Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446
Μονες τους φευγουν..ολη η πολη τσιμπουκωνετε..αφηστε τα παραμυθια και τους δρακους..κομητες ειναι καποιες απλα
Σε αυτο θα συμφωνησω 100%! Ολες παιζουν ...οταν πεσει το χρημα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έρχεται παράρτημα γραφείου εκ πρωτευούσης .....
Για πες λεπτομεριες...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.267
Πόντοι
736
Σε αυτο θα συμφωνησω 100%! Ολες παιζουν ...οταν πεσει το χρημα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πες λεπτομεριες...
με τετοιο αβαταρ ρε φιλε που εχεις σε καμμια περιπτωση....

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
416
Πόντοι
21
No prob.
Μουναρα η Ρουμπίνη, by the
Ειπώθηκαν διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της τα οποία βλέπω ότι και εσύ επιβεβαιώνεις . Χάθηκε γρήγορα όμως δυστυχώς
Αυτή ήθελε πολλά σαν ιδιώτης. Βέβαια θα τα έδινα για μια δυο φορές αλλά χάθηκε.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.556
Πόντοι
201
Ειπώθηκαν διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της τα οποία βλέπω ότι και εσύ επιβεβαιώνεις . Χάθηκε γρήγορα όμως
Χανονται,τις τρωνε οι παλιες κλπ..γενικα οπου εχει ατομα καιρο γινετε κλικα..παει η καινουργια ,σε μια δυο βδομαδες την τρωνε..εχω δει πολλες φορες το ξινο βλεμα απ τις παλιες,σου λεει παει να ψησει την καινουργια..αρα τον ξεχναμε 2 3 ραντεβου..αφου τσιμπουκωνονται στην πλειοψηφια και ειδικα οι παλιες..γιατι να διωξει το αφεντικο ατομο ..την τρωνε συνηθως αν δεν αντεχει.

Firstingoals

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Έχουμε update αδερφέ ; Θέλεις να μας πεις πως πήγε ή φάση και αν είχαμε συνέχεια ;

Κρίμα που σταμάτησε η κοπέλα, γιατί ήθελα κάπως να τα ξαναπούμε.

Χαίρομαι που λογικά πήρε καλύτερη απόφαση για αυτήν και θα κάνει μια καλύτερη δουλειά με λιγότερα χρήματα σίγουρα, αλλά τουλάχιστον θα νιώθει πιο καλά

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Καλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..
Καλή αρχή αγαπητή!Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας αν θέλεις δώσε και κάποια φωτογραφία επιπλέον αν γίνεται!

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446
Χανονται,τις τρωνε οι παλιες κλπ..γενικα οπου εχει ατομα καιρο γινετε κλικα..παει η καινουργια ,σε μια δυο βδομαδες την τρωνε..εχω δει πολλες φορες το ξινο βλεμα απ τις παλιες,σου λεει παει να ψησει την καινουργια..αρα τον ξεχναμε 2 3 ραντεβου..αφου τσιμπουκωνονται στην πλειοψηφια και ειδικα οι παλιες..γιατι να διωξει το αφεντικο ατομο ..την τρωνε συνηθως αν δεν αντεχει.
Ετσι ακριβως οπως τα γραφει ο φιλος....

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
750
Πόντοι
81

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
637
Πόντοι
291

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.286
Πόντοι
2.046

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.402
Πόντοι
11.146
Exei parei kaneis tin giatresa teleutaio kairo na mas pei entiposis ?
Apo apopsi iperisias ? Timi ?k kathariotitas
Na eisai kala !den varieme na diavasw se rotisa an exei kati diaforetiko stis parapanw katigories oxi na mou peis ta idia I na to peksis eksipnos!na eisai kala k pali !
....μαγκα μου, απαγορευονται τα greeklish και κατ'εξακολουθηση κιολας! Διαβασε τους κανονες του φορουμ ή το κειμενακι που σου βγαζει σε ΚΑΘΕ σχολιο που πας να γραψεις σε greeklish! :wink::wink::wink:

grl.jpg

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.286
Πόντοι
2.046
....μαγκα μου, απαγορευονται τα greeklish και κατ'εξακολουθηση κιολας! Διαβασε τους κανονες του φορουμ ή το κειμενακι που σου βγαζει σε ΚΑΘΕ σχολιο που πας να γραψεις σε greeklish! :wink::wink::wink:

grl.jpg
Δυόμιση χρόνια στο φόρουμ και πρώτη φορά το διάβασα αυτό το κειμενάκι στην πληκτρολόγηση, αλήθεια! Χαχαχαχα

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
615
Πόντοι
81
Κάποιος είχε ανεβάσει και απόσπασμα από την εκπομπή εδώ.
Με μια αλλη κοκκινομάλλα εχουν κανάλι στό youtube καί δίνουν συμβουλές σε αλληλέγγυες. Ανυπομονούμε για τήν εκπομπή 'Πώς λαδώνουμε τίς ποϋτσες"
Κάποιος είχε ανεβάσει και απόσπασμα από την εκπομπή εδώ.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.594
Πόντοι
736

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
124
Πόντοι
0
Έχω βρεθεί με τη Στεφανία και έχω άποψη για αυτη και για τα περισσότερα μασσαζοκοριτσα της Θεσσαλονίκης.
Η κακεντρέχεια είναι να λες ότι κάνει αυτο που ξέρει να κάνει για να τα "κονομήσει" . Αυτό ίσχυει για όλα τα κορίτσια. Η Στεφανία ανεξαρτήτως της εμφάνισης είναι καλή επαγγελματίας που σέβεται τον πελάτη και τα λεφτά του. Επίσης η κακία σου φαίνεται και στο ότι διάλεξες να παραθέσεις το δικό μου "καλώς την" για να πεις τη "γνώμη" σου.
Δεν εβγαλα καμια κακια φιλε μου ... Αντιλαμβανομαι οτι σε διακατεχει μια εμονη ''ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΑ '' σε μια ανφορα μου..... επειδη μου κινησε το ενδιαφερον η τοποθετηση σου με το ορο "καλωs την" .....και απλα αναφερα την αποψη μου κατω απο το δικο σου post , με το κοσμητικο επιθετο ωs "σιγα τον πολυελαιο" ..... που την ειδεs την κακια ?......Να μαθετε να προσφερεται και να δινεται γνωση στο νημα . Ασχολειστε με την πολυ μετρια Στεφανια ....οταν στην πολη yπαρχει η πολυ καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιεs ολων των κορασιδων του νηματοs αυτου η Nicole .....Αυτα απο εμενα και οσο για την προαναφερομενη Νιcole για ψαχτειται λιγο.....μην ειστε κοντοφθαλμοι ορισμενοι

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom