You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Σωστα,παλια εκανε..Απλά δεν κάνουν όλες full. Νομίζω η Στεφανία δεν κάνει.
Ολες οι υπολοιπες κανουν..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Αναλογα τι θα εχει αυτη την εποχη..
Εχω τυχει και μιλφακια..
Και πιπινια,αλλες φορες..
Οι γυναικες ειναι στο σαλονι,τις βλεπεις και διαλεγεις..
Εγω οποτε παω,μου λεει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ποια να παρω..
Τον εμπιστευομαι,ποτε δεν εφαγα φολα..
Εκτος απο το καλοκαιρι πόυ επεσα σε Ελλεινιδα,
αλλα λογου καλοκαιριου και Κυριακης το ροστερ ηταν ελλιπης..
Εχω τυχει και μιλφακια..
Και πιπινια,αλλες φορες..
Οι γυναικες ειναι στο σαλονι,τις βλεπεις και διαλεγεις..
Εγω οποτε παω,μου λεει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ποια να παρω..
Τον εμπιστευομαι,ποτε δεν εφαγα φολα..
Εκτος απο το καλοκαιρι πόυ επεσα σε Ελλεινιδα,
αλλα λογου καλοκαιριου και Κυριακης το ροστερ ηταν ελλιπης..
kaiafas666
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Αν και παρακολουθώ καιρό γράφω πρώτη φορά. Γνωρίζει κάποιος το animus massage που είναι μασάζ για τον χώρο σου? έχω παρει 2-3 φορές. Απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάτι καλό.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Το ς ειναι το w αδελφέ... (βοηθάτε τον κόσμο ρε παιδιά δεν ζήτησε τηλ απο πριβέ)
Χυσέα αν κοκκινίζει η λέξη από κάτω την έγραψες λάθος... αν δεν βαριέσαι κάνεις δεξί κλικ επάνω της και σου βγάζει την σωστή ορθογραφία...Σε αυτό που λέει ο φακίρης, σκέψου πόσο εύκολα ή δύσκολα βρήκες τηλ απο (εξαιρετικό) κονέ και πόσο μυστικοπάθεια διατηρούν κάποια πρακτορεία! Με συνθηματικά κλπ κλπ
Εννοείται τον θέλουν τον πελάτη αλλά θέλουν να κρατάνε τον έλεγχο ποιος μπαίνει μέσα και επιστρέφω στην αρχή, αν πήρες το τηλέφωνο δύσκολα το δίνεις εύκολα;αΤο ς ειναι το w αδελφέ... (βοηθάτε τον κόσμο ρε παιδιά δεν ζήτησε τηλ απο πριβέ)
Χυσέα αν κοκκινίζει η λέξη από κάτω την έγραψες λάθος... αν δεν βαριέσαι κάνεις δεξί κλικ επάνω της και σου βγάζει την σωστή ορθογραφία...Σε αυτό που λέει ο φακίρης, σκέψου πόσο εύκολα ή δύσκολα βρήκες τηλ απο (εξαιρετικό) κονέ και πόσο μυστικοπάθεια διατηρούν κάποια πρακτορεία! Με συνθηματικά κλπ κλπ
Εννοείται τον θέλουν τον πελάτη αλλά θέλουν να κρατάνε τον έλεγχο ποιος μπαίνει μέσα και επιστρέφω στην αρχή, αν πήρες το τηλέφωνο δύσκολα το δίνεις εύκολα;
Ευχαριστω αδελφε.Το ς ειναι το w αδελφέ... (βοηθάτε τον κόσμο ρε παιδιά δεν ζήτησε τηλ απο πριβέ)
Εννοείται τον θέλουν τον πελάτη αλλά θέλουν να κρατάνε τον έλεγχο ποιος μπαίνει μέσα και επιστρέφω στην αρχή, αν πήρες το τηλέφωνο δύσκολα το δίνεις εύκολα;
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα συναγωνιστές έχω πάει δύο φορές 'κωλεττη 24' και έχω φάει πετσέτα γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω? Η κάποιο άλλο μαγαζί πιο πριβέ και καλό. Εκτός από το Dames και το aqua spa
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Υπόψιν δεν είμαι και δεν μένω στην Θεσσαλονίκη και δεν έχω την δυνατότητα να τα γυρνάω όλα. Για αυτό ζητάω από την παρέα την βοήθειά σας ούτως ώστε όταν έρθω να περάσω καλά ευχαριστώ εκ των προτέρων.
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Ρε φίλε λύσε μου μία απορίαΕνα p.m. και σε μένα είναι εύκολο;
Γράφτηκες προχθές και ζητάς σε μήνυμα πληροφορίες για πριβέ μαγαζιά
Μπάτσος είσαι ή βλάκας?
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
???κατά τη γνώμη μου η μάγγυ είναι λίγο ακριβή αλλά για αυτά που εκ των προτέρων ξέρεις ότι προσφέρει είναι οκ.
στη μαριάννα τι παίζει αυτή την περίοδο;
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Delivery φίλε μου σε κάποια μαγαζιά υπάρχει εδώ και καιρόΤώρα με το χιόνι, μασατζίδικα-delivery θα βγάλουν?
Εντάξει ρε παιδια κατανοώ το ότι έιναι πριβε κάποια μαγαζιά. Πες απλά δεν δίνουμε έτσι έυκολα τηλέφωνα κτλ. Αλλα αν δεν ξέρεις να μιλήσεις σωστά μάλλον εσύ είσαι ο βλάκας.Ρε φίλε λύσε μου μία απορία
Γράφτηκες προχθές και ζητάς σε μήνυμα πληροφορίες για πριβέ μαγαζιά
Μπάτσος είσαι ή βλάκας?
poiuytrewq
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωριζει κανενας σε ποιο μασατζιδικο έχουμε special περιποιηση?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Καλωςηρθες...Καλησπέρα σε όλους. Αν και παρακολουθώ καιρό γράφω πρώτη φορά. Γνωρίζει κάποιος το animus massage που είναι μασάζ για τον χώρο σου? έχω παρει 2-3 φορές. Απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάτι καλό.
Αφου ρε φιλε πηρες,τι ρωτας?
Εμεις πρεπει να σε ρωτησουμε μαλλον,τι παιζει?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
μηπως θα επρεπε πρωτα να μας ενημερωσεις τι πηρες πως περασες κ ποσα εδωσεςΚαλησπέρα σε όλους. Αν και παρακολουθώ καιρό γράφω πρώτη φορά. Γνωρίζει κάποιος το animus massage που είναι μασάζ για τον χώρο σου? έχω παρει 2-3 φορές. Απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάτι καλό.
κ μετα να κανεις την ερωτηση που εκανες???
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
αναλογα τι εννοεις με τη σπεσιαλ περιποιησηΓνωριζει κανενας σε ποιο μασατζιδικο έχουμε special περιποιηση?
εννοεις καλο μασαζ η μπριζολιτσα