Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (9 μέλη και 33 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρα.
Μαριάννα έφερε τίποτα νέο μετά τις διακοπές?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η και κάπου αλλού, όποια καλή πρόταση καλοδεχούμενη.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
νομιζω τη λενε μαρια κ ειναι στην αιγαιου

αν ισχυουν αυτα μη ασχολεισαι καθολου πηγε γνωστος μας κ εφυγε με μασαζακι μονο  ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Το εν λόγω στανταράκι :tits2: πάντως φεύγει για long term holidays ανά τας Ευρώπας σε 2 βδομάδες (άνευ απροόπτου βέβαια...). Ο καιρός γαρ εγγύς....

Λες? Εεε τότε να πάω να την επισκεφτώ πριν φύγει για Ευρώπη...

Καταραμένη ξενιτιά...

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Παιδια σκεφτομαι αυριο να παω μια καταδρομικη στη νανσυ κασσανδρου... αξιζει το ιδρυμα η μπα?

Φίλε μου τελευταία φορά που πήγα πριν ένα μήνα περίπου δεν έλεγε τίποτα. Απλά πράγματα και ξεπέτα...!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Πείτε ρε κανένας για το jumpo. Λες να έχει και τιμές jumpo ή μόνο τη χάρη.
Αν έχει τιμές μετα θα πηγαίνουμε στα άλλα και θα λέμε "εεεερε τζάμπο που σας χρειάζεται"
Funnnnnieeee
Τελευταία φορά που την επισκέφθηκα μου πήρε 40 ευρώ για μασάζ και εκτόνωση με το χέρι και ήταν και βιάστική. Πάντως ο χώρος της όσο είναι ακόμη καλοκαίρι είναι υποφερτός. Αμα χειμωνιάσει μακριά!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Α.ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ μασάζ ευεξίας και χαλάρωσης για πλήρη εκτόνωση των αισθήσεων από πανέμορφες αισθητικούς σ΄έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη τιμή γνωριμίας !!! 698-3215132  στο τηλ. είπαν περιοχή τζάμπο
ξέρουμε κάτι?

όπως επίσης και για το:

Β.ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 25αρες πανεμορφες με απεριοριστη διάθεση προσφέρουν αισθησιακό - χαλαρωτικό μασαζ για απόλυτη ικανοποίηση Δεχονται στο χώρο τους κατόπιν ραντεβού 6975425488 11πμ-10μμ αντίστοιχα, περιοχή βίλκα

επίσης ξέρουμε κάτι?

ευχαριστώ προκαταβολικά

Οτι ξέρουμε συνάδελφε το έχουμε ήδη καταθέσει σε προηγούμενες σελίδες. Αν βαριέσε να βιαβάσεις όλες τις προηγούμενες σελίδες τότε κάνε μια επίσκεψη στην Ποσειδώνος με Μαρίνου Αντίπα στο Φοινικα για το πρώτο και στην Α.Γεωργίου 4 για το δευτερο και γράψε μας γι αυτά που είδες!

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η μαριανα έφερε μια καινούργια απειλή όμως. Πρώτη φορα δουλεύει οπότε θέλει εξάσκηση. Απο εμφάνιση καλουλα λίγο που την ειδα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω τη λενε μαρια κ ειναι στην αιγαιου

αν ισχυουν αυτα μη ασχολεισαι καθολου πηγε γνωστος μας κ εφυγε με μασαζακι μονο  ;)
Όντως τη λένε Μαρία, δεν ξέρω αν είναι τώρα στην Αιγαίου, πάντως πριν πολλάαα (λέμε τώρα...) χρόνια ήταν Βότση. Ισχύει αυτό που λέει ο humax, μην ασχολείσαι καθόλου, εκτός αν:
-σου αρέσει να κάνεις τον ψυχολόγο
-σου αρέσει το sponsoring

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.697
Πόντοι
38.177
Επισκεψη σημερα σε Βασιλη smile, 2ο ακυρο
μου ανοιξε την πορτα και μου λεει οριστε,λεω μου ειπανε οτι ειναι κεντρο για μασαζ,μου λεει οχι μονο για γυναικες ειναι,κανεις λαθος και μου κλεινει την πορτα καταμουτρα.
Γιατι ρε μπινε?εγω δε θα σε πληρωσω?τζαμπα θα κανω οτι κανω?
Οπως θελεις,κρατες και παρε κι αλλες γυναικες μια που ειναι μονο για γυναικες και βαλτες να κανουν λεσβιακα και συ να γραφεις υπερπαραγωγες.
ΗΛΙΘΙΕ,ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
Επισκεψη σημερα σε Βασιλη smile, 2ο ακυρο
μου ανοιξε την πορτα και μου λεει οριστε,λεω μου ειπανε οτι ειναι κεντρο για μασαζ,μου λεει οχι μονο για γυναικες ειναι,κανεις λαθος και μου κλεινει την πορτα καταμουτρα.
Γιατι ρε μπινε?εγω δε θα σε πληρωσω?τζαμπα θα κανω οτι κανω?
Οπως θελεις,κρατες και παρε κι αλλες γυναικες μια που ειναι μονο για γυναικες και βαλτες να κανουν λεσβιακα και συ να γραφεις υπερπαραγωγες.
ΗΛΙΘΙΕ,ΚΟΜΠΛΕΞΗΚΕ
παλιοχαρακτήρα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τα έχουμε ξαναπεί: Κάποιοι θέλουν τα μαγαζιά τους κλειστά κλαμπάκια, για τους γνωστούς λόγους. Εμείς θα πηγαίνουμε εκεί που μας επιτρέπουν να πάμε και δεν παρακαλάμε κανέναν. Μην ανησυχείτε αδέρφια, το ίδιο προϊόν πουλάει και o smile, δεν το έχουνε οριζόντια το μουνί τα κορίτσια του. Παίρνουμε τα κουβαδάκια μας και πάμε σε άλλη παραλία λοιπόν. :grin:
Ετοιμάζομαι να πάω σε λίγες βδομάδες Ολλανδία με μια fuckmate παλιά μου φιλεναδούλα, για να παίξουμε λίγο swinging (ανταλλαγή συντρόφων)!  :dancing: Θα σας κρατήσω ενήμερους όταν γίνει. Προς το παρόν δείτε το μαγαζί στο παρακάτω link:
  ]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολύ καλή από σέρβις η καινούργια της Μαριάννας.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.697
Πόντοι
38.177
Τα έχουμε ξαναπεί: Κάποιοι θέλουν τα μαγαζιά τους κλειστά κλαμπάκια, για τους γνωστούς λόγους. Εμείς θα πηγαίνουμε εκεί που μας επιτρέπουν να πάμε και δεν παρακαλάμε κανέναν. Μην ανησυχείτε αδέρφια, το ίδιο προϊόν πουλάει και o smile, δεν το έχουνε οριζόντια το μουνί τα κορίτσια του. Παίρνουμε τα κουβαδάκια μας και πάμε σε άλλη παραλία λοιπόν. :grin:
Ετοιμάζομαι να πάω σε λίγες βδομάδες Ολλανδία με μια fuckmate παλιά μου φιλεναδούλα, για να παίξουμε λίγο swinging (ανταλλαγή συντρόφων)!  :dancing: Θα σας κρατήσω ενήμερους όταν γίνει. Προς το παρόν δείτε το μαγαζί στο παρακάτω link:
  ]

Ειναι ο αδερφος μου εκει,στο delft,εχει ελληνικο εστιατορειο αμα θελεις καμια βοηθεια απλα πες μου.παντος μου εχει πει καλη φαση ειναι αυτη με την ανταλαγη συντροφων.Σ'αυτα τα σπιτια γινονται σοδωμα και γομωρα,τρελα πραγματα περα απο καθε φαντασια...
Θα τον επισκευθω και γω τα χριστουγεννα μαλλον(αθεος) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ειναι ο αδερφος μου εκει,στο delft,εχει ελληνικο εστιατορειο αμα θελεις καμια βοηθεια απλα πες μου.παντος μου εχει πει καλη φαση ειναι αυτη με την ανταλαγη συντροφων.Σ'αυτα τα σπιτια γινονται σοδωμα και γομωρα,τρελα πραγματα περα απο καθε φαντασια...
Θα τον επισκευθω και γω τα χριστουγεννα μαλλον(αθεος) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Έγινε φιλαράκο, θα πάμε πρώτα να κάνουμε αμαρτίες και μετά για φαί στον αδελφό σου! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom