Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
κι άλλος από κει....

χαρακτηρίζει τον μετριότατο χώρο της Μαριάννας ως τον καλύτερο στη πόλη!!!!!
ένας καναπές και ένα μεγάλο χώρισμα σε 7-8 φύλλα για να μην ανταμώνουν οι πελάτες...τίποτα άλλο κυριολεκτικά

χώρος κρυος έως αδιάφορος....πρόχειρος εντελώς,τα δωμάτια οκ,με διακόσμηση παλιομοδίτικη(καφέ παλιά έπιπλα)

αν είναι ο καλύτερος,της αχώνευτης Μαρίας τί είναι?
ή της φάλαινας,που ανέκαθεν ήταν προσεγμένος?

εγω απλα γνωμη λεω.σορρυ που δεν συμφωνεις. οσο για το ''αλλος απο εκει'', επιστρεφεται...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Ηταν πονηρό το ραντεβού σου γιαυτό δεν ήρθα.Ασε που μες τον ήλιο και με 40 φευγα βαθμούς δεν κουνιέμαι μακριά από το aircondition.

Έλα στα goodys στην Νεάπολη στις 00:00 .θα φοράω σορτς,παντοφλες και θα έχω ένα laptop για να μην χάσω καμία ενημέρωση στο site.
Γύρω στο 1,92 ξανθός με γαλάζια μάτια
το θεληματικο πηγουνι ξεχασες να αναφερεις

τι να πω δε ξερω εχω μεινει αφωνος μ αυτα που διαβαζω  :headbang:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Φίλε humax λογικότατο να μένεις άφωνος. Εγώ να δείς πως έμεινα όταν ο βλάκας αποφάσισε να με πει αβανταδόρο.
Εδω μέσα πάμε πηδάμε και μετα σχολιάζουμε προς γνώση των υπολοίπων. Το αν εμένα μου αρέσει μια γιαγιά η εσένα μια 18άρα είναι θέμα αποκλειστικά προσωπικό και δεν αφορά κανέναν. Το θέμα είναι να ξέρεις τις υπηρεσίες που σου αρέσουν τις ηλικίες που σου αρέσουν τα μαγαζιά που έχεις πρόσβαση και μ'αυτά να πορεύεσαι.
Το forum πρέπει να βοηθάει στη διεύρυνση των γνώσεων του καθενώς για prive μαγαζιά και στην αποφυγή των ξεπετατζούδων.
Προσωπικά έχω βοηθηθεί αρκετά απο συναδέλφους και έχω βοηθήσει.
Σε ότι αφορά το συγγεκριμένο Μαγαζι έχω κάνει πολύ καυστικές αναφορές όταν δεν άξιζε κάτι αλλά και σίγουρα διθυραμβικές όταν περνούσα καλά.
Αυτά τα ολίγα και καλές διακοπές.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
καρντασια καμια γνωμη για το μασατζιδικο  νανσυ πισω διοικητηριο;

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε humax λογικότατο να μένεις άφωνος. Εγώ να δείς πως έμεινα όταν ο βλάκας αποφάσισε να με πει αβανταδόρο.
Εδω μέσα πάμε πηδάμε και μετα σχολιάζουμε προς γνώση των υπολοίπων. Το αν εμένα μου αρέσει μια γιαγιά η εσένα μια 18άρα είναι θέμα αποκλειστικά προσωπικό και δεν αφορά κανέναν. Το θέμα είναι να ξέρεις τις υπηρεσίες που σου αρέσουν τις ηλικίες που σου αρέσουν τα μαγαζιά που έχεις πρόσβαση και μ'αυτά να πορεύεσαι.
Το forum πρέπει να βοηθάει στη διεύρυνση των γνώσεων του καθενώς για prive μαγαζιά και στην αποφυγή των ξεπετατζούδων.
Προσωπικά έχω βοηθηθεί αρκετά απο συναδέλφους και έχω βοηθήσει.
Σε ότι αφορά το συγγεκριμένο Μαγαζι έχω κάνει πολύ καυστικές αναφορές όταν δεν άξιζε κάτι αλλά και σίγουρα διθυραμβικές όταν περνούσα καλά.
Αυτά τα ολίγα και καλές διακοπές.
Φίλε καλές διακοπές να έχεις όπως φυσικά και όλοι μας.
Φυσικά αυτό σχετικά με την μάνα σου το παίρνω πίσω γιατί η γυναίκα δεν φταίει σε τίποτε.
Ξέρεις μερικές φορές λόγω της ζέστης παραφέρομαι λίγο και με συγχωρείς που σε είπα αβανταδόρο.

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ

31/07
Εγω πάντως έχω να δηλώσω ένα πράγμα. Όπου βρεις φοίβη μπες.
Στο βασίλη πρώτη φορά πέρασα με τη φοίβη και έπαθα πλάκα. Αστέρι η τυπισα.
Στη Μαριάννα άλλη φοίβη αυτή την είχα κατηγορήσει αν διαβάσετε πολύ πίσω γιατί έτυχε να είμαι απο τους πρώτους και ήταν εξαιρετικά ψαρωμενη. Τους τελευταίους δύο μήνες όλες τις φορές που την τίμησα ήταν το κάτι άλλο.
Όσο για την κλειώ στο βασίλη πως την είδε ο τύπος χοντρή δε βγάζω άκρη. Μάλλον είναι περασμένης ηλικίας και το'χασε.
19/07
Όντως η Μαριάννα θέλει ανανέωση. Συνήθως οι μεταγραφές γίνονται μετα τον Αύγουστο. Βεβαίως η φοίβη έχει εξελιχθεί και κρατάει το μαγαζί. Δοκίμασε κάνεις τη σοφία τη καινούρια. Την είδη στις αρχές της εβδομάδας αλλά δε μου είπε κάτι και έτσι πήγα στα σίγουρα. Καλό μιλφάκι δε λέω αλλά αν το μίλφ δεν έχει βύζο είναι σα χωριάτικη χωρίς φέτα.
19/06
Μετά Μαριάννα με νέο χώρο ωραίο και με πολυ διακριτικά δωμάτια με prive μπάνιο. Θέλει νέο αίμα και θα είναι πρώτη. Προτίμησα μια κατασπρη πιτσιρικα η οποία μου δωσε το πουλι στο χέρι. Μπράβο της και μπήκα τελείως ντεκαβλέ μόνο και μόνο μη στεναχώρησε το μαριαννακι. Η πληροφορία της ημέρας. Μη Γελάσει κανείς αν το έμαθα τελευταίος και το καταθέτω σαν blue chip. Όσες φορές προλαβενεις στην ώρα σου πηδάς και όχι μόνο μια. Κουφαλες αν το ξέρατε και δε μιλούσαμε τόσο καιρό ντροπή σας.
22/04
Μαριάννα: καταρχήν να πω ότι εδώ είναι η ουλή. Αλλα με το πάθος που βγάζει η τύπισσα όλα διαγράφονται. Το όνομα αυτής Ηρώ και στ δωμάτιο τα σπάει. Μόνο αρνητικό και αυτό αυστηρά για το προσωπικό μου γούστο το μικρό βυζάκι. Κατα τα άλλα ομως πάρα πολύ καλή.
05/04
Πήγα να δοκιμάσω τις αφίξεις στη Μαριάννα και Έχω πολυ καλές εντυπώσεις. Μια μια οι καιροι είναι δύσκολοι πήρα τη πιο φρέσκια και καλοπέρασα. Θα σπάσω το κεφάλι μου να δω πια μου θυμίζει αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τη ξέρω απο παλιά. Οποίος τη θυμηθεί ας το γράψει γιατι θα σκάσω. Καλό μασάζ καλή συμμετοχή ωραίο κορμι λίγο ατσούμπαλη αλλα καλή πολυ καλή. Όνομα τώρα θα σας γελασω το Αλτσχάιμερ χτυπά τη πόρτα μου αν θυμάμαι Αλεξάνδρα.
28/03
Συνέχεια με το στάνταρ απο Μαριάννα την Έλενα τη καυλομίλφ που κάνει τη διάφορα για μένα στη πόλη. Αδειος όπως ήμουν απ´το πιπινάκι την ευχαριστηθηκα γιατι συνήθως με καθαρίζει γρήγορα. Σπαρταρούσε στο τέλος σα δεκαοκτάρα. Μπράβο ρε Έλενα συγχαρητήρια να είσαι καλά να μας χαλαρώνεις.   
06/03
Κύριοι έχουν προχωρήσει τα πράγματα στη Μαριάννα. Η Έλενα εξελίσσεται στη νο1 μασαζοπερσόνα της πόλης. Κινδυνεύουν πολλές να χάσουν τα πρωτεία. Εξαιρετικά καυλωμενη στο δωμάτιο βγάζει τρέλα και γούστα ζορικα. Μπηκες κολλησες που λέει και η διαφήμιση. Δε θέλω να σας παρασυρω και να γκρινιαζετε μετά γιαυτό παραθέτω ότι είναι σκάρτα 50 με σώμα +38 και ελαφρά γυμνασμένο μέτριο βυζί που δε το βγάζει το 11 μάλλον θα πέσει απ´το πασπατεμα και ωραία η καλύτερα καταπληκτικά πόδια. Καυλό φατσα τύπου πετά με στα βράχια και με αντοχές. Καλά να περνάτε.
Υ. Γ. Τι έγινε ρε ομάδα smile χθες. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια σας και δε μπορείτε να γράψετε κάτι της.
Περάσετε καλά; 
25/02
Καταθέτω την εμπειρία μου η οποία και εμένα με εντυπωσίασε. Δύο φορές με την Εν λόγω κυρία και δε θα έλεγα ότι θα τριτωνε. ΠΩς τα φέρνει η πουτάνα η τύχη ομως  μια η ηλικία της και μια οι γαμπες αυτές οι σμιλευμένες της 40 άρας + που με πεθαίνουν ξανα πέρασα. Ξεκινά ένα πολυ καλύτερο απο τις άλλες φορές μασάζ πλάτη μέση πόδια και αρχίζει να ασχολείται με μεγάλη Τεχνη με πιο σημαντικά σημεία του σώματος μου. Τη γυρναω σε φουλ επίθεση και της κάνω ένα γλυφοκόλι γλυφομούνι τελειωτικό όπου σπαρταραει και χύνει ποτάμια λες και εγλυφα 18άρα  πρώτη της φορα. Μετα απόλαυσα το τέλειο και πιο βίαιο σεξ σε μασσατζίδικο. Τα είδα όλα με τη θεία. Ξέρει η παροιμία τη της γίνεται. Η κότα και το ζουμί. Μου είπε όλο το ζουμι. Ακόμα τρέμουν τα ποδαράκια μου. Ευχαριστώ θεία ΘΕΑ και συγχαρητήρια Μαριάννα για τις φίλες σου.
22/01
Παράθεση από: geres στις 22/01/12, 19:07
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ?ΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ....ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣ?ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟ!!!!!!!
ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ .............Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΑΝΝΑ?
Πότε πήδηξες τελευταία μεγάλε. Για πες μας. Γιατί αλλιώς δεν εξηγητε το πρόβλημά σου. Θέλεις καμία συμβουλή για τη πρόωρη εξπερμάτωση. Η μήπως θέλεις να μαζευτούμε 8 άτομα να βάλουμε απο 10€ και να σε στείλουμε ένα πρωι prive με τη Μαριάννα να δεις τι παίζει. Think about.  Κακογαμημένε!!!
20/01
Σας Έχω νέα απο Μαριάννα.  Περιμένουμε προσεχώς δυνατή μεταγραφή.  Δε ξέρω όνομα δε μου είπε αλλα είναι λέει πασίγνωστο όνομα της πόλης. Και μάλλον αν κατάλαβα χωρίς αποχώρηση απο τις άλλες. Δοκίμασα ένα κοντοπούτανο καυλιδερο πιτσιρίκι που μεσα στο δωμάτιο μου βγήκε κατώτερο υπόσχεσης. Δε πειράζει έτσι είναι αυτά όταν  σε παρασύρει ο stupid αυτα παθαινεις. Καλά να περνάτε συνάδελφοι. Δε θυμάμαι όνομα αλλα ήταν η πιο κοντούλα.
14/01
Αλλάζω θέμα και πάω στη Μαριάννα. Η Έλενα είναι όντως λίγο πεσμένη αλλα τουλάχιστον κάνει και κάτι καλά
08/01
άθεση από: kalokerinos στις 08/01/12, 16:04
στο χωρο των μασαζ δεν εχω προυπηρεσια θα ηθελα μια ενημερωση εαν η εν λογω κυρια απο αποψεως εμφανισης συγκαταλεγεται στις καλες επειδη σκεφτομαι να επισκευτω ΜΑΡΙ.....Α οι κοπελες που βρισκονται εκει ειναι καλυτερες οι χειροτερες απο αυτη
Γιατρέ μου όλα είναι υποκειμενικά στο τι θέλει ο καθένας. Αντικειμενικά αυτη είναι πιο fuckable απο τα κορίτσια της μαριάννας αλλα αν βαφτούν και ποζάρουν και αυτές αλαξει το σκηνικό. Ποιός ξέρει πανε βόλτα και πες μας και μας πως
17/12/11
Μάλλον  βρήκα σε άσχημη μέρα τη  μίλφ της μαριάννας και δε πέρασα καλά. Πάντως δείχνει γυναίκα με προοπτική  και θα τη ξανά δοκιμάσω. Κατα τα αλλα όπως ειδα τηνιόλη που έβγαινε απο συνάδελφο μάλλον έβαλε μερικά κιλακια το  τελευταίο μήνα. Οποίος γουστάρει θα περάσει καλύτερα.
15/12/11
Ενημέρωση απο Μαριάννα. Αρτεμης που τα σπάει ψηλη μελαχροινη και με καλές υπηρεσίες. Λίγο βελτίωση στη πίπα θέλει γιατι είναι αέρος.  Θα στρώσει πιστεύω. Μια θεία με κλπ βυζί που δε θυμάμαι όνομα. Φακαμπλ φαίνεται θα τη δω προσεχώς. Μισό ριξιά ένα πιτσιρίκι που προσωπικά δε μου αρέσει μια ακομη ψιλό αδιάφορη και η classic πλέον ιό ´λη με το κοινό της. Επίσης ενημερώθηκα απο συνάδελφο ότι περιμένει και μια έκτη γκομενα. Ζωή να έχουν. Επίσης υπάρχουν πλέον παντοφλίτσες ρετρό. Καλη φάση. Νομίζω είναι απο τα καλύτερα της πόλης. Βεβαίως δε μπαίνω σε όλα άρα δε κόβω κεφάλι. Βούρ στην άρτεμη και στο κόλο της ιόλης. Να περνάτε καλά.
12/12/11
Κύριοι καλησπέρα σας. Ο μασαζοκουμπαράς μου γέμισε και έτσι θπήγα Μαριάννα και απολαυσα τη καινούργια. Πολύ καλη φάση και πολυ πρόθυμη η κυρία. Πέρασα καλά και με χαμηλό σχετικά κόστος. Δε βιάζεται και είναι μέσα σε όλα. Ωραίο βυζί και το χρησιμοποιεί και όπως πρέπει. Μπράβο κυρά Μαριάννα που ψάχνεις και βρίσκεις τη ποιότητα στις μιλφάρες. Keep finding. Με τις παντοφλίτσες και τις μεγαλύτερες πετσέτες τί θα γίνει;  Τόσα λεφτά κονοματε θα γίνουμε πρωτεύουσα η όχι
09/11/2011
Ευχαριστω τους φίλους για την ενημέρωση και τα pm  για νάσια. Πήγα να δω τι παίζει πέρασα καταπληκτικά αλλα και εγω έμεινα στη πρώτη τάξη. Παρόλα αυτά θα ξανα προσπαθήσω. Πάντως οπωσ την έκοψα τη κοπελιά θα μου παει κανά δύο πενηνταράκια ακομη  μέχρι να πάω Τρίτη τάξη.
Δευτέρα και επίσκεψη στης μαριάννας. Η Έλενα μου προτάθηκε και μιας και είμαι υπέρ της κατηγορίας και ψηφίζω δαγκωτο θείες μπούκαρα. Η γυναίκα είναι ζημιά μεγάλη. Μπράβο και πάλι μπράβο. Όσων αφορά το χώρο παίδες είναι the best by far. Μαριάννα επειδή μας παρακολουθείς γράψε ότι θελουμε πιο μεγάλες πετσετες παντόφλες μιας χρήσης όπως στην πρωτεύουσα και πιο ξεσηκώτική μουσική. Επίσης πιο δυνατο και δραστικό αφρό λουτρό για να μας "βγάζει το λάδι". Φιλιά στην Έλενα.
26/10/2011
Η λούνα φιλαράκι δίνει κόλο και μάλιστα αλάδωτο. Αρκεί βέβαια να τηστον γλυψεις  πρώτα και να έχεις πληρώσει πρίν.  Άσχετο  Μήπως  βελτιώθηκε η πίπα της Μαρίας στη Μαριάννα. Εγω πάντως την απολαυσα.

20/10/2011
Επίσκεψη στη Μαριάννα και όντως επιβεβαίωσε τις φήμες. Βέβαια πιστεύω ότι δε θα αντέξει το Μαγαζι άν δεν αλαξει γνώμη. Με κατευθηνανε σε μια Ελίζα η οποία δε το έχει το άθλημα με τιποτα. Πιέστε αδέλφια και θα τα καταφέρουμε. Πριν βγει ο μήνας αν όλα πανε σύμφωνα με οργανομενο σχέδιο η μιλφάρα θα μας "ξαναπιάσει στο στόμα της"  Έτσι πιστεύω.
13/10/2011
Αγαπητοι συνάδελφοι έχουμε  σοβαρο πρόβλημα. Ανεπιβεβαίοτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαριάννα αυτομολησε απο τις υπηρεσίες μασάζ και επιχειρεί πλέον ως τσατσομασαζομαγαζάτορας. Θα πεταχτώ να το ελεξω πρωσοπικα. Αν συμβεί και αυτό βρασε ρύζι.  Υ. Γ. Αν σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα απο μασατζού γίνεσαι βιομηχανος της μασαζοβιομηχανίας αυτό απο μόνο του αποτελεί λόγο έκπτωσης. Κρίση αδέλφια γρινιάξτε γιατί χανόμαστε. Να ξεχάσουμε το 80 και να κατεβουμε στο 60 φουλ 40 και 20. Καληνύχτα σας.
12/10/2011
Μαριάννα και εγω σε νέο σούπερ χώρο μεμικροπροβληματακια που θα λυθούν σίγουρα στο μέλλον. Η κούκλα τέλεια και πολυ ανεκτικη στα πάντα. Είναι το χοντρούλι πουλεν του καταστήματος. Τέλεια πίπα και μασάζ τύπου μαριάννας. Επιτέλους τη δοκίμασα όλια τη λένε και είχε καλη δασκάλα. Μπράβο μαριαννακι όλο εκπλήξεις είσαι.
27/09/2011
Ξανά Μαριάννα για μένα λοιπόν. ΑναρωτΙεμαι αν φτάνει ο χειμώνας να ανακαλυψω όλες τις πτυχές του εκφυλου μυαλού της.
Φιλοι αγωνιστές θα ήθελα σε πμ το τηλ του βασίλη γιατί το έχασα. Θέλω να τσεκαρω μήπως εκπαίδευει καμία νέα γιατί κάτι διάβασα. Ευχαριστώ.
26/09/2011
Ξανά Μαριάννα για μένα λοιπόν και νέα εμπειρία σήμερα. Δε ξέρω αν φθάνει όλος ο χειμώνας να ανακαλύψει κάνείς όλες τις πτυχές του βρώμικου μυαλού της. Μπράβο κουκλάρα να είσαι καλά
21/09/2011
Ήταν γαμώτο. Ήταν η θεία απο το χωριό (πιστεύω ότι παίζει να έχει και κότες στην αυλή της) ήταν και το όμορφο μακρύ ζαρζαβατικό ( αγγουράκι)  καθώς επίσης και μια όλι που περιμένω να την εκπαιδεύσουν κάτι Φιλοι και μετά να δοκιμάσω καιεγώ.
21/09/2011
Επίσκεψη στην απίστευτη Μαριάννα. Υπηρεσίες άψογες τρέλα στο κρεββατι καθαρή χαμογελαστή και ετοιμάζει και νέο στρατηγείο.  Να είσαι καλά κοριτσάρα και να μας προσφέρεις τρελά χυσιματα. Τώρα αν βρεις και καμία καλη "συνεργάτα " καλό θα ήταν. Άντε με το καλό.
24/08/2011
Επιτέλους και ένας που δοκίμασε την όλι και θα εσκαγα απ´την απορία. Επιστρέφω την Τετάρτη και πάω καρφί για δοκιμή. Πάντως πρέπει να κάνουν κάτι με το κλιματισμό είναι αλήθεια αυτο η να φύγουν απο την εξοχή και να πιάσουν διαμπερες ρετιρέ. Άντε κορίτσια επενδύστε τα λεφτά μας σωστά!!!!!!
22/08/2011
Αυτη την όλι στης μαριάννας τη πήρε κάνεις να μας πει λεπτομέρειες.
11/08/2011
ΠΗΓΕ ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΕΞ ΟΨΕΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΑΛΛΑ!!!!!!!    ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΑΜΙΕΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΠΑ. Η ΠΕΙΤΕ ΤΟ Η ΠΝΙΞΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!!
05/8/2011
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ.Η ΚΑΤΙΑ ΑΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΔΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ. Ο ΒΥΖΟΣ ΒΥΖΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ FULL BODY TIT MASSAGE ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.
03/08/2011
ΦΙΛΕ ΜΟΥ humax ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΝΤΑΡΝΤΑΝΟΓΥΝΑΙΚΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ. ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΥΖΙ ΣΦΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ. ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο JOHNATHAN3 ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΡΙΑΝΝΑ .ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
02/08/2011
ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΤΙΑ ΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ . ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΒΥΖΙΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ
24/07/2011
Οι υπηρεσίες είναι τρεις 40 60 80  Πολυ καλη ποιότητα μασάζ και αντίστοιχα χέρι στόμα και μνί. Το τηλ σε 791 τελειώνει και εύκολα το βρήσκεις στην ηλεκτρονική διευθηνση του αγγελιοφόρου. Και ναι είναι όπισθεν γκάλη. Να περνάτε καλά και καλο καλοκαίρι.
27/07/2011
Επανέρχομαι για να αποκατάσταση της αλήθειας. Αγγούρι λέγοντας εννοώ πολυ ψηλό και λεπτή. Ναθαναήλ ρε παιδί μου με άλλη φάτσα. Όσων αφορά το προσοχή το είπα για δυο λόγους. 1ον διότι κατα την αυστηρά προσωπική μου άποψη είναι αχαρίδου. 2ον Έχω την αίσθηση ότι δουλεύει απο ανάγκη. Σ'αυτή τη δουλειά συνάδελφοι πρέπει να το έχεις και λίγο να είσαι μέσα στο ρόλο και όχι στο μοντάζ. Και τρίτο έτσι για bonus οποία κάτσει δίπλα στη Μαριάννα πρέπει καλά να το σκεφτεί. Ο λαλιστατος Πάριος έχει πει"ποιά να συγκριθεί μαζί σου" κάτι ήξερε άραγε. Καλημέρα σας.

Επειδή πριν είχα μαζέψει τα post σου μέχρι τον Δεκέμβριο.Ε είπα να κοιτάξω και λίγο πιο πίσω!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καρντασια καμια γνωμη για το μασατζιδικο  νανσυ πισω διοικητηριο;
Κάτι σαν καντίνα. Θα χορτάσεις την πείνα σου απλά, εύκολα (χωρίς κρατήσεις, face control ή dresscode) και σχετικά φθηνά. Μην περιμένεις όμως περαιτέρω στοιχεία ενδιαφέροντος...

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την Νανσυ.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί υπήρχε μια Σοφια η οποία ξεχώριζε από τις άλλες.Χώρος απαραδεκτος,ιδιοκτήτρια μια συμπαθέστατη σκατόχοντρη καθυστερημένη και αγέλαστη δεσποινίς που εδώ και 6 χρόνια ισχυρίζετε πως είναι 20 χρονών.Το συγκεκριμένο μαγαζί για μένα προτείνετε μόνο σαν επιλογή εκτακτης αναγκης

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επίσκεψη στο γνωστό μασαζομάγαζο της Μαριάννας.

Χθες 3 παρουσίες, Φοίβη, Ηρώ, Σοφία

Προτιμήθηκε η Σοφία. Milf με τέλειο σώμα,
αδύνατη με ούτε υπόνοια κυτταριτιδος,  μαύρο μαλλί, 1-2 :boobies: σε καλή κτάσταση.

Η κοπέλα "κεντάει" στο δωμάτιο. Το έχει.
Μασάζ σε άλλο επίπεδο, με τα χέρια, με όλο το σώμα, με την γλώσσα.  
:pipa2: 10 με τόνο, πολύ καλή και σε όλες τις  :fuck1: :fuck2: :knockinb:.

Μου είπε ότι αν της φερθείς καλά θα σε "αποζημιώσει" στο δωμάτιο,
αν όχι καλύτερα να μην την επιλέξεις.

Νομίζω όλες τις κοπέλες της Μαριάννας,
τις έχει επειριάσει αρνητικά η γραφή του φίλου μου του salonica28.
Μάλλον θα πρέπει να το δεί ο salonica28, γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε αισθήματα, καλοί και κακοί, όμορφοι και άσχημοι, εργατικοί και τεμπέλιδες.

Δεν είναι όμορφο να πληγώνουμε συνανθρώπους μας όπωςπιθανόν δεν θέλουμε να πληγώνουυν εμάς.

Υ.Γ. Palermo, μην μου γράψεις πάλι τα γνωστά σου.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.picsmaster.net/gallery/olderwomen/3031d1/13.jpg[/img[/URL]]

Κ  Α  Λ  Ο      Κ  Α  Λ  Ο  Κ  Α  Ι  Ρ  Ι

Σ  Ε      Ο  Λ  Ο  Υ  Σ      Μ  Α  Σ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
ρε συ αλκίνε...από όλο το ίντερνετ αυτή τα σαύρα βρήκες να ποστάρεις?

σίγουρα δεν είσαι προμότορας αλλά ένα θέμα με το γούστο μάλλον το έχεις!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ρε συ αλκίνε...από όλο το ίντερνετ αυτή τα σαύρα βρήκες να ποστάρεις?

σίγουρα δεν είσαι προμότορας αλλά ένα θέμα με το γούστο μάλλον το έχεις!!!

Καταπληκτική φώτο για καλοκαίρι,
το μοντέλο δεν είναι και ότι καλυτερο ρε gagarin,
αλλά δεν μπορεί να τα έχουμε όλα στην ζωή

Χαλάρωσε  :s&m_3:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
έχεις δίκιο...από το μοντέλο αυτό ή όποιαδήποτε άλλη θα προτιμούσα την πισίνα και μόνο...ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΦΙΛΕ!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Πηρα τηλ σημερα σε βασιλη smile αλλα ηθελε συστασεις και εφαγα ακυρο.
Πηρα στη Νανσυ(κασσανδρου)3 τεμαχια ειχε,με υποδεχτικε το ενα,νομιζω μονικα την ελεγαν.
Ψηλη ξανθια με γαλαζια ματια αλλα απο σωμα,παρτσοκοιλια και κρεμασμενα βυζια.
Η δευτερη ηταν η ολγα,αδυνατη,καταμαυρη και αβυζη.για γυφτησα μου εκανε ποιο πολλυ παρα για ελληνιδα οπως λενε στο σαιτ τους.
Η τριτη και τελευταια η ελενη,ξανθια και αυτη(αν θυμαμε καλα)με τα ιδια βυζια με τη μονικα και αυτη πεσμενα αλλα και με ενα μουστακι που εκανε μπαμ.
Επελεξα την πρωτη σαν ποιο νταρντανα αλλα μεσα στο δωματιο δεν μπορεσε καν να μου την σηκωσει και ο λογος ηταν η βρωμα που εβγαινε απο το στωμα της και απο το μουνι της.Πεταξα 70 ευρω αλλα τουλαχιστον εμαθα και δε θα ξαναπατησω.

Οποιος φιλος μπορει να μου δωσει συστασεις για βασιλη smile θα εκτιμηθουν

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σε μαζατζιδικο μπορεις να γαμησεις χωρις καποτα αν ναι σε ποιο?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι παιδεύεσαι;.... Όσο και να χτυπιέσαι τα ντουβάρια παραμένουν ακλόνητα ως..... ντουβάρια

Μηπως ο φιλος κανει τον χαζο και ρωταει ωστε αν μαθει οτι καπου γινεται να μην πατησει????  Καμμια φορα τα φαινομενα απατουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom