Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΗΡΩ η ομορφούλα.Το κορίτσι που αφού γλίτωσε από τα δόντια του λευκού καρχαρία ,με μόλις 1287 ράμματα από το πόδι μέχρι την κοιλιακή χώρα
Μνημείο χυδαιότητας... Εύγε! Πραγματικά, νοιώθω ντροπή σαν άντρας

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
480
Πόντοι
26
Μνημείο χυδαιότητας... Εύγε! Πραγματικά, νοιώθω ντροπή σαν άντρας
Σιγα ρε φιλε κ εσυ.οσο υπερβολικος ειναι ο salonica αλλο τοσο εισαι κ εσυ. ας το σταματησουμε εδω ομως εχει κουρασει το ζητημα.ο καθενας ας λεει τη γνωμη του αλλα τουλαχιστον να λειπουν οι υπερβολες. δεν μπορει ο ενας να λεει μια φωκια οτι ειναι ο ορισμος της γυναικας ουτε ο αλλος μια γεματουλα οτι ειναι σαν τον παγκαλο. απλα πριν γραψουμε μια κριτικη ας σκεφτομαστε οτι εκτος της υποκειμενικης γνωμης του καθενος γραφουμε σε ενα σαιτ κ μπορει να επηρρεασουμε κοσμο. δεν γινεται να λεμε οτι μια κοπελα ειναι ορισμος της γυναικας κ να πηγαινει ο αλλος κ να βλεπει μια που στον δρομο ουτε καν θα την κοιτουσε

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.553
Πόντοι
216
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει με έχει κεράσει απο καφέ εως και ποτό.
Για μερικούς που λένε ότι χρέωνει την καπότα 3 ευρώ.
Και την μια φορά μάλιστα δεν πέρασα μέσα καθώς πήγα χωρίς τηλέφωνο νωρίτερα και δεν υπηρχε
ελεύθερο ραντεβού με την κοπέλα που ήθελα.........

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σιγα ρε φιλε κ εσυ.οσο υπερβολικος ειναι ο salonica αλλο τοσο εισαι κ εσυ. ας το σταματησουμε εδω ομως εχει κουρασει το ζητημα.ο καθενας ας λεει τη γνωμη του αλλα τουλαχιστον να λειπουν οι υπερβολες. δεν μπορει ο ενας να λεει μια φωκια οτι ειναι ο ορισμος της γυναικας ουτε ο αλλος μια γεματουλα οτι ειναι σαν τον παγκαλο. απλα πριν γραψουμε μια κριτικη ας σκεφτομαστε οτι εκτος της υποκειμενικης γνωμης του καθενος γραφουμε σε ενα σαιτ κ μπορει να επηρρεασουμε κοσμο. δεν γινεται να λεμε οτι μια κοπελα ειναι ορισμος της γυναικας κ να πηγαινει ο αλλος κ να βλεπει μια που στον δρομο ουτε καν θα την κοιτουσε

συμφωνώ

κουράσατε με το θέμα Μαριάννα :2funny:

αφήστε την γυναίκα να κάνει την δουλειά της
δεν σε βάζει κανένας το πιστόλι στον πάτο,σόρρυ στον κρόταφο να πας....

ΥΓ όσο για το ανωτέρω σχόλιο του Σαλόνικα για την κοπέλα,θα πω το εξής

σεβόμαστε τα του καθενός

καλώς ή κακώς όμως,δεν είμαστε όλοι ικανοί για όλα τα επαγγέλματα

πχ ένας άφωνος δεν μπορεί να τραγουδιστής
ο νοών νοείτω

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Θέλω να ευχαριστησω τον φιλο που με βοήθησε σημερα

Υπάρχουν και ανθρωποι εδω μεσα.....

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
πηρες τηλ αβ66?  πες οτι εισαι συστημενος μην φας πετσετα...ζητα ολοκληρωμενο απο την αρχη αλλιως φυγε...για μασαζ μονο δεν λεει

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Ολα γινανε μια χαρα

:rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Θέλω να ευχαριστησω τον φιλο που με βοήθησε σημερα

Υπάρχουν και ανθρωποι εδω μεσα.....

φίλε
η ανθρωπιά δεν φαίνεται από το ότι σε σύστησε σε ένα μασατζίδικο

υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
μπραβο  για πες?δωσε τα φωτα σου..ειμαι περιεργος φιλε

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Λες να μην το ξερω?

Εμενα η ζωη μου ολη δεν ειναι τα μασατζιδικα, και δεν βγαζω τα κομπλεξ μου εδω μεσα οπως μερικοι μερικοι......

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
φίλε
η ανθρωπιά δεν φαίνεται από το ότι σε σύστησε σε ένα μασατζίδικο

υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή!

Οπως το να σε συστηνουν σε μπουρδελα οι ξερολες........ :grin:

χιουμορ!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
958
Πόντοι
96
[quote author=palermo link=topic=936.msg3982347#msg3982347 date=134427827

σεβόμαστε τα του καθενός

ο νοών νοείτω
[/quote] Και ενας ανηξερος δεν μπορει να κανει τον ξερολα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
[quote author=palermo link=topic=936.msg3982347#msg3982347 date=134427827

σεβόμαστε τα του καθενός

ο νοών νοείτω
Και ενας ανηξερος δεν μπορει να κανει τον ξερολα!

για ποιον χτυπαει η καμπανα?

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ  φαγούρα  παλλικάρια.
Μετά κατηγορούσατε εμένα.
Τα μασαζ  τελικά είναι  σαν τα γυράδικα.

Φτηνές τιμές,μέτρια ως  κακή ποιότητα,χορταίνεις βέβαια μέχρι σκασμού , αλλά εντάξει ως εκεί.Μαζεύεις και  τριγλυκερίδια  και καούρες .
Έτσι αν τα δείτε όλα, και να μην περιμένετε αστακό.
Βέβαια μερικοί τις βλέπουν όλες  καλλονές,  είτε γιατί ειναι "κολλητοί"  είτε γιατί είναι χάλια μαύρα οι ίδιοι, οπότε μουνί να ναι και ας είναι και σάπιο.

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στο νανσυ μπορουμε ολα χωρις καποτα? κατι ακομα καταλογος με μασατζιδικα ολα τα μαγαζια και διευθυνσεις κανονικα και με τηλεφωνα να ξερουμε και υπηρεσιες

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και καθώς  σας γράφω  από το εξωτικό  Πευκοχώρι,συν γυναιξί  και τέκνοις και  σε λιγο  εγγόνοις,αφιερώνω σε όλους  το παρακάτω  απόσπασμα.για να   ανέβειι λίγο το επίπεδο εδώ   μέσα, που έχει κατέβει πολύ  χαμηλά.Είμαι  σίγουρος πως  χωρίς  Google  κανένας  δεν  θα μπορέσει  να βρει ποιανού  είναι, καίτοι πασίγνωστο  έργο

Πήρε να χειμωνιάζει. Πλήθυναν οι άδειες καρέκλες γύρω μου. Έχω πιάσει γωνιά και πίνω καφέδες, φουρμένοντας αντίκρυ στο πέλαγος. Θα μπορούσα να περάσω έτσι μια ζωή ολόκληρη, αν δεν την έχω κιόλας περάσει. Ανάμεσα σε μια παλιά ξύλινη πόρτα ξεβαμμένη απ' τον ήλιο κι ένα κλωναράκι γιασεμιού τρεμάμενο, που έτσι και συμβεί να μου λείψουν μια μέρα, η ανθρωπότητα όλη μου φαίνεται άχρηστη. Σχεδόν σοβαρολογώ. Επειδή εδώ δεν πρόκειται πια για τη φύση, που αυτήν, πιστεύω, είναι πιο σημαντικό να τη διαλογίζεσαι παρά να τη βιώνεις, ούτε καν για τη παράδοση.Πρόκειται γιὰ τὴ βαθύτερη ἐκείνη δύναμη τῶν ἀναλογιῶν ποὺ συνέχει τὰ παραμικρὰ μὲ τὰ σπουδαῖα ἢ τὰ καίρια μὲ τὰ ἀσήμαντα, καὶ διαμορφώνει κάτω ἀπὸ τὴν κατατεμαχισμένη τῶν φαινομένων ἐπιφάνεια ἕνα πιὸ στερεὸ ἔδαφος γιὰ νὰ πατήσει τὸ πόδι μου —παραλίγο νὰ πῶ ἡ ψυχή μου.

Μέσα σ᾿ ἕνα τέτοιο πνεῦμα εἷχα κινηθεῖ ἄλλοτε, ὅταν ἔλεγα ὅτι ἕνα τοπίο δὲν εἷναι, ὅπως τὸ ἀντιλαμβάνονται μερικοί, κάποιο ἁπλῶς σύνολο γῆς, φυτῶν καὶ ὑδάτων. Εἷναι ἡ προβολὴ τῆς ψυχῆς ἑνὸς λαοῦ ἐπάνω στὴν ὕλη.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και καθώς  σας γράφω  από το εξωτικό  Πευκοχώρι,συν γυναιξί  και τέκνοις και  σε λιγο  εγγόνοις,αφιερώνω σε όλους  το παρακάτω  απόσπασμα.για να  ανέβειι λίγο το επίπεδο εδώ  μέσα, που έχει κατέβει πολύ  χαμηλά.Είμαι  σίγουρος πως  χωρίς  Google  κανένας  δεν  θα μπορέσει  να βρει ποιανού  είναι, καίτοι πασίγνωστο  έργο
Παιδί μου βρες άλλο βασίλειο, το Πευκοχώρι δεν σε χωρεί...

Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα....

Βρε κανένας καλός, ούτε ένας...

Απορία αδαούς: Αυτή η υπέροχη copy/paste μίξη, με μονοτονικά, οξείες, περισπωμένες, δασείες κλπ, δίνει κάποιες νέες διαστάσεις στις σκέψεις του ποιητή; :think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Φίλε μου Αλκινοε και εγώ το διασκεδάζω.
Εκφράζω την άποψη μου με τον τρόπο που με βγαίνει και δεν φανατίζομαι καθόλου.

Χαίρομαι που εσύ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις..
:thumbsup:  :bounce-glasses:

Kαλημέρα σε όλους ! ! !

Η ελευθερία του λόγου είναι σημαντική κατάκτηση,
ακόμα και όταν γίνεται κατάχρηση της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom