Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.327
- Πόντοι
- 2.046
Μικρή, γύρω στα 19-20 την έκοψα. Ωραίο το μικρό.Την Ραφαέλα την είδες; Λέει τίποτα;
Μικρή, γύρω στα 19-20 την έκοψα. Ωραίο το μικρό.Την Ραφαέλα την είδες; Λέει τίποτα;
Σε αυτό που θες μόνο με εσκορτ, όπως σου είπα είμαι καί εγώ νέος εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.Ευχαριστώ @?Lysergic!
Κάποια καλή και δοκιμασμένη κοπέλα με δικό της σπίτι γνωρίζεις μήπως; Χωρίς μασάζ, υπηρεσία μόνο..
Δράττομαι μυστη. Πέρασα εγώ με τον πουτσομεζε. Είναι του στιλ μου. Κοντοπουτανο με κωλαρακι ωραίο και ωραίο σώμα γενικά . Φάτσα 20χρονης ρωσσοποντιας γλυκιά. Στα του αγώνα μασάζ τίποτα. Ανεβαίνει πάνω σου κάνει πως τρίβει αλλά τίποτα . Δεύτερο μέρος καλό προσπαθεί. Στα θετικά ότι μένει με το εσώρουχο και δεν κλέβει χρόνο. Θα ξανά προτιμηθεί.
Να είσαι καλά φίλε... Καλά να περνάς!Σε αυτό που θες μόνο με εσκορτ, όπως σου είπα είμαι καί εγώ νέος εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ.
Καλημέρα και χρόνια πολλά, καλή φώτιση.Ανοιχτο είναι φίλε μου , κοσμος παει και ερχεται ενημερωση μηδεν!
Προσωπικα ενημερώνω μονο σε πμ γιατι οι τζαμπατζηδες γινανε περισσοτεροι.
Για να δουμε τωρα , θα εχουμε κανενα νεο;
Εχουμε τπτ νεο στο μαγαζί;
Το Ελίτ Σπα, δεν είναι αυτό που έχει πετσέτα???Γενικά έχεις δίκιο αλλά αυτό ήταν παράρτημα του Crystal.Το πραγματικό πλήγμα ήταν το κλείσιμο του Luxury.Οπότε πλέον Crystal,Βάνα/Ανίτα και το Elegance που λειτουργεί περιορισμένες ώρες μόνο καθημερινές.Για το Golden Spa 9/10 γράφουν για φόλες και για το Ελίτ Σπα μετριότητες και κάτω.Δεν συμπεριλαμβάνω γαμησάδικα τύπου Ζέσι,Εβίτα και Ντάμες παρόλο που αυτοπροσδιορίζονται έτσι.
Δεν έχω πάει,αλλά έχει γραφτεί ότι την πρώτη φορά που θα πας,θα σου κάνουν σκέτο μασάζ.Και ότι εκτόνωση και στοματικό κάνουν από τη δεύτερη,αφού σε εμπιστευτούν.Το Ελίτ Σπα, δεν είναι αυτό που έχει πετσέτα???
Ή απλά τον παίζεις μόνος σου???
Αυτό γίνεται μόνο αν σε δουν ψαρομενο.μν πηγαίνεις σαν το κολοψαρο και θα τα έχεις όλαΔεν έχω πάει,αλλά έχει γραφτεί ότι την πρώτη φορά που θα πας,θα σου κάνουν σκέτο μασάζ.Και ότι εκτόνωση και στοματικό κάνουν από τη δεύτερη,αφού σε εμπιστευτούν.
3 φορες πήγα αλλά δεν έπαιξε κάτι τέτοιο...Δεν έχω πάει,αλλά έχει γραφτεί ότι την πρώτη φορά που θα πας,θα σου κάνουν σκέτο μασάζ.Και ότι εκτόνωση και στοματικό κάνουν από τη δεύτερη,αφού σε εμπιστευτούν.
Ειπες τιποτα η περιμενεις να σε πουν αυτες?3 φορες πήγα αλλά δεν έπαιξε κάτι τέτοιο...
Όσες καλημέρες θες αρκεί να έχουν και φωτογραφίες μαζίΔεν πιστεύω να πειράζει να εύχομαι μία καλημέρα και δεν θα δώσω λογαριασμό και σε κανέναν ,
Καταλαβαίνω την πρόθεσή σου ότι είναι καλοπροαίρετη αλλά αυτά για τις κωλοτρυπίδες μπορούσες να τα κρατήσεις για σένα
Τότε γραψ' τες στα αρχίδια σου.Είπα μέσα ότι θέλω σε όλο το σώμα τη πρώτη φορά και εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα. Την επόμενη το ζήτησα στα ίσια και απάντησε ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα.
3ο όροφο είναι ρε φίλε αλλά αν δεν συνενοειθεις πως θα σ ανοίξουν!Δεν πας και βαράς κουδούνι σ αυτά τα μαγαζιάΛέω να πάω elegance αύριο. Ξέρετε όροφο?
Δεν έχω πάει άλλη φορά.
Θα δοκιμάσω πρώτα το aqua και αν δεν απαντήσει, θα διαλέξω elegance. Ποια κορασίδα παίζει καλά?
Φτάνει βρε με τα σάλια. Θέλεις και φωτογραφία με την καλημέραΌσες καλημέρες θες αρκεί να έχουν και φωτογραφίες μαζί
Το μαγαζί είναι του Σταύρου Του ανθρώπου που έφερε αυτό το είδος του μασάζ στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 90. Είναι αυτός που είχε ανοίξει και το spa πριβέ. Παλιότερα είχε μαγαζιά στην Ίωνος Δραγούμη στη λαγκάδα μιλάμε για δεκαετία του 90 και του 2000. Δυστυχώς το μαγαζί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Έχει τρεις γυναίκες. Η μία κάνει μόνο μασάζΤο Ελίτ Σπα, δεν είναι αυτό που έχει πετσέτα???
Ή απλά τον παίζεις μόνος σου???
από το ελίτ έχουν περάσει γκομενάρες κοπέλες μαργαρίτα, αγάπη, Χρύσα, Μόνικα , ζωή, τελευταία Στέλλα , τώρα το επίπεδο έχει πέσει αρκετάΤο μαγαζί είναι του Σταύρου Του ανθρώπου που έφερε αυτό το είδος του μασάζ στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 90. Είναι αυτός που είχε ανοίξει και το spa πριβέ. Παλιότερα είχε μαγαζιά στην Ίωνος Δραγούμη στη λαγκάδα μιλάμε για δεκαετία του 90 και του 2000. Δυστυχώς το μαγαζί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Έχει τρεις γυναίκες. Η μία κάνει μόνο μασάζ
Οι άλλες δύο φτάνουν μέχρι την πίπα. Αλλά δεν αξίζει καθόλου. Δε χρειάζεται να δώσεις διαπιστευτήρια. Όποιος θέλει πάει και ζητάει υπηρεσίες μετά το μασάζ. Αλλά γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς είμαι αντίθετος Στα μαγαζιά τύπου σε χαϊδεύουμ Και δήθεν σου κάνουμε μασάζ Και μετά σου τον παίζουμε και νιώθεις πορνοστάρ