ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.155
- Πόντοι
- 1.056
Ποια ήταν η αντίδραση σου ; Τι της είπες;δεν ξερω και δε με νοιαζει...εμενα μου ζητησε 200
Ποια ήταν η αντίδραση σου ; Τι της είπες;δεν ξερω και δε με νοιαζει...εμενα μου ζητησε 200
δεν απανταω σε ηλιθιες ερωτησεις....no hateΠοια ήταν η αντίδραση σου ; Τι της είπες;
Μάλλον πηγές με το ίδιο καπέλο που έχεις στη φωτογραφία..δεν ξερω και δε με νοιαζει...εμενα μου ζητησε 200
Δυο σελίδες πίσωΕπειδή μασάζ δεν έχω κάνει ποτέ ακόμα, μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει σε αυτά; Σε Θεσσαλονίκης μπορώ μόνο να πάω
Μαυρο αδερφε ... δεν ειναι παροχές αυτες κ οσο πηγαινουμε αυτες θα εχουμεΠραγματικά δεν περίμενα από σένα τέτοια δημοσίευση. Πήγες έδωσες 60 € για να σου τον παίξουν, 45 λεπτά η όλη φάση και δηλώνεις πολύ ευχαριστημένος.
Στο κωλομαγαζο Που από 1 h 50 € το πήγε 45 λεπτά 60 €
Καλά μας κάνουν
Αν προσθέσεις 10 ευρω πηγαινεις για την ιδια παροχή τρεις μερες σερι στο ρωσικό άτι , νταρια .Δηλαδή αυτοί που την έχουν πάρει για στοματικό έδωσαν 200...? Σίγουρα...?
Τη Νταρια πού θα τη βρούμε ρε παιδιά..???Αν προσθέσεις 10 ευρω πηγαινεις για την ιδια παροχή τρεις μερες σερι στο ρωσικό άτι , νταρια .
Το στητό βυζι θα φταίειΠολυ καβλιαρα η Εμμυ τοσο πολυ που ζητησε 200 ευρω για στοματικο....χωρις ιχνος ντροπης...
EleganceΤη Νταρια πού θα τη βρούμε ρε παιδιά..???
Περιεργο στο συγκεκριμενο συνηθως δεν κανουν τιποτα...Καλησπέρα συναγωνιστές! Πέρασμα πρόσφατα με Νικολ από Relief. Παρότι είχε κλείσει περισσότερα ραντεβού από όσα μπορούσε να εξυπηρετήσει και με δέχτηκε και αργότερα και με κράτησε λιγότερο (γύρω στα 25 λεπτα - 30 με το ντουζ μετα) μου άρεσε η εμπειρία. Μασάζ με πατούσες στο στρώμα, το οποίο έχουν βάλει σε άλλο δωμάτιο που έχει στο πλάι καθρέπτη και απολαμβάνεις την Νικόλ να σε λιώνει με τα υπέροχα πόδια της. Τελείωμα με πάτημα στο επίμαχο σημείο μετά από αρκετά περάσματα κατά την διάρκεια του μασάζ. Για όσους έχουν αντίστοιχο φετίχ με εμένα νομίζω αξίζει φουλ, αλλιώς για κανέναν λόγο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και την Μαρία, αν έχει κάποιος άποψη ας με ενημερώσει.
Και μετά κάνετε παράπονα οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί δεν ενημερώνουν οι συναθλητές. Γιατί να κάνουν ενημέρωση; Για να έχετε ποιον να κράξετε;Θα μπορούσα κάλλιστα να μην ενημέρωσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επειδή εγώ κινούμαι δυτικά και έχω πρόσβαση στο Κρίσταλ η στην Βάνα κανονικά θα πήγαινα Κρίσταλ αλλά διάβασα από συνάδελφο ότι αυτή την εβδομάδα το Κρίσταλ θα είναι κλειστό γιατί μετακομίζει κατέληξα στο εν λόγο ίδρυμα. Όταν με το καλό ανοίξει ξανά το Κρίσταλ θα το προτιμήσω ξανά. Πάντως δεν πιστεύω να διαβάσατε από εμένα κάποια ανάρτηση όπου κάνω παράπονα για την τιμή αν πέρασα καλά. Τα 10 η 20 ευρώ επιπλέον δεν παίζουν ρόλο για μένα αν περάσω καλά. Και αυτή την φορά πέρασα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά σε ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΟ. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο.Πραγματικά δεν περίμενα από σένα τέτοια δημοσίευση. Πήγες έδωσες 60 € για να σου τον παίξουν, 45 λεπτά η όλη φάση και δηλώνεις πολύ ευχαριστημένος.
Στο κωλομαγαζο Που από 1 h 50 € το πήγε 45 λεπτά 60 €
Καλά μας κάνουν
Αυτό είναι το θέμα ότι πάτε δίνετε τζάμπα λεφτά και είσαι και ευχαριστημένοιΚαι μετά κάνετε παράπονα οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί δεν ενημερώνουν οι συναθλητές. Γιατί να κάνουν ενημέρωση; Για να έχετε ποιον να κράξετε;Θα μπορούσα κάλλιστα να μην ενημέρωσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επειδή εγώ κινούμαι δυτικά και έχω πρόσβαση στο Κρίσταλ η στην Βάνα κανονικά θα πήγαινα Κρίσταλ αλλά διάβασα από συνάδελφο ότι αυτή την εβδομάδα το Κρίσταλ θα είναι κλειστό γιατί μετακομίζει κατέληξα στο εν λόγο ίδρυμα. Όταν με το καλό ανοίξει ξανά το Κρίσταλ θα το προτιμήσω ξανά. Πάντως δεν πιστεύω να διαβάσατε από εμένα κάποια ανάρτηση όπου κάνω παράπονα για την τιμή αν πέρασα καλά. Τα 10 η 20 ευρώ επιπλέον δεν παίζουν ρόλο για μένα αν περάσω καλά. Και αυτή την φορά πέρασα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά σε ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΟ. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο.
Ωραίος φίλε πεστα εδώ το νήμα έχει γίνει το μπου του φτωχού σε λίγο θα λέμε γιατί δεν μας αφήνουν να πληρώσουμε με δώσεις. Δεν πας στα μαγαζιά αυτά αν μετράς τα 10ευρα π.χ μπορεί να δώσεις 100-200 για ένα τσιμπούκι μπορεί να δώσεις 50€ μπορεί να δώσεις και 70€ το θέμα είναι τι καύλα σου βγάζει η άλλη και που θες να τα δώσεις .Και μετά κάνετε παράπονα οι περισσότεροι εδώ μέσα γιατί δεν ενημερώνουν οι συναθλητές. Γιατί να κάνουν ενημέρωση; Για να έχετε ποιον να κράξετε;Θα μπορούσα κάλλιστα να μην ενημέρωσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Επειδή εγώ κινούμαι δυτικά και έχω πρόσβαση στο Κρίσταλ η στην Βάνα κανονικά θα πήγαινα Κρίσταλ αλλά διάβασα από συνάδελφο ότι αυτή την εβδομάδα το Κρίσταλ θα είναι κλειστό γιατί μετακομίζει κατέληξα στο εν λόγο ίδρυμα. Όταν με το καλό ανοίξει ξανά το Κρίσταλ θα το προτιμήσω ξανά. Πάντως δεν πιστεύω να διαβάσατε από εμένα κάποια ανάρτηση όπου κάνω παράπονα για την τιμή αν πέρασα καλά. Τα 10 η 20 ευρώ επιπλέον δεν παίζουν ρόλο για μένα αν περάσω καλά. Και αυτή την φορά πέρασα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά σε ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΟ. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο.
Κακος ρε φίλε αν δεν έχεις δεν πας δεν θα δώσεις το υστέρημα σου για να σου το παίξουν δες μια τσόντα καλύτερα και κάνε το μόνο σου γλυτώνεις και τα 50€Αυτό είναι το θέμα ότι πάτε δίνετε τζάμπα λεφτά και είσαι και ευχαριστημένοι
Θα μπορούσες και να μην ενημερώσεις λες… Και που το έγραψες δηλαδή τι έγινε; Κάναμε ουρά για να κλείσουμε ραντεβού στην Βάνα;
Εσύ φίλε μπορεί να έχεις λεφτά και να τα πετάς αλλά υπάρχουν πολλοί που από το υστέρημά τους πάνε και δίνουν σε τέτοια μαγαζιά.
Δε μιλάω για μένα φίλε γιατί σε τέτοια μαγαζιά δεν πάωΚακος ρε φίλε αν δεν έχεις δεν πας δεν θα δώσεις το υστέρημα σου για να σου το παίξουν δες μια τσόντα καλύτερα και κάνε το μόνο σου γλυτώνεις και τα 50€
Έχεις μεγάλη πλάκα φίλεΩραίος φίλε πεστα εδώ το νήμα έχει γίνει το μπου του φτωχού σε λίγο θα λέμε γιατί δεν μας αφήνουν να πληρώσουμε με δώσεις. Δεν πας στα μαγαζιά αυτά αν μετράς τα 10ευρα π.χ μπορεί να δώσεις 100-200 για ένα τσιμπούκι μπορεί να δώσεις 50€ μπορεί να δώσεις και 70€ το θέμα είναι τι καύλα σου βγάζει η άλλη και που θες να τα δώσεις .
Φυσικά.... Σου λέει η άλλη, αφού μπορώ να βγάλω 200, γιατί να ζητάω συν 20 και συν 30 μόνο...?? Ζητάω σύνολο 200 και πού θα πάει?? Ο άλλος με την γκάβλα που έχει θα μου τα δώσει...Έχεις μεγάλη πλάκα φίλε
Τώρα το διάβασα αυτό που έγραψες. Καλά να μας κάνουν λοιπόν. Φαίνεται και ποιοι χαλάτε την πιάτσα. 200 € για να σας κάνουν μία πίπα
Ευτυχώς που τα γράφετε μόνοι σας.