scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Μας το είπε αλλά πιστέψαμε πως παράλληλα θα κάνει και κάνα μασάζΔεν είναι πλέον σε αυτούς τους χώρους... Δουλεύει σε μία καφετέρια...
Μας το είπε αλλά πιστέψαμε πως παράλληλα θα κάνει και κάνα μασάζΔεν είναι πλέον σε αυτούς τους χώρους... Δουλεύει σε μία καφετέρια...
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση αδελφέ. Κρίμα πάντως ήταν πολύ καλή περίπτωση.Δεν είναι πλέον σε αυτούς τους χώρους... Δουλεύει σε μία καφετέρια...
Φιλε animus λεγεται αλλα εκει εχει 3-4 κοπελες (Δομνα, Δημητρα, Τινα, Βιβη). Σε ποια αναφερεσαι?Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Πήρα κάποιες φορές μια κοπέλα. Κόστος 40 ευρώ. Όλες τις φορές ήταν κανονικό μασάζ. Μόνο με μποξεράκι και πετσέτα. Όσο όμως αυξάνονταν οι συνεδρίες ένιωθα ότι το μασάζ γινόταν όλο και σε πιο πολλά σημέια του σώματος. Όταν ήμουν μπρούμυτα την τελευταία φορά εβάλε τα χέρια της τελείως μέσα από το μποξεράκι. Όταν γύρισα ανάσκελα έτριψε κοιλιά και περίμενα ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο αλλά δεν προχώρησε παρακάτω. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να της πω κάτι παραπάνω , αλλά δίστασα. Και γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποια εμπειρία. Η κοπέλα κούκλα,με κορμάρα περίπου στα 40. Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι θα εκτιμούσα την βοήθειά του. Animus massage λέγεται!
εννοείς το ψηλό ουκρανάκι την πρόσφατη μεταγραφή από Νικόλα;για καποιους που τους ξεσηκωσα
το ρωσακι αποχωρησε απο το μακη
αναλογα τι εννοεις με τη σπεσιαλ περιποιηση
εννοεις καλο μασαζ η μπριζολιτσα
Αντε ρε φιλε !! αν ειναι να παμε για φραπεδια , κερναω !!!Δεν είναι πλέον σε αυτούς τους χώρους... Δουλεύει σε μία καφετέρια...
Δεν νομίζω να μιλάτε για την ίδια , ο συναθλητής έγραψε για κάποια Ρωσίδα 22-23 χρονών , ενώ η κορασίδα στον Νικόλα είναι πολύ μεγαλύτερηεννοείς το ψηλό ουκρανάκι την πρόσφατη μεταγραφή από Νικόλα;
εχω καιρο να παω στο νικολαεννοείς το ψηλό ουκρανάκι την πρόσφατη μεταγραφή από Νικόλα;
αν μιλάμε για ενα πανω απο τα χρυσοχοεια ... τραβελι!Καλησπερα ομαδα....Ξερεις κανεις τι γινεται Εγνατιας 57???μου ειπε 50ευρω για περιπου μια ωρα!!!!!
θα φανώ καλοπροαίρετος και θα σου μιλήσω σαν νέο μέλος και όχι σαν μπάτσοπαιδιά γιατί μιλάτε με κωδικούς?
δώστε τα φώτα σας και σε μας
που θα πάμε για να περάσουμε υπέροχα?
όπως έχεις διαβάσει τζένη έχει φύγειτελικα αυτη η τζενη η μασατζου απο τουμπα που εχετε αναφερει στις προηγουμενες σελιδες αξιζει ή οχι?
Φίλε σε ποια αναφέρεσαι?