Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.199
Πόντοι
3.786
Papatzhs69 εισαι ένα επιπόλαιο άτομο με εξαιρετικά χαμηλό iq.
Vlc έχεις φοβερό σύμπλεγμα με τον πλούτο γιατί μάλλον δεν θα μπορέσεις ποτέ να κερδίσεις χρήματα.
Ψάξτε και οι δύο ψυχίατρο.

Όσο για μένα, σας αφήνω γλυκουλες γιατί πάω να πιω μερικές Don Julio... Να κάνω κεφάλι και μετά με δύο πουτανες να πάω στην Λιόλιου να κάψω κάνα πεντοχιλιαρο.
Γατάκια...
Ξιπασμένος alert

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.127
Πόντοι
34.538
Papatzhs69 εισαι ένα επιπόλαιο άτομο με εξαιρετικά χαμηλό iq.
Vlc έχεις φοβερό σύμπλεγμα με τον πλούτο γιατί μάλλον δεν θα μπορέσεις ποτέ να κερδίσεις χρήματα.
Ψάξτε και οι δύο ψυχίατρο.

Όσο για μένα, σας αφήνω γλυκουλες γιατί πάω να πιω μερικές Don Julio... Να κάνω κεφάλι και μετά με δύο πουτανες να πάω στην Λιόλιου να κάψω κάνα πεντοχιλιαρο.
Γατάκια...
Α,και που εισαι μαν...
Περιμενουμε κριτικη αυριο!

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.243
Πόντοι
446
Τωρα αυτος παιζει να ειναι κανενας μλκς 45-50 χρονων που το εγραψε ο γερος του μια πολυκατοικια εξ αδιαιρέτου μαζι με αλλα 5 αδερφια...παιρνει 345 ευρω καθαρα τον μηνα απο ενοικιο ...παιρνει και 1.000-1.200 ευρω μισθο δεν εχει παιδια σκυλια και σκοτουρες ...τα τρωει ολα σε πουτανες και μπουζουκια ...και απο τις 18 του μηνα και μετα τρωει μακαρονια και ρυζι....Ειναι απο αυτους που τζαμπα ηρθαν στην ζωη ...και βερεσε θα φυγουν....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
895
Πόντοι
96
Σίγουρα τα 100€ είναι υπερβολικό ποσό για μια πίπα, εγώ προσωπικά μένω πάντα στο 50άρικο καθώς θεωρώ επίσης κοροϊδία το δάχτυλο στο 70άρι και το γλειφομούνι στο 80άρι. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη κανενός.
Συνάδελφε με την ίδια λογική που εσύ θεωρείς υπερβολικο πόσο τα 100 ευρώ για μια πίπα , εγώ θεωρώ πολλά τα 50 ευρώ για μια μαλακιά καθότι προσωπικά μπορώ με 60 ευρώ να έχω φουλ εξυπηρέτηση με άνεση χώρου και χρόνου.
Η κάθε πουτανα έχει τη δική της τιμολογιακή πολιτική και η γνώμη μου είναι ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε τιμές από διαφορετικές πουτανες.
Αν δηλαδή οποιοδηποτε άλλος πλήρωσε λιγότερα για μια πίπα από τη συγκεκριμένη τότε να συμφωνήσω ότι ο συνάδελφος "χαλάει την πιάτσα"....σε κάθε άλλη περίπτωση αν το ευχαριστήθηκε καλά έκανε και τα έδωσε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.018
Πόντοι
7.095

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.018
Πόντοι
7.095
εγινε Νικολακη...κανε τωρα αιτηση να παρεις επιδομα θερμανσης και market pass και αντε και καλη χρονια....
Εσύ μη λες πολλά παπατζη.

Πάρε το poutana pass μπας και χύσεις το 2025 γιατί το 2024 έμεινες αχυστος.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.287
Πόντοι
2.966

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.287
Πόντοι
2.966

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.287
Πόντοι
2.966
Συνάδελφε με την ίδια λογική που εσύ θεωρείς υπερβολικο πόσο τα 100 ευρώ για μια πίπα , εγώ θεωρώ πολλά τα 50 ευρώ για μια μαλακιά καθότι προσωπικά μπορώ με 60 ευρώ να έχω φουλ εξυπηρέτηση με άνεση χώρου και χρόνου.
Η κάθε πουτανα έχει τη δική της τιμολογιακή πολιτική και η γνώμη μου είναι ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε τιμές από διαφορετικές πουτανες.
Αν δηλαδή οποιοδηποτε άλλος πλήρωσε λιγότερα για μια πίπα από τη συγκεκριμένη τότε να συμφωνήσω ότι ο συνάδελφος "χαλάει την πιάτσα"....σε κάθε άλλη περίπτωση αν το ευχαριστήθηκε καλά έκανε και τα έδωσε.
Μεγαλε δεν ειναι θεμα πολιτικης οι πουτανες βλεπουν ποσοι μπετοβλακες πηγαινουν σε αυτην ποσα τη σκανε και ποσο συχνα πανε κι οταν δουνε οτι πανε πολλοι και αρκετα συχνα και τα σκανε χωρις μα και μου εκει βαρaνε στο κεφαλι αν δεν τα παρουν δε θα βαρεσουν πχ εαν η χ ψ ζηταει 100 για μια πιπα και δε τα παρει θα αναγκαστει να πεσει αν παλι δε τα παρει θα αναγκαστει να προσθεσει κι αλλα πραγματα στο μενου το σεξ δηλαδη για να δουλεψει απο μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας

Τελευταία τροποποίηση:

Wolverin889

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια,καλη χρονια να εχουμε με οτι ποθει ο καθενας....
μια ερωτηση εχουμε καμια καινουργια ενημερωση για Νικολετα κουκουγιαννη ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom