Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Το θέμα είναι να έχει τις παλιές καλές υπηρεσίες των 80...Υπηρεσίες Αλεξίας... Το γνωστό 30+20
Το θέμα είναι να έχει τις παλιές καλές υπηρεσίες των 80...Υπηρεσίες Αλεξίας... Το γνωστό 30+20
40 ευρώ οι δυο με εκτόνωση;Καλησπερα ειμαι καινουργιος στην γυρα και θελω να σας ενημερωσω για το περασμα μου απο luxury spa στον ευοσμο ο λογοσ που πηγα εκςι ειναι γιατι μενω διπλα.
Πηρα ρο διπλο προγραμμα που ηταν και σς προσφορα στα 40€ με φενια και στεφανια ( η οποιες μου ειπαν δουλευαν στο κριαταλ με ονομα φαιδρα δαναη)
Ειχα απιστευτη χημεια τα πουτανακια..
Ηθελα να της γαμαω και της 2 αλλα δυστυχως δεν γινοταν θα σας συνηστουσα να ρο δοκιμασετε .
Ηταν λαι αλλες 2 τσουπρες στο χωρο η μια ηταν νατασσα την αλλη δεν θυμαμαι μια ψυλη καλα μωρακια λαι η δυο
Αλλα με εξιταρουν η ξανθιες εμανα.
Συνολικη βαθμολογια υπηρεδιων:
Χωρος7 με 8 στα 10 θα εβαζα εξυπηρετικα κοριτσια και ευγενικα .
Τωρα οσο αφορα της κοπελες
Θα εβαζα 7/10 γιατι ηθελα παραπανω πραγματα .
Ελπιζω να βοηθησα ..
Αν εχετε να προτεινεται κατι στα δυτικα ευχαριστως να το δοκιμασω!
Εννοω δν πολυγραφω γενικα κ μπαινω οταν με απασχολει κατι...Δεν έχει αναφερθεί κάτι για το luxury ευκαιρία να πας κ να ενημερώσεις
Υγ 1.5 χρόνο στο σαητ δε το λες νέος
Νομιζω δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο μιας και το αδικημα που συνδεόταν με τα μασαζ (μαστρωπεια αλλοτρια ακολασια) εχει καταργηθει εδώ και χρόνια.Και εγώ εφαγα πετσέτα στο crystal την μοναδική φορά που πήγα, και το έχω αναφέρει στο φόρουμ παλαιότερα. Αν δεν σε ξέρουν, ακουν το ένστικτό τους, γι αυτό και συμβαίνει. Την επόμενη φορά πιστεύω αν σε θυμηθούν όλα θα είναι κανονικά.... ?
Καλησπερα ειμαι καινουργιος στην γυρα και θελω να σας ενημερωσω για το περασμα μου απο luxury spa στον ευοσμο ο λογοσ που πηγα εκςι ειναι γιατι μενω διπλα.
Πηρα ρο διπλο προγραμμα που ηταν και σς προσφορα στα 40€ με φενια και στεφανια ( η οποιες μου ειπαν δουλευαν στο κριαταλ με ονομα φαιδρα δαναη)
Ειχα απιστευτη χημεια τα πουτανακια..
Ηθελα να της γαμαω και της 2 αλλα δυστυχως δεν γινοταν θα σας συνηστουσα να ρο δοκιμασετε .
Ηταν λαι αλλες 2 τσουπρες στο χωρο η μια ηταν νατασσα την αλλη δεν θυμαμαι μια ψυλη καλα μωρακια λαι η δυο
Αλλα με εξιταρουν η ξανθιες εμανα.
Συνολικη βαθμολογια υπηρεδιων:
Χωρος7 με 8 στα 10 θα εβαζα εξυπηρετικα κοριτσια και ευγενικα .
Τωρα οσο αφορα της κοπελες
Θα εβαζα 7/10 γιατι ηθελα παραπανω πραγματα .
Ελπιζω να βοηθησα ..
Αν εχετε να προτεινεται κατι στα δυτικα ευχαριστως να το δοκιμασω!
40 ευρώ οι δυο με εκτόνωση;
Τίποτα
40 ευρώ οι δυο με εκτόνωση;
Τίποτα έξτρα;
20 ευρω ρε φιλε η κσθεμια να πουμε να μπυ τον πιασει ειπαμε δςν δπυλευουν και για την ψυχη της μανας τους40 ευρώ οι δυο με εκτόνωση;
Τίποτα έξτρα;
Περασμα τις προαλλες απο luxury..... εγραψα κριτικη αξιζει γενικοτερα ........φχαριστιθικαΠαιδια γνωμες για το luxury spa στον ευοσμο?? Νεος στο φορουμ αλλα ανεβαζουν φωτος ξεκολα πραματα...φραπε εχει??η μονο μασαζ??
Ετσι λες εσυ η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικηΝομιζω δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο μιας και το αδικημα που συνδεόταν με τα μασαζ (μαστρωπεια αλλοτρια ακολασια) εχει καταργηθει εδώ και χρόνια.
Πρέπει να το ξερουν.
Ισως κάποιος δικηγορος μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.
Εγω δμ καταλαβα 30 ευρω μασαζ συν 20?? Το κανουν αυτοματα η αν το ζητησεις παιζει να φας πορτα??Ετσι λες εσυ η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη
Δηλαδή συνολικά πόσο έδωσες; 40+40;20 ευρω ρε φιλε η κσθεμια να πουμε να μπυ τον πιασει ειπαμε δςν δπυλευουν και για την ψυχη της μανας τους
Εγώ λέω φιλαράκι να χαλαρώσεις την πετσα σου....... και αν εχετε και κάτι αλλο προς δυτικα να προτεινετε ......με.τιποτα πιο προχωρημενο λΠιστεύω ότι η κριτική είναι promo για το μαγαζί
Ναι τα δωσα ελπίζοντας για περισσοτερα αλλα γενικά δεν τα εκλαψα δυο ξανθιες γκομενες να με τριβουν το γουσταραΔηλαδή συνολικά πόσο έδωσες; 40+40;
Όσον αφορά στην διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας, το άρθρο 348 ΠΚ, που την προέβλεπε και την τιμωρούσε, καταργήθηκε από 1.7.2019.Νομιζω δεν διατρεχουν κανενα κινδυνο μιας και το αδικημα που συνδεόταν με τα μασαζ (μαστρωπεια αλλοτρια ακολασια) εχει καταργηθει εδώ και χρόνια.
Πρέπει να το ξερουν.
Ισως κάποιος δικηγορος μπορεί να μας διαφωτίσει καλύτερα.
Μιχάλη στο ζεσι σπα η στο κέντρο damesΕγώ λέω φιλαράκι να χαλαρώσεις την πετσα σου....... και αν εχετε και κάτι αλλο προς δυτικα να προτεινετε ......με.τιποτα πιο προχωρημενο λ
Αυτο που ειδες ειναι το crystal spa, δες crystal massage. Για παλιο σαν εσενα δεν δικαιολογειται.....Crystal ανέβασε post ότι δέχεται κόσμο μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid.
Ξέρετε αν ισχύει και για τα υπόλοιπα;