Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα.
βγηκαν τα ματια μου απο τις τοσες σελιδες που διαβασα.εχασα πολλα επεισοδια.
υπαρχει καμια ενημερωση για την νεα αφιξη στην μαριαννα?ακομα δεν προλαβα να παω.
με την πρωτη ευκαιρια,θα ενημερωσω τους συναγωνιστες για το τι παιζει στην ελληνικη επαρχια.

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ  ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ??? 

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:huh:  ΜΠΑ Ε??? αν ξερει κανεις κατι πμ με

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.752
Πόντοι
3.487
Επίσκεψη στο νέο χώρο της Νάνσυ.
Μεταγραφικό ενδιαφέρων η Ελίζα που ήταν σε βασίλη και Μαριάννα. Όμορφη αλλά ξεπετατζού όπως και γενικά η φιλοσοφία του καταστήματος.
Η χοντρή Ελένη που αδυνατησε μια γυφτοπούλα και ένα Milf με μάλλον ωραία βυζιά. 40 handjob 50 blowjob σκουφάτο( μπράβο κορίτσια) 60 full. Καλές τιμές μακάρι να είχε και καλές γκόμενες.
Έφυγα αλλά αν είναι να αρχίσουν τις μεταγραφές σ'αυτή τη τιμή θα πρέπει να περνάμε να τσεκάρουμε συχνά. Προτείνω να βάλουμε βάρδιες. Εγω μπορώ να πάρω τη πρώτη Τετάρτη του μήνα.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σύσκεψη   κορυφής  είχε σήμερα η Εύα Ανθός σε παραλιακό μπαράκι της πόλης.
Μ ε 2 άλλες κοπέλες νεαρές ψιλοχάλια και 3-4 άλλους κυρίους μεσήλικες οι 2 και φλούφληδες οι άλλοι 2.
Το χαρακτηριστικό ότι είχαν στρώσει ένα λάπτοπ  πάνω στο τραπέζι και κάτι κοιτούσαν με πολλή προσοχή και  αγωνία.

Ίσως έψαχναν την μαγική  συνταγή  να αναστήσουν  το πεθαμένο  μαγαζί  τους.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μεταγραφικό ενδιαφέρων η Ελίζα που ήταν σε βασίλη και Μαριάννα. Όμορφη αλλά ξεπετατζού όπως και γενικά η φιλοσοφία του καταστήματος.
Η χοντρή Ελένη που αδυνατησε μια γυφτοπούλα και ένα Milf με μάλλον ωραία βυζιά. 40 handjob 50 blowjob σκουφάτο( μπράβο κορίτσια) 60 full. Καλές τιμές μακάρι να είχε και καλές γκόμενες.
Έφυγα αλλά αν είναι να αρχίσουν τις μεταγραφές σ'αυτή τη τιμή θα πρέπει να περνάμε να τσεκάρουμε συχνά. Προτείνω να βάλουμε βάρδιες. Εγω μπορώ να πάρω τη πρώτη Τετάρτη του μήνα.

Ξέρεις  πού  βρίσκεται  ο Σαλόνικα?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα πού πάει το μπράβο δεν κατάλαβα. Με +10 δεν τίθεται σκούφος  :jerking:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.752
Πόντοι
3.487
Sorry δε το ήξερα και επειδή είμαι fun του σκούφου εντυπωσιάστηκα.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στην ποίηση καλά τα πας, στα μαθηματικά λίγο ζορίζεσαι....

Ήταν ξέρεις  αυτά τα τραπέζια τα ενωμένα  με άλλες  παρέες  και δεν ήξερες  ποιος φλούφλης  αντιστοιχεί  σε ποια  παρέα.
Ως πρώην επιθεωρητής-εφοριακός, έχω καλή γνώση αριθμητικής.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
ααααααααα

τις μιζες και τα δωρακια τα τρως στα μασατζιδικα ε?

:s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Sorry δε το ήξερα και επειδή είμαι fun του σκούφου εντυπωσιάστηκα.

Είσαι  φαν του σκούφου  και  αγαπημένο  σου μαγαζί  είναι της Μαριάννας  που όλες κάνουν  ακαπότο τελειωτικό.
Μάλιστα.

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασα ότι  εμφανίστηκαν  πολλά  μαγαζιά  σαν μανιτάρια  αλλά μόνο  μασάζ  αρχικά τουλάχιστον.
Καλά πόσα χωράει  η πόλη,αναρωτιέμαι?
Κάτι Ευζώνων,κάτι Π Μέλα,κάτι Σοφούλη,και ο Σταύρος  ξανάδραστηριοποιήθηκε :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γιάννης πίνει,Γιάννης κερνάει.
Ρεπόρτερ Τσιλιπουνιδάκης.Άμεσος επέμβαση.
Η κοπέλα εντω μεταξύ προχθές ξεκίνησε. :think:
Διάβασα για μεταγραφές και νέες αφίξεις σ ενα ποστ του mr bean.Πήρα τηλ στα 2-3 μαγαζιά που πάω. Η Μαριάννα όντως είχε φέρει μια καινούργια κοπέλα.Πήγα,δοκίμασα,έγραψα.
Δεν είμαι ελέφαντας.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
διάβασα για μεταγραφές και νέες αφίξεις σ ενα ποστ του mr bean.Πήρα τηλ στα 2-3 μαγαζιά που πάω. Η Μαριάννα όντως είχς φέρει μια καινούργια κοπέλα.Πήγα,δοκίμασα,έγραψα.
Δεν είμαι ελέφαντας.
το ονοματάκι της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom