τα είπα λίγο μαζεμένα, ε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
Ευχαριστώ πολύκαλησπέρα για αυτά έχουμε καμιά πληροφορία
ευχαριστώ
Μασάζ Θεσσαλονίκη | Αισθησιακό Μασάζ θεσσαλονίκη | Studio Massage
Crystal Massage
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Άμα πάω θα ενημερώσω
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.013
- Πόντοι
- 2.356
Με τόσες καβλες π είχε σιγά να μη έπαιρνε δε τον άκουσες π τα γύρισε όλα στο τσακ μπαμπαρε ανασα ρε μλκ
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 266
Ευχαριστώ πολύ
Άμα πάω θα ενημερώσω
Καλησπέρα φίλος επειδή ψάχνω τέτοια φάση αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο για δώσε πληροφορίες πώς βρίσκω το εν λόγω μαγαζί;Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.812
- Πόντοι
- 1.056
Ο συνάδελφος που παράθεσες έχει δημοσιεύσει δύο που λειτουργούν. Στα προφίλ τους έχουν τηλέφωνα και διευθύνσεις.Καλησπέρα φίλος επειδή ψάχνω τέτοια φάση αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο για δώσε πληροφορίες πώς βρίσκω το εν λόγω μαγαζί;
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Η συγκεκριμενη δεν τον παίρνει φίλε μου. Μόνο τον ρουφάειΚαλό φαίνεται
Ελπίζω να τον παίρνει...
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.812
- Πόντοι
- 1.056
Κρίμα γιατί από σώμα φαίνεται πολύ δυνατόΗ συγκεκριμενη δεν τον παίρνει φίλε μου. Μόνο τον ρουφάει
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.475
- Πόντοι
- 2.046
Δεν τρώει όλο της το φαγητόΚρίμα γιατί από σώμα φαίνεται πολύ δυνατό
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Καλή περίπτωση είναι και η Χριστιάνα Αγ Δημήτριου που κάνει nuru MassageΚαλησπέρα φίλος επειδή ψάχνω τέτοια φάση αλλά δεν έχω πάει ποτέ σε μασατζιδικο για δώσε πληροφορίες πώς βρίσκω το εν λόγω μαγαζί;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 266
Τουλάχιστον τον ρουφάει καλά?Η συγκεκριμενη δεν τον παίρνει φίλε μου. Μόνο τον ρουφάει
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 20
Δ
Δεν τρελάθηκα ίσα ίσα το κεφάλι έβαζε μέσαΤουλάχιστον τον ρουφάει καλά?
Έχεις δίκιο το να βρω τηλέφωνο είναι εύκολο. Η ερώτηση μού κυρίως έχει να κάνει με το πώς η φάση από θεραπευτικό μασάζ γυρνάει στο πιο αισθησιακό. Δηλαδή πάω με τρίβει με τις πατούσες της και γουστάρω και εκεί που ανάβω θέλω να με πατήσει στο επίμαχο σημείο για happy ending. Πώς γίνεται; Δίνω κάτι έξτρα και το ζητάω; Μου το προτείνει; Το κάνει από μόνη της; Ρωτάω όντας αμαθος. Π.χ. ο φραπες είναι κάτι που αρέσει σε όλους αυτο όμως είναι πιο ιδιαίτερο.Ο συνάδελφος που παράθεσες έχει δημοσιεύσει δύο που λειτουργούν. Στα προφίλ τους έχουν τηλέφωνα και διευθύνσεις.
Από ποιο ίδρυμα;Καλό φαίνεται
Ελπίζω να τον παίρνει...
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.812
- Πόντοι
- 1.056
Το τρώμε εμείς για εκείνηΔεν τρώει όλο της το φαγητό
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.812
- Πόντοι
- 1.056
Αν και έχουμε δώσει κατά καιρούς οδηγίες προς ναυτιλλομένους θα τα πω ξανά εν τάχει. Στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ψοφάνε ιδιαίτερα για μασάζ, θα στο κάνουν και για όση ώρα το ζητήσεις αλλά τους αρέσει να περνάνε γρήγορα στο δια ταύτα.Έχεις δίκιο το να βρω τηλέφωνο είναι εύκολο. Η ερώτηση μού κυρίως έχει να κάνει με το πώς η φάση από θεραπευτικό μασάζ γυρνάει στο πιο αισθησιακό. Δηλαδή πάω με τρίβει με τις πατούσες της και γουστάρω και εκεί που ανάβω θέλω να με πατήσει στο επίμαχο σημείο για happy ending. Πώς γίνεται; Δίνω κάτι έξτρα και το ζητάω; Μου το προτείνει; Το κάνει από μόνη της; Ρωτάω όντας αμαθος. Π.χ. ο φραπες είναι κάτι που αρέσει σε όλους αυτο όμως είναι πιο ιδιαίτερο.
Σε άλλα όπως το crystal αν και κάνει "κρα" το μαγαζί οτι παρέχει φραπέ αν είσαι "νέος" το πας με το μαλακό και όταν αισθανθούν άνετα όσο σε τρίβουν στο ξεφουρνίζουν και έτσι αλλάζει η χαρτογράφηση της συνεδρίας. Στο elegance το ίδιο για πρώτη φορά μόνο που εκεί φτάνει μέχρι καλαμάκι. Σε άλλα δεν έχω πάει αλλά πάνω κάτω έτσι λειτουργούν. Αν γίνει οικεία η φάτσα σου θα μπαίνουν πιο γρήγορα στο ψητό γιατί ο χρόνος για αυτές είναι χρήμα.
Σε ευχαριστώ!Αν και έχουμε δώσει κατά καιρούς οδηγίες προς ναυτιλλομένους θα τα πω ξανά εν τάχει. Στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ψοφάνε ιδιαίτερα για μασάζ, θα στο κάνουν και για όση ώρα το ζητήσεις αλλά τους αρέσει να περνάνε γρήγορα στο δια ταύτα.
Σε άλλα όπως το crystal αν και κάνει "κρα" το μαγαζί οτι παρέχει φραπέ αν είσαι "νέος" το πας με το μαλακό και όταν αισθανθούν άνετα όσο σε τρίβουν στο ξεφουρνίζουν και έτσι αλλάζει η χαρτογράφηση της συνεδρίας. Στο elegance το ίδιο για πρώτη φορά μόνο που εκεί φτάνει μέχρι καλαμάκι. Σε άλλα δεν έχω πάει αλλά πάνω κάτω έτσι λειτουργούν. Αν γίνει οικεία η φάτσα σου θα μπαίνουν πιο γρήγορα στο ψητό γιατί ο χρόνος για αυτές είναι χρήμα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.404
- Πόντοι
- 216
Ίσα ίσα ποιο εύκολα κλείνεις ραντεβού μετά τις 15 άρα και οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να πάνε άνετα στα ελαιοτριβεια.Άρα με τα λεγόμενα σας δεν πηγαίνουν καθόλου δημόσιο υπάλληλοι αφού οι περισσότεροι μπορούν μετά τις 15:00. Εκτός και αν οι δημόσιοι πηγαίνουν στα μπουρδέλα γιατί σε αντίθεση με τα ελαιοτριβεία αυτά είναι φουλ μετά τις 15:00.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 609
- Πόντοι
- 86
6944282758 maria
Έχει δοκιμάσει κανείς? Μοιάζει πολύ καλό για real.
Έχει δοκιμάσει κανείς? Μοιάζει πολύ καλό για real.