Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 538 άτομα (4 μέλη και 534 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ξεφτυλίζεστε ρε μαλάκες και οι 2 με το γλύφετε δημοσίως αυτήν την γύφτισσα την Μαριάννα.

Έλεος....τα κάνουν κάτι Αλκίνοι,τα κάνετε κι εσείς?

εντάξει,θα έρθει στα μαγαζιά σας....μην κάνετε και κολοτούμπες
Λες μαλακίες ενώ μας ξέρεις και τους 2 πολύ καλά.Ανεπίτρεπτο.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Ξεφτυλίζεστε ρε μαλάκες και οι 2 με το γλύφετε δημοσίως αυτήν την γύφτισσα την Μαριάννα.

Έλεος....τα κάνουν κάτι Αλκίνοι,τα κάνετε κι εσείς?

εντάξει,θα έρθει στα μαγαζιά σας....μην κάνετε και κολοτούμπες

ΞΕΚΟΛΑ!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ Κ ΚΑΜΙΑ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ .

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Τι γίνεται πάλι ρε palermo? Ξεκίνησες πάλι τις μαλακίες?
Καμία ενημέρωση θα προσφέρεις? ή απλά θα κατηγορείς τους συναδέλφους και τα μαγαζιά που δεν γουστάρεις?

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
μια κοπελα που ειχε περασει απο μασαζ -μονο - ευζωνων, μελαχρινη με σγουρα - σπαστα μαλλια, ψηλη, που μοιαζει, ας πουμε, στη ματσουκα ή κατι τετοιο, ξερει κανεις τι απεγινε? δε θυμαμαι και το ονομα - βεβαια θα μου πειτε, τι ρωτας - για μασαζ μονο?εβγαζε πολλη προστυχια ομως - πετσετατη !λοιπον εχω παει κατ΄επαναληψη και ευζωνων και σοφουλη και αγ. σοφιας - του ιδιου ειναι? καλο μασαζ- πετσετατο! αναφορικα με β. ολγας, που δεν εχω καταλαβει ποια η κωδικη του ονομασια, με αγγελια για τιμες απο 30ε, αυτο αφορα μονο μασαζ, κατα τα λοιπα οι ιδιες παλιες τιμες, 60 χειρωνακτικη και 80 ομιλητικη!

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
και ρωταω - γραφετε για τιμες απο 30ε - και η απαντηση : αφου εχεις ξαναελθει, ξερεις τις τιμες, τα 30ε ειναι μονο για απλο μασαζ!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
νομίζω Ζωή , μελαχροινό ζουμερό ξεκωλοπιπίνι, είχε ξεκινησει απο αμαρυλλις - ανθέων, κ πηρε μεταγραφη στην εύα -Ανθος- πριν απο κανα τριμηνο-τετράμηνο  :think:
 ZETA

κ ναξερες τι τραβηξε ενα φιλαρακι μου περυσι το χειμωνα να τη  :knockinb:

κ τελικα δε τη  :knockinb:  :2funny: :2funny:

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
ξερει κανεις για αγγελια στο κεντρο μασαζ - εκτονωση με τηλ 2..030?αναφορικα με , οπως γραφτηκε εδω, ευα angel spa στα jumbo, ειχα παει κουτουρου πριν μερικους μηνες, μου φανηκε για ινστιτουτο, ειχε και μηχανηματα και χωρισμα με γυψοσανιδα και μαλιστα και μια πελατισσα διπλα!ευτυχως εφυγε και ρωτησα για εκτονωση - μου εκανε μια ξεπετα με 30ε, ομως καποιες βδομαδες αργοτερα, τη μια δεν απαντουσαν στο τηλ και την αλλη ειχα ραντεβου στις 6 και οταν πηγα 6.10 ηταν ηδη κλειστο- χωρος συμπαθητικος!πριν κανα μηνα πηγα και αγ. παντων - αγγελια μασαζ σε ολο το σωμα - 50 εκτονωση και μου ελεχθη για 70 προφορικα και 100 φουλ - χωρος ψιλοεγκαταλελειμμενος!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ZETA

κ ναξερες τι τραβηξε ενα φιλαρακι μου περυσι το χειμωνα να τη  :knockinb:

κ τελικα δε τη  :knockinb:  :2funny: :2funny:

Α γειά σου , ΖΕΤΑ ... το Ζ το θυμούμουν αλλά τοσες πια κ τόσα ονοματα όλο και κατι μπερδεύω... Πάντως έχει εξελιχθεί πολύ η μικρή ...  :pipa1:  :pipa2:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Α γειά σου , ΖΕΤΑ ... το Ζ το θυμούμουν αλλά τοσες πια κ τόσα ονοματα όλο και κατι μπερδεύω... Πάντως έχει εξελιχθεί πολύ η μικρή ...  :pipa1:  :pipa2:
Η οποία Ζέτα έχει αποχωρήσει από το πλήρωμα του edelweiss... Οριστικά?.. Ίσως

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Στον Νικολά εχει πολλούς τέτοιους συνδυασμούς αλλά εχω καιρό να παω.Είχα πάρει μια λεπτή ψηλή Κοζανίτισσα πολλή καλή μέσα στο δωμάτιο.Ειρήνη?

Body Free! Εκεί έχει και Ελληνίδες!!

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Δημητράκης,σε όλα μέσα πάντα ενημερωμένος.

Το είπαμε αυτό παραπάνω... αναμένονται αρκετές κ καλές μεταγραφές όπως κ αξιόλογες νέες εμφανίσεις. Ο χειμώνας κοντεύει απειλητικά δύσκολος  :uglystupid:

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Πηγα 2 φορες στο μασαζ σοφουλη 50.Παιδια μονο μασαζ και τιποτα αλλο.Και οχι καλο μασαζ οπως το σπα πριβε ας πουμε.Και να πω την αληθεια χαλαστηκα κιολας γιατι πολυ βλαμενα μου φανηκαν τα κοριτσια εκει.Η κοπελα που ειναι υπευθυνη πολυ καλη και ευγενικη και κυριως ομορφη.Αυτη θα ηθελα να με τριψει.Επισης πηγα και στο αλλο μαρτιου με νεα εγνατια και εχω μονο να πω καλα πραγματα γιατι ολες οι κοπελες ηταν πολυ καλες και ευγενεστατες.Ειδικα η Ζωη.Τελικα περασα μεσα με Αννιτα(μελαχροινη ωραιο σωμα,ισια μαλλια)η οποια το κατεχει το αθλημα και ειναι και σεξυ.Το μονο που με χαλασε ειναι οτι ειναι πολυ χυμα.Δηλαδη δεν υπαρχει αυτο το μυστηριο,αυτη η καυλα που να λες...θα μου κατσει το γκομενακι δεν θα μου κατσει..να σκεφτεσαι...αμα τη χουφτωσω λες να ξενερωσει? αυτο το μαγαζι ειναι πιο πολυ στουντιο φαση και οχι μασατζιδικο.Ομως λεω και παλι οτι ολα τα κοριτσια ηταν πολυ καλα! για εμφανιση ειναι υποκειμενικα τα πραγματα.Ο καθενας εχει τα δικα του γουστα.Α και τελος περασα απο σεβεν βας ολγας αλλα ηταν μια ξυνη εκει στο γραφειο που νομιζει μαλον οτι διευθυνει καμμια πολυεθνικη και ειχε ενα στυλακι που με ξενερωσε και σηκωθηκα εφυγα.Λεω δε γαμιεται εμ θα τη πληρωσω εμ θα νομιζει οτι μου κανει και χαρη.Αυτα....

nikolakis_18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες. μπορεις καποιος να μου προτεινει καποιο μασατζιδικο με φουλ προγραμματα? κατα προτιμηση κεντρο η δυτικα..

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες. μπορεις καποιος να μου προτεινει καποιο μασατζιδικο με φουλ προγραμματα? κατα προτιμηση κεντρο η δυτικα..
Μπορεις να πας στη Νανσυ μπορεις να πας και Αγιων Παντων.Επισης Βασιλη Ξεκωλετη αλλα εκει μονο συστημενος μπαινεις.

nikolakis_18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεις να πας στη Νανσυ μπορεις να πας και Αγιων Παντων.Επισης Βασιλη Ξεκωλετη αλλα εκει μονο συστημενος μπαινεις.
[/quotη νανσυ που ειναι? αγιων παντων που? με μοναστηριου? σορρυ δεν εχω ιδεα απο αυτα στη Σαλονικα

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[/quotη νανσυ που ειναι? αγιων παντων που? με μοναστηριου? σορρυ δεν εχω ιδεα απο αυτα στη Σαλονικα
Η νανσυ ειναι κασανδρου.Μπες εδω ψαξε  ;)

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΡΤΙΟΥ  ΜΥΣΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ... :rolleyes:
ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ Ε??? :pipa1:

venus

Μέλος