Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (11 μέλη και 52 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες/
μετα απο αρκετο διαστημα ειμαι και παλι θεσσαλονικη αυθριο και θα εχω χρονο να δοκιμασω κατι.. εχει να προτειενι καποιος κατι αξιολογο? μιας και ο χρονος ειναι χρημα././
αξιζει να παω μαριαννα? υπαρχει κατι αξιολογο απο εμφανιση και υπηρεσιες?Βασιλη κωλλετη? Μαρια Λαδαδικα?
Υπηρχε μια Αννα καποτε στα λαδαδικα.. γνωριζει κανεις τι απεγινε το κορμι?
ευχαριστω ολους καισ ε πμ

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες/
μετα απο αρκετο διαστημα ειμαι και παλι θεσσαλονικη αυθριο και θα εχω χρονο να δοκιμασω κατι.. εχει να προτειενι καποιος κατι αξιολογο? μιας και ο χρονος ειναι χρημα././
αξιζει να παω μαριαννα? υπαρχει κατι αξιολογο απο εμφανιση και υπηρεσιες?Βασιλη κωλλετη? Μαρια Λαδαδικα?
Υπηρχε μια Αννα καποτε στα λαδαδικα.. γνωριζει κανεις τι απεγινε το κορμι?
ευχαριστω ολους καισ ε πμ

Καλως ηρθες πισω στα πατρια εδαφη... Ολο κ κατι θα σ αρεσει... Να σαι σιγουρος!!!! Οσο για το κορμι που ρωτας ... Ναι ειναι ακομα εκει. Δεν ξερω λογω των ημερων εάν θα λειπει σε διακοπες ομως.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
η αννα ειναι στα λαδαδικα στη μαρια?

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
χμμ για να το λεει ο φιλος μου ο mr bean κατι παραπανω γνωριζει ως συνηθως ;)
καλα να περνατε..θα ενημερωσω για την καταληξη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
αν κ διακοπευει ο λυκος παντα γνωριζει  τι παιζει :boobies:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ειχα κανει αποπειρα να παω στην Μαριαννα πριν καιρο αλλα ηταν η εποχη που μετακομισε, το στανταρακι μου πλεον ειναι η Νασια Παπαφη
επειδη γνωριζομαστε περναω καλα, τιμες 50 καλαμακι 60 φουλ , πολυ καλη πιπα παντα με καποτα πιασιματα ναι μεν αλλα

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
να ξεκαθαρισω κατι, 4 ατομα ζητησανε τηλεφωνο και οδο της Νασιας, ο πιο ''παλιος'' εχει ποσταρει στο σαιτ 12 φορες
ημαρτον δεν υπαρχει περιπτωση

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...πολλοί διαβάζουν αλλά δεν γράφουν,άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχουμε πόλεμο μεταξύ (ιδρυμάτων).....

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Sofouli. 50 4 kopeles kaloutsikes...Kati eipe Mia kopela Gia kameres sta domatia...!!!opote pane Kai ta ligosta gousta Kai mas blepo gummous sto diadiktuo...!!!makria Kai alarga..!!!

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
να ξεκαθαρισω κατι, 4 ατομα ζητησανε τηλεφωνο και οδο της Νασιας, ο πιο ''παλιος'' εχει ποσταρει στο σαιτ 12 φορες
ημαρτον δεν υπαρχει περιπτωση

Σκέψου ότι υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η δική μου που δεν είμαι από θεσσαλονίκη και όποτε τυχαίνει να βρίσκομαι εκεί γράφω και ζητάω πληροφορίες. Αν δεν με βοηθήσει κανείς επειδή δεν δίνω εγώ πληροφορίες τότε τι να πω... Γράφω μια κριτική όταν πάω σε κάποιο ίδρυμα. Δεν ζήτησα να με συστήσει κανείς σε κανένα μαγαζί απλά να μου δώσει πληροφορίες για μαγαζιά που μπορώ να πάω. Επίσης για να έχει κάποιος μόνο 12 posts όπως λες ίσως να είναι νέο μέλος του σαιτ.
Στα λέω εντελώς φιλικά αυτά γιατί μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Αυτά που λες όντως μπορεί να ισχύουν για μερικούς αλλά όχι για όλους!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Σκέψου ότι υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η δική μου που δεν είμαι από θεσσαλονίκη και όποτε τυχαίνει να βρίσκομαι εκεί γράφω και ζητάω πληροφορίες. Αν δεν με βοηθήσει κανείς επειδή δεν δίνω εγώ πληροφορίες τότε τι να πω... Γράφω μια κριτική όταν πάω σε κάποιο ίδρυμα. Δεν ζήτησα να με συστήσει κανείς σε κανένα μαγαζί απλά να μου δώσει πληροφορίες για μαγαζιά που μπορώ να πάω. Επίσης για να έχει κάποιος μόνο 12 posts όπως λες ίσως να είναι νέο μέλος του σαιτ.
Στα λέω εντελώς φιλικά αυτά γιατί μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Αυτά που λες όντως μπορεί να ισχύουν για μερικούς αλλά όχι για όλους!
ξερεις ποσους ειπα να με συστησουν για Βασιλη , Μαριαννα κτλ; ολοι καναν τις παπιες!!! δεν μπορω ο ενας και δεν σε ξερω ο αλλος και πιπες και μιλαμε για ατομα που γραφουν ΜΟΝΟ σε αυτο το θρεντ και το παιζουν ιστοριες, και ημουν και παλιος και ειχα 300-400 ποσταρισματα

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Ξέρω ότι είναι δύσκολο κάποιος να σε συστήσει σε κάποιο κατάστημα και γι αυτό και δε το ζητάω κι εγώ.
Απλά πιστεύω ότι πρέπει να βοηθάμε κάποιους που δεν γνωρίζουν και να μην κρίνουμε το τι είναι ο καθένας από το ποσες φορές έχει γράψει στο φόρουμ. Δεν σε κατηγορώ που δεν θέλεις να κάνεις κονέ σε κάποιον με κάποιο μαγαζί απλά αν κάποιος σου ζητήσει κάποιες πληροφορίες
γιατί να μην δώσεις. Εγώ για παράδειγμα όποτε κατεβαίνω θεσσαλονίκη ρωτάω εδώ και τα παιδιά πάντα μου λένε πληροφορίες.
Δεν έχω παράπονο προσωπικά. Τώρα όσο αφορά για το τι ζητάει ο καθένας εδώ εγώ θα πω ότι πολλά βλέπω και απλα τα αφήνω να περάσουν.
Κάποιοι αν μπορούσαν θα σου ζητούσαν να τους κάνεις και τον ταξιτζή για να τους πας στα μαγαζιά για να γλιτώσουν τον κόπο.
Απλά με κάποια ποστ δεν αξίζει να ασχολείσαι...

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα αδέρφια! Κυριακάτικο παίζει τίποτα ή να ασχοληθώ με τον αργαλειό?

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
ΥΓ: της Μαριάννας το *******791 δεν παίζει πλέον? Υπάρχεινέο νούμερο σε κάποια αγγελία? Αν ναι ποια είναι η κατάληξη?

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανένας για
Massage Center - Κυδωνίων
Κυδωνίων 3B
54655 Θεσσαλονίκη