maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θελω φωτογραφιες απο μασατζουδες
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες/
μετα απο αρκετο διαστημα ειμαι και παλι θεσσαλονικη αυθριο και θα εχω χρονο να δοκιμασω κατι.. εχει να προτειενι καποιος κατι αξιολογο? μιας και ο χρονος ειναι χρημα././
αξιζει να παω μαριαννα? υπαρχει κατι αξιολογο απο εμφανιση και υπηρεσιες?Βασιλη κωλλετη? Μαρια Λαδαδικα?
Υπηρχε μια Αννα καποτε στα λαδαδικα.. γνωριζει κανεις τι απεγινε το κορμι?
ευχαριστω ολους καισ ε πμ
τοσο τους κοβει.......πολλοί διαβάζουν αλλά δεν γράφουν,άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχουμε πόλεμο μεταξύ (ιδρυμάτων).....
να ξεκαθαρισω κατι, 4 ατομα ζητησανε τηλεφωνο και οδο της Νασιας, ο πιο ''παλιος'' εχει ποσταρει στο σαιτ 12 φορες
ημαρτον δεν υπαρχει περιπτωση
ξερεις ποσους ειπα να με συστησουν για Βασιλη , Μαριαννα κτλ; ολοι καναν τις παπιες!!! δεν μπορω ο ενας και δεν σε ξερω ο αλλος και πιπες και μιλαμε για ατομα που γραφουν ΜΟΝΟ σε αυτο το θρεντ και το παιζουν ιστοριες, και ημουν και παλιος και ειχα 300-400 ποσταρισματαΣκέψου ότι υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η δική μου που δεν είμαι από θεσσαλονίκη και όποτε τυχαίνει να βρίσκομαι εκεί γράφω και ζητάω πληροφορίες. Αν δεν με βοηθήσει κανείς επειδή δεν δίνω εγώ πληροφορίες τότε τι να πω... Γράφω μια κριτική όταν πάω σε κάποιο ίδρυμα. Δεν ζήτησα να με συστήσει κανείς σε κανένα μαγαζί απλά να μου δώσει πληροφορίες για μαγαζιά που μπορώ να πάω. Επίσης για να έχει κάποιος μόνο 12 posts όπως λες ίσως να είναι νέο μέλος του σαιτ.
Στα λέω εντελώς φιλικά αυτά γιατί μας βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Αυτά που λες όντως μπορεί να ισχύουν για μερικούς αλλά όχι για όλους!
Καλησπέρα αδέρφια! Κυριακάτικο παίζει τίποτα ή να ασχοληθώ με τον αργαλειό?