House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Kαλημέρα.
Μαριάννα έφερε τίποτα νέο μετά τις διακοπές?
Μαριάννα έφερε τίποτα νέο μετά τις διακοπές?
Το εν λόγω στανταράκι πάντως φεύγει για long term holidays ανά τας Ευρώπας σε 2 βδομάδες (άνευ απροόπτου βέβαια...). Ο καιρός γαρ εγγύς....
Παιδια σκεφτομαι αυριο να παω μια καταδρομικη στη νανσυ κασσανδρου... αξιζει το ιδρυμα η μπα?
Τελευταία φορά που την επισκέφθηκα μου πήρε 40 ευρώ για μασάζ και εκτόνωση με το χέρι και ήταν και βιάστική. Πάντως ο χώρος της όσο είναι ακόμη καλοκαίρι είναι υποφερτός. Αμα χειμωνιάσει μακριά!Πείτε ρε κανένας για το jumpo. Λες να έχει και τιμές jumpo ή μόνο τη χάρη.
Αν έχει τιμές μετα θα πηγαίνουμε στα άλλα και θα λέμε "εεεερε τζάμπο που σας χρειάζεται"
Funnnnnieeee
Α.ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ μασάζ ευεξίας και χαλάρωσης για πλήρη εκτόνωση των αισθήσεων από πανέμορφες αισθητικούς σ΄έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη τιμή γνωριμίας !!! 698-3215132 στο τηλ. είπαν περιοχή τζάμπο
ξέρουμε κάτι?
όπως επίσης και για το:
Β.ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 25αρες πανεμορφες με απεριοριστη διάθεση προσφέρουν αισθησιακό - χαλαρωτικό μασαζ για απόλυτη ικανοποίηση Δεχονται στο χώρο τους κατόπιν ραντεβού 6975425488 11πμ-10μμ αντίστοιχα, περιοχή βίλκα
επίσης ξέρουμε κάτι?
ευχαριστώ προκαταβολικά
Λες? Εεε τότε να πάω να την επισκεφτώ πριν φύγει για Ευρώπη...
Καταραμένη ξενιτιά...
Όντως τη λένε Μαρία, δεν ξέρω αν είναι τώρα στην Αιγαίου, πάντως πριν πολλάαα (λέμε τώρα...) χρόνια ήταν Βότση. Ισχύει αυτό που λέει ο humax, μην ασχολείσαι καθόλου, εκτός αν:νομιζω τη λενε μαρια κ ειναι στην αιγαιου
αν ισχυουν αυτα μη ασχολεισαι καθολου πηγε γνωστος μας κ εφυγε με μασαζακι μονο ;)
Από Σάββατο και μετά όμως...Λες? Εεε τότε να πάω να την επισκεφτώ πριν φύγει για Ευρώπη...
Καταραμένη ξενιτιά...
παλιοχαρακτήρα!Επισκεψη σημερα σε Βασιλη smile, 2ο ακυρο
μου ανοιξε την πορτα και μου λεει οριστε,λεω μου ειπανε οτι ειναι κεντρο για μασαζ,μου λεει οχι μονο για γυναικες ειναι,κανεις λαθος και μου κλεινει την πορτα καταμουτρα.
Γιατι ρε μπινε?εγω δε θα σε πληρωσω?τζαμπα θα κανω οτι κανω?
Οπως θελεις,κρατες και παρε κι αλλες γυναικες μια που ειναι μονο για γυναικες και βαλτες να κανουν λεσβιακα και συ να γραφεις υπερπαραγωγες.
ΗΛΙΘΙΕ,ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ
Πολύ καλή από σέρβις η καινούργια της Μαριάννας.
Τα έχουμε ξαναπεί: Κάποιοι θέλουν τα μαγαζιά τους κλειστά κλαμπάκια, για τους γνωστούς λόγους. Εμείς θα πηγαίνουμε εκεί που μας επιτρέπουν να πάμε και δεν παρακαλάμε κανέναν. Μην ανησυχείτε αδέρφια, το ίδιο προϊόν πουλάει και o smile, δεν το έχουνε οριζόντια το μουνί τα κορίτσια του. Παίρνουμε τα κουβαδάκια μας και πάμε σε άλλη παραλία λοιπόν.
Ετοιμάζομαι να πάω σε λίγες βδομάδες Ολλανδία με μια fuckmate παλιά μου φιλεναδούλα, για να παίξουμε λίγο swinging (ανταλλαγή συντρόφων)! Θα σας κρατήσω ενήμερους όταν γίνει. Προς το παρόν δείτε το μαγαζί στο παρακάτω link:
]
Ειναι ο αδερφος μου εκει,στο delft,εχει ελληνικο εστιατορειο αμα θελεις καμια βοηθεια απλα πες μου.παντος μου εχει πει καλη φαση ειναι αυτη με την ανταλαγη συντροφων.Σ'αυτα τα σπιτια γινονται σοδωμα και γομωρα,τρελα πραγματα περα απο καθε φαντασια...
Θα τον επισκευθω και γω τα χριστουγεννα μαλλον(αθεος)