Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

cidatos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Μία ενημέρωση από body free & dames Θα ήταν πολύ εκτιμητεα
Θενξ

condude

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα τις προαλλες με Βιβη απο Crystal. Αρκετα καλη εμπειρια, και μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη κοπελα δεν εχει αναφερθει καθολου στο thread αυτο. Ειναι καινουρια?

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Πέρασμα εσχάτως από Crystal. Διαθέσιμη μόνο η Αντριάννα. Μπαμπάτσικη, κοντά στα 30-35, με πιασίματα και ωραία επιδερμίδα. Στήθος όχι τόσο μεγάλο, ούτε τόσο σφιχτό. Στο μασάζ βάζει υπερβολική δύναμη - οπότε δεν... Στα του αγώνα, κάπως καλύτερα τα πράγματα, σε αφήνει να πιάσεις ΠΑΝΤΟΎ, επομένως εκεί κάπου διορθώνεται το πράγμα. Το γνωστό κόστος, 30+20. Κάτι παραπάνω ΔΕΝ παίζει, κατά τα λεγόμενά της.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι εσύ ρε φίλε???
Εμένα στα παπάκια μου και να έκανε κάτι παραπάνω η κοπέλα γιατί πολύ απλά δεν είναι δική μου.
Καταρχάς βρε σούργελο η κοπέλα είναι 24 χρονών και εγώ είμαι 45 τι σχέση θα μπορούσα να έχω εγώ με εκείνη;
Αλλά όπως ελαφρά τη καρδία κακό χαρακτηρίζεις εμένα έτσι ελαφρά τη καρδία βλέπεις γυναίκες και φαντασιώνεσαι πουτάνες.
Αλλά φυσικά με την ανωνυμία εδώ μέσα Ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ του και το κοντό του.
Μου αρέσει που εσύ κατάλαβες ότι είμαι ο γκόμενος της και την υπερασπίζομαι...
Ξέρεις με την στοιχειώδη λογική όχι τη δική σου τη στοιχειώδη λέμε, αν ήταν γκόμενα μου και Έβλεπα μία τέτοια αγγελία της πολύ απλά θα έβαζα 10 ανθρώπους να τους κλείσουν ραντεβού και στο σε Μισό να έκανε κάτι παραπάνω θα την πετούσα από το μπαλκόνι...
Αλλά εσένα το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει ότι εγώ είμαι ο γκόμενος της και με παραμύθια Σε αυτή και Ζητάω από εσάς το λόγο εδώ μέσα.
Ξέρεις μεγάλε υπάρχουμε και εμείς που σεβόμαστε τη γυναίκα και ας μην είναι δική μας
Εμένα πάλι μετά από τόση επίμονη κ τόσο μπινελίκια πού ρίχνεις τους συνάδελφους εδώ μέσα με κάνεις να πιστεύω πως όντως κάτι τρέχει κ προσπαθείς να το καλύψεις

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
169
Πόντοι
1
Η Μαριάννα τι έχει αυτόν τον καιρό? Έχει καμια καλή περίπτωση?
Μίλησε φίλος μου μαζί της του είπε εκτός από Γιάννα και Έλλη που είναι καιρό εκεί υπάρχουν 4 καινούργιες μαλλον Ελληνίδες από ότι είπε αλλά δεν πήγε να δει αν αξίζουν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Η Μαριάννα που βρίσκεται;
Στα τόσα χρόνια πού είσαι εδώ θα έπρεπε να ξέρεις πού είναι η έστω ότι είναι πριβε
Τις προάλλες ρωτούσες Για ζεσι τι έγινε πήγες τελικά

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.362
Πόντοι
736
Εμένα πάλι μετά από τόση επίμονη κ τόσο μπινελίκια πού ρίχνεις τους συνάδελφους εδώ μέσα με κάνεις να πιστεύω πως όντως κάτι τρέχει κ προσπαθείς να το καλύψεις
Αγαπητέ καμία σχέση...
Και σου μιλάω έντιμα.
Εξερράγην για το σενάριο που έκανε ο άλλος.

Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Στα τόσα χρόνια πού είσαι εδώ θα έπρεπε να ξέρεις πού είναι η έστω ότι είναι πριβε
Τις προάλλες ρωτούσες Για ζεσι τι έγινε πήγες τελικά
Πήγα. Τραγικό το μπάνιο και ο χωρος. Ασε που δεν είχε κλιματισμό. Ήθελα Λάουρα αλλά είχε καθυστερήσει το ραντεβου και πήρα Άννα. Καλή, ευγενικη και κοινωνικη. 80 το φουλ προγραμμα.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Περασμα τις προαλλες με Βιβη απο Crystal. Αρκετα καλη εμπειρια, και μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη κοπελα δεν εχει αναφερθει καθολου στο thread αυτο. Ειναι καινουρια?

μήπως είναι αυτή; Αν ναι, για δώσε λεπτομέρειες. Εγώ δεν πρόκειται να δώσω 50 να μου τον παίξουν, ελπίζω όμως μπας και αλλάξουν κάτι τα κορίτσια…

Συνημμένα

• 7C2938AA-AE7F-4C2D-BDE8-E59A100AEA6B.png
    7C2938AA-AE7F-4C2D-BDE8-E59A100AEA6B.png
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 92

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Ξηρασία αρκετή στη πόλη μας...

Μπορεί κάποιος να μου κάνει κονέ για ΜΑΡΙΑΝΝΑ?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Πέρα από την διαφορά στις υπηρεσίες, από ποιότητα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στα πριβέ;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96
Ξηρασία αρκετή στη πόλη μας...

Μπορεί κάποιος να μου κάνει κονέ για ΜΑΡΙΑΝΝΑ?
Για να σου κάνει κάποιος κονέ από δω μέσα πρέπει να έχει κονέ με σένα .....
Οπότε μάλλον δεν .....

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Καλησπέρα...Να ρωτήσω για Angels Spa (Β.Ολγας). Η Μιχαέλα πως ειναι αν έχει κάποιος εικόνα. Βασικά απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν πρόσβαση γιατί είναι και πριβέ.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μπορεί κάποιος φίλος που πήγε στην Μαριάννα να μας κάνει μια μικρή ενημέρωση για το ρόστερ της ....πήρα τηλέφωνο τον Παναγιώτη και μου είπε έφερνα 3 πιτσιρίκες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Απευθυνομαι στα σοβαρα ατομα του νηματος και οχι στους σαβουρογαμηδες.Μαγαζι Massagio δεν υπαρχει,μην μπειτε καν στον κοπο οσοι δεν ξερετε,πατε αλλου...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Απευθυνομαι στα σοβαρα ατομα του νηματος και οχι στους σαβουρογαμηδες.Μαγαζι Massagio δεν υπαρχει,μην μπειτε καν στον κοπο οσοι δεν ξερετε,πατε αλλου...
Πες τα. Καιρός να τελειώσει αυτό το αστείο. Ντροπή τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom