Τι θέλει να πει ο ποιητής?Απευθυνομαι στα σοβαρα ατομα του νηματος και οχι στους σαβουρογαμηδες.Μαγαζι Massagio δεν υπαρχει,μην μπειτε καν στον κοπο οσοι δεν ξερετε,πατε αλλου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μακρυά,τζάμπα κόπος...για σαβουρογάμηδες βέβαια highly recommended!Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Εννοει οτι το μαγαζι υπολειτουργει. Εχει μεινει με 3-4 κοπελες, εκ των οποιων η Αλεξια εχει πεσει σε αποδοση καθοτι σε ρολο υπευθυνης/αφεντικου, μια Ευα (δεν εχει δοκιμαστει λογω εμφανισης) η οποια εμφανησιακα ειναι τουλαχιστον απογοητευτικη για την πλειονοτητα (πολλα κιλα - μικρο στηθος) , η Μια που σαν εμφανιση λεει πολλα αλλα στο δια ταυτα θα την χαρακτηριζα διαικπεραιωτικη και την καινουργια κοπελα , Ρανια, που δεν εχει δοκιμαστει. Αυτα σε συναρτηση με το face control που πεφτει καθιστουν το μαγαζι δυστυχως μια κακη επιλογη.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Επίσης πολλή κακό είναι ο,τι το μασαζιο είναι σε δρόμο γειτονιάς. Καλύτερα αυτά τα μαγαζιά να ήταν όλα στο κέντρο
Η Ράνια φίλε μου που την παρουσιάζουν σαν καινούργια είναι η Όλγα που δούλευε στο κρυσταλΕννοει οτι το μαγαζι υπολειτουργει. Εχει μεινει με 3-4 κοπελες, εκ των οποιων η Αλεξια εχει πεσει σε αποδοση καθοτι σε ρολο υπευθυνης/αφεντικου, μια Ευα (δεν εχει δοκιμαστει λογω εμφανισης) η οποια εμφανησιακα ειναι τουλαχιστον απογοητευτικη για την πλειονοτητα (πολλα κιλα - μικρο στηθος) , η Μια που σαν εμφανιση λεει πολλα αλλα στο δια ταυτα θα την χαρακτηριζα διαικπεραιωτικη και την καινουργια κοπελα , Ρανια, που δεν εχει δοκιμαστει. Αυτα σε συναρτηση με το face control που πεφτει καθιστουν το μαγαζι δυστυχως μια κακη επιλογη.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είναι προφανές πως πλέον, με κόστος 50 ευρώ, τα καταστήματα που προσφέρουν μασάζ δεν συμφέρουν. Όμορφες κοπέλες ναι, αλλά με τουπέ αδικαιολόγητο. Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρξει στροφή μας σε μαγαζιά με φουλ υπηρεσίες στα 80 ευρώ έστω, στα οποία θα πρέπει να τηρούνται κανόνες υγιεινής και να υπάρχουν και όμορφες κοπέλες: όσο πηγαίνουμε σε μαγαζιά με 50 ευρώ εκτόνωση, τους κάνουμε την χάρη και γελάνε μαζί μας. Και τολμάνε να ζητάνε και έξτρα. Δηλαδή να γουστάρει η κοπέλα με δάκτυλο ή γλύψιμο, εμείς να κοιτάμε και να πληρώνουμε κιόλας.
ποιος από εμας δεν θα έκανε ουρά σε μαγαζί που θα είχε Αλεξια ή Τοκυο ή δεν ξέρω κ εγώ ποια άλλη, σε φουλ πρόγραμμα.
Παιδιά, δεν κάνω τον έξυπνο. Απλές σκέψεις είναι. μέχρι τότε, απλά μας πιάνουν τον κωλο αντί να τον πιάνουμε εμείς
ποιος από εμας δεν θα έκανε ουρά σε μαγαζί που θα είχε Αλεξια ή Τοκυο ή δεν ξέρω κ εγώ ποια άλλη, σε φουλ πρόγραμμα.
Παιδιά, δεν κάνω τον έξυπνο. Απλές σκέψεις είναι. μέχρι τότε, απλά μας πιάνουν τον κωλο αντί να τον πιάνουμε εμείς
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 823
- Πόντοι
- 96
Η Σοφία που δοκίμασα είναι ψηλή μελαχρινή γύρω στα 28 με 2άρι στήθος και λίγα παραπάνω κιλά στην περιφέρεια. Ωραίο πρόσωπο και σχετικά δεκτική... χρεώνει +20€ για τον κωλο της....Εβίτα τι παίζει ρε παίδες?
Κάτι γράφτηκε για Σοφία και Νίνα,καινούργιες δε ξέρω και γω τι, τι λένε αυτές? βλέπονται? σώματα?υπηρεσίες?
Αυτή και τη Σίσσυ βρήκα όταν πήγα...
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 823
- Πόντοι
- 96
Έφερε μια πιτσιρίκα όντως ...μεταγραφή από το ένα άλλο ίδρυμα της πολης...Μπορεί κάποιος φίλος που πήγε στην Μαριάννα να μας κάνει μια μικρή ενημέρωση για το ρόστερ της ....πήρα τηλέφωνο τον Παναγιώτη και μου είπε έφερνα 3 πιτσιρίκες
Νομίζω αξίζει μια δοκιμή...
Διαγραμμένο μέλος 172671
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Πηγα Ζεση προχθες, περασα ομορφα, δεν μπορω να πω...!!
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Με ποια κοπέλα πήρες πρόγραμμα φίλε?Πηγα Ζεση προχθες, περασα ομορφα, δεν μπορω να πω...!!
Διαγραμμένο μέλος 172671
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
..Aννα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
όταν λες ίδρυμα, εννοείς κανονικό ίδρυμα ή μασαζ στυλ βανα, κρυσταλ κτλ? είναι γνωστή, δηλαδή, η κοπέλα?Έφερε μια πιτσιρίκα όντως ...μεταγραφή από το ένα άλλο ίδρυμα της πολης...
Νομίζω αξίζει μια δοκιμή...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Ναι Αλλά πες κ πως είναι η Άννα μη περιμένουν να δουν κάνα μινιόν η μοντέλο..Aννα
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μελαχροινη, μπλε ματια, κοντουλα, χαμηλοκωλα, 2αρι βυζι. Παρα πολυ ευγενικη, φιλικη και κοινωνικη.Ναι Αλλά πες κ πως είναι η Άννα μη περιμένουν να δουν κάνα μινιόν η μοντέλο
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Κ με τεράστιο κώλο να συμπληρώσωΜελαχροινη, μπλε ματια, κοντουλα, χαμηλοκωλα, 2αρι βυζι. Παρα πολυ ευγενικη, φιλικη και κοινωνικη.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Κ με τεράστιο κώλο να συμπληρώσ
τεράστιο κώλο έχει και Minaj ... kardasian κλπΚ με τεράστιο κώλο να συμπληρώσω
εμπαινες ???
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.097
- Πόντοι
- 736
και το κυριότερο δούλεμα είναι οτι πχ η Αλέξια ,οταν στα άλλα μαγαζιά που ήταν έκανε τα πάντα , τωρα άλλα λόγια να αγαπιομαστε... εδω δεν κανουμε στοματικό κλπ κλπΕννοει οτι το μαγαζι υπολειτουργει. Εχει μεινει με 3-4 κοπελες, εκ των οποιων η Αλεξια εχει πεσει σε αποδοση καθοτι σε ρολο υπευθυνης/αφεντικου, μια Ευα (δεν εχει δοκιμαστει λογω εμφανισης) η οποια εμφανησιακα ειναι τουλαχιστον απογοητευτικη για την πλειονοτητα (πολλα κιλα - μικρο στηθος) , η Μια που σαν εμφανιση λεει πολλα αλλα στο δια ταυτα θα την χαρακτηριζα διαικπεραιωτικη και την καινουργια κοπελα , Ρανια, που δεν εχει δοκιμαστει. Αυτα σε συναρτηση με το face control που πεφτει καθιστουν το μαγαζι δυστυχως μια κακη επιλογη.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Γούστα είναι αυτά κοινώςτεράστιο κώλο έχει και Minaj ... kardasian κλπ
εμπαινες ???
Περί ορέξεως κολοκύθοπιπα
Πούσε χαμένος