ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 3.034
- Πόντοι
- 456
Δύο είχαν; Φαντάσου ούτε αυτό δεν ήξεραΚαι τα δύο προφίλ υπάρχουν κανονικά στο facebook. Φαίνεται σε έκαναν μπλοκ γιατί δάγκωνες κοπέλες..
Δύο είχαν; Φαντάσου ούτε αυτό δεν ήξεραΚαι τα δύο προφίλ υπάρχουν κανονικά στο facebook. Φαίνεται σε έκαναν μπλοκ γιατί δάγκωνες κοπέλες..
μα αυτη ερχεται στον χωρο σου... και μενει καπου ανατολικα λεειΤο να έκανε προφίλ το ντάμες γιατί πάτωσε με τις γριες
Αρα αντε και γα@@θητε και εσυ Ελενη και εσυ Νταμες που παιζετε με την νοημοσυνη μας...Αντε παρτε δρομο...η φωτο ειναι του Damez. εξακριβωμενο
απλα ρε συ μπορει να δουλευει και solo και στο μαγαζι. απιθανο?Αρα αντε και γα@@θητε και εσυ Ελενη και εσυ Νταμες που παιζετε με την νοημοσυνη μας...Αντε παρτε δρομο...
Δυσκολο να το δεχτει το μασατζιδικο αυτο..απλα ρε συ μπορει να δουλευει και solo και στο μαγαζι. απιθανο?
Η δουλειά δεν είναι ντροπή όπως και η διακριτικότητα είναι αρετή. Μερικές φορές το χειρότερο πράγμα είναι να είσαι αδιάκριτοςαυτη η φωτο ανεβηκε σημερα σε στορυ στο insta του Damez με το ονομα Αγαπη....
απλα εκει δεν ειναι ολοκληρη οπως εδω. και ανεβηκε πολλες ωρες πριν γινει το ποστ εδω. αυτη τωρα μαλλον επιασε και στο Damez δουλεια? ποιος ξερει. ας μας πει η ιδια
Μπορεί απλά να μην Της κόβει. Από δω και μόνο καταλαβαίνει κάποιος το επίπεδο σου.μπορει να το κανει κρυφα. δεν εβαλε αγγελια αλλωστε. τωρα το οτι ποσταρε την ιδια φωτο και εδω.... μπορει απλα να κην της κοβει. ποιος ξερει... οταν την παρω στο dames θα σας πω
Άντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μουμπορει να το κανει κρυφα. δεν εβαλε αγγελια αλλωστε. τωρα το οτι ποσταρε την ιδια φωτο και εδω.... μπορει απλα να κην της κοβει. ποιος ξερει... οταν την παρω στο dames θα σας πω
ξερω πολυ καλα ποιο ειναι το επιπεδο μου... και το ποση τρελα κουβαλαωΜπορεί απλά να μην Της κόβει. Από δω και μόνο καταλαβαίνει κάποιος το επίπεδο σου.
Δεν είμαι αντικείμενο γυναίκα είμαι και άμεση έχεις διαφορετικά γούστα ή θέλεις να το παίξεις Πουαρό δε φταίω εγώ σε κάτι για την τρελά που κουβαλάς
Dames MasazΓιατί δεν το βρίσκω στο inst αυτό το dames
μακαρι να σου πανε ολα καλα. θα μου τα πεις και απο κοντα στο DamesΆντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μου
Θες να μας εξηγήσεις Για να μη υποψιαζόμαστε διάφοραΆντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μου
Ναι δύο έχουν.Δύο είχαν; Φαντάσου ούτε αυτό δεν ήξερα
Πόσο μικρόψυχά όλα τα μηνύματα σου. Εγώ προσφέρω κάποιες υπηρεσίες μπορείς να με κρίνεις Για τις υπηρεσίες μου και να μην τον παίζεις Νικολούλημακαρι να σου πανε ολα καλα. θα μου τα πεις και απο κοντα στο Dames