Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.872
- Πόντοι
- 456
μουφα6944282758 maria
Έχει δοκιμάσει κανείς? Μοιάζει πολύ καλό για real.
μουφα6944282758 maria
Έχει δοκιμάσει κανείς? Μοιάζει πολύ καλό για real.
Μου θύμισε μια τυπησα Ρωσίδα που είχε περάσει από Εβίτα πριν καμιά 6-7 χρόνια... Any way σε ευχαριστώ..
Το πιο πιθανο να σου εμφανιστει βαλκανια πρωην πουτανα 50+ σε ηλικιαΜου θύμισε μια τυπησα Ρωσίδα που είχε περάσει από Εβίτα πριν καμιά 6-7 χρόνια... Any way σε ευχαριστώ..
Θα καλέσουμε και την ΓΕΣΕΕ;Προτυνω να αναφέρουν τα μέλη εδώ, ώρες συνάντησης καθώς και κλαδος ασχολίας
Στην Εβίτα πήγεςΤην καλησπέρα μου στους συναθλητές, βρέθηκα προχθές στη θεσσαλονίκη λόγω εργασίας και είπα να το ρίξουμε και λίγο έξω μιας και η καύλες βαράγανε κόκκινο. Ήθελα full πρόγραμμα οπότε πήρα τηλέφωνο στο kan....sex οι αγγελίες που είναι στο όνομα xenia που λέει για ένα πολυτελές διαμέρισμα τυπου σοιτας και μαλακίες!!! Μπήκα στον πειρασμό επειδή σε φωτογραφίες φαινόντουσαν δύο πολύ καλα μωρα... πάω λοιπόν από κει τέρμα ανατολικά στη βούλγαρη,μου ανοιγει μία ευγενική κυρία μου παρουσίασε τα κορίτσια με τις καύλες που είχα καλές της είδα πήρα τη μια..... έδω να προσθέσω ότι ο χώρος δεν λέει και τίποτα καμία σχέση με σουίτα. Λοιπόν κάνω το ντουζάκι μου έρχεται η κοπέλα καλό κορμάκι την αρχίζω στα τσιμπούκια και παρατηρώ ότι είναι σαν το bugs bunny μπροστά λείπανε μερικά δόντια.... άμαν λέω την πατήσαμε... θα μας κολλήσει και τίποτα μου πεσε η πούτσα ξενερωσα και σηκώθηκα και έφυγα..... είπα μετά να δοκιμάσω και στο golden μήπως πετύχω εκεί κάνα καλό μωράκι αλλά ψόφια τα πράγματα πήρα τηλέφωνο και στο crystal μήπως έχει κανα ραντεβού να πάω να φύγουν τα χοντρά....@@ δεν υπήρχε τίποτα και ετσι λογο πίεσης χρόνου έφυγα από την πόλη αγαμητος, δεν πειράζει καλή καρδιά θα μας κάτσει άλλη φορά.... γαματε γιατί χανόμαστε .....η ζωή είναι μικρή, καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
Είχα πάει πριν από 2 χρόνια περίπου αλλά ρε γαμωτο πέρα από κάτι ψευτοπεράσματα δεν έκανε κάποια κίνηση αρκετή για να χυσω. Σου τον έπαιξε με τα πόδια; γιατί εσύ λες πατήματα αλλά δεν είμαι σίγουρος τί εννοείςΚαλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω..
Την είχα πάρει στην Όλγας πολύ παλιότερα ,όντως πολύ ωραίο μωρό και καλή στο σεξ..Από τότε όμως εξαφανίστηκε, ρωτούσα την Άννα και μου έλεγε δεν δουλεύει πια..Η είναι μουφα για να πας και να σου πει τα κλασσικό θ αργήσει ν έρθει η όντως επέστρεψεΤο dames ανεβασε story μ ενα μελαχροινο καυλακι με καρέ μαλλι, γνωρίζει κανεις κατι; Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια παροχή πληροφοριών
Πραγματικά δεν περίμενα από σένα τέτοια δημοσίευση. Πήγες έδωσες 60 € για να σου τον παίξουν, 45 λεπτά η όλη φάση και δηλώνεις πολύ ευχαριστημένος.Μετά από αποχή ενός μηνός επισκέφτηκα ξανά σήμερα ένα ελαιοτριβείο. Εκλεισα ραντεβού για της 12και 10 στο μασατζιδικα της Ανιτας(Βανια). Στο χώρο ήταν παρούσες 6 κορασίδες. Στο γραφείο καθόταν η Θεώνη και στο καναπέ τρεις μικρούλες αδύνατες σχεδόν στο ίδιο σωματότυπο,η Νανσυ, η Τατιάνα και η Βικτόρια. Ήταν ακόμα μια κοπέλα το όνομα της οποίας δεν συγκράτησα καθότι μου φάνηκε αδιάφορη. Και άφησα τελευταία την κοπέλα με την οποία και πέρασα την Εμμυ. Πρώτη φορά την πέτυχα στο μαγαζί και φορούσε μια μίνι φουστίτσα που άφηνε σε κοινή θέα δύο ωραία κολομερια. Ωραίο κοριτσάκι για τα δικά μου γούστα με λίγα κιλακια παραπάνω, κολαρα,μπουταρες μικρά στητά βυζάκια, χειλάκια για τσιμπουκι ότι πρέπει ωραίο προσωπάκι. Φορούσε και ένα ζευγάρι γυαλιά που της έδιναν έναν αέρα σαν καθηγήτρια του σεξ ένα πράμα. Στα του αγώνα όλα ήτανε πολύ καλά η δε καύλα χτύπησε κόκκινο και το χύσιμο του Χύσεα ήταν πολύ δυνατό. Γενικά για μένα ήταν η καλύτερη συνεύρεση που είχα στο εν λόγο κατάστημα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 45 λεπτά, το πρώτο μέρος καλό για τέτοια μαγαζιά, το δεύτερο πολύ καλό. Θα την προτιμήσω ξανά στην επόμενη επίσκεψη. Το κόστος της συνάντησης 60 ευρώ ανέβηκε κατά 10 ευρώ από την παλιά τιμή.
Πάει να παγιώσει στην Θεσσαλονίκη την χρέωση των 60 και μόνο γι'αυτό θα έφευγα. Αν κάνεις αποχή για ένα μήνα και μετά πας και σκας το 60αρι δεν έχει καμία σημασία. Μαύρο στο συγκεκριμένο ίδρυμα .Μετά από αποχή ενός μηνός επισκέφτηκα ξανά σήμερα ένα ελαιοτριβείο. Εκλεισα ραντεβού για της 12και 10 στο μασατζιδικα της Ανιτας(Βανια). Στο χώρο ήταν παρούσες 6 κορασίδες. Στο γραφείο καθόταν η Θεώνη και στο καναπέ τρεις μικρούλες αδύνατες σχεδόν στο ίδιο σωματότυπο,η Νανσυ, η Τατιάνα και η Βικτόρια. Ήταν ακόμα μια κοπέλα το όνομα της οποίας δεν συγκράτησα καθότι μου φάνηκε αδιάφορη. Και άφησα τελευταία την κοπέλα με την οποία και πέρασα την Εμμυ. Πρώτη φορά την πέτυχα στο μαγαζί και φορούσε μια μίνι φουστίτσα που άφηνε σε κοινή θέα δύο ωραία κολομερια. Ωραίο κοριτσάκι για τα δικά μου γούστα με λίγα κιλακια παραπάνω, κολαρα,μπουταρες μικρά στητά βυζάκια, χειλάκια για τσιμπουκι ότι πρέπει ωραίο προσωπάκι. Φορούσε και ένα ζευγάρι γυαλιά που της έδιναν έναν αέρα σαν καθηγήτρια του σεξ ένα πράμα. Στα του αγώνα όλα ήτανε πολύ καλά η δε καύλα χτύπησε κόκκινο και το χύσιμο του Χύσεα ήταν πολύ δυνατό. Γενικά για μένα ήταν η καλύτερη συνεύρεση που είχα στο εν λόγο κατάστημα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 45 λεπτά, το πρώτο μέρος καλό για τέτοια μαγαζιά, το δεύτερο πολύ καλό. Θα την προτιμήσω ξανά στην επόμενη επίσκεψη. Το κόστος της συνάντησης 60 ευρώ ανέβηκε κατά 10 ευρώ από την παλιά τιμή.
Και που; σε ενα μαγαζι που ολες ειναι κατω του μετριου....Πραγματικά δεν περίμενα από σένα τέτοια δημοσίευση. Πήγες έδωσες 60 € για να σου τον παίξουν, 45 λεπτά η όλη φάση και δηλώνεις πολύ ευχαριστημένος.
Στο κωλομαγαζο Που από 1 h 50 € το πήγε 45 λεπτά 60 €
Καλά μας κάνουν
Ούτε μαύρο ούτε μπλε συναγωνιστή....γεμάτοι είναι καθημερινά.... Δε βρίσκεις δωμάτιο αν δεν προνοήσεις από νωρίς....Πάει να παγιώσει στην Θεσσαλονίκη την χρέωση των 60 και μόνο γι'αυτό θα έφευγα. Αν κάνεις αποχή για ένα μήνα και μετά πας και σκας το 60αρι δεν έχει καμία σημασία. Μαύρο στο συγκεκριμένο ίδρυμα .
Ναι η Έμμυ είναι πολύ γκαβλιάρα....ήταν από παλιά που δούλευε βένους ως Κατερίνα.... Έκανε πολύ λιγότερα από ότι τώρα αλλά έδειχνε ότι έχει μεγάλο ταλέντο....Μετά από αποχή ενός μηνός επισκέφτηκα ξανά σήμερα ένα ελαιοτριβείο. Εκλεισα ραντεβού για της 12και 10 στο μασατζιδικα της Ανιτας(Βανια). Στο χώρο ήταν παρούσες 6 κορασίδες. Στο γραφείο καθόταν η Θεώνη και στο καναπέ τρεις μικρούλες αδύνατες σχεδόν στο ίδιο σωματότυπο,η Νανσυ, η Τατιάνα και η Βικτόρια. Ήταν ακόμα μια κοπέλα το όνομα της οποίας δεν συγκράτησα καθότι μου φάνηκε αδιάφορη. Και άφησα τελευταία την κοπέλα με την οποία και πέρασα την Εμμυ. Πρώτη φορά την πέτυχα στο μαγαζί και φορούσε μια μίνι φουστίτσα που άφηνε σε κοινή θέα δύο ωραία κολομερια. Ωραίο κοριτσάκι για τα δικά μου γούστα με λίγα κιλακια παραπάνω, κολαρα,μπουταρες μικρά στητά βυζάκια, χειλάκια για τσιμπουκι ότι πρέπει ωραίο προσωπάκι. Φορούσε και ένα ζευγάρι γυαλιά που της έδιναν έναν αέρα σαν καθηγήτρια του σεξ ένα πράμα. Στα του αγώνα όλα ήτανε πολύ καλά η δε καύλα χτύπησε κόκκινο και το χύσιμο του Χύσεα ήταν πολύ δυνατό. Γενικά για μένα ήταν η καλύτερη συνεύρεση που είχα στο εν λόγο κατάστημα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 45 λεπτά, το πρώτο μέρος καλό για τέτοια μαγαζιά, το δεύτερο πολύ καλό. Θα την προτιμήσω ξανά στην επόμενη επίσκεψη. Το κόστος της συνάντησης 60 ευρώ ανέβηκε κατά 10 ευρώ από την παλιά τιμή.
Δεν ξέρω συνάδελφε πόση δουλειά έχουν εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα από μόνοι τους για ένα spa massage Σταυρούπολη χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου στην Ανίτα, είναι το ίδιο μαγαζί. Αλλά ακόμα και είναι γεμάτο τότε είναι μπούφοι αυτοί που δίνουν για τις ίδιες και χειρότερες παροχές 60 € ενώ αλλού τις έχουν φθηνότερα.Ούτε μαύρο ούτε μπλε συναγωνιστή....γεμάτοι είναι καθημερινά.... Δε βρίσκεις δωμάτιο αν δεν προνοήσεις από νωρίς.
Κάποιος έγραψε ότι το 50λεπτο είναι στα 60 και το 40λεπτο στα 50 όπως παλιά. Ισχύει αυτό....? Υπάρχει ακόμα έστω και έτσι το 50άρικο....?Δεν ξέρω συνάδελφε πόση δουλειά έχουν εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα από μόνοι τους για ένα spa massage Σταυρούπολη χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου στην Ανίτα, είναι το ίδιο μαγαζί. Αλλά ακόμα και είναι γεμάτο τότε είναι μπούφοι αυτοί που δίνουν για τις ίδιες και χειρότερες παροχές 60 € ενώ αλλού τις έχουν φθηνότερα.
Πολυ καβλιαρα η Εμμυ τοσο πολυ που ζητησε 200 ευρω για στοματικο....χωρις ιχνος ντροπης...Ούτε μαύρο ούτε μπλε συναγωνιστή....γεμάτοι είναι καθημερινά.... Δε βρίσκεις δωμάτιο αν δεν προνοήσεις από νωρίς....
Ναι η Έμμυ είναι πολύ γκαβλιάρα....ήταν από παλιά που δούλευε βένους ως Κατερίνα.... Έκανε πολύ λιγότερα από ότι τώρα αλλά έδειχνε ότι έχει μεγάλο ταλέντο....
Δηλαδή αυτοί που την έχουν πάρει για στοματικό έδωσαν 200...? Σίγουρα...?Πολυ καβλιαρα η Εμμυ τοσο πολυ που ζητησε 200 ευρω για στοματικο....χωρις ιχνος ντροπης...
δεν ξερω και δε με νοιαζει...εμενα μου ζητησε 200Δηλαδή αυτοί που την έχουν πάρει για στοματικό έδωσαν 200...? Σίγουρα...?