Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ρε αδέρφια, ολόκληρος ξενητεμός για να γαμήσουμε...Σκέψου κάποιον να φύγει από το κέντρο να φτάσει σχεδόν αεροδρόμιο, έχει κάψει και ένα 20άρι βενζίνη. Άστο, θα τα πλύνω στο χέρι καλύτερα :2funny: :2funny: :2funny: 

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα.
Με εξαίρεση 2-3 πραγματικά ενημερωτικά ποστ τα υπόλοιπα είναι από ηλίθια έως "στημένα".Καλά να περνάτε όπως το καταντήσατε το φόρουμ.
Του παρόντος, της υμετέρας εξοχότητος, εντασσομένου... πού;; :huh:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ε, το γαμάς πάλι ρε φίλε, τον προκαλείς για νέο καβγά, ενώ σε θεωρώ πολύ έξυπνο συναγωνιστή και με πνεύμα... :s&m_3:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ε, το γαμάς πάλι ρε φίλε, τον προκαλείς για νέο καβγά, ενώ σε θεωρώ πολύ έξυπνο συναγωνιστή και με πνεύμα... :s&m_3:
ok μη βαράς, συγγνώμη από το forum, και σε ένδειξη καλής θέλησης να σχολιάσω το (σχετικά) νέο της Μαρτίου (με αγγελία). Πρόσβαση αέρα-πατέρα, διευθύνων ΓΤΠ, τιμές 50-60-80, εργαζόμενες κάποιες εκ μεταγραφής εκ του Π. Χορν (της γνωστής Μελινοτάτης συμπεριλαμβανομένης). Not bad αλλά βγάζει κάτι σε decadence...
ΥΓ. Τώρα που κάνω de facto διαφήμηση νοιώθω πραγματικά μαλάκας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Τώρα μάλιστα, είσαι ο γνωστός συναγωνιστής μας και είσαι και χρήσιμος. Άντε να συνεχίσουμε έτσι, μπας και ρεφάρουμε τις μαλακίες που ζήσαμε τελευταίους μήνες...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
ok μη βαράς, συγγνώμη από το forum, και σε ένδειξη καλής θέλησης να σχολιάσω το (σχετικά) νέο της Μαρτίου (με αγγελία). Πρόσβαση αέρα-πατέρα, διευθύνων ΓΤΠ, τιμές 50-60-80, εργαζόμενες κάποιες εκ μεταγραφής εκ του Π. Χορν (της γνωστής Μελινοτάτης συμπεριλαμβανομένης). Not bad αλλά βγάζει κάτι σε decadence...
ΥΓ. Τώρα που κάνω de facto διαφήμηση νοιώθω πραγματικά μαλάκας
πες κ ποιες ειναι οι υπολοιπες

οσο για το μαλακας

απο ποτε η ενημερωση ερμηνευεται ως μαλακια??

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
πες κ ποιες ειναι οι υπολοιπες

οσο για το μαλακας

απο ποτε η ενημερωση ερμηνευεται ως μαλακια??
Η με Ασιάτικα χαρακτηριστικά Ρωσσίδα της Π. Χορν (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) καθώς και μια συμπαθής Σλοβάκα προερχόμενη κυρίως από το χώρο του delivery.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Η με Ασιάτικα χαρακτηριστικά Ρωσσίδα της Π. Χορν (μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή) καθώς και μια συμπαθής Σλοβάκα προερχόμενη κυρίως από το χώρο του delivery.
Λιανα

κ στο στελιο ποιες μεινανε αραγε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λιανα

κ στο στελιο ποιες μεινανε αραγε
Η πολύ αγαπητή μου Λένα ή Λίνα (πρώην Αμαρυλλίς και Κωλλέτη) με ιδιαίτερη συμπάθεια στο :pipa1:, η γνωστή μαυρούλα, καθώς και μια Τσέχα περί τα 30 ονόματι Άννα. Τουλάχιστον...

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα. Επισκεψη στον Στελιο. Τζουλια η μαυρουλα...καλο κορμι και ομορφουλα. μια λιιιιγο γεματουλα που μου διαφευγει το ονομα, αλλα συμπαθητικη, η Βικυ,  ψιλη με πολυ καλο κορμι και η Λενα. Λενα ξανθια ελληνιδα καλο σωματακι με στηθος 2αρακι, στο μασαζ καλουτσικη στο καλαμακι πολυ καλη στην μπριζολα τιποτα το ιδιαιτερο.Ασε που μιλαει πολυ χαχαχα...αξιζει μονο για το καλαμακι...προσωπικη γνωμη ετσι. μπορει σε αλλους να ηταν καλη σε ολα τα επιπεδα.....
Και μια ερωτηση προς ολους. Εχει βρει κανεις την Πενυ που δουλευε Πανοραμα? Ειχε παει Χορν νομιζω καποια στιγμη αλλα την εχασα. Ξερει κανει τιποτα?...
Επισης επισκευτικα Μαρτιου με Εγνατια. Καιτη ελληνιδα καλο μιλφακι αλλα ....κατι με χαλασε στο στυλακι της..Ντανιελα κορμαρα και ομορφη αλλα πολυ εππαγγελματιας μου κανει.Οποτε αποχωρησα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
τι μου θυμησες τωρα, η πενυ ηταν η πρωτη μου επισκεψη σε μασατζιδικο  :kissass2:

μετα το πανοραμα  αποσυρθηκε κ απ οτι εμαθα παντρευτηκε  :priest:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα στην παρέα. Δεν βλέπω αντιπαραθέσεις σήμερα  :)
Λένα,Βίκυ από τα στανταράκια μου σε εμφάνιση και σέρβις.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
τι μου θυμησες τωρα, η πενυ ηταν η πρωτη μου επισκεψη σε μασατζιδικο  :kissass2:

μετα το πανοραμα  αποσυρθηκε κ απ οτι εμαθα παντρευτηκε  :priest:

οχι μονο παντρευτηκε , αλλα εκανε και 2 παιδια. Τελος η λεγαμενη οριστικα απο τον χωρο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι άλλες δύο παλιές γνώριμες παντρεύονται όπου νάναι. Εύχομαι τα καλύτερα.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ετσι ειναι house , μολις κοντευει να φτιαξει η προίκα έρχεται ο γαμος. οχι σαν μερικούς που δεν ηταν τοσο τυχεροί...  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έτσι πάιχτη ακριβώς  ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θεσσαλονίκη είμαι.Εχεις να προτείνεις τίποτα καλό?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν κάνουν καλό πρόγραμμα μ αρέσουν  :)

Stories