Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (14 μέλη και 51 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.497
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παιδιά!! Καλή χρονιά!! Επειδή αυτές της μέρες είμαι Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κάνα καλό.....μασατζιδικο;
Έχεις ρίξει καμιά ματιά σε καμιά σελίδα πιο πίσω; Δε σε καλύπτουν αυτά που γράφουν οι συνάδελφοι;

Φορτηγατζής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
695
Πόντοι
361
Θα κοιτάξω φίλε...απλά επειδή τώρα μπήκα στα μπαμ είπα μήπως
πάρω κάποια γρήγορη απάντηση!! Θα κοιτάξω....

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.497
Πόντοι
1.056

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.025
Πόντοι
361
Ρε παιδιά αυτό με το Golden Spa θυμίζει λίγο Παναθηναϊκό στο μπάσκετ!!! Πριν 2 χρόνια δεν βλεποταν και τώρα το ρόστερ πετάει;;;;
Το μόνο που πετάει εκει μέσα είναι τα ευρώ και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα οπως τα περισσότερα λαδομαγαζα. Όπως έχουν γράψει οι συνάδελφοι πρέπει να ταΐζεις καλα για να δεις άσπρη μέρα...

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.497
Πόντοι
1.056
Το μόνο που πετάει εκει μέσα είναι τα ευρώ και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα οπως τα περισσότερα λαδομαγαζα. Όπως έχουν γράψει οι συνάδελφοι πρέπει να ταΐζεις καλα για να δεις άσπρη μέρα...
Έχει κορασίδες που να αξίζουν τάισμα; Εννοώ από εμφάνιση, μικρούλες και μοντελίσιες.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.951
Πόντοι
3.786
Επισκεψη σε golden spa. Επαιξε μονο χερι αν και πολυ καλο. Ξερουμε αν καποιες κοπελες (και ποιες προχωρανε παραπανω)?
Ακόμα όμως να μας πεις το όνομα.Η κριτική σου είναι αξιόπιστη,εκτός αν μας αναφέρεις ποια ήταν.

Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
508
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλα τα μέλη να έχουν μία όμορφη μέρα

1000000920.png

Υγιένεται.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.318
Πόντοι
201

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
70
Πόντοι
0
Ακόμα όμως να μας πεις το όνομα.Η κριτική σου είναι αξιόπιστη,εκτός αν μας αναφέρεις ποια ήταν.
Άντζελα. Ωραίο σώμα. Πολύ καλή τεχνική και στα 2 μέρη αλλά νομίζω δε θα προχωρήσει παραπάνω

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
214
Πόντοι
20
ΜΑSSAGIO ΤΕΛΟΣ
εκλεισε το μαγαζακι...
Καποιες κοπελες πηγαν στο Κρυσταλ για αλλες αγνωστο!
Η καινουργια Περσα ειναι η Μυρτω απο Massagio
Πωs ειναι η μυρτω απο εμφανιση γνωριζει κανειs να μαs πει και απο υπηρεσιεs αξιζει .....

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.676
Πόντοι
1.056

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.352
Πόντοι
1.076

Antonouan

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους...

Να ρωτήσω τους παλιούς... με ποιον τρόπο κάνει κάποιος ανάρτηση νέου θέματος και ερώτησης στο forum;... ψάχνω πόση ώρα να βρω και δεν μπορώ...

Τώρα το ερώτημα μου.. πάλι σε παλιούς και έμπειρους, τι γίνεται με τα μασαζαδικα- διαμερίσματα στην Θεσσαλονίκη..;

Κάποιο καλό με ωραία κοπέλα, έχεις κάποιος να προτείνει;

Εδώ και μια εβδομάδα, ψάχνω τις διαφορές αγγελίες από διάφορα site και πέρα από τα fake προφίλ που διασταυρωσα από σχόλια άλλων, σήμερα έκανα επίσκεψη στην Οδυσσέως 9 και η κοπέλα ήταν αλάνταλων... καμία σχέση με την φωτό που μου έστειλε στο viber..

Παίρνω τηλέφωνο άλλη... μου λέει δεν δουλεύω.. και μου το κλείνει..

Μπαίνω σε site μιας τρίτης... Αναστασία... και σε μια μέρα έχουν κατέβει όλες οι σελίδες της από τα site...

Νωρίτερα, παίρνω τηλέφωνο σε μια Άννα..το σηκώνει και μου στείλνει διεύθυνση πάλι την Οδυσσέως 9... και φρικαρα..

Τελικά υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο προφίλ και συστημένο να που πει κάποιος..;

Ευχαριστώ παίδες...!

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
837
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους...

Να ρωτήσω τους παλιούς... με ποιον τρόπο κάνει κάποιος ανάρτηση νέου θέματος και ερώτησης στο forum;... ψάχνω πόση ώρα να βρω και δεν μπορώ...

Τώρα το ερώτημα μου.. πάλι σε παλιούς και έμπειρους, τι γίνεται με τα μασαζαδικα- διαμερίσματα στην Θεσσαλονίκη..;

Κάποιο καλό με ωραία κοπέλα, έχεις κάποιος να προτείνει;

Εδώ και μια εβδομάδα, ψάχνω τις διαφορές αγγελίες από διάφορα site και πέρα από τα fake προφίλ που διασταυρωσα από σχόλια άλλων, σήμερα έκανα επίσκεψη στην Οδυσσέως 9 και η κοπέλα ήταν αλάνταλων... καμία σχέση με την φωτό που μου έστειλε στο viber..

Παίρνω τηλέφωνο άλλη... μου λέει δεν δουλεύω.. και μου το κλείνει..

Μπαίνω σε site μιας τρίτης... Αναστασία... και σε μια μέρα έχουν κατέβει όλες οι σελίδες της από τα site...

Νωρίτερα, παίρνω τηλέφωνο σε μια Άννα..το σηκώνει και μου στείλνει διεύθυνση πάλι την Οδυσσέως 9... και φρικαρα..

Τελικά υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο προφίλ και συστημένο να που πει κάποιος..;

Ευχαριστώ παίδες...!
Μασαζαδικα σέ διαμερίσματα δεν θα βρεις...Πας σέ εσκορτ η οποία αναφέρει ότι κάνει καί ερωτικό μασάζ, μόνο έτσι θα το πετύχεις, υπάρχουν καί κάποιες μασέρ όπου κλείνεις δικό σου χώρο και έρχονται όμως μόνο για μασάζ η φραπέ, αυτά γνωρίζω για την ώρα, υπάρχουν καί ποίο παλιοί εδώ που σίγουρα θα ξέρουν και κάτι παραπάνω..

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
150
Πόντοι
0
Κάπου κοντά μου είπαν. Σε κάποιο στενό της Γιαννιτσών απ´ ό,τι κατάλαβα στην αρχή του δρόμου, ανατολικά.
Στενό;;;
Αγριεύουν τα πράγματα
Ελπίζω αυτό να σημαίνει κ εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom