνω κάτι για να μου δώσει το τηλέφωνό.

Τέτοιοι μαλάκες είστε μερικοί εδώ μέσα.
Όσο για τον συγκεκριμένο δεν αξίζει ούτε το όνομα του να γράψω δημόσια.

Συνημμένα

• IMG_3342.jpeg
    IMG_3342.jpeg
    276,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Υπάρχει όντως η Μαρία λαδάδικα ακόμα, είχα ακούσει ότι είναι μοναστηριού Αλλά δεν είδα κανένα σχόλιο κ είπα ότι ήταν παραμύθι

Υγ το τηλ της το Εχω σβήσει εδώ κ χρόνια

Όπως επιβεβαίωσε και ο φακίρης εκεί είναι. Δεν αναφέρεται το κατάστημα πουθενά εδώ μέσα γιατί αυτό θέλει και η Μαρία. Όποιος είναι να ενημερωθεί ενημερώνετε.

Αν εξαιρέσω τον Νίκο στο body free προ 2010 είναι το μαγαζί με τα πιο καλά στεγανά

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.041
Πόντοι
3.556
Για να δείτε τι σκουπίδια κυκλοφορούν εδώ μέσα.
Το συγκεκριμένο τον έχω εξυπηρετήσει κάποια στιγμή για πληροφορίες που ήθελε

Και τώρα στην ουσία με εκβιάζει να του κάνω κάτι για να μου δώσει το τηλέφωνό.

Τέτοιοι μαλάκες είστε μερικοί εδώ μέσα.
Όσο για τον συγκεκριμένο δεν αξίζει ούτε το όνομα του να γράψω δημόσια.
Τραβά τον κ εσύ ένα μανίκι αφού ζητάει αντάλλαγμα

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.041
Πόντοι
3.556
Όπως επιβεβαίωσε και ο φακίρης εκεί είναι. Δεν αναφέρεται το κατάστημα πουθενά εδώ μέσα γιατί αυτό θέλει και η Μαρία. Όποιος είναι να ενημερωθεί ενημερώνετε.

Αν εξαιρέσω τον Νίκο στο body free προ 2010 είναι το μαγαζί με τα πιο καλά στεγανά
Κ η Μαριάννα δε θέλει να μιλάνε γιαυτη εδώ μέρα Αλλά όλο κ κάποιος θα πει κάτι
Απ ότι θυμάμαι ήταν το πιο ακριβό μαγαζί όμως

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Τραβά τον κ εσύ ένα μανίκι αφού ζητάει αντάλλαγμα
Έχω μάθει με τέτοιους μαλάκες να μην ασχολούμαι γιατί έτσι γινόμαστε κι εμείς μαλάκες. Νταβατζιλίκι από χθεσινό τσουτσέκι

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
216
Πόντοι
20
Φιλέ μου μπορεί να είναι τζάμπα λεφτά για σένα.Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας. Για κάποιον που θέλει μπριζόλα η καλαμάκι δεν είναι ικανοποιημένος όσο και να πληρώσει για φραπέ. Για μένα που θέλω να περάσω πάνω από μισή ώρα με ένα νέο και όμορφο κορίτσι δεν με νοιάζει αν τελειώσω με χέρι, πιπα η μπριζόλα. Και τα 50 ευρώ για 45 λεπτά για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης τα θεωρώ OK. Τώρα αν έδωσα 10 ευρώ παραπάνω ΓΙΑ ΜΈΝΑ προσωπικά δεν μετράνε αν πέρασα καλά. Για να καταλάβεις κάτι για μένα όταν πήγαινα στην Μάγκι (πού όσο ήταν ανοιχτά μόνο εκεί πήγαινα) πάντα άφηνα ένα δεκαευρω μπουρμπουαρ γιατί ήμουνα πολύ ευχαριστημένος από της υπηρεσίες τους.
Μάγκι for ever αδερφε .. κι εγω φανατικά εκει τοτε, με την ελλη παντα εγω πολυ δυνατο εργαλείο. Αναρωτιέμαι τι απέγινε εκεινο το κοριτσι , χάθηκε

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
176
Πόντοι
1
Έχω μάθει με τέτοιους μαλάκες να μην ασχολούμαι γιατί έτσι γινόμαστε κι εμείς μαλάκες. Νταβατζιλίκι από χθεσινό τσουτσέκι
Χαρακτηρισμούς κρατά τους για εσένα δεν σε έβρισα σου ζήτησα μια χάρη και σου επεξήγησα σε άλλο μήνυμα τι ήθελα που είναι σχετικό με αυτό που ζητάς και σου έδωσα και το τηλέφωνο που ζητάς χωρίς αντάλλαγμα. Πιστεύω βιαστικές να με κρίνεις. Εχω βοηθήσει πολλούς εδώ μέσα με πληροφορίες.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Χαρακτηρισμούς κρατά τους για εσένα δεν σε έβρισα σου ζήτησα μια χάρη και σου επεξήγησα σε άλλο μήνυμα τι ήθελα που είναι σχετικό με αυτό που ζητάς και σου έδωσα και το τηλέφωνο που ζητάς χωρίς αντάλλαγμα. Πιστεύω βιαστικές να με κρίνεις. Εχω βοηθήσει πολλούς εδώ μέσα με πληροφορίες.
Ότι είσαι φελλός φαίνεται από το γεγονός ότι αποκαλύφθηκες μόνος σου. Ποιο τηλεφωνό μου έδωσες ρε Καρνάβαλε.; Αφού έκραξα εδώ μέσα μου έστειλες δεύτερο μήνυμα και ούτε καν το διάβασα γιατί και να διαβάσω δικό σου μήνυμα αξία σου δίνω. Με το μήνυμα που μου έστειλες με εκβίασες

Να μου έδινες το τηλέφωνο και να μου έλεγες σε παρακαλώ ρε φίλε μπορείς να με βοηθήσεις με αυτό είμαι το άλλο με το παράλλο;

Όποιος το διάβασε και δεν θεωρεί ότι με εκβίασες ας το δηλώσει τώρα. Με σένα από αυτή τη στιγμή δεν θέλω καμία καμία καμία απολύτως επικοινωνία ούτε δημόσια στο forum ούτε με μηνύματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_3344.jpeg

Το μήνυμα αδιάβαστο το έχω και ούτε πρόκειται να το διαβάσω

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
176
Πόντοι
1
Δεν το έθεσα σωστά τότε στο άλλο μήνυμα σου εξηγώ τι χάρη θα ήθελα ίσως και εγώ δεν το έθεσα σωστά. Αν ήθελες μπορούσες ευγενικά να με ρωτήσεις τι θα ήθελα η να μου απαντούσες κόσμια. Για εμένα δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ εκβιασμός διότι ήταν σχετικό με αυτό που ρώτησες και θα το καταλάβεις και στο μήνυμα που σου έστειλα. Σορυ αν πίστεψες κάτι αλλο

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Δεν το έθεσα σωστά τότε στο άλλο μήνυμα σου εξηγώ τι χάρη θα ήθελα ίσως και εγώ δεν το έθεσα σωστά. Αν ήθελες μπορούσες ευγενικά να με ρωτήσεις τι θα ήθελα η να μου απαντούσες κόσμια. Για εμένα δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ εκβιασμός διότι ήταν σχετικό με αυτό που ρώτησες και θα το καταλάβεις και στο μήνυμα που σου έστειλα. Σορυ αν πίστεψες κάτι αλλο
Θα σε παρακαλέσω δημόσια να μη μου ξανααπευθύνεις το λόγο

Το μήνυμα σου ήτανε καθαρός ξεκάθαρος εκβιασμός και δεν τα μαζεύεις τώρα. Καλή συνέχεια με απόλαυση στις εμπειρίες σου

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
176
Πόντοι
1
Θα σε παρακαλέσω δημόσια να μη μου ξανααπευθύνεις το λόγο

Το μήνυμα σου ήτανε καθαρός ξεκάθαρος εκβιασμός και δεν τα μαζεύεις τώρα. Καλή συνέχεια με απόλαυση στις εμπειρίες σου
Άποψη σου εγώ παρόλα αυτά σου έδωσα το τηλέφωνο είναι στο μήνυμά μου που έχεις αδιάβαστο. Καλή συνέχεια και σε εσενα

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.914
Πόντοι
736
Άποψη σου εγώ παρόλα αυτά σου έδωσα το τηλέφωνο είναι στο μήνυμά μου που έχεις αδιάβαστο. Καλή συνέχεια και σε εσενα
Άσε μας βρε παιδάκι… Άλλοι τρεις μου έστειλαν το τηλέφωνο χωρίς αστερίσκους και εκβιασμούς.

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
216
Πόντοι
20
Πρόσφατη επίσκεψη στο elegance. Συναντήση με την Νταρια. Τα λόγια είναι περιττά!!!
Χαιρομαι που περασες καλα αδερφε. Ειναι vfm ξεκαθαρα ισως απο τις λιγες φορες που οσως ειναι κ πλεονεκτημα για εμας

• Like
Αντιδράσεις: px200

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.353
Πόντοι
736
Εγώ που θέλω να εκβιαστω , θα μου στείλει κανείς το τηλέφωνο της Μαριάννας;
Τι ναφτο ρε να θέλεις να εκβιαστεις και να μην μπορείς!
Τουλάχιστον αξίζει ο εκβιασμός η τζάμπα θα εκβιαστούμε;

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
423
Πόντοι
21
Οταν εισαι 2-5-10 χρονια εδω μεσα ....και μονο ρωτας(μιλαω γενικα)....λογικο δεν ειναι να υπαρχει μια εμπαθεια; δηλαδη μεσα σε 3 χρονια ΔΕΝ πηγες σε πουτανες η μασαζ; ΔΕΝ γαμησες; ελα μην τρελαθουμε λιγο...τρωμε ενα σωρο λεφτα και ενα σωρο φολες να ερθουμε να γραψουμε δημοσια τις εμπειριες μας...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ....αλλα και σε προσωπικα μηνυματα γιατι καποια δεν γραφονται δημοσια....Σε 65 ατομα εδωσα το λινκ για τις τσοντες της μικρης που ειχε τον ντουλαπακια στο δωματιο...Οι μισοι απο τους 65 δεν ειχα πανω απο 20 μηνυματα ...Λοιπον να μην το κουραζουμε....εαν εισαι εδω μεσα χρονια ολοκληρα και δε προσφερεις...δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε κρινει...αλλα μην περιμενεις και βοηθεια....Πρεπει να λειτουργουμε σαν ομαδα απεναντι στα αρπακτικα....και οχι σαν κηφηνες και παρασιτα που τα περιμενουν ολα ετοιμα στο πιατο...
Υ.γ. καμια προσωπικη επιθεση στον @Sukatimukati απλα μου εδωσε ωραιο πατημα!
ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ....γαματε και μιλατε γιατι χανομαστε!
Αδερφέ μου έχεις απόλυτο δίκιο εγώ δεν έχω πολύ καιρό μέσα είμαι για την ηλικία μου χρόνια στο κουρμπέτι όσο μπορώ ενημερώνω και όποτε πάω θα πω την εμπειρία μου πάντα στα μυνγματα μου προσφέρω χωρίς αντάλλαγμα πληροφορίες και στο νημα κωλομπαρα που είμαι ακόμα πιο παλιός έχω κάνει μεγάλη ανάλυση...εγώ σέβομαι αυτό που λες και συμφώνω ο νοών νοειτω ! Δεν πρέπει να κάνουμε κανέναν μάγκα απ το πουθενά αλλά έχει και παλιούς που κρίνουν η μιλάνε για την σπόντα και το κόμπλεξ ενώ έχουν να ενημερώσουν απ τη καραντίνα.....αυτοί δεν πάνε εκεί που παμε; τα σέβη μου και καλημέρα

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
423
Πόντοι
21
Λοιπόν θα επαναλάβω κάποια πράγματα επειδή βλέπω ότι γίνεται συζήτηση σχετικά.

Καταρχάς αδιαπραγμάτευτα το επίπεδο των μαγαζιών της πόλης μας είναι αηδιαστικά χαμηλό στα όρια της εξαπάτησης. Μεγάλο μέρος ευθύνης γι’ αυτό έχουμε και όλοι εμείς.
Πηγαίνει ο Τάκης στην Αγλαΐα – τα ονόματα είναι φανταστικά – του τον παίζει για 50 € χωρίς ίχνος μασάζ και έρχεται μετά εδώ αυτός και γράφει διθυράμβους! Πως σου τον έπαιξε ρε Τάκη Δηλαδή και ήσουν τόσο ευχαριστημένος;
Όσο δεν αντιδρά το αγοραστικό κοινό οι πελάτες τόσο η κάθε κουτοπόνηρη που έχει κάνει ένα μαγαζί θα μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Αυτήν την κατάσταση εκμεταλλεύονται αλλά και πάλι με ευθύνη δική μας κάποιες μετριότητες από Αθήνα οι οποίες ανεβαίνουν για μια βδομάδα και κάνουν παπάδες. Για αυτές τις περιπτώσεις το έχω ξαναπεί, όταν Μία γυναίκα είναι εντελώς κλεισμένη από ραντεβού μετά το τέταρτο βία βία πέμπτο επειδή είναι συνεχόμενα η απόδοση της θα είναι τραγική

Πάμε τώρα στις υπηρεσίες που παρέχουν οι κοπέλες. Αρκετές φορές επειδή κι αυτές είναι άνθρωποι προχωράνε σε υπηρεσίες πέραν αυτών που παρέχουν γενικά χωρίς να πληρωθούν. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν. Θα ήμουν μαλάκας Να μπω εδώ μέσα και να γράψω ότι πήγα με την Αγλαΐα η οποία βάση προγράμματος τον παίζει μόνο στον πελάτη αλλά εγώ την πήδηξα ή της έδωσα πίπα. Εδώ γράφουμε μόνο για τις στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες
Έχω γράψει αλλά μετά από πολλά πολλά χρόνια για τέτοια εμπειρία που είχα. Όταν δεν υπήρχε ούτε η κοπέλα ούτε το μαγαζί. Μην κάνετε επίδειξη ανδρισμού γράφοντας το κάτι παραπάνω που παίρνετε από μια κοπέλα

Υπάρχουν φυσικά και αυτές που επιλεκτικά κάνουν σε πελάτες κάτι παραπάνω και ζητάνε χρήματα και να ξέρετε ότι τις περισσότερες περισσότερες φορές το μαγαζί το ξέρει απλά κάνει τα στραβά μάτια για να μην χάσει ένα και καλά δυνατό χαρτί του.

Η περίοδος του κορονοϊού ήταν ένα κομβικό σημείο που απελευθέρωσε πολλές επαγγελματίες να δουλεύουν μόνες τους παράλληλα με το μαγαζί που βρίσκονται. Το γελοίο είναι όμως όταν στο μαγαζί φτάνουν μέχρι το Α ενώ στα προσωπικά τους ραντεβού μέχρι το Ω.

Επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα το Venus ήταν ένα σχολείο. ΙΕΚ Βίζιτας Θα το χαρακτήριζα. Αρκετές κοπέλες πέρασαν από το μασάζ στην βίζιτα. Υπάρχει και τώρα κοπέλα που δουλεύει σε μαγαζί αλλά κάνει και δικά της ραντεβού με τις συνθήκες που προανέφερα όμως

Επειδή δεν έχει αναφερθεί καθόλου για παράδειγμα η δώρα που δούλευε στην Βάσια πλέον κάνει κανονικά τα ραντεβού της μόνη της αν και η συγκεκριμένη όσο όμορφη κι αν είναι χάνει πολύ από το μυαλό της.

Προσέξτε πολύ καλά που γαμάτε που γλείφετε και τι βάζετε στο σπίτι σας
Από άποψη υγιεινής μιλάω. Ο νοών νοείτω

Και επειδή ένας φίλος ανέφερε ότι όλοι μας είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο και δε χρειάζονται αντεγκλήσεις θα συμφωνήσω μαζί του εξαιρώντας όμως τα ψεύτικα προφίλ μαγαζιών και αυτούς που γράφουν είτε θετικές είτε αρνητικές κριτικές για ένα δωρεάν ραντεβού.

Πηγαίνω σε μασάζ από τη δεκαετία του 90 και πλέον δε μου κάνει καμία απολύτως αίσθηση να πάω να δώσω 1 € σε αυτά τα μαγαζιά. Και θα το ξαναγράψω δεν τα θεωρώ μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη άλλα κοροιδάδικα στη Θεσσαλονίκη

ΥΓ: Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να διαγράφονται εκείνοι οι οποίοι είναι χρόνια μέλη αλλά μονίμως ζητάνε πληροφορίες χωρίς να έχουν παραθέσει καμιά δική τους εμπειρία.
Τους έχουμε βαρεθεί πραγματικά
Πολύ ωραία ανάλυση αδερφός και μπράβο!! Και εγώ τις προάλλες που έγραφα για αυτούς τους τελευταίους μιλάω μόνο να κράζουν μείνανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom