You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Πέρασμα εσχάτως από Crystal. Διαθέσιμη μόνο η Αντριάννα. Μπαμπάτσικη, κοντά στα 30-35, με πιασίματα και ωραία επιδερμίδα. Στήθος όχι τόσο μεγάλο, ούτε τόσο σφιχτό. Στο μασάζ βάζει υπερβολική δύναμη - οπότε δεν... Στα του αγώνα, κάπως καλύτερα τα πράγματα, σε αφήνει να πιάσεις ΠΑΝΤΟΎ, επομένως εκεί κάπου διορθώνεται το πράγμα. Το γνωστό κόστος, 30+20. Κάτι παραπάνω ΔΕΝ παίζει, κατά τα λεγόμενά της.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Εμένα πάλι μετά από τόση επίμονη κ τόσο μπινελίκια πού ρίχνεις τους συνάδελφους εδώ μέσα με κάνεις να πιστεύω πως όντως κάτι τρέχει κ προσπαθείς να το καλύψειςΠόσο ηλίθιος παίζει να είσαι εσύ ρε φίλε???
Εμένα στα παπάκια μου και να έκανε κάτι παραπάνω η κοπέλα γιατί πολύ απλά δεν είναι δική μου.
Καταρχάς βρε σούργελο η κοπέλα είναι 24 χρονών και εγώ είμαι 45 τι σχέση θα μπορούσα να έχω εγώ με εκείνη;
Αλλά όπως ελαφρά τη καρδία κακό χαρακτηρίζεις εμένα έτσι ελαφρά τη καρδία βλέπεις γυναίκες και φαντασιώνεσαι πουτάνες.
Αλλά φυσικά με την ανωνυμία εδώ μέσα Ο καθένας μπορεί να πει το μακρύ του και το κοντό του.
Μου αρέσει που εσύ κατάλαβες ότι είμαι ο γκόμενος της και την υπερασπίζομαι...
Ξέρεις με την στοιχειώδη λογική όχι τη δική σου τη στοιχειώδη λέμε, αν ήταν γκόμενα μου και Έβλεπα μία τέτοια αγγελία της πολύ απλά θα έβαζα 10 ανθρώπους να τους κλείσουν ραντεβού και στο σε Μισό να έκανε κάτι παραπάνω θα την πετούσα από το μπαλκόνι...
Αλλά εσένα το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει ότι εγώ είμαι ο γκόμενος της και με παραμύθια Σε αυτή και Ζητάω από εσάς το λόγο εδώ μέσα.
Ξέρεις μεγάλε υπάρχουμε και εμείς που σεβόμαστε τη γυναίκα και ας μην είναι δική μας
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
Μίλησε φίλος μου μαζί της του είπε εκτός από Γιάννα και Έλλη που είναι καιρό εκεί υπάρχουν 4 καινούργιες μαλλον Ελληνίδες από ότι είπε αλλά δεν πήγε να δει αν αξίζουν.Η Μαριάννα τι έχει αυτόν τον καιρό? Έχει καμια καλή περίπτωση?
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Η Μαριάννα που βρίσκεται;Η Μαριάννα τι έχει αυτόν τον καιρό? Έχει καμια καλή περίπτωση?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
Στα τόσα χρόνια πού είσαι εδώ θα έπρεπε να ξέρεις πού είναι η έστω ότι είναι πριβεΗ Μαριάννα που βρίσκεται;
Τις προάλλες ρωτούσες Για ζεσι τι έγινε πήγες τελικά
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.362
- Πόντοι
- 736
Αγαπητέ καμία σχέση...Εμένα πάλι μετά από τόση επίμονη κ τόσο μπινελίκια πού ρίχνεις τους συνάδελφους εδώ μέσα με κάνεις να πιστεύω πως όντως κάτι τρέχει κ προσπαθείς να το καλύψεις
Και σου μιλάω έντιμα.
Εξερράγην για το σενάριο που έκανε ο άλλος.
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Πήγα. Τραγικό το μπάνιο και ο χωρος. Ασε που δεν είχε κλιματισμό. Ήθελα Λάουρα αλλά είχε καθυστερήσει το ραντεβου και πήρα Άννα. Καλή, ευγενικη και κοινωνικη. 80 το φουλ προγραμμα.Στα τόσα χρόνια πού είσαι εδώ θα έπρεπε να ξέρεις πού είναι η έστω ότι είναι πριβε
Τις προάλλες ρωτούσες Για ζεσι τι έγινε πήγες τελικά
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Περασμα τις προαλλες με Βιβη απο Crystal. Αρκετα καλη εμπειρια, και μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη κοπελα δεν εχει αναφερθει καθολου στο thread αυτο. Ειναι καινουρια?
μήπως είναι αυτή; Αν ναι, για δώσε λεπτομέρειες. Εγώ δεν πρόκειται να δώσω 50 να μου τον παίξουν, ελπίζω όμως μπας και αλλάξουν κάτι τα κορίτσια…
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ναι ε; Μάλλον άλλαξε μαλλί, εκτός αν νόμιζα άλλη για την ΖωήΑυτή είναι η ζωή φίλε μου
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Που έχει και λίγο άγρια έκφραση στα μάτια κτλ. Αξίζει αυτή;Αυτή είναι η ζωή φίλε μου
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 823
- Πόντοι
- 96
Για να σου κάνει κάποιος κονέ από δω μέσα πρέπει να έχει κονέ με σένα .....Ξηρασία αρκετή στη πόλη μας...
Μπορεί κάποιος να μου κάνει κονέ για ΜΑΡΙΑΝΝΑ?
Οπότε μάλλον δεν .....
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πες τα. Καιρός να τελειώσει αυτό το αστείο. Ντροπή τουςΑπευθυνομαι στα σοβαρα ατομα του νηματος και οχι στους σαβουρογαμηδες.Μαγαζι Massagio δεν υπαρχει,μην μπειτε καν στον κοπο οσοι δεν ξερετε,πατε αλλου...