Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ακούγεται άσχημο αυτό που είπα???

Μα γιατί??Μερικοί από εσάς δεν λέτε να έχουμε σεβασμό στα κορίτσσια.Εμένα πρωσοπικά και η μάνα μου να έκανε κάποτε αυτή την δουλειά δεν θα με πείραζε γιατί πολύ απλά θα ήταν μάνα μου.

Εκτιμώ την κάθε γυναίκα ότι δουλειά και να κάνει και αυτό το  δείχνω έμπρακτα στην ζωή μου.

Μέσα σε ένα forum σαν και αυτό έχω δικαίωμα να εκφέρω την γνώμη μου

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Κακομοίρη 28. Εάν τα αρχιδάκια σου και η γλώσσα σου είναι μεγαλύτερα από το @ ενός πληκτρολογίου με μεγάλη ευχαρίστηση να σου τα κόψω. 18:00 4η πύλη λιμάνι γκρί evo πινακίδα τελευταίο 2. Τα λέμε.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
οχι και ετσι τι πραματα ειναι αυτα....οχι και τις μανες...ηρεμα και να ζητησεις συγνωμη....επισκεψη καραμανλη με μαρτιου  για την καιτη....ουτε μασαζ ουτε και πολλα πολλα κατευθειαν στο ψητο ..εχει παει κανεις μαζι της? βαριοτανε τι να πω...κριμα γτ ειναι ειναι ωραια γυναικα αλλα λιγο τα δοντια της να εφτιαχνε..αυτα απο χθεσινη επισκεψη αλλα και οι αλλες εκει μεσα δεν λεγανε και πολλα πραματα..κριμα που λεει μασαζ

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
οχι και ετσι τι πραματα ειναι αυτα....οχι και τις μανες...ηρεμα και να ζητησεις συγνωμη....επισκεψη καραμανλη με μαρτιου  για την καιτη....ουτε μασαζ ουτε και πολλα πολλα κατευθειαν στο ψητο ..εχει παει κανεις μαζι της? βαριοτανε τι να πω...κριμα γτ ειναι ειναι ωραια γυναικα αλλα λιγο τα δοντια της να εφτιαχνε..αυτα απο χθεσινη επισκεψη αλλα και οι αλλες εκει μεσα δεν λεγανε και πολλα πραματα..κριμα που λεει μασαζ

H Καίτη, peter6969, τελικά πόσα παίρνει? 80 Euro?
Για πόσα  :fuck1:?

Υ.Γ. Έκλιση να εκτονωθεί το κλίμα.
Στο κάτω κάτω είμαστε μια παρέα, εδώ μέσα, έστω και ιντερνετική.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Υ.Γ. Διερευνάτε ώς αναληθές,
ότι στο παραπάνω βιντεάκι, ο ένας είναι ο salonica28 και ο άλλος ο dbaba.

Παλικάρια σεμνά  :s&m_3:, Τέλος καλό όλα καλά.-

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.630
Πόντοι
7.095
χαιρετώ το πιο μουρλό thread του φόρουμ...πραγματικά έχετε γέλιο που "υποστηρίζετε" ή "κράζετε" μερικές πουτάνες (συγνώμη μασατζούδες) και οι μεν και οι δε...

Σεβασμό στα κορίτσια λένε ορισμένοι...ρε πάτε καλά? όταν πηδιούνται για τα λεφτά δε σέβονται οι ίδιες τον εαυτό τους, ο σαλόνικα (παρόλο που είναι λίγο υπερβολικός) θα τις σεβαστεί?

όσο για τα μάνα πουτάνα και τα έλα στις 6 στο λιμάνι κτλ...πραγματικά είστε αστείοι....

είστε όντως το πιο ενδιαφέρον thread ... μακάρι να είχα και γνώμη για τις κοπέλες (θεές ή μπάζα διαλέξτε ο καθένας) αλλά σόρρυ με τόσα λεφτά γαμάς πολύ καλύτερες αλλού...

anyway συνεχίστε έτσι

υ.γ. προχθές πέτυχα την εύα που είναι πλέον καρφουρ κτλ
όσοι την λέτε μπάζο θα σας εμπιστεύομαι, όσοι τη λέτε από μέτρια και πάνω μάλλον έχετε θέμα γούστου

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
18:00 4η πύλη λιμάνι γκρί evo πινακίδα τελευταίο 2. Τα λέμε.
Ελ

Θέλω να ενημερώσω επίσημα το forum ότι ύστερα από πρωσοπικό κασκαντεριλίκη ,ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει κανένα μασατζίδικο στην οδό 4ης πύλης Λιμανιού στο Νούμερο 2 και με κουδούνι που να γράφει γκρι EVO.
O dbaba με έδωσε λάθος πληροφορίες.Ελπίζω όχι επίτηδες!!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Του φευγάτου η μανούλα ποτέ δεν έκλαψε.
Παλιό γνωμικό!!!
Πόσο άντρας αισθάνεσαι πίσω απο ένα πληκτρολόγιο.
Έκαψα τσάμπα τη βενζίνη μου και είναι και πανάκριβη.

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ηταν πονηρό το ραντεβού σου γιαυτό δεν ήρθα.Ασε που μες τον ήλιο και με 40 φευγα βαθμούς δεν κουνιέμαι μακριά από το aircondition.

