Μπορεί να ήταν μια από τις 25 μέρες του μήνα που έχει περίοδο ???Βρε την Νεφέλη…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
Η συγκεκριμένη είναι λίγο περίεργη (ρωτάει πόσες φορές και με ποιές έχω κάνει) αλλά μούναρος! Την 1η φορά που πήγα μου έκανε κι εμένα το ίδιο, προσφάτως όμως την ξαναπήρα και το ξεκαθάρισα απο την αρχή με το γνωστό συνθηματικό (μασαζ σε όλο το σώμα) πέρασα πραγματικά πολύ καλά....μέχρι και κάτι + απο το προβλεπόμενο!Νεφελη
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 935
- Πόντοι
- 361
Παρθένα είναι η κοπέλα!( Από τα αυτιά κι από εκεί αμφιβάλλω)Βρε την Νεφέλη…
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κατάλαβα. Έσταξες το €20 για το +Η συγκεκριμένη είναι λίγο περίεργη (ρωτάει πόσες φορές και με ποιές έχω κάνει) αλλά μούναρος! Την 1η φορά που πήγα μου έκανε κι εμένα το ίδιο, προσφάτως όμως την ξαναπήρα και το ξεκαθάρισα απο την αρχή με το γνωστό συνθηματικό (μασαζ σε όλο το σώμα) πέρασα πραγματικά πολύ καλά....μέχρι και κάτι + απο το προβλεπόμενο!
Panos_aris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδια γνωμες για το luxury spa στον ευοσμο?? Νεος στο φορουμ αλλα ανεβαζουν φωτος ξεκολα πραματα...φραπε εχει??η μονο μασαζ??
Καλησπέρα σας, ει.αι νέος εδώ και έψαξα να βρω και εγω πριν πάω ένα μασατζιδικο με φουλ πρόγραμμα αλλά βλέπω πολλές απόψεις και μπερδεύτηκα αν μπορεί κάποιος να μου πει που αξίζει να περάσω 1η φορά θέλω να πάω και δεν θέλω να την πατήσω. Επίσης και αν υπάρχει καμία κοπέλα για ξενοδοχείο αν έχετε υπόψη σας να προτείνετε
Από φρι για φουλ πρόγραμμα είναι το ζεσι (βρώμικο) ντάμες (ξεπεταδικο) και body free (δεν έχω γνώμη)Καλησπέρα σας, ει.αι νέος εδώ και έψαξα να βρω και εγω πριν πάω ένα μασατζιδικο με φουλ πρόγραμμα αλλά βλέπω πολλές απόψεις και μπερδεύτηκα αν μπορεί κάποιος να μου πει που αξίζει να περάσω 1η φορά θέλω να πάω και δεν θέλω να την πατήσω. Επίσης και αν υπάρχει καμία κοπέλα για ξενοδοχείο αν έχετε υπόψη σας να προτείνετε
όχι, έχασα στη διαπραγμάτευση σχετικά με τις παροχές και αρνήθηκα.Κατάλαβα. Έσταξες το €20 για το +
Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Δεν έχει αναφερθεί κάτι για το luxury ευκαιρία να πας κ να ενημερώσειςΠαιδια γνωμες για το luxury spa στον ευοσμο?? Νεος στο φορουμ αλλα ανεβαζουν φωτος ξεκολα πραματα...φραπε εχει??η μονο μασαζ??
Υγ 1.5 χρόνο στο σαητ δε το λες νέος
aristotelis4312
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
Λεω να παω σαυτη τη νουρου φαση , ξερω οτι εχετε γραψει πισω τα εχω διαβασει . αλλα μηπως η κοπελα αυτη ειναι μια με κοιλιακους που περασε και απο στουντιο villa prive ktlp ? προ covid εποχη
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
η Αννα ΧαριλάουΠοια Άννα?
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα με Δανάη στο aqua. Ωραίο κορμί, καλή χημεία
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Υπηρεσίες για Δανάη; τιμή;
καλησπερα πηγες τελικα?Λεω να παω σαυτη τη νουρου φαση , ξερω οτι εχετε γραψει πισω τα εχω διαβασει . αλλα μηπως η κοπελα αυτη ειναι μια με κοιλιακους που περασε και απο στουντιο villa prive ktlp ? προ covid εποχη
Επίσκεψη πριν μέρες στο Λουξουρι στον Εύοσμο. Παρούσες Δανάη, Φένια, Αλεξάνδρα, Βικτώρια. Πέρασα με Δανάη ,20 χρονών ομορφούλα ,ψηλή (1.75) γυμνασμένο σώμα. Αρκετό καλό μασαζ αλλά χωρίς καθόλου ερωτισμό - αισθησιασμό στο δεύτερο μέρος. Το γνωστό 30+20.
Υποσχόμενη μου φάνηκε η Φένια με χαμόγελο κ νάζι, Αλεξάνδρα γεματούλα για τα γούστα μου κ η Βικτώρια ενώ φαίνεται πως έχει ωραίο σώμα πολύ απόμακρη κ μάλλον κρύωνε γιατί ήταν με ζιβάγκο κ μακρύ παντελόνι.
Υποσχόμενη μου φάνηκε η Φένια με χαμόγελο κ νάζι, Αλεξάνδρα γεματούλα για τα γούστα μου κ η Βικτώρια ενώ φαίνεται πως έχει ωραίο σώμα πολύ απόμακρη κ μάλλον κρύωνε γιατί ήταν με ζιβάγκο κ μακρύ παντελόνι.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Guys, ξέρουμε κάτι γι αυτό;
White Spa - White Spa
WHAT WE DO Ανανεώστε σώμα και πνεύμα με τις υπηρεσίες μάλαξης, θεραπείες προσώπου και σώματος. Massage therapies Facial therapies Body Spa Οι χώροι μας Καλώς ήρθατε στο White Spa ! Σας περιμένουμε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης , ευεξίας και ομορφιάς σε ειδικά διαμορφωμένους ...
whitespa.gr
Μασαζ κανονικό, πετσέτα, εσώρουχο, ζευγάρια κτλGuys, ξέρουμε κάτι γι αυτό;
White Spa - White Spa
WHAT WE DO Ανανεώστε σώμα και πνεύμα με τις υπηρεσίες μάλαξης, θεραπείες προσώπου και σώματος. Massage therapies Facial therapies Body Spa Οι χώροι μας Καλώς ήρθατε στο White Spa ! Σας περιμένουμε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης , ευεξίας και ομορφιάς σε ειδικά διαμορφωμένους ...whitespa.gr
Και εγώ εφαγα πετσέτα στο crystal την μοναδική φορά που πήγα, και το έχω αναφέρει στο φόρουμ παλαιότερα. Αν δεν σε ξέρουν, ακουν το ένστικτό τους, γι αυτό και συμβαίνει. Την επόμενη φορά πιστεύω αν σε θυμηθούν όλα θα είναι κανονικά.... ?Το άκυρο το έφαγα στο μασάζ για αρχή και μετά έξω που τις είπα το παίζαν ανήξερες.Το αστείο ήταν ότι με κολομπαρε ντύσιμο θέλαν να το παίξουν κυριλε μασάζ.30 πληρώσα απλά απλά δεν κατάλαβα πως την είδαν.υποτειθετε ότι ήταν στανταρακι.
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Υπηρεσίες Αλεξίας... Το γνωστό 30+20Υπηρεσίες για Δανάη; τιμή;