Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγω προτείνω να την αφήσουμε στην ησυχία της...και δεν αξίζει τον κόπο και της δίνουμε και αξία

δυστυχώς,δεν μας αφήνει αυτή όμως στην ησυχία μας,αφού κάθε 2 σελίδες θα στείλει κάποιον αλκίνο ή ντιμπαμπα να μας θυμίζει την ύπαρξή της....

ΥΓ ακόμα γελάω με αυτούς που όταν δούλευε η ίδια,μας την είχαν παρουσιάσει ως Μιλφάρα....
τί γούστα έχουν δεν μπορώ να καταλάβω....

όποιος θέλει τρελό ΜΙΛΦ,μουνάρα ρωσίδα,ψηλή με βυζάρες και κωλάρα,ας πάει στις πισίνες του Μήτσου Δημήτρη

γυναικάρα γκάβλα....(ευχαριστώ τον φίλο μπελομποι για την πληροφορία)

προειδοποιώ όμως ότι ο χώρος είναι τραγωδία!!!!μπάχαλο κανονικό....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Βρίσκεται Κ. Καραμανλή 149 (τηλ: 6978148399). Ενημερώνω επίσης οτι προσφάτως το μαγαζί διασπάστηκε όταν ένας εκ των 2 συνεταίρων έφυγε και άνοιξε δικό του στην Ανδρέου Γεωργίου 4 παίρνοντας μαζί και το βαθύ λαρύγγι του μαγαζιού!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
Βρίσκεται Κ. Καραμανλή 149 (τηλ: 6978148399). Ενημερώνω επίσης οτι προσφάτως το μαγαζί διασπάστηκε όταν ένας εκ των 2 συνεταίρων έφυγε και άνοιξε δικό του στην Ανδρέου Γεωργίου 4 παίρνοντας μαζί και το βαθύ λαρύγγι του μαγαζιού!
το α.γ. 4 δεν είναι αυτό που ήταν πουστράδικο, έκλεισε, άνοιξε και τώρα είναι κλειστό παιχταρά?

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το τηλ απο βασιλη το εχω,απο μαριαννα δεν το εχω,αν σου ειναι ευκολο σε πμ.
θα με δεχτουν η θα εχουμε ερωτησεις κοντρα ερωτησεις?
Το τηλεφωνο της Μαριαννας μην το ψαχνεις Εαν δεν σε γνωριζει δεν μπορεις να πας στο μαγαζι της .Θα φας <ΠΟΡΤΑ>(δεν μιλαμε για πετσετα )

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και εσύ που το ξέρεις????
Οσοι περνουν απο το μαγαζι της Μαριαννας το ξερουν .Εδω και μηνες δεν δεχετε στον χωρο της αγνωστους(ΠΟΡΤΑ)Πως και δεν το ηξερες? Εχεις να περασεις μηνες απο το μαγαζι της

cool1974

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο φόρουμ. είμαι νέος στο σπορ του μασάζ και θα ήθελα πληροφορίες για το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ "ΝΑΝΣΥ". Αν αξίζει από κορίτσια και υπηρεσίες. Ευχαριστώ

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οσοι περνουν απο το μαγαζι της Μαριαννας το ξερουν .Εδω και μηνες δεν δεχετε στον χωρο της αγνωστους(ΠΟΡΤΑ)Πως και δεν το ηξερες? Εχεις να περασεις μηνες απο το μαγαζι της
Νομίζεις !!
Η Μαριάννα με ξέρει και πολύ καλά μάλιστα!!!
Απλώς δεν ξέρει ότι είμαι ο salonica28..

Βλέπεις η προσπάθεια που γίνεται για το φακέλωμα των πελατών δεν έχει 100% επιτυχία.

Βασικά έχω την τιμή να μιλάω με την ίδια την κυρία Μαριάννα ή με κάποιο σκυλάκι της?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
το α.γ. 4 δεν είναι αυτό που ήταν πουστράδικο, έκλεισε, άνοιξε και τώρα είναι κλειστό παιχταρά?

Δεν ξέρω τι ήταν παλιά πάντως σήμερα το μαγαζί που αντιστοιχει στην παρακάτω αγγελία

είναι αυτό που βρίσκετε στην Α. Γεωργίου 4 χωρίς να έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.

Έχει όπως ανέφερα την Στέλλα(GR) (βαθύ λαρύγγι) 87 Κg ,  170 cm  , μελαχροινή και
την Ξένια 84 Kg , 165 cm καστανή. Μου είπαν οτι έχει και μια άλλη η οποία όμως ήταν απούσα.
Συστήνω να μείνετε μακριά!

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζεις !!
Η Μαριάννα με ξέρει και πολύ καλά μάλιστα!!!
Απλώς δεν ξέρει ότι είμαι ο salonica28..

Βλέπεις η προσπάθεια που γίνεται για το φακέλωμα των πελατών δεν έχει 100% επιτυχία.

Βασικά έχω την τιμή να μιλάω με την ίδια την κυρία Μαριάννα ή με κάποιο σκυλάκι της?
Ρωτησες κατι που δεν ηξερες και σε απανησα .Εαν θελεις πραγματι να μαθεις με ποιον μιλας ειναι πολυ ευκολο  Μπορουμε να συναντηθουμε οποτε θελεις  (Ψαχνω φιλους με κοινα ενδιαφεροντα)Να παμε παρεα για μασαζ στα μαγαζια που ξερεις

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ξερω τι εστι παλερμο εδω κ χρονια απο το καιρο βικυ μονικα  ;)
Πιστεύω ότι ο Palermo είναι κατά βάση καλό παιδί. Λίγο παρορμητικός και αντιφατικός, ενίοτε σε σημείο μαλακίας, αλλά τα λέει απ' την καρδιά του. Στο κάτω-κάτω είναι ίσως ο μόνος που τόλμησε ένα τέτοιο αιρετικό post:

η Μόνικα είναι μια πάρα πολύ αδύνατη μελαχροινή,σχεδόν κοκκαλιάρα...θυμίζει λίγο τζάνκι από Ναυαρίνου
η Βίκυ μια αδύνατη καστανή,παντελώς αδιάφορη σε φάτσα και σώμα,από αυτές που στο δρόμο δεν γυρίζεις καν να τις κοιτάξεις

Στο τέλος βέβαια είδε κι αυτός το φως το αληθινό και εντάχθηκε στο fun club του ιστορικού διδύμου...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για την βίκυ επιμένω και τώρα
σε 2-3 χρόνια δεν την πήρα ποτέ,παρά μόνο μία φορά όταν ξεκίνησε για δοκιμή.μετά ποτέ

την μόνικα την είδα εντελώς πεταχτά,μαζί με άλλες 5-6 κοπέλες που μου παρουσίασε η εύα και δεν την πρόσεξα καλά.
μετά την είδα καλύτερα και άλλαξα γνώμη.

συμβαίνουν αυτά νομίζω....

ΥΓ υπάρχει κάποιο ποστ σου στο οποίο να μην υπαρχει η λέξη "παλερμο"?

πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί μου....

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι ο Palermo είναι κατά βάση καλό παιδί. Λίγο παρορμητικός και αντιφατικός, ενίοτε σε σημείο μαλακίας, αλλά τα λέει απ' την καρδιά του. Στο κάτω-κάτω είναι ίσως ο μόνος που τόλμησε ένα τέτοιο αιρετικό post:

Στο τέλος βέβαια είδε κι αυτός το φως το αληθινό και εντάχθηκε στο fun club του ιστορικού διδύμου...

φιλε γιατι δεν μπαινεις με το παλιο σου το νικ ? εχεις κατι να κρυψεις ? πως γινετε με τοσα λιγα ποστ να ξερεις τοσα πολλα ?

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Palermo k Sαlonika28 συνεχίστε την καλή δουλειά, η πορείας σας στο site έχει δείξει ποιοι είστε...alkinoe δείξε περισσότερο σεβασμό στους παλαιότερους απο εσένα στο forum γιατί όπως κ να το κάνουμε μπροστά τους είσαι γατάκι

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλε γιατι δεν μπαινεις με το παλιο σου το νικ ? εχεις κατι να κρυψεις ? πως γινετε με τοσα λιγα ποστ να ξερεις τοσα πολλα ?
Δεν υπάρχει παλιό nick φίλε. Απλά άρχισα να ποστάρω τώρα τελευταία, συνήθως σχολιάζοντας άλλα ποστ με μια δόση χιούμορ ή/και κριτικής. Ίσως δεν κάνω καλά... Παραμένω όμως καλοπροαίρετος σε οποιαδήποτε καλοπροαίρετη ερώτηση/κριτική..

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει παλιό nick φίλε. Απλά άρχισα να ποστάρω τώρα τελευταία, συνήθως σχολιάζοντας άλλα ποστ με μια δόση χιούμορ ή/και κριτικής. Ίσως δεν κάνω καλά... Παραμένω όμως καλοπροαίρετος σε οποιαδήποτε καλοπροαίρετη ερώτηση/κριτική..

σχετικα με αυτο το μασατζιδικο τι ξερεις ?ποια η αποψη σου ? αξιζει να το τιμησουμε ? πες μας λιγα πραγματα για να σχηματισουμε μια αποψη ..

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προς Nikakhs kilod

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο μαγαζί της Μαριάννας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και αντιπαράθεση γι' αυτό το μαγαζί. Είναι από αυτά που είναι φόρα παρτίδα, με ηλεκτρονικές διαφημίσεις με γλαφυρότατες  περιγραφές. Αφού όμως το θες, να πω την άποψη μου:
Το εν λόγω μαγαζί ακολούθησε την (μάλλον επιτυχημένη, τουλάχιστον στην αρχή) πολιτική, που λανσάρισε ο Βασίλης (νυν Κωλέτη), όπου η Μαριάννα ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της. Δηλαδή μειωμένες τιμές, χρόνος στην 1 ώρα (θεωρητικά τουλάχιστον) και χρήση κανονικού διπλού κρεβατιού αντι των παραδοσιακών τραπεζιών μασάζ. Το τελευταίο προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει (πολλοί όμως έχουν την εντελώς αντίθετη άποψη). Η ατμόσφαιρα παραπέμπει μάλλον σε studio παρά σε μασάζ. Υπάρχει δε ένας επαγγελματισμός με την καλή και την κακή έννοια ταυτόχρονα (δηλαδή θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου σ' ένα όχι κακό περιβάλλον, μ' έναν όμως λίγο ρουτινιάρικο τρόπο).

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προς Palermo

Βρε ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ, το νόημα του ποστ μου ήταν να δείξω ότι όντως κάνεις αυτό το οποίο ο humax υπαινίχθηκε. Δηλαδή ότι αβασάνιστα πετάς κριτικές (αρνητικές βασικά), χωρίς να έχεις πραγματικά προσωπική άποψη. Κάτι το οποίο, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ πανηγυρικά το δικό σου ποστ. Και δεν είναι κακό ασφαλώς κανείς να αλλάζει την πρώτη του αίσθηση καθώς γνωρίζει καλύτερα πρόσωπα και πράγματα, αλλά μέχρι τότε καλόν είναι να είναι λίγο συγκρατημένος.

ΥΓ. Περί του ΥΓ σου έξυπνο μεν, αλλά μπααα.... αν είναι να ερωτευτώ από Πολίχνη προτιμώ τη Μόνικα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom