sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
psix_fan εχεις τα δικια σου. εγω λόγω χιονιών έμεινα πισω στη δουλειά και δεν εχω προλάβει να παω ακόμα (μόλις παω 8α πέσει ενημέρωση)
Καλωςηρθες...
Αφου ρε φιλε πηρες,τι ρωτας?
Εμεις πρεπει να σε ρωτησουμε μαλλον,τι παιζει?
Σωστα,παλια εκανε..
Ολες οι υπολοιπες κανουν..
Αναλογα τι θα εχει αυτη την εποχη..
Εχω τυχει και μιλφακια..
Και πιπινια,αλλες φορες..
Οι γυναικες ειναι στο σαλονι,τις βλεπεις και διαλεγεις..
Εγω οποτε παω,μου λεει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ποια να παρω..
Τον εμπιστευομαι,ποτε δεν εφαγα φολαορισμενες φορες μου εδωσε παντσετα και σουβλακι..
Εκτος απο το καλοκαιρι πόυ επεσα σε Ελλεινιδα,
αλλα λογου καλοκαιριου και Κυριακης το ροστερ ηταν ελλιπης..
Αυτό το θρεντ μόνο σπάει ρεκόρ με 5 νέα μέλη καθημερινά να ρωτάνε τα ίδια πράγματα ή γίνεται και στα άλλα το ίδιο?
να φυγετε να πατε αλλουΤωρα που αγαπαει τα κοψε
Μονο εδω!!!
Εχει γελιο..
Καλημέρα συναγωνιστές έχω πάει δύο φορές 'κωλεττη 24' και έχω φάει πετσέτα γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω? Η κάποιο άλλο μαγαζί πιο πριβέ και καλό. Εκτός από το Dames και το aqua spa
Δηλαδή φίλε δεν παίζει τίποτα να μην ξαναπροσπαθησω....Πετσετα και στριγκακι να φορεσεις.
Δε σου εδωσαν?
Ευχαριστώ ΑΒ66 θα ξαναπήγαινα και θα την πατούσα... ΧαχαΟχι. Εκτος αν θε΄λεις μονο μασαζ. Αν εισαι πιασμενος
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τίποτε παραπάνω; Την είχα επισκεφθεί το Σεπτέμβριο, πολύ καλό μασάζ, αλλά είχε μόνο πετσέτα. Δεν ξέρω αν κάνει κάτι παραπάνω
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τίποτε παραπάνω; Την είχα επισκεφθεί το Σεπτέμβριο, πολύ καλό μασάζ, αλλά είχε μόνο πετσέτα. Δεν ξέρω αν κάνει κάτι παραπάνω
Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από μασάζ.δυνατο κομματι και μακαρι να κανει και παραπανω !!
αν και αναφερθηκε οτι δεν....
.........Το σπα πριβέ όντως λειτουργεί για μασάζ καθαρά
Όμως ο ιδιοκτήτης του ο οποίος είναι από τους πρώτους διδάξαντες του χώρου έχει γυναίκες τις οποίες σε έναν πολύ πολύ κλειστό κύκλο τις στέλνει σε σπίτια και σε ακόμα πιο κλειστό κύκλο σε πριβέ πάρτυ που κάνει κάποιος στο χώρο του μαγαζιού στην πισίνα
Είναι εντυπωσιακή όμως η εικόνα μεταμεσονύχτιες ώρες να βγαίνουν οι κοπέλες από το κατάστημα να επιβιβάζονται σε ταξί ή το αντίστροφο
Δεν είναι πλέον σε αυτούς τους χώρους... Δουλεύει σε μία καφετέρια...Μήπως πέτυχε κανένας συναθλητής την Νικολέτα που δούλευε πέρσι τέτοια εποχή στην Μάγκι σε κάποιο άλλο μαγαζί ? Ήταν πολύ καλή στην δουλειά της σε σημείο τέτοιο που την είχα καψουρευτει .