You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
νταξει η αληθεια ειναι δεν το πολυψηνω με τις πιατσες..αλλιως σε μπουρδελο σιγουρα γινεται πιστευω..πας δινεις ενα 25αρι ενα 30αρι την δινεις μια πιπα και γεια σας ..απτο 50αρι του μασαζ..οκ αλλο το ενα βεβαια λιγοτερος χρονοςστις πιατσες....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
νομιζω δεν υπαρχει προγραμμα απλα να σε κανει πιπα. με 30 ευρω ξεκιναει το απλο προγραμμα, εχει και πιπα αλλα με σκουφο αλλα και γαμας κιολας.νταξει η αληθεια ειναι δεν το πολυψηνω με τις πιατσες..αλλιως σε μπουρδελο σιγουρα γινεται πιστευω..πας δινεις ενα 25αρι ενα 30αρι την δινεις μια πιπα και γεια σας ..απτο 50αρι του μασαζ..οκ αλλο το ενα βεβαια λιγοτερος χρονος
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Οκ αλλά αν δε θέλεις να γαμήσεις λες την κοπέλα μόνο πίπα και σου κάνει.........νομιζω δεν υπαρχει προγραμμα απλα να σε κανει πιπα. με 30 ευρω ξεκιναει το απλο προγραμμα, εχει και πιπα αλλα με σκουφο αλλα και γαμας κιολας.
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Επαγγελματικη χειρομαλαξη - Καλαμαρια Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (71572-7) FreeList.gr
Επαγγελματικη χειρομαλαξη - αγγελίες σε Καλαμαρια - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 71572-7 - FreeList.gr aggelies
www.freelist.gr
Γνωρίζει κάποιος την εν λόγω?
και οι δυοειναι ωραια κοριτσια.προσωπικα προτιμω νεφελη. καλουτσικη περιπτωση ειναι κ η βιβηΚαλησπερα συναγωνιστες. Την Τεταρτη λεω να περασω μια βολτα απο κρυσταλ. Εγω δοκιμασει Τοκυο αλλα λεω να δω και τπτ αλλο. Μια ξανθια ωραιο κομματι να υποθεσω ειμαι η Αρτεμις και ειμαι και αλλη μια που ειναι πολυ καλη διαβασα η Νεφελη. Ποια απο τις δυο ειναι πιο ερωτικη πιστευετε? Οσο για το μπελαντονα που ανεφερα ειμναι στουντιο και παω που σχετικα τακτικα βασικα παω οπου εχω ορεξεις η στουντιακι η μασαζακι αναλογως ορεξης. Αυτα απο εμενα.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Βιβη; Χα χα καλό.και οι δυοειναι ωραια κοριτσια.προσωπικα προτιμω νεφελη. καλουτσικη περιπτωση ειναι κ η βιβη
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ με τα γέλια. Είναι τραγική...Βιβη; Χα χα καλό.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
και γιατι να πληρωσο 30 ευρω μονο για πιπα? δεν γνωριζο αν παιζει εκπτωση αν πεις μονο πιπα αλλα σε οσα σπιτια και να πας το απλο ξεκιναει απο 30 ευρω.Οκ αλλά αν δε θέλεις να γαμήσεις λες την κοπέλα μόνο πίπα και σου κάνει.........
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Ε μην πληρώνεις....τι να σου πω.....ερώτηση έκανες κι εμείς σου απαντάμε......και γιατι να πληρωσο 30 ευρω μονο για πιπα? δεν γνωριζο αν παιζει εκπτωση αν πεις μονο πιπα αλλα σε οσα σπιτια και να πας το απλο ξεκιναει απο 30 ευρω.
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Χωρις να σημαινει κατι , απλα απο περιεργεια ... απο που ειναι ???την Παρασκευη δουλευε...
παρεπιπτοντως ειναι πολύ καλη !!!!
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Και σε ποιο από τα 4 προηγούμενα μηνύματα σου έγραψες κριτική για Τόκιο; Έχετε κουράσει μερικοίΚαλησπερα συναγωνιστες. Την Τεταρτη λεω να περασω μια βολτα απο κρυσταλ. Εγω δοκιμασει Τοκυο αλλα λεω να δω και τπτ αλλο. Μια ξανθια ωραιο κομματι να υποθεσω ειμαι η Αρτεμις και ειμαι και αλλη μια που ειναι πολυ καλη διαβασα η Νεφελη. Ποια απο τις δυο ειναι πιο ερωτικη πιστευετε? Οσο για το μπελαντονα που ανεφερα ειμναι στουντιο και παω που σχετικα τακτικα βασικα παω οπου εχω ορεξεις η στουντιακι η μασαζακι αναλογως ορεξης. Αυτα απο εμενα.
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Αν είναι εμφάνιση δεν χάνει τίποτα κάποιος να κάψει 3-4 15ευρα ώστε να δει αν προχωράει το θέμα. Θυμάμαι πριν χρόνια είχα βρει ένα απίστευτο μωρό που έκανε μόνο μασάζ και μάλιστα μέτριο με 50/ώρα.Επαγγελματικη χειρομαλαξη - Καλαμαρια Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (71572-7) FreeList.gr
Επαγγελματικη χειρομαλαξη - αγγελίες σε Καλαμαρια - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 71572-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Γνωρίζει κάποιος την εν λόγω?
Σε ένα μήνα την είχα φωνάξει 5 φορές μπας και, αλλά τίποτα...
massage_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2008
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη πριν λίγες ημέρες στο Dames. Παρούσες 4 κοπέλες ημίγυμνες. Ονόματα κοριτσιών δεν συγκράτησα, πάντως η μια εξ αυτών με δυσκολία μιλούσε. Τόσο το δωμάτιο, όσο και το μπάνιο δεν ήταν καθαρά. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ούτε οι πετσέτες ήταν πλυμένες, απλά στεγνωμένες. Νομίζω ότι η έννοιες μέτρα προστασίας και καθαριότητα είναι στο συγκεκριμένο μαγαζί άγνωστες. Στο δωμάτιο μπήκα με μια μέτριας εμφάνισης καστανομάλλα κοντούλα καλλίγραμμη με πεταχτό κώλο μικρό στήθος. Για 5 λεπτά η κοπέλα μου άπλωνε το λάδι σε όλο το σώμα και στην συνέχεια περίμενα να αρχίσει το μασάζ, όμως τελικά κατάλαβα ότι αυτό ήταν το μασάζ!!! Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν ήταν καθαρά διεκπεραιωτικά και αδιάφορα. Έφυγα απογοητευμένος με έντονο το συναίσθημα ότι πέταξα τα χρήματα μου. Και η αναζήτηση συνεχίζεται.....
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Έπρεπε να φύγεις τρέχονταςΕπίσκεψη πριν λίγες ημέρες στο Dames. Παρούσες 4 κοπέλες ημίγυμνες. Ονόματα κοριτσιών δεν συγκράτησα, πάντως η μια εξ αυτών με δυσκολία μιλούσε. Τόσο το δωμάτιο, όσο και το μπάνιο δεν ήταν καθαρά. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ούτε οι πετσέτες ήταν πλυμένες, απλά στεγνωμένες. Νομίζω ότι η έννοιες μέτρα προστασίας και καθαριότητα είναι στο συγκεκριμένο μαγαζί άγνωστες. Στο δωμάτιο μπήκα με μια μέτριας εμφάνισης καστανομάλλα κοντούλα καλλίγραμμη με πεταχτό κώλο μικρό στήθος. Για 5 λεπτά η κοπέλα μου άπλωνε το λάδι σε όλο το σώμα και στην συνέχεια περίμενα να αρχίσει το μασάζ, όμως τελικά κατάλαβα ότι αυτό ήταν το μασάζ!!! Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν ήταν καθαρά διεκπεραιωτικά και αδιάφορα. Έφυγα απογοητευμένος με έντονο το συναίσθημα ότι πέταξα τα χρήματα μου. Και η αναζήτηση συνεχίζεται.....
Πήγα σήμερα. Μια χοντρή 100 κιλά και μια Ξινή …. Ξενέρωσα κι έφυγα.Luxury έχει πάει κανείς τώρα τελευταία; Βελτιώθηκαν καθόλου οι υπηρεσίες;
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
κάνε μια περιγραφή αρχηγέ μου, βλεέπεται το κοπελάκι? σώμα, πρόσωπο, φιλιά, υπηρεσία? κόστος και τα σχετικά....Επίσκεψη χθες ζεσι σπα λαουρα μμμ
Νταξει δεν τρελάθηκα κιόλας οκέι κατάσταση
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Ελληνίδα μελαχρινή στήθος 2-2,5αρι είναι γυναίκα με καμπύλες γτ αδύνατη δεν την λες!!κωλαρα ααα κ σαν προσωπο ομορφούλα είναι έχει κατιιιιιι τραβηχτικό!!το μασάζ δεν θα γράψω κριτική γτ πάω για να χώσω όχι να μου κάνουν μασάζ κ δεν με ενδιαφέρει για τους τύπους ήταν μια χαρά κ από υπηρεσίες κομπλέ!!αντέχει σφυροκόπημα και στην πιπα καλή!!!στα αρντητικο ο χώρος θέλει δουλειά !!!80 ευρώ το κόστοςκάνε μια περιγραφή αρχηγέ μου, βλεέπεται το κοπελάκι? σώμα, πρόσωπο, φιλιά, υπηρεσία? κόστος και τα σχετικά....
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Πρόσφατη επίσκεψη στο Ελιτ στην Καραμανλή. Συνάντηση με Νάνσυ, μια όμορφη κοπέλα πολύ επικοινωνιακή. Καλό μασάζ, δεν κλέβει χρόνο. Πολύ καυλωτικά αγγίγματα στην επίμαχη περιοχή, δεν στον παίζει. Δεν αγγίζεις επίσης. Κόστος 25 ευρώ, ο χώρος καθαρός.