Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.428
Πόντοι
206
δεν ξερω και δε με νοιαζει...εμενα μου ζητησε 200
Μάλλον ζητάνε ότι να'ναι όπου να'ναι... Δεν υπάρχει ταρίφα για τιποτα..... Τι να σας πω ρε σεις, εγώ αλλιώς τα γνώρισα αυτά τα μαγαζιά, γι αυτό σχεδόν απέχω πλέον....

TasterGuy

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
33
Πόντοι
0
Επειδή μασάζ δεν έχω κάνει ποτέ ακόμα, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει σε αυτά; Σε Θεσσαλονίκης μπορώ μόνο να πάω

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
212
Πόντοι
20
Πραγματικά δεν περίμενα από σένα τέτοια δημοσίευση. Πήγες έδωσες 60 € για να σου τον παίξουν, 45 λεπτά η όλη φάση και δηλώνεις πολύ ευχαριστημένος.

Στο κωλομαγαζο Που από 1 h 50 € το πήγε 45 λεπτά 60 €

Καλά μας κάνουν
Μαυρο αδερφε ... δεν ειναι παροχές αυτες κ οσο πηγαινουμε αυτες θα εχουμε

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
212
Πόντοι
20
Δηλαδή αυτοί που την έχουν πάρει για στοματικό έδωσαν 200...? Σίγουρα...?
Αν προσθέσεις 10 ευρω πηγαινεις για την ιδια παροχή τρεις μερες σερι στο ρωσικό άτι , νταρια .

JohnCena

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
Περιεργο στο συγκεκριμενο συνηθως δεν κανουν τιποτα...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
736
Πραγματικά τρελαίνομαι θέλω να κράξω αλλά ο θυμόσοφος λαός λέει από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί… Ζητάνε οι πεμπτοέκτες Τρελά λεφτά για να σας κάνουνε μία πίπα και μερικοί τα δίνετε. Φυσικά ντρέπεστε να πείτε ότι δώσατε + 100 € για μία πίπα αλλά στο τέλος της ημέρας οι τύπισσες πάνε στα σπίτια τους και πίνουν στην υγειά του κάθε μαλάκα. Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά δεν πρόκειται να υπάρχει σωτηρία στο συγκεκριμένο θέμα

Στην Αθήνα όταν τους περιγράφω την κατάσταση που υπάρχει εδώ απλά γελάνε.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
736
Νομίζω ότι για να μπει μία τάξη σ’ αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας το πρώτο όπου μπορεί να γίνει είναι εδώ μέσα να ανανεωθεί ο κατάλογος των μαγαζιών ώστε να κάνουμε κριτικές όχι μόνο δημοσιεύσεις στο νήμα. Μαγαζί – κοπέλες– Κόστος – υπηρεσίες και περιγραφή.

Φυσικά θα έχουμε τους προμοτορες που για μια τζάμπα μαλακία πουλάνε και τη μάνα τους αλλά και τους άλλους που συμβιβάζονται και θα γράφουν ύμνους για το πόσο ωραία τα πέντε καλοσχηματισμένα δάχτυλα μιας κυρίας τους οδήγησαν σε μία εκρηκτική εκσπερμάτωση.

Σκοπός όμως είναι να μπαίνουμε και να γράφουμε και τα κακώς κείμενα τα οποία είναι περισσότερα. Και πιστεύω ότι τα αρνητικά σχόλια είναι ειλικρινή ενώ για τα θετικά όπως προείπα υπάρχει και η υποψία promoting

Και φυσικά από τη στιγμή που δεν είναι αντίθετο στους κανόνες του site όταν δημιουργηθεί προφίλ για ένα μαγαζί μπορούμε να κάνουμε και αναδρομική κριτική

@antisthenis θα βοηθήσεις στην επικαιροποίηση του καταλόγου;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.428
Πόντοι
216
Πραγματικά δεν περίμενα από σένα τέτοια δημοσίευση. Πήγες έδωσες 60 € για να σου τον παίξουν, 45 λεπτά η όλη φάση και δηλώνεις πολύ ευχαριστημένος.

Στο κωλομαγαζο Που από 1 h 50 € το πήγε 45 λεπτά 60 €

Καλά μας κάνουν
Και μετά κάνετε παράπονα οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί δεν ενημερώνουν οι συναθλητές. Γιατί να κάνουν ενημέρωση; Για να έχετε ποιον να κράξετε;Θα μπορούσα κάλλιστα να μην ενημέρωσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επειδή εγώ κινούμαι δυτικά και έχω πρόσβαση στο Κρίσταλ η στην Βάνα κανονικά θα πήγαινα Κρίσταλ αλλά διάβασα από συνάδελφο ότι αυτή την εβδομάδα το Κρίσταλ θα είναι κλειστό γιατί μετακομίζει κατέληξα στο εν λόγο ίδρυμα. Όταν με το καλό ανοίξει ξανά το Κρίσταλ θα το προτιμήσω ξανά. Πάντως δεν πιστεύω να διαβάσατε από εμένα κάποια ανάρτηση όπου κάνω παράπονα για την τιμή αν πέρασα καλά. Τα 10 η 20 ευρώ επιπλέον δεν παίζουν ρόλο για μένα αν περάσω καλά. Και αυτή την φορά πέρασα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά σε ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΟ. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
736
Και μετά κάνετε παράπονα οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί δεν ενημερώνουν οι συναθλητές. Γιατί να κάνουν ενημέρωση; Για να έχετε ποιον να κράξετε;Θα μπορούσα κάλλιστα να μην ενημέρωσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επειδή εγώ κινούμαι δυτικά και έχω πρόσβαση στο Κρίσταλ η στην Βάνα κανονικά θα πήγαινα Κρίσταλ αλλά διάβασα από συνάδελφο ότι αυτή την εβδομάδα το Κρίσταλ θα είναι κλειστό γιατί μετακομίζει κατέληξα στο εν λόγο ίδρυμα. Όταν με το καλό ανοίξει ξανά το Κρίσταλ θα το προτιμήσω ξανά. Πάντως δεν πιστεύω να διαβάσατε από εμένα κάποια ανάρτηση όπου κάνω παράπονα για την τιμή αν πέρασα καλά. Τα 10 η 20 ευρώ επιπλέον δεν παίζουν ρόλο για μένα αν περάσω καλά. Και αυτή την φορά πέρασα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά σε ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΟ. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο.
Αυτό είναι το θέμα ότι πάτε δίνετε τζάμπα λεφτά και είσαι και ευχαριστημένοι

Θα μπορούσες και να μην ενημερώσεις λες… Και που το έγραψες δηλαδή τι έγινε; Κάναμε ουρά για να κλείσουμε ραντεβού στην Βάνα;

Εσύ φίλε μπορεί να έχεις λεφτά και να τα πετάς αλλά υπάρχουν πολλοί που από το υστέρημά τους πάνε και δίνουν σε τέτοια μαγαζιά.

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
228
Πόντοι
20
Ωραίος φίλε πεστα εδώ το νήμα έχει γίνει το μπου του φτωχού σε λίγο θα λέμε γιατί δεν μας αφήνουν να πληρώσουμε με δώσεις. Δεν πας στα μαγαζιά αυτά αν μετράς τα 10ευρα π.χ μπορεί να δώσεις 100-200 για ένα τσιμπούκι μπορεί να δώσεις 50€ μπορεί να δώσεις και 70€ το θέμα είναι τι καύλα σου βγάζει η άλλη και που θες να τα δώσεις .

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
228
Πόντοι
20
Αυτό είναι το θέμα ότι πάτε δίνετε τζάμπα λεφτά και είσαι και ευχαριστημένοι

Θα μπορούσες και να μην ενημερώσεις λες… Και που το έγραψες δηλαδή τι έγινε; Κάναμε ουρά για να κλείσουμε ραντεβού στην Βάνα;

Εσύ φίλε μπορεί να έχεις λεφτά και να τα πετάς αλλά υπάρχουν πολλοί που από το υστέρημά τους πάνε και δίνουν σε τέτοια μαγαζιά.
Κακος ρε φίλε αν δεν έχεις δεν πας δεν θα δώσεις το υστέρημα σου για να σου το παίξουν δες μια τσόντα καλύτερα και κάνε το μόνο σου γλυτώνεις και τα 50€

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
736
Κακος ρε φίλε αν δεν έχεις δεν πας δεν θα δώσεις το υστέρημα σου για να σου το παίξουν δες μια τσόντα καλύτερα και κάνε το μόνο σου γλυτώνεις και τα 50€
Δε μιλάω για μένα φίλε γιατί σε τέτοια μαγαζιά δεν πάω

Για τον τρόπο που λες συμφωνώ και τον προτείνω πολύ συχνά σε όσους ρωτάνε για αυτά τα μαγαζιά. Όταν ρωτάνε στην Βάνα ποια να πάρω; Τους λέω καλύτερα τη χούφτα σας και γλιτώνετέ και 50 €. Ξαφνικά βρεθήκατε τώρα εσείς όλοι οι απλες Και είστε υπεράνω χρημάτων. Αυτά διαβάζουν αυτά μας κάνουν και καλά μας κάνουν στην τελική

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.898
Πόντοι
736
Ωραίος φίλε πεστα εδώ το νήμα έχει γίνει το μπου του φτωχού σε λίγο θα λέμε γιατί δεν μας αφήνουν να πληρώσουμε με δώσεις. Δεν πας στα μαγαζιά αυτά αν μετράς τα 10ευρα π.χ μπορεί να δώσεις 100-200 για ένα τσιμπούκι μπορεί να δώσεις 50€ μπορεί να δώσεις και 70€ το θέμα είναι τι καύλα σου βγάζει η άλλη και που θες να τα δώσεις .
Έχεις μεγάλη πλάκα φίλε
Τώρα το διάβασα αυτό που έγραψες. Καλά να μας κάνουν λοιπόν. Φαίνεται και ποιοι χαλάτε την πιάτσα. 200 € για να σας κάνουν μία πίπα
Ευτυχώς που τα γράφετε μόνοι σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom