tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 201
μπορει να πηγε με του δρακους....ανεβασε παντως απο κει η κιουσπα σημεραΑυτή χώρισε αφού ρε
μπορει να πηγε με του δρακους....ανεβασε παντως απο κει η κιουσπα σημεραΑυτή χώρισε αφού ρε
Το καλύτερο είναι που λέει ότι πάει για αισθητικές στη Λάρισα και έχει αγγελιες στο κανεσεξ με το παλιό πορνοτηλεφωνο.μπορει να πηγε με του δρακους....ανεβασε παντως απο κει η κιουσπα σημερα
ε ναι το υποκαταστημα καλα κρατει εκει,ντεμεκ παει και βλεπει την κορηΤο καλύτερο είναι που λέει ότι πάει για αισθητικές στη Λάρισα και έχει αγελφελιες στο κανεσεξ με το παλιό πορνοτηλεφωνο.
Δώσε και καμιά πληροφορίαΡε παιδιά αυτό με το Golden Spa θυμίζει λίγο Παναθηναϊκό στο μπάσκετ!!! Πριν 2 χρόνια δεν βλεποταν και τώρα το ρόστερ πετάει;;;;
Έχεις ρίξει καμιά ματιά σε καμιά σελίδα πιο πίσω; Δε σε καλύπτουν αυτά που γράφουν οι συνάδελφοι;Καλησπέρα παιδιά!! Καλή χρονιά!! Επειδή αυτές της μέρες είμαι Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κάνα καλό.....μασατζιδικο;
Εξαρτάται τι ψάχνεις; Μπάτζετ, σωματότυπα και υπηρεσίες.Θα κοιτάξω φίλε...απλά επειδή τώρα μπήκα στα μπαμ είπα μήπως
πάρω κάποια γρήγορη απάντηση!! Θα κοιτάξω....
Το μόνο που πετάει εκει μέσα είναι τα ευρώ και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα οπως τα περισσότερα λαδομαγαζα. Όπως έχουν γράψει οι συνάδελφοι πρέπει να ταΐζεις καλα για να δεις άσπρη μέρα...Ρε παιδιά αυτό με το Golden Spa θυμίζει λίγο Παναθηναϊκό στο μπάσκετ!!! Πριν 2 χρόνια δεν βλεποταν και τώρα το ρόστερ πετάει;;;;
Έχει κορασίδες που να αξίζουν τάισμα; Εννοώ από εμφάνιση, μικρούλες και μοντελίσιες.Το μόνο που πετάει εκει μέσα είναι τα ευρώ και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα οπως τα περισσότερα λαδομαγαζα. Όπως έχουν γράψει οι συνάδελφοι πρέπει να ταΐζεις καλα για να δεις άσπρη μέρα...
Ακόμα όμως να μας πεις το όνομα.Η κριτική σου είναι αξιόπιστη,εκτός αν μας αναφέρεις ποια ήταν.Επισκεψη σε golden spa. Επαιξε μονο χερι αν και πολυ καλο. Ξερουμε αν καποιες κοπελες (και ποιες προχωρανε παραπανω)?
Κάπου κοντά μου είπαν. Σε κάποιο στενό της Γιαννιτσών απ´ ό,τι κατάλαβα στην αρχή του δρόμου, ανατολικά.Άσε τις παπατζιές και πες που θα μετακομίσει το Crystal.
Άντζελα. Ωραίο σώμα. Πολύ καλή τεχνική και στα 2 μέρη αλλά νομίζω δε θα προχωρήσει παραπάνωΑκόμα όμως να μας πεις το όνομα.Η κριτική σου είναι αξιόπιστη,εκτός αν μας αναφέρεις ποια ήταν.
Τώρα μάλιστα!Πρόσωπο συμπαθητικό;Άντζελα. Ωραίο σώμα. Πολύ καλή τεχνική και στα 2 μέρη αλλά νομίζω δε θα προχωρήσει παραπάνω
Πωs ειναι η μυρτω απο εμφανιση γνωριζει κανειs να μαs πει και απο υπηρεσιεs αξιζει .....ΜΑSSAGIO ΤΕΛΟΣ
εκλεισε το μαγαζακι...
Καποιες κοπελες πηγαν στο Κρυσταλ για αλλες αγνωστο!
Η καινουργια Περσα ειναι η Μυρτω απο Massagio