Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
η Φοίβη είναι μια κοπελιτσα περίπου 1.58-1.60,μετριότατη φάτσα και εμφάνιση γενικά,πεταχτό κώλο,γυφτοφέρνει λίγο.
αυτά και τίποτα παραπάνω.
για κανένα παππουδάκο στα 65 του και πάνω,όπως λέει και η αγγελία,μια χαρά θα είναι για να ξεχάσει τις περικοπές του ΔΝΤ στις συντάξεις....

ακόμα πιο μέτρια η ηρώ η οποία δεν έχει τίποτα το ωραίο(αδιάφορη εντελώς μελαχροινή),ελάχιστα καλύτερη η ειρήνη,ασπρουλιάρα καστανή,συμπαθητικό πρόσωπο, με καλούτσικο στήθος 3άρι,αλλά κοντή κι αυτή αρκετά και στο δωμάτιο εντελώς ξυνή και παθητική

κανένας δεν πάει με το ζόρι,κανένας δεν ξαναπάει με το ζόρι πάντως....

αυτά για να μαθαίνετε και μερικές αλήθειες χωρίς αναισθητικό σαν τον Γιώργο Τράγκα....

(και για κάποιους που ψάχνουν εναγωνίως αν έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί....)
Επειδή εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεσαι σε μένα κι όσα έγραψα κι επειδή τυχαίνει να γνωριζόμαστε λίγο παραπάνω. Μήπως υπερβάλεις λίγο? ΞΑΝΑ. Δε θα γράψω πάλι για υποκειμενικότητα και γούστα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά δοκίμασες κάποια απ όλες αυτές που γράφεις? Αν δε σου άρεσαν σαν εμφάνιση και δε δοκίμασες πάω πάσο αλλά αν δοκίμασες θα είχες να πεις κάτι για το σέρβις που κατά την γνώμη μου αν εξαιρέσεις το μέτριο ως ανύπαρκτο μασάζ είναι πάρα πολύ καλό. Α και για την Ειρήνη όταν λες κοντή? 1,60 - 1,62?Και μέτρια και ξινή στο δωμάτιο? Εδώ πραγματικά σταματάω να γράφω. Απ τα γέλια. Την καλημέρα μου.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
431
Πόντοι
36
Καλημέρα στην παρέα

Κανένας φιλος να βοηθήσει για την Μαρια στα Λαδάδικα υπάρχει?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Επειδή εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεσαι σε μένα κι όσα έγραψα κι επειδή τυχαίνει να γνωριζόμαστε λίγο παραπάνω. Μήπως υπερβάλεις λίγο? ΞΑΝΑ. Δε θα γράψω πάλι για υποκειμενικότητα και γούστα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά δοκίμασες κάποια απ όλες αυτές που γράφεις? Αν δε σου άρεσαν σαν εμφάνιση και δε δοκίμασες πάω πάσο αλλά αν δοκίμασες θα είχες να πεις κάτι για το σέρβις που κατά την γνώμη μου αν εξαιρέσεις το μέτριο ως ανύπαρκτο μασάζ είναι πάρα πολύ καλό. Α και για την Ειρήνη όταν λες κοντή? 1,60 - 1,62?Και μέτρια και ξινή στο δωμάτιο? Εδώ πραγματικά σταματάω να γράφω. Απ τα γέλια. Την καλημέρα μου.
μ επιτρεπεις να συνεχισω φανταζομαι

η ειρηνη ειναι 1,68 με καλο κορμακι κ βυζακι 2/3 κ το καλο ειναι πως ειναι δεκτικη στα παντα

οποιος δε συμφωνει σορυ αλλα λεει μαλακιες κ εδω μεσα τοχω ξαναπει η μαλακια παει συνεφο  :jerking:

αντι να σχολιαζει ο ενας τον αλλο καλυτερα να λεει τα δικη του κριτικη κ ο καθενας ας κρινει αν ειναι πελατης η μαγαζατορας

το να λετε τον ενα η τον αλλο μαγαζατορα δεν οδηγει πουθενα αλλα στο να αναγκαζεις τον αλλο να μη γραφει κριτικες

γιαυτο...  κοψτε τις μαλακιες καποιοι, αν θελετε να λετε μαλακιες ανοιξτε ενα δικο σας θεντ να ερχομαστε να μαλακιζομαστε κ μεις οπως κανετε εσεις τωρα εδω,

μπορει να δει καποιος τα μνμτα μου απο ποτε εχω να γραψω κριτικη,

οχι οτι παω οπως παλια αλλα το λιγο που παω δε  το αναφερω καν γιατι θα βρεθει καποιος κακοπροαιρετος να σχολιασει κ δε γουσταρω

οποτε πατε οπου θελετε κ βγαλτε τα ματια σας και τα φατε κ τα ευρα σας εμενα στα  @@ μου,

αυτο ηταν ενα ξεσπασμα γιατι αναγκασατε καποιοι τον χαουζ να πει τη κριτικη του κ στο τελος να πει "πειτε με προμοτορα δε με νοιαζει"  

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
η ειρηνη ειναι 1,68 με καλο κορμακι κ βυζακι 2/3 κ το καλο ειναι πως ειναι δεκτικη στα παντα
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ! Το κορίτσι δεν έχει πρόβλημα να δοκιμάσει τα οριά της!

Κατα τα άλλα  φιλε humax τα είπες όλα!

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σας φίλοι μου!
Από ότι βλέπω το ξεσκίσατε πάλι το θέμα!!!
Ας κάνω λοιπόν και γω μια κριτική η οποία φυσικά αντιπροσωπεύει αυτό που είδαν τα δικά μου μάτια.

Επίσκεψη Μαριάννα!!
Υποδόχή η υπέροχη και εξαιρετική  κ.Μαριάννα που όλοι ξέρουμε.Η γυναίκα που με τις γνώσεις και την εμπειρία της άλλαξε πραγματικά την ζωή μας.Έδωσε νόημα στην ζωή των συνταξιούχων(βλέπε αγγελία σε προηγούμενο μου post) μετά την εκπομπή του Αυτιά έγινε η δευτερη τους αγαπημένη καθημερινή απασχόληση.Συγχρόνως με τις απόψεις της δίνει γροθιά στην μαύρη εργασία και αποδεικνύει ότι πρέπει να απαιτούμε τα ένσημα μας.Γιατί χωρίς ένσημα NO ΣΥΝΤΑΞΗ και χωρις ΣΥΝΤΑΞΗ NO ΜΑΡΙΑΝΝΑ.

Ας πάμε στις κοπέλες

ΗΡΩ η ομορφούλα.Το κορίτσι που αφού γλίτωσε από τα δόντια του λευκού καρχαρία ,με μόλις 1287 ράμματα από το πόδι μέχρι την κοιλιακή χώρα στα 24 έχασε την παρθενιά της από τον δράκο του χωριού της ,ο οποίος έχει κλειστεί στο ψυχιατρείο λόγω ισχυρού σοκ μόλις την είδε γυμνή,απάντησε για πλάκα στην αγγελία εργασίας της Μαριάννας.Αφού η Μαριάννα την διαβεβέωσε ότι υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουν και πάρα πολύ βιτζιοζοι είπε ναι θα το κάνω.Δεκτική σε όλα στο κρεβάτι ,δέχεται μπινελίκια ,δυστυχώς όχι πολύ δυνατά κτυπήματα και δεν αντέχει τις κουτουλιές.Στα θετικά ,δεν χρειάζετε να τις βάλεις σακούλά στο κεφάλι ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ 3 ΕΥΡΩ.

ΦΟΙΒΗ,Το καμάρι της Αγ.Βαρβάρας και αργότερα του Δενδροποτάμου.Λόγω του υπερβολικού βάρους της ,ξεχώρισε γρήγορα από τις συμμαθήτριες της και τα άλλα τσιγγανάκια.Γρήγορα κατάλαβε ότι οι ρίζες της ήταν από αλλού.Έφυγε από τον καταυλισμό σε μικρή ηλικία και ακολούθησε το δρόμο της μοναξιάς και της αγαμίας.Για καλή της τύχη η Μαριάννα βρέθηκε στον δρόμο της.Της έμαθε το sex και μάλιστα πως να βγάζει χρήματα από αυτό.Έχασε την παρθενιά της στο μαγαζί.Φήμες λένε ότι την πήρε ο Alkinoos 32 σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης της Μαριάννας για τις κριτικές του.Μην ψάξετε στο πρόσωπο της Φοιβης ,τσιγγανικη τσαχπινιά και ομορφιά γιατί πολυ απλά δεν πρόκειτε να βρείτε.Ευκολα θα την έλεγες γυναίκα με καμπύλες αλλά το σώμα της έχει μια πλήρη στρογγυλοποίηση που οι επιστήμονες δεν μπορούν ακό1α να εξηγήσουν.Δέχεται τα πάντα (κλωτσιες ,μπουνιές ,κουτουλιές ,αλλά είναι εντελώς αντίθετη σε οποιοδήποτε είδος μπινελίκι.Προτείνετε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να μην βγάλετε τα ρούχα της γιατί ύπαρχει κίνδυνος στυτικής δυσλειτουργίας που πολύ δύσκολα θα διορθωθει.

Ειρήνη η Γυμνάστρια.
Αφού απέτυχε πριν μερικά χρόνια σε casting σε εκπομπή όπου τον ρόλο πήρε η Πετρουλάκη(από τότε έχει αποκτήσει το ξινό μούτρο και το αγέλαστο στυλ η Μαριάννα βρεθηκε στην ζωή της.Λόγω της αθλιας οικονομικής κατάστασης της ,η οποία προήρθε λόγω των υπέροχων χρηματικών ποσών που ζητούσαν τα αγόρια για να το κάνουν μαζί της η Μαριάννα με στοργή και τρυφερότητα της έμαθε να γελάει (μόνο σε ιδιαίτερες στιγμες) και το sex με χρήματα.Τα δέχεται όλα .Και όταν λέμε όλα εννοούμαι όλα.Ζητάει 10 ευρώ παραπάνω για να δεκτεί την κλωτσιά στο κεφάλι με φόρα γιατί ισχυρίζεται ότι θα την φέρει προβλήματα στον επόμενο σταθμό της ζωής της.Ότι και να της κάνετε δεν θα ακούσετε άχνα.Αλλά με το πρώτο αγγιγμα στο επίμαχο σημείο ,τσιρίζει και χτυπιέται σαν δαιμονισμενη.Λόγω του χαμηλού IQ της ακόμα πιστεύει ότι οι κραυγές της κάνουν τους άνδρες να γκαυλώνουν.Συστήνεται σε άνδρες άνω των 70 με αλτσαχάιμερ και κατάθλιψη.Μιλάμε για τρελό γέλιο.

Όσο για την άλλη της παρέας πραγματικά όσο αστεία και να το δω το θέμα δεν με βγαίνει κάτι .Λυπάμαι .Ετσι και αλλιώς σε 3 χρόνια θα φτάσει τα 60 και με τον καινούργιο νόμο που θα ψηφιστεί θα πάρει σύνταξη.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Αφου δεν σου αρέσει ρε φίλε μη πας και σταματα να μας τα πρίζεις......
Πες μας τις εντυπώσεις σου για εκει που έχεις πάει και σου αρέσει.
Εντάξει μας τα είπες μια, δυο, τρείς............
Έχεις γίνει πολύ κουραστικός και γεμίζεις με αηδίες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Όσο για την άλλη της παρέας πραγματικά όσο αστεία και να το δω το θέμα δεν με βγαίνει κάτι .Λυπάμαι .Ετσι και αλλιώς σε 3 χρόνια θα φτάσει τα 60 και με τον καινούργιο νόμο που θα ψηφιστεί θα πάρει σύνταξη.

salonica28 , δεν την γλιτώνεις θέλουμε κριτική και εδώ από τα ματάκαι σου ! ! !

blind-person-with-cane.JPG

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αφου δεν σου αρέσει ρε φίλε μη πας και σταματα να μας τα πρίζεις......
Πες μας τις εντυπώσεις σου για εκει που έχεις πάει και σου αρέσει.
Εντάξει μας τα είπες μια, δυο, τρείς............
Έχεις γίνει πολύ κουραστικός και γεμίζεις με αηδίες
:tickedoff:

Άσε ρε miloss, να κάνουμε και λίγο πλάκα με τον φίλο μας τον ¨"αρνητικό" διαφημιστή.........

Μην του χαλάς την δουλειά.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Έχει γίνει βαρετός.............

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
...
Ας κάνω λοιπόν και γω μια κριτική η οποία φυσικά αντιπροσωπεύει αυτό που είδαν τα δικά μου μάτια....

Ναι άλλα ένα έμπειρo μάτι,
δίνει πάντα μιά πλήρη και ακριβή περιγραφή για αυτά που βλέπει.........

MATI.gif

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Έχει γίνει βαρετός.............

Να σου πωτην αλήθεια, miloss και εγώ την εμπάθεια μερικών με συγκεκριμένα μαγαζία- με πρώτο και καλύτερο φυσικά της Μαριάννας,
δεν την καταλαβαίνω
και δεν μπορώ να την ερμηνεύσω λογικά.

Αναγκαστικά την διασκεδάζω................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου Αλκινοε και εγώ το διασκεδάζω.
Εκφράζω την άποψη μου με τον τρόπο που με βγαίνει και δεν φανατίζομαι καθόλου.

Χαίρομαι που εσύ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις..

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά όσο και να μην γουστάρεις τα κορίτσια λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε μου Αλκινοε και εγώ το διασκεδάζω.
Εκφράζω την άποψη μου με τον τρόπο που με βγαίνει και δεν φανατίζομαι καθόλου.

Χαίρομαι που εσύ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις..

φιλε σαλονικα καλησπερα ,

μια ερωτηση εχω σε παρακαλω αν μπορεις να με βοηθησεις ... εμαθα οτι για να μπω στο μαγαζι αυτο πρεπει να πω συνθημα και παρασυνθημα στην πορτα , αληθευει ? πρεπει μετα την εισοδο μου να κανω εγγραφη με την ταυτοτητα μου ? και αν ναι , για ποιο λογο ? πρεπει να πληρωνω παγιο εγγραφης το μηνα για να απολαμβανω τις υπηρεσιες ? αληθευει οτι παιζει εκπτωτικο κουπονι ? και αν ναι απο που το προμηθευεσαι ?
επισης .. ποιος ο ρολος της μαριαννας , και πως μπλεχτηκε ο βασιλης ( ο αποκαλουμενος γυφτος ) στο μαγαζι ?

cazzo

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,
εχετε υποψιν σας τπτ προς περαια μερια...??

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σαλονικα καλησπερα ,

μια ερωτηση εχω σε παρακαλω αν μπορεις να με βοηθησεις ... εμαθα οτι για να μπω στο μαγαζι αυτο πρεπει να πω συνθημα και παρασυνθημα στην πορτα , αληθευει ? πρεπει μετα την εισοδο μου να κανω εγγραφη με την ταυτοτητα μου ? και αν ναι , για ποιο λογο ? πρεπει να πληρωνω παγιο εγγραφης το μηνα για να απολαμβανω τις υπηρεσιες ? αληθευει οτι παιζει εκπτωτικο κουπονι ? και αν ναι απο που το προμηθευεσαι ?
επισης .. ποιος ο ρολος της μαριαννας , και πως μπλεχτηκε ο βασιλης ( ο αποκαλουμενος γυφτος ) στο μαγαζι ?
Μπορείς να πας απλώς και να πεις ότι είσαι φίλος με τον salonica28.
Γιαυτόν που λες ήταν το πρωην αφεντικό της Μαριάννας και επειδή δεν νομίζω ότι κάποια που εξασκεί το επαγγελμα της πορνείας ,μπορεί να βρει εύκολα κεφαλαιο για να γίνει αφεντικό ,με βάση την λογική είναι και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού για το οποίο γίνεται λόγος.

Πάντως ακόμα και κροκόδειλους να βάλει απέξω η Μαριάννα ,θέλω να πληροφορήσω ότι το επιτελείο μου έχει εγκαταστησει κοριούς σε όλους τους χώρους και θα ενημερώνει το site για ότι νεώτερο.

Στα σοβαρά τώρα η φακελοποίηση των πελατών με βρίσκει εντελώς αντίθετο.Δυστυχώς στο αναφερομενο μαγαζι γινεται με πολλους τροπους

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ξέχασε κάτι σημαντικό ο Σαλόνικα στηνν περιγραφή του.

Είναι το μόνο μαγαζί που έχει στην υποδοχή γαριδάκια,δρακουλίνια και kiss!!!!
ίσως για αυτό το προτιμούν πολλοί.

ΥΓ πριν λίγο είδα τον ρουφ να εισέρχεται στην Μαριάννα...προφανώς για την εβδομαδιαία αναφορά του...

ο ρουφ εν τω μεταξύ,γαμάει ακόμα και....στον Τερκενλή!!!!

ναι μην γελάτε....πήγε προχθές για να πάρει  τσουρέκι και η πωλήτρια του έκανε μασάζ και τσιμπούκι!!!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Είναι το μόνο μαγαζί που έχει στην υποδοχή γαριδάκια,δρακουλίνια και kiss!!!!
ίσως για αυτό το προτιμούν πολλοί.
Μόνο μεχρι την υποδοχή έχεις φτάσει και απέκτησες άποψη!
Που να δοκιμάσεις κιόλας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom