Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Την προηγούμενη βδομάδα προσπάθησα να πάω στην Μαριάννα, μπας και άλλαξε τίποτα στο ρόστερ, αλλά τα τηλέφωνα ήταν κλειστά, μάλλον το μαγαζί ήταν σε διακοπές... Τελικά πήγα στη Μαρία στα Λαδάδικα. Είχε πέντε τεμάχια, εκ των οποίων το ένα δεν βλεπόταν: κοντή, ασχημούλα, αδύνατη, γενικά καημένη φάτσα, δεν ξέρω γιατί κάποιος θα την επέλεγε, μάλλον ψυχικό κάνει η μαμά Μαρία...Τα υπόλοιπα όλα ψηλά κορίτσια, πάνω από το μέσο όρο. Τιμήθηκε ελληνίς ονόματι Δανάη. Νέο παιδί,είπε 23, πιθανώς ήταν. Ψηλό, καλλίγραμμο, όμορφο πρόσωπο, 2άρι στήθος στητό, ωραία πόδια. Άψογο μασάζ και στον αγώνα συμμετείχε σε ικανοποιητικό βαθμό. Τα 100 τσούζουν, αλλά το προτιμώ από ένα CITYTOUR αμφιβόλου ποιότητας με 200+. Η πιάτσα είπαμε είναι παρακάτω σε τιμές, αλλά εκεί που μπαίνουμε δεν έχει επίπεδο, στα υπόλοιπα θέλουμε συστάσεις και δεν μας βάζουν, οπότε...μονόδρομος.       

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα.
Με εξαίρεση 2-3 πραγματικά ενημερωτικά ποστ τα υπόλοιπα είναι από ηλίθια έως "στημένα".
Καλά να περνάτε όπως το καταντήσατε το φόρουμ.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
Καλημέρα και από μενα

Μαλλον θα κανουμε τη δουλεια μας, θα πηγαινουμε οπου πηγαινουμε και θα τα κραταμε για μας, ετσι οπως γιναμε.

Δεν τολμάς να πεις κουβεντα και σε βγαζουν προμότορα

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και απο μενα.Η μαλακια παει συννεφο εδω και καιρο.Επισησ αυτο που μ εχει πειραξει ειναι πωσ εδωσα πληροφοριες σε 4 ατομα εδω και καιρο για διαφορα μαγαζια που με ρωτησαν και δεν ειδα μετα ουτε μια ενημερωση.Απ τη μια ζητανε τηκ και συστασεις και μετα  τον πουλο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Καλημέρα.
Με εξαίρεση 2-3 πραγματικά ενημερωτικά ποστ τα υπόλοιπα είναι από ηλίθια έως "στημένα".
Καλά να περνάτε όπως το καταντήσατε το φόρουμ.
Καλημέρα αγαπητέ House, με σεβασμό κι εκτίμηση στα αστέρια σου θα σου πω τα εξής:
1) να βάλεις τις φωνές σε καναδυό φιλαράκια σου  ;) που το πηδήξανε το φόρουμ. Νομίζω σε σέβονται όταν μιλάς.
2) εγώ όποτε πάω κάπου ενημερώνω. Μέχρι στιγμής δεν μου κολλήσανε ρετσινιά προμότορα. Το περιμένω κι αυτό πάντως με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.752
Πόντοι
3.487
Επίσκεψη στο bel ami πρώην φρουταδικο και νυν μασσατζίδικο.
Καταρχήν η αλυσίδα είναι γερμανική και κατέχει και το πάνω studio της θρυλικής νικόλ,Έυας,Μαρίας κλπ.
Παρεμπιπτόντως η Έυα συνταξιοδοτήθηκε και δρά σε άλλο μετερίζι άσχετο.
Τρείς κοπέλες μέτριας εμφάνισης με υπηρεσίες χεράκι και πιπούλα μεν50-70€ αντίστοιχα. Δε με ενέπνευσαν και ανηφόρησα τα σκαλιά. Βρήκα μια παλιά γνώριμη τη χριστίνα με 30€ και πέρασα ζάχαρη.
Και φθηνά και υπεύθυνα τη συστήνω. Βέβαια δεν έχει μασάζ μόνο κοκό.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Καταρχήν η αλυσίδα είναι γερμανική και κατέχει και το πάνω studio της θρυλικής νικόλ,Έυας,Μαρίας κλπ.

Φίλε dbaba για στείλε καμιά πληροφορία επικοινωνίας να επιθεωρήσω το πεδίο της μάχης ιδίοις όμμασι!

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Από τα συμφραζόμενα του dbaba κατάλαβα ότι αναφέρεται στο Α. Γεωργίου 4 δίπλα στο βενζινάδικο στο φανάρι. Ισόγειο μασαζίδικο, 1ος όροφος studio-μόνο με σκάλες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως η Έυα συνταξιοδοτήθηκε και δρά σε άλλο μετερίζι άσχετο.
Τρείς κοπέλες μέτριας εμφάνισης με υπηρεσίες χεράκι και πιπούλα μεν50-70€ αντίστοιχα. Δε με ενέπνευσαν και ανηφόρησα τα σκαλιά. Βρήκα μια παλιά γνώριμη τη χριστίνα με 30€ και πέρασα ζάχαρη.
Και φθηνά και υπεύθυνα τη συστήνω. Βέβαια δεν έχει μασάζ μόνο κοκό.
Ρε τους πούστηδες τους γερμανούς, εξαγοράζουν και τα μπουρδέλα μας τώρα, στη φτήνια...
Dbaba η Χριστίνα είναι η παλιά εγχειρισμένη της Τσιμισκή (Νικηφόρου Φωκά); Μη μου πεις ότι γύρισε στα πάτρια εδάφη!
Εγώ πάντως στο εν λόγω μαγαζί (του α΄ ορόφου εννοώ) δεν μπόρεσα ποτέ να δω ωραία γυναίκα, κάτι φόλες έφερνε εμφανισιακά. 

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
609
Πόντοι
7.135
Dbaba η Χριστίνα είναι η παλιά εγχειρισμένη της Τσιμισκή (Νικηφόρου Φωκά); Μη μου πεις ότι γύρισε στα πάτρια εδάφη!
Εγώ πάντως στο εν λόγω μαγαζί (του α΄ ορόφου εννοώ) δεν μπόρεσα ποτέ να δω ωραία γυναίκα, κάτι φόλες έφερνε εμφανισιακά. 

Όχι ρε κανονική γυναίκα είναι, έχει δουλέψει για χρόνια στα στούντιο της περιοχής. Το στούντιο το συγκεκριμένο έχει ειδίκευση στα μιλφ 45+, κάποια από τα οποία ήταν πολύ δυνατά (Εύα ας πούμε, έχει σταματήσει τώρα).

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Ρε τους πούστηδες τους γερμανούς, εξαγοράζουν και τα μπουρδέλα μας τώρα, στη φτήνια...

Γερμανοί ξεγερμανοί αποκλείεται να κόβουν αποδείξεις. Τελικά ίσως δε φταίμε οι Έλληνες κάτι πρέπει να έχει το νερό αυτού του τόπου  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα αγαπητέ House, με σεβασμό κι εκτίμηση στα αστέρια σου θα σου πω τα εξής:
1) να βάλεις τις φωνές σε καναδυό φιλαράκια σου  ;) που το πηδήξανε το φόρουμ. Νομίζω σε σέβονται όταν μιλάς.
2) εγώ όποτε πάω κάπου ενημερώνω. Μέχρι στιγμής δεν μου κολλήσανε ρετσινιά προμότορα. Το περιμένω κι αυτό πάντως με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί...
Aγαπητέ graf,το δικό σου ποστ ήταν ενημερωτικό και αυτό περιέλαβα στισ λιγοστές φωτεινές εξαιρέσεισ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Το κατάλαβα, δεν σου χώνομαι, απλά κάποιοι που έχετε λόγο ως πιο παλιοί εδώ βάλτε μια φωνή να διορθωθούν κάποιοι, που βρίζουν τους άλλους και διώχνουν κόσμο. 'Οτι προμοτάρουν κάποιοι είναι γνωστό, όπως και το ότι σαμποτάρονται με χωσίματα όσοι θέλουν να ενημερώνουν επίσης γνωστό. 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μεγάλα παιδιά ειμαστε όλοι εδώ μέσα για να το πω ευγενικά.Ας καθήσει καθένας μ όσο μυαλό έχει να σκεφτεί προς τι το όφελος όλου αυτού του μπάχαλου.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
εσεις κανετε τις ενημερωσεις οπως παλια κ αν σας πουν προμοτορα καποιοι γραφτε τους στ αρχιδια σας  :birdman:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
εσεις κανετε τις ενημερωσεις οπως παλια κ αν σας πουν προμοτορα καποιοι γραφτε τους στ αρχιδια σας  :birdman:

Θα συμφωνήσω οριζοντίως καθέτως και διαγωνίος...
Ενημέρωση πρέπει να γίνετε...
Και με την ευκαιρία που σε κανα 2 εβδομάδες που θα βρεθώ πάλι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει τίποτα καλό για να επισκεφθώ;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.752
Πόντοι
3.487
Επανέρχομαι να ξεκαθαρίσω ότι εννοώ το α. Γεωργίου 4.
Η Χριστίνα είναι γυναίκα και δούλευε χρόνια στο μύλο.
Και τέλος με μεγάλη λύπη να σας ενημερώσω ότι δεν είναι το μόνο γερμανικών συμφερόντων μαγαζί. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα. Ούτε μπουρδέλο δεν είμαστε ικανοί να ανοίξουμε.
Επίσης να δηλώσω τη μεγάλη μου εκτίμηση στο Θεό φερνάντο αλόνζο για τη δήλωση που έκανε.

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ μασάζ ευεξίας και χαλάρωσης για πλήρη εκτόνωση των αισθήσεων από πανέμορφες αισθητικούς σ΄έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη τιμή γνωριμίας !!! 698-3215132  στο τηλ. είπαν περιοχή τζάμπο
ξέρουμε κάτι?

όπως επίσης και για το:

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 25αρες πανεμορφες με απεριοριστη διάθεση προσφέρουν αισθησιακό - χαλαρωτικό μασαζ για απόλυτη ικανοποίηση Δεχονται στο χώρο τους κατόπιν ραντεβού 6975425488 11πμ-10μμ αντίστοιχα, περιοχή βίλκα

επίσης ξέρουμε κάτι?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ μασάζ ευεξίας και χαλάρωσης για πλήρη εκτόνωση των αισθήσεων από πανέμορφες αισθητικούς σ΄έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη τιμή γνωριμίας !!! 698-3215132  στο τηλ. είπαν περιοχή τζάμπο
ξέρουμε κάτι?
η παλια καλη μας φιλη ευα angel spa μαλλον ειναι αυτη ειναι πιο κατω απο το τζαμπο
πιστευω οτι δεν αξιζει να πας γιατι τελευταια δεν ειχε κατι της προκοπης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom