Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Ρε αδέρφια, ολόκληρος ξενητεμός για να γαμήσουμε...Σκέψου κάποιον να φύγει από το κέντρο να φτάσει σχεδόν αεροδρόμιο, έχει κάψει και ένα 20άρι βενζίνη. Άστο, θα τα πλύνω στο χέρι καλύτερα
Του παρόντος, της υμετέρας εξοχότητος, εντασσομένου... πού;;Καλημέρα.
Με εξαίρεση 2-3 πραγματικά ενημερωτικά ποστ τα υπόλοιπα είναι από ηλίθια έως "στημένα".Καλά να περνάτε όπως το καταντήσατε το φόρουμ.
ok μη βαράς, συγγνώμη από το forum, και σε ένδειξη καλής θέλησης να σχολιάσω το (σχετικά) νέο της Μαρτίου (με αγγελία). Πρόσβαση αέρα-πατέρα, διευθύνων ΓΤΠ, τιμές 50-60-80, εργαζόμενες κάποιες εκ μεταγραφής εκ του Π. Χορν (της γνωστής Μελινοτάτης συμπεριλαμβανομένης). Not bad αλλά βγάζει κάτι σε decadence...Ε, το γαμάς πάλι ρε φίλε, τον προκαλείς για νέο καβγά, ενώ σε θεωρώ πολύ έξυπνο συναγωνιστή και με πνεύμα...
πες κ ποιες ειναι οι υπολοιπεςok μη βαράς, συγγνώμη από το forum, και σε ένδειξη καλής θέλησης να σχολιάσω το (σχετικά) νέο της Μαρτίου (με αγγελία). Πρόσβαση αέρα-πατέρα, διευθύνων ΓΤΠ, τιμές 50-60-80, εργαζόμενες κάποιες εκ μεταγραφής εκ του Π. Χορν (της γνωστής Μελινοτάτης συμπεριλαμβανομένης). Not bad αλλά βγάζει κάτι σε decadence...
ΥΓ. Τώρα που κάνω de facto διαφήμηση νοιώθω πραγματικά μαλάκας
Η με Ασιάτικα χαρακτηριστικά Ρωσσίδα της Π. Χορν (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) καθώς και μια συμπαθής Σλοβάκα προερχόμενη κυρίως από το χώρο του delivery.πες κ ποιες ειναι οι υπολοιπες
οσο για το μαλακας
απο ποτε η ενημερωση ερμηνευεται ως μαλακια??
ΛιαναΗ με Ασιάτικα χαρακτηριστικά Ρωσσίδα της Π. Χορν (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) καθώς και μια συμπαθής Σλοβάκα προερχόμενη κυρίως από το χώρο του delivery.
Η πολύ αγαπητή μου Λένα ή Λίνα (πρώην Αμαρυλλίς και Κωλλέτη) με ιδιαίτερη συμπάθεια στο , η γνωστή μαυρούλα, καθώς και μια Τσέχα περί τα 30 ονόματι Άννα. Τουλάχιστον...Λιανα
κ στο στελιο ποιες μεινανε αραγε
τι μου θυμησες τωρα, η πενυ ηταν η πρωτη μου επισκεψη σε μασατζιδικο
μετα το πανοραμα αποσυρθηκε κ απ οτι εμαθα παντρευτηκε
έτσι πάιχτη ακριβώς ;)
Θεσσαλονίκη είμαι.Εχεις να προτείνεις τίποτα καλό?