Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.924
Πόντοι
736
Υπαρχει και το ένστικτο φιλε μου, οπως και η εμπειρία των ετων εδώ μεσα να αντιλαμβανεσαι τον παπατζή απο τον σοβαρό.
Προσωπικά εχω δωσει τηλεφωνα και εχω κανει κονε σε παρααααπολλα ατομα που δεν τα ξερω, χωρίς να το εχω μετανοιωσει διόλου.
(αντε έστω μια φορά τωρα που το θυμηθηκα)
Αλλα επειδή το έχετε αναγαγει μερικοί, το κονε σε μείζον θέμα , ας κανουμε μια υποθεση εργασίας να το λύσουμε μια και καλή, τουλαχιστον με τη δική μου λογική.

Ας υποθέσουμε οτι ατομο-αγνωστο μελος που συστήσατε σε οποιοδήποτε μαγαζί-κοπελλα αποδειχθεί μαλάκας, τι θα γινει δηλαδή;
Πως μπορείς να εγγυηθείς πως συμπεριφέρεται ο καθενας σε τόσο προσωπική στιγμή;
Και ποια θα είναι η επίπτωση σε σενα ;
Θα σου κανει μήνυση η πουτάνα η δεν θα ξαναπαρει τα λεφτα σου;
Δεν θα σε ξαναδεχτεί στο μαγαζί ;
Θα χασεις τα ''προνόμια'' σου;
Η απαντηση ειναι ενα μεγαλο ΟΧΙ και θα σε δεχτει ξανα και ξανα .

Και ας υποθέσουμε οτι τα χανεις , πρεπει να εισαι εντελώς ναυαγιο της ζωής για να σε καταβαλει ψυχικα κατι τέτοιο.

Ανα διαστήματα αναβλύζουν κοριτσια σαν τα κρυα τα νερα , ερχονται και παρερχονται, δεν στερεύει η θαλασσα απο ψαρια οταν τα κύματα του ευρω παφλάζουν!!!

Να μην ακουσω βεβαια για αηδίες για μπατσους και βαλτούς απο την ασφαλεια και αλλους τέτοιους αστικους μύθους , εκτος αν εισαι εφηβος η πρωτοβγαλτος και δεν εχεις ιδεα τι παιζει στον χωρο, ουτε το νομικό πλαίσιο που παιζει σε αυτον.

Συγνώμη για το μακροσκελές της παράθεσης αλλα με κούρασε τα ασημαντα να θεωρούνται σοβαρα και να επιχειρηματολογουμε γιαυτό κιολας,
Περι ''όνου σκιας'' το ελεγαν οι αρχαίοι ολο τουτο!
Λοιπόν θα σου πω τι κίνδυνος ελλοχεύει φίλε. Η πορνεία πλέον έχει γίνει πταίσμα αλλά η μαστροπεία παραμένει κακούργημα. Η αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια και το ξέρουμε όλοι δεν πάει να χτυπήσει την πόρτα να κάνει έφοδο για τέτοια θέματα αλλά μπαίνει στα μαγαζιά ως πελάτης.
Γι’ αυτό δεν θα συστήσω έναν άγνωστο σε ένα prive μαγαζί. Το τηλέφωνο να το δώσω. Σήμερα μου ζήτησε κάποιος τις Μαρία στο τηλέφωνο και του είπα ότι αφού δεν τον ξέρει δεν υπάρχει περίπτωση να του απαντήσει. Στο τηλέφωνο μπορούμε να το δώσουμε σύσταση δεν θα κάνω

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.924
Πόντοι
736
Λοιπόν σήμερα στο ίνσταγκραμ μου έσκασε ένα βίντεο αυτής της Στεφανίας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πείτε αλλά ρε παιδιά άσχημο πρόσωπο ατσούμπαλό σώμα και μία διάχυτη βλακεία στο βλέμμα της. Πως κάνετε ουρά για να πάτε να την πληρώσετε; Εντωμεταξύ επειδή είδα το προφίλ της μπήκα Και είδα κι άλλα βίντεο που ανεβάζει. Να είναι καλά το κορίτσι αλλά καμία ελπίδα

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
336
Πόντοι
21
Η Έμμυ να αδυνατίσει λίγο και μετά να ζητάει 150-200 γιατί δεν είναι για τόσο άντε 100 με το ζόρι
αν θες αδύνατες έχει την Τατιάνα την φαιη
Η Έμμυ να αδυνατίσει λίγο και μετά να ζητάει 150-200 γιατί δεν είναι για τόσο άντε 100 με το ζόρι
αν θες αδύνατες έχει την Τατιάνα την φαιη

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.373
Πόντοι
736
Λοιπόν θα σου πω τι κίνδυνος ελλοχεύει φίλε. Η πορνεία πλέον έχει γίνει πταίσμα αλλά η μαστροπεία παραμένει κακούργημα. Η αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια και το ξέρουμε όλοι δεν πάει να χτυπήσει την πόρτα να κάνει έφοδο για τέτοια θέματα αλλά μπαίνει στα μαγαζιά ως πελάτης.
Γι’ αυτό δεν θα συστήσω έναν άγνωστο σε ένα prive μαγαζί. Το τηλέφωνο να το δώσω. Σήμερα μου ζήτησε κάποιος τις Μαρία στο τηλέφωνο και του είπα ότι αφού δεν τον ξέρει δεν υπάρχει περίπτωση να του απαντήσει. Στο τηλέφωνο μπορούμε να το δώσουμε σύσταση δεν θα κάνω
Η ημιμαθεια αγαπητε μου χειρότερη της αμαθειας.
Δεν θα μπω ομως στην διαδικασία να αντιπαρατεθω στα νομικα .
Οταν μου μιλας ομως για μαστροπεια σε μασαζερι , σορυ αλλα εισαι βαθεια νυχτωμένος στο χωρο ,η βλεπεις πολυ csi.
Παρολα αυτα δικαιωμα σου και επιλογη σου να κανεις οπως εσυ κρινεις σωστο!

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
627
Πόντοι
81
Φάσκεις και αντιφάσκεις …Τηλέφωνο λες δίνεις,σύσταση δεν κάνεις ….Και λες ότι σου ζήτησε το τηλέφωνο και δεν το έδωσες …Πες δεν δίνω τίποτα να σαι σωστός

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.924
Πόντοι
736
Η ημιμαθεια αγαπητε μου χειρότερη της αμαθειας.
Δεν θα μπω ομως στην διαδικασία να αντιπαρατεθω στα νομικα .
Οταν μου μιλας ομως για μαστροπεια σε μασαζερι , σορυ αλλα εισαι βαθεια νυχτωμένος στο χωρο ,η βλεπεις πολυ csi.
Παρολα αυτα δικαιωμα σου και επιλογη σου να κανεις οπως εσυ κρινεις σωστο!
Επειδή είσαι αλαζόνας μαθήματα να κάνεις στα παιδιά σου φίλε. Όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν συλληφθεί αντιμετώπισαν την κατηγορία της μαστροπείας. Αν έχεις πρόσβαση σε κάποιον απ’ αυτούς ρώτα και μετά έλα να μας κουνήσεις το δάχτυλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φάσκεις και αντιφάσκεις …Τηλέφωνο λες δίνεις,σύσταση δεν κάνεις ….Και λες ότι σου ζήτησε το τηλέφωνο και δεν το έδωσες …Πες δεν δίνω τίποτα να σαι σωστός
Του εξήγησα όμως κι αν μου έλεγε φίλε δώστο μου θα του το έδινα κάθισα και του έγραψα ένα κατεβατό φίλε δεν τον απέφυγα. Αν το παλικάρι μου έλεγε δώστο μου και ότι γίνει δεν είχα πρόβλημα να του το δώσω

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
627
Πόντοι
81
Καλά κρασιά…Πες η φιλοσοφία μου είναι μοναχοφαης,θέλω να χω τον άπαυτο μου καλυμμένο μην τύχω σε λακακα και να μη χαλάσω τα κονε μου…Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση !

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
976
Πόντοι
96
Η γνώμη μου είναι ότι καλώς ή κακώς αυτά τα καταστήματα θέλουν και έχουν κλειστό πελατολόγιο. Δεν είναι νομικό αλλά ούτε και ηθικό το θέμα.
Για μένα είναι πολύ δύσκολο να συστήσω σε έναν προμηθευτή μου κάποιον πελάτη που δε γνωρίζω.
Κατά τα άλλα, μια πληροφορία που ενδεχομενως να τον βοηθήσει να γίνει από μόνος του πελάτης χωρίς να τον συστήσω ευχαρίστως να την έδινα σε κάποιον που εκτιμώ τη συνεισφορά του εδώ μέσα

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
466
Πόντοι
21
Λοιπόν σήμερα στο ίνσταγκραμ μου έσκασε ένα βίντεο αυτής της Στεφανίας. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πείτε αλλά ρε παιδιά άσχημο πρόσωπο ατσούμπαλό σώμα και μία διάχυτη βλακεία στο βλέμμα της. Πως κάνετε ουρά για να πάτε να την πληρώσετε; Εντωμεταξύ επειδή είδα το προφίλ της μπήκα Και είδα κι άλλα βίντεο που ανεβάζει. Να είναι καλά το κορίτσι αλλά καμία ελπίδα
Α καλά εδώ ανοίγεις άλλο θέμα . Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά πραγματικά μιλάμε για άσχημη κοπέλα γενικά . Μπορεί να είναι ψυχούλα να είναι καλή στον αγώνα και να σου φτιάχνει και πίτα όταν πας αλλά πραγματικά να πληρώνεις για κάτι τέτοιο κι εμένα μου έχει προκαλέσει εντύπωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom