Ένα πολύ καλό μασάζ αδερφέ με πετσέτα.Και όταν ήρθε η στιγμή για το παρασύνθημα , τίποτα απλά έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον..Αν δεν διαβάζεται λιγο αυτά θα συμβαίνουν, το έχω πει και εγω και αλλοι εδώ μέσα, η Ρίτα (και οχι μονο ) έχει κουραστεί και το παίζει ντίβα, επειδή όντως κάποτε ξεχώριζε αλλά όχι τώρα, χρειάζεται αγρανάπαυση.
Τι σου έκανε δλδ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)
Alexconl
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Belladona ?Την καλησπερα μου σε ολους. Επειτα απο χρονια σαν επισκεπτης στο φορουμ ειπα κι εγω να γραψω τις εμπειριες μου. Ολα ξεκινησαν το 2007 στην Αθηνα αλλα τελος παντων τα τελευταια 2 χρονια μενω εξω απο την Θεσσαλονικη. Πελατης στο belladonna που εχει τα 2 πιο ωραια μουνια και εχω γυρισει και αρκετα μασατζιδικα. Πρωτα πηγα Βανα οπου περασα με Μαγκυ πολυ δεκτικη μετα με Ινα οπου στην αρχη ηταν πολυ δεκτικη αλλα πριν κανα 4μηνο που πηγα ηταν ξινη μεχρι το κοκκαλο. Εχω περασει στο ζεσι με μια γεματουλα για μασαζ στο οποιο δεν θα σχολιασω κατω του μετριου, Κρυσταλ με Τοκυο πολυ καλη και δεκτικη και θελω να δοκιμασω και απο ακουα μερια να δω τι γινεται. Αν και χωρις να το παιξω ψωνιο γτ πραγματικα δν ειμαι επειδη ειμαι γυμναστηριακος και εχω μουσια και καμια 15αρια τατου παντα οι κοπελες ηταν πολυ καλες μαζι μου γενικα....... χαχαχαχσχα μεχρι και ραντεβουδακι εκτος εχω κανει. Τελος παντων αυτα απο εμενα. Θα γραφω πλεον εντυπωσεις συχνα αν και κουρασε η ολη φαση με τα μασσατζιδικα και τις κοκοτες που δουλευουν εκει.
Oxi εχει τρύπα στον αφαλο και στις ρογες απο οτι ειπε. Αλλα τι να το κανεις αν δεν προσφερει τπτ;;Εγώ που πήγα πρόσφατα είδα ότι έλειπαν Αρτεμις και Φαιδρά. Αν έχει κάτι άλλο αξιόλογο δοκιμάσει κάποιος να πει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για περιέγραψε Νάνσυ φίλε. Είναι μια με αρκετά τατοο;
Σημερα εκλεισα aqua. Κανεις καμια προταση για κοπελα;
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Κάνουν φραπέ? Για Θεσσαλονικη μιλάμε έτσι?Εχω κανα μηνα που πηγα τελευταια φορα.
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
καλαμαριαΤο belladonna που λέει π Φιλος που είναι ;
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Ναι αυτή είναιΡε Αλάνια η Τόκυο από το Κρυσταλ είναι η Αρτεμης από το Magic girl?
Μπράβο το κορίτσι!!εκανε upgrade
Μασατζίδικο είναι?καλαμαρια
Ειναι στουντιο στην περιοχη Φιχ στν οδο Ν Ουρανου 13Το belladonna που λέει π Φιλος που είναι ;
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Έχει και μασατζιδικο και studio ου λεει ο φίλοςΜασατζίδικο είναι?
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Πετσέτα μόνο η Ρίτα;Ένα πολύ καλό μασάζ αδερφέ με πετσέτα.Και όταν ήρθε η στιγμή για το παρασύνθημα , τίποτα απλά έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον..
Τι άλλο θα ακούσουμε;
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Μασατζιδικα υπάρχουν κι άλλα, το θέμα είναι τι επιπλέον υπηρεσίες παρέχουνΈχει και μασατζιδικο και studio ου λεει ο φίλος
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Μπλέξαμε τα μπούτια μας…
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Είναι ρίσκο πέρα από αυτά που ξέρουμε να πάει κάποιος και να δοκιμάσει παρά μόνο εαν συνενοηθει πριν μπει δωμάτιοΜασατζιδικα υπάρχουν κι άλλα, το θέμα είναι τι επιπλέον υπηρεσίες παρέχουν
...Και δε τη γαμάς; Και αυτή..."ανάγκες" έχει!αφου ρε μαλεα δεν εχει τιποτα το χωριο μας.5 μαγαζια κ να μην εχει τιποτα γαμευσιμο.ελεος βρε.
στο τελος θα γαμησςω καμια γιαγιουλα.
Η Λίζα ποια είναι; Μήπως αυτή που ήταν στη Πλ. Δημοκρατίας 4, στον Βαρδάρη;Λιζα , Δαναη, Ελενα, Βανεσσα, Ριτα, Ξένια, Νεφέλη καμμια απο αυτές δεν είναι νεα προσθήκη αγαπητέ.
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Πέταξε ένας χθεσινος την μαλάκια του και τσίμπησαν όλοι. Πάμε παρακάτωΤο μπελαντόνα μου είπε ότι δεν κάνει μασάζ σε άντρες. Και στην ενημερωση στο δεν προσφερει εκτονωση.
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Πες ρε παιχταρά μου κάνουν φραπέ belladona ή οχι?!Πέταξε ένας χθεσινος την μαλάκια του και τσίμπησαν όλοι. Πάμε παρακάτω
Alexconl
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
Στειλέ πληροφοριες σε μνμ ρε μεγαλεκαλαμαρια