Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.362
Πόντοι
736
Σίγουρα όχι από εμένα έκανα ριποστ λάθος αγγελία και το εξήγησα! Την κοπέλα δε τη ξέρω και αν κάνει μόνο μασάζ δε θέλω ούτε να τη μάθω. Είμαι χρόνια στο χώρο και δεν έχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα σε καμμία κοπέλα αν και μου έχουν δημιουργήσει!
Σεβαστό φίλε και σε τιμάει η επανόρθωση πού κάνεις...
Χάρη στο δικό σου λάθος θυμήθηκε και ο άλλος ότι μίλησαν στο τηλέφωνο και του είπε και 100 ευρώ για εκτόνωση ???