nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 358
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..Καλημερα,
Για πες!!!
Καλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..Καλημερα,
Για πες!!!
Σε αυτο θα συμφωνησω 100%! Ολες παιζουν ...οταν πεσει το χρημα...Μονες τους φευγουν..ολη η πολη τσιμπουκωνετε..αφηστε τα παραμυθια και τους δρακους..κομητες ειναι καποιες απλα
Για πες λεπτομεριες...Έρχεται παράρτημα γραφείου εκ πρωτευούσης .....
με τετοιο αβαταρ ρε φιλε που εχεις σε καμμια περιπτωση....Σε αυτο θα συμφωνησω 100%! Ολες παιζουν ...οταν πεσει το χρημα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πες λεπτομεριες...
με τετοιο αβαταρ ρε φιλε που εχεις σε καμμια περιπτωση....
Ειπώθηκαν διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της τα οποία βλέπω ότι και εσύ επιβεβαιώνεις . Χάθηκε γρήγορα όμως δυστυχώςNo prob.
Μουναρα η Ρουμπίνη, by the
Αυτή ήθελε πολλά σαν ιδιώτης. Βέβαια θα τα έδινα για μια δυο φορές αλλά χάθηκε.
Χανονται,τις τρωνε οι παλιες κλπ..γενικα οπου εχει ατομα καιρο γινετε κλικα..παει η καινουργια ,σε μια δυο βδομαδες την τρωνε..εχω δει πολλες φορες το ξινο βλεμα απ τις παλιες,σου λεει παει να ψησει την καινουργια..αρα τον ξεχναμε 2 3 ραντεβου..αφου τσιμπουκωνονται στην πλειοψηφια και ειδικα οι παλιες..γιατι να διωξει το αφεντικο ατομο ..την τρωνε συνηθως αν δεν αντεχει.Ειπώθηκαν διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνιση της τα οποία βλέπω ότι και εσύ επιβεβαιώνεις . Χάθηκε γρήγορα όμως
Έχουμε update αδερφέ ; Θέλεις να μας πεις πως πήγε ή φάση και αν είχαμε συνέχεια ;
Καλή αρχή αγαπητή!Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας αν θέλεις δώσε και κάποια φωτογραφία επιπλέον αν γίνεται!Καλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..
Ετσι ακριβως οπως τα γραφει ο φιλος....Χανονται,τις τρωνε οι παλιες κλπ..γενικα οπου εχει ατομα καιρο γινετε κλικα..παει η καινουργια ,σε μια δυο βδομαδες την τρωνε..εχω δει πολλες φορες το ξινο βλεμα απ τις παλιες,σου λεει παει να ψησει την καινουργια..αρα τον ξεχναμε 2 3 ραντεβου..αφου τσιμπουκωνονται στην πλειοψηφια και ειδικα οι παλιες..γιατι να διωξει το αφεντικο ατομο ..την τρωνε συνηθως αν δεν αντεχει.
45 λεπτα 70 ευρω μασαζ... πρεπει να ειναι η φυσιοθεραπευτρια της τσελσιΚαλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..
Λογικά εννοεί το ολοκληρωμένο πακέτο.45 λεπτα 70 ευρω μασαζ... πρεπει να ειναι η φυσιοθεραπευτρια της τσελσι
45' λεπτά, 70€... Η επάλειψη γίνεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και η τιμή είναι το υψηλή;Καλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..
Μλκιες....Ατζελινα no2 μυριζομαι...45' λεπτά, 70€... Η επάλειψη γίνεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και η τιμή είναι το υψηλή;
Αντζελίνα ή ακόμα χειρότερα Αντζελίνος;Μλκιες....Ατζελινα no2 μυριζομαι...
Exei parei kaneis tin giatresa teleutaio kairo na mas pei entiposis ?
Apo apopsi iperisias ? Timi ?k kathariotitas
....μαγκα μου, απαγορευονται τα greeklish και κατ'εξακολουθηση κιολας! Διαβασε τους κανονες του φορουμ ή το κειμενακι που σου βγαζει σε ΚΑΘΕ σχολιο που πας να γραψεις σε greeklish!Na eisai kala !den varieme na diavasw se rotisa an exei kati diaforetiko stis parapanw katigories oxi na mou peis ta idia I na to peksis eksipnos!na eisai kala k pali !
Δυόμιση χρόνια στο φόρουμ και πρώτη φορά το διάβασα αυτό το κειμενάκι στην πληκτρολόγηση, αλήθεια! Χαχαχαχα....μαγκα μου, απαγορευονται τα greeklish και κατ'εξακολουθηση κιολας! Διαβασε τους κανονες του φορουμ ή το κειμενακι που σου βγαζει σε ΚΑΘΕ σχολιο που πας να γραψεις σε greeklish!
Με μια αλλη κοκκινομάλλα εχουν κανάλι στό youtube καί δίνουν συμβουλές σε αλληλέγγυες. Ανυπομονούμε για τήν εκπομπή 'Πώς λαδώνουμε τίς ποϋτσες"Κάποιος είχε ανεβάσει και απόσπασμα από την εκπομπή εδώ.
Κάποιος είχε ανεβάσει και απόσπασμα από την εκπομπή εδώ.
45 λεπτά 70 €. + Αυτό + το άλλο + το παρααλλοΚαλημέρα καρδινάλιε.. Έρχομαι σε δικό σου χώρο για μασάζ ,τα 45’ λεπτά 70 ευρώ..
Δεν εβγαλα καμια κακια φιλε μου ... Αντιλαμβανομαι οτι σε διακατεχει μια εμονη ''ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΚΙΑ '' σε μια ανφορα μου..... επειδη μου κινησε το ενδιαφερον η τοποθετηση σου με το ορο "καλωs την" .....και απλα αναφερα την αποψη μου κατω απο το δικο σου post , με το κοσμητικο επιθετο ωs "σιγα τον πολυελαιο" ..... που την ειδεs την κακια ?......Να μαθετε να προσφερεται και να δινεται γνωση στο νημα . Ασχολειστε με την πολυ μετρια Στεφανια ....οταν στην πολη yπαρχει η πολυ καλυτερη σε εμφανιση και υπηρεσιεs ολων των κορασιδων του νηματοs αυτου η Nicole .....Αυτα απο εμενα και οσο για την προαναφερομενη Νιcole για ψαχτειται λιγο.....μην ειστε κοντοφθαλμοι ορισμενοιΈχω βρεθεί με τη Στεφανία και έχω άποψη για αυτη και για τα περισσότερα μασσαζοκοριτσα της Θεσσαλονίκης.
Η κακεντρέχεια είναι να λες ότι κάνει αυτο που ξέρει να κάνει για να τα "κονομήσει" . Αυτό ίσχυει για όλα τα κορίτσια. Η Στεφανία ανεξαρτήτως της εμφάνισης είναι καλή επαγγελματίας που σέβεται τον πελάτη και τα λεφτά του. Επίσης η κακία σου φαίνεται και στο ότι διάλεξες να παραθέσεις το δικό μου "καλώς την" για να πεις τη "γνώμη" σου.