Έλα στα goodys στην Νεάπολη στις 00:00 .θα φοράω σορτς,παντοφλες και θα έχω ένα laptop για να μην χάσω καμία ενημέρωση στο site.
Γύρω στο 1,92 ξανθός με γαλάζια μάτια

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαιρετώ το πιο μουρλό thread του φόρουμ...πραγματικά έχετε γέλιο που "υποστηρίζετε" ή "κράζετε" μερικές πουτάνες (συγνώμη μασατζούδες) και οι μεν και οι δε...

Σεβασμό στα κορίτσια λένε ορισμένοι...ρε πάτε καλά? όταν πηδιούνται για τα λεφτά δε σέβονται οι ίδιες τον εαυτό τους, ο σαλόνικα (παρόλο που είναι λίγο υπερβολικός) θα τις σεβαστεί?
Ενώ όταν πηδάς ΜΕ λεφτά είσαι ο σούπερ μάγκας, έ; Ο salonica με τον τρόπο του τουλάχιστον έκανε την αυτοκριτική του. Εσύ είσαι μάλλον ανίατη περίπτωση  :jerking:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.630
Πόντοι
7.095
Ενώ όταν πηδάς ΜΕ λεφτά είσαι ο σούπερ μάγκας, έ; Ο salonica με τον τρόπο του τουλάχιστον έκανε την αυτοκριτική του. Εσύ είσαι μάλλον ανίατη περίπτωση  :jerking:
οχι βρε κατακαημενε... απλα δεν ειμαι αγαπουλης οπως εσυ... αυτο σου λεω, οτι ειναι μια συναλλαγη κρεατος και χρηματων και τελος

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
οχι βρε κατακαημενε... απλα δεν ειμαι αγαπουλης οπως εσυ... αυτο σου λεω, οτι ειναι μια συναλλαγη κρεατος και χρηματων και τελος
Εντάξει ρε φίλε, το καταλάβαμε. Η διέγερση και ευχαρίστηση σου εξαντλούνται στο να πηδάς κρέατα. Ο καθένας όπως μπορεί και σύμφωνα με τις ικανότητες που έχει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γιατί αυτές οι απόψεις σου μου φαίνονται σαν....γυναικείες?????

δεν έχω ακούσει ποτέ ανδρα να λοιδωρεί αυτόν που πληρώνει για σεξ....

και τις επαναλαμβάνεις συχνά....

Ενώ όταν πηδάς ΜΕ λεφτά είσαι ο σούπερ μάγκας, έ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.630
Πόντοι
7.095
palermo ουτε στο μυαλο μου να ησουν
αμ το λεξιλογιο που χρησιμοποιει σε ολα τα ποστ
πολυ αντρικο, σαν τα αρλεκιν

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιατί αυτές οι απόψεις σου μου φαίνονται σαν....γυναικείες?????

δεν έχω ακούσει ποτέ ανδρα να λοιδωρεί αυτόν που πληρώνει για σεξ....

και τις επαναλαμβάνεις συχνά....
Καλως τον. Καλά πήγε ο σιτυτουρισμός σήμερα ε;
Δεν λοιδώρησα έτσι όπως το λες. Θα ταν και ηλίθιο αφού η ύπαρξη του σάϊτ εξ ορισμού σ' αυτό βασίζεται. Εννοώ (προφανέστατα) ότι ΑΝ θεωρήσουμε ότι είναι ανάξια σεβασμού κάποια που πληρώνεται για σεξ, ΘΑ πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι τουλάχιστον εξίσου ανάξιος κι αυτός που την πληρώνει.
Γυναικείες ε; Τώρα εσύ έχεις κόλημα μαζί μου...

palermo ουτε στο μυαλο μου να ησουν
αμ το λεξιλογιο που χρησιμοποιει σε ολα τα ποστ
πολυ αντρικο, σαν τα αρλεκιν
διαβάζεις και αρλεκιν μπρέ; :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Και παραφράζοντας λίγο τον μέγιστο Tzekos78, θα έκανα κι εγώ απλά μια ερώτηση:
Πόσο οικονομική ανάγκη πρέπει να έχουν αυτές οι κοπέλες για να κάθονται να τις γαμήσει ('γαμήσει' τρόπος του λέγειν φυσικά) ο κάθε Τζέκος?

:think:

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Εννοώ (προφανέστατα) ότι ΑΝ θεωρήσουμε ότι είναι ανάξια σεβασμού κάποια που πληρώνεται για σεξ, ΘΑ πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι τουλάχιστον εξίσου ανάξιος κι αυτός που την πληρώνει.

τότε γιατι όταν γαμούσε ο Γκουζγκούνης όλοι φώναζαν από κάτω " ΑΞΙΟΣ - ΑΞΙΟΣ "  ε; :huh:

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Παραείναι μεταφυσικές οι αναζητήσεις σας.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
εχει χαθει το νοημα του φορουμ...ευτυχως οι πολυ παλιοι σιωπουν...τι να πουν...εχουν φριξει οι ανθρωποι...

ας καταλαβουν ολοι πως εδω μεσα μεταφερουμε εμπειριες, δεν διαφημιζουμε κτλ. ειναι δυνατον να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα??? ειναι δυνατον να βριζει ο ενας τον αλλον???απιστευτο.

παιδια, κουλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom