Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Γνωρίζει κανένας για
Massage Center - Κυδωνίων
Κυδωνίων 3B
54655 Θεσσαλονίκη
φαίνεται ενδιαφέρον!!
τι το ενδιαφερον ειδες, φιλε μου? για πες!!!
Γνωρίζει κανένας για
Massage Center - Κυδωνίων
Κυδωνίων 3B
54655 Θεσσαλονίκη
φαίνεται ενδιαφέρον!!
Καλημέρα αγαπητέ House, με σεβασμό κι εκτίμηση στα αστέρια σου θα σου πω τα εξής:Καλημέρα.
Με εξαίρεση 2-3 πραγματικά ενημερωτικά ποστ τα υπόλοιπα είναι από ηλίθια έως "στημένα".
Καλά να περνάτε όπως το καταντήσατε το φόρουμ.
Επίσκεψη στο bel ami πρώην φρουταδικο και νυν μασσατζίδικο.
Καταρχήν η αλυσίδα είναι γερμανική και κατέχει και το πάνω studio της θρυλικής νικόλ,Έυας,Μαρίας κλπ.
Ρε τους πούστηδες τους γερμανούς, εξαγοράζουν και τα μπουρδέλα μας τώρα, στη φτήνια...Επίσκεψη στο bel ami πρώην φρουταδικο και νυν μασσατζίδικο.
Καταρχήν η αλυσίδα είναι γερμανική και κατέχει και το πάνω studio της θρυλικής νικόλ,Έυας,Μαρίας κλπ.
Παρεμπιπτόντως η Έυα συνταξιοδοτήθηκε και δρά σε άλλο μετερίζι άσχετο.
Τρείς κοπέλες μέτριας εμφάνισης με υπηρεσίες χεράκι και πιπούλα μεν50-70€ αντίστοιχα. Δε με ενέπνευσαν και ανηφόρησα τα σκαλιά. Βρήκα μια παλιά γνώριμη τη χριστίνα με 30€ και πέρασα ζάχαρη.
Και φθηνά και υπεύθυνα τη συστήνω. Βέβαια δεν έχει μασάζ μόνο κοκό.
Dbaba η Χριστίνα είναι η παλιά εγχειρισμένη της Τσιμισκή (Νικηφόρου Φωκά); Μη μου πεις ότι γύρισε στα πάτρια εδάφη!
Εγώ πάντως στο εν λόγω μαγαζί (του α΄ ορόφου εννοώ) δεν μπόρεσα ποτέ να δω ωραία γυναίκα, κάτι φόλες έφερνε εμφανισιακά.
Ρε τους πούστηδες τους γερμανούς, εξαγοράζουν και τα μπουρδέλα μας τώρα, στη φτήνια...
Aγαπητέ graf,το δικό σου ποστ ήταν ενημερωτικό και αυτό περιέλαβα στισ λιγοστές φωτεινές εξαιρέσεισ.Καλημέρα αγαπητέ House, με σεβασμό κι εκτίμηση στα αστέρια σου θα σου πω τα εξής:
1) να βάλεις τις φωνές σε καναδυό φιλαράκια σου ;) που το πηδήξανε το φόρουμ. Νομίζω σε σέβονται όταν μιλάς.
2) εγώ όποτε πάω κάπου ενημερώνω. Μέχρι στιγμής δεν μου κολλήσανε ρετσινιά προμότορα. Το περιμένω κι αυτό πάντως με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί...
εσεις κανετε τις ενημερωσεις οπως παλια κ αν σας πουν προμοτορα καποιοι γραφτε τους στ αρχιδια σας
η παλια καλη μας φιλη ευα angel spa μαλλον ειναι αυτη ειναι πιο κατω απο το τζαμποΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ μασάζ ευεξίας και χαλάρωσης για πλήρη εκτόνωση των αισθήσεων από πανέμορφες αισθητικούς σ΄έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη τιμή γνωριμίας !!! 698-3215132 στο τηλ. είπαν περιοχή τζάμπο
ξέρουμε κάτι?