mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Αν κάνουν καλό πρόγραμμα μ αρέσουν
έχεις p.m.
Αν κάνουν καλό πρόγραμμα μ αρέσουν
Λένα,Βίκυ από τα στανταράκια μου σε εμφάνιση και σέρβις.
???Εμένα είναι άλλα τα στάνταρ μου αλλά που... (Βασικά ξέρω που αλλά δεν...)
Σκηνικό που θα παίζει εκκλησία...οι καλεσμένοι να κλείνουν πονηρά το μάτι στην νύφη...ετσι ειναι house , μολις κοντευει να φτιαξει η προίκα έρχεται ο γαμος. οχι σαν μερικούς που δεν ηταν τοσο τυχεροί...
Στο smile?
αχ σονια!!!!
Καλημερα. Επισκεψη στον Στελιο. Τζουλια η μαυρουλα...καλο κορμι και ομορφουλα. μια λιιιιγο γεματουλα που μου διαφευγει το ονομα, αλλα συμπαθητικη, η Βικυ, ψιλη με πολυ καλο κορμι και η Λενα. Λενα ξανθια ελληνιδα καλο σωματακι με στηθος 2αρακι, στο μασαζ καλουτσικη στο καλαμακι πολυ καλη στην μπριζολα τιποτα το ιδιαιτερο.Ασε που μιλαει πολυ χαχαχα...αξιζει μονο για το καλαμακι...προσωπικη γνωμη ετσι. μπορει σε αλλους να ηταν καλη σε ολα τα επιπεδα.....
Και μια ερωτηση προς ολους. Εχει βρει κανεις την Πενυ που δουλευε Πανοραμα? Ειχε παει Χορν νομιζω καποια στιγμη αλλα την εχασα. Ξερει κανει τιποτα?...
Επισης επισκευτικα Μαρτιου με Εγνατια. Καιτη ελληνιδα καλο μιλφακι αλλα ....κατι με χαλασε στο στυλακι της..Ντανιελα κορμαρα και ομορφη αλλα πολυ εππαγγελματιας μου κανει.Οποτε αποχωρησα.
Το εν λόγω στανταράκι πάντως φεύγει για long term holidays ανά τας Ευρώπας σε 2 βδομάδες (άνευ απροόπτου βέβαια...). Ο καιρός γαρ εγγύς....Δεν ξέρεις το στανταράκι μου φίλε House? Ξέρω που θα την βρω αλλά που λεφτά και που χρόνος...
να υποθέσω Τζουλια η μαυρουλα...καλο κορμι και ομορφουλα[/b] πρώην από το ρηλάξ(ν. εγνατίας). Όταν λέμε Στέλιος που αναφερόμαστε αν επιτρέπεται?
ευχαριστώ
Παιδια σκεφτομαι αυριο να παω μια καταδρομικη στη νανσυ κασσανδρου... αξιζει το ιδρυμα η μπα?