Γιατι πρεπει να μας ενδιαφερει τι κανει η καθε μια στη ζωη της ρε παιδια..Τελικά ρε παπατζή θα μας πεις ποια το γύρισε στο σκι και παράτησε το ξεσκί….?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (12 μέλη και 42 επισκέπτες)
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 627
- Πόντοι
- 81
Εγω θα πω Κριστυ πρωην κρυσταλΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Οποιος το βρει κερδιζει πλουσια δωρα!
Τι εννοείς ακριβώς; Χαρακτηριστικά, εμφάνιση Λίζας;Παρε λιζα χρυσα ή Ναταλια αλλα δωστες 1 2 ραντεβου αβαντζο
Στο 90% των περιπτωσεων 80 με 100Ποιος είναι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχετε κάνει σε καταστήματα αναζωογόνησης μασάζ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις?Τι εννοείς ακριβώς; Χαρακτηριστικά, εμφάνιση Λίζας;
Αδυνατη ξανθια
Μέγας Παπατζής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.676
- Πόντοι
- 1.056
Δωστε απο ενα 50ρικο να σας πω!

GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.025
- Πόντοι
- 361
Πιο χρήσιμο θα πήγαινε το 50αρι αν μας έλεγες ποια φορτώνεται για έξω παρά ποια ήταν στα χιόνιαΔωστε απο ενα 50ρικο να σας πω!![]()
Ονόματα από τα μικρά θυμάσαιΠαρε λιζα χρυσα ή Ναταλια αλλα δωστες 1 2 ραντεβου αβαντζο
Εχει και 2 καινουργια μικρα 25-27 δηλητηριο αλλα ακομα δεν τεσταριστηκαν..αστα να ψηθουν λιγο.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 10.283
- Πόντοι
- 3.556
Εσύ να μη ακούσεις Για μικρά το αυτι γαρίδαΟνόματα από τα μικρά θυμάσαι

Για το μάτι το λένε το γαρίδα Αλλά δε μουρχεται κάτι άλλο

Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.033
- Πόντοι
- 736
Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά λέω δεν πειράζει ας Τονωθεί και η ψυχολογία της κάθε μετριότητας…ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ , ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
Εντωμεταξύ στο παρελθόν μου έχει πει τύπισσα ότι κάτι τέτοιοι πηγαίνουν και Το λένε κατευθείαν: εγώ είμαι ο τάδε που έγραψε αυτό το καλό για σένα. Αν όχι έκπτωση μία καλή υπηρεσία θα την πάρουν και θα έρθουν να την γράψουν. Θα μου πεις εσένα τι σε ενοχλεί αυτό. Η υπηρεσία που θα πάρουν κάποιοι λόγω καλών μηνυμάτων Δεν είναι η αντιπροσωπευτική υπηρεσία στον κάθε πελάτη
Δεν αναφέρομαι στους συγκεκριμένους που Εκθειάζουν την συγκεκριμένη. Μιλάω γενικά για τέτοιες περιπτώσεις
Ειχα κλεισει ονομαστικα..πεταχτα τις ειδα που μπαιναν σε ραντεβουΟνόματα από τα μικρά θυμάσαι
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 201
την θεομουρλη απο Ποσειδωνος ειδες την wannabie γιατρεσαΔωστε απο ενα 50ρικο να σας πω!![]()
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.853
- Πόντοι
- 7.095
Ακόμα να τον μάθεις τον παπατζα ρε?Τελικά ρε παπατζή θα μας πεις ποια το γύρισε στο σκι και παράτησε το ξεσκί….?
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.853
- Πόντοι
- 7.095
Αυτή χώρισε αφού ρετην θεομουρλη απο Ποσειδωνος ειδες την wannabie γιατρεσα
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 201
μπορει να πηγε με του δρακουςΑυτή χώρισε αφού ρε![]()
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.853
- Πόντοι
- 7.095
Το καλύτερο είναι που λέει ότι πάει για αισθητικές στη Λάρισα και έχει αγγελιες στο κανεσεξ με το παλιό πορνοτηλεφωνο.μπορει να πηγε με του δρακους....ανεβασε παντως απο κει η κιουσπα σημερα
Τελευταία τροποποίηση:
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.527
- Πόντοι
- 201
ε ναι το υποκαταστημα καλα κρατει εκει,ντεμεκ παει και βλεπει την κορηΤο καλύτερο είναι που λέει ότι πάει για αισθητικές στη Λάρισα και έχει αγελφελιες στο κανεσεξ με το παλιό πορνοτηλεφωνο.
Γεια σε όλλους πέρασμα σήμερα από golden spa χωρίς ραντεβού και ήταν όλες πιασμένες είδα την Εβελίνα ένα μικρό 20 χρόνο μωράκι μελαχρινό έχει περάσει κάποιος μαζί της την έχω βάλει στο πρόγραμμα το συντομότερο που θα μπορέσω να πάω!
Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 695
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα παιδιά!! Καλή χρονιά!! Επειδή αυτές της μέρες είμαι Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κάνα καλό.....μασατζιδικο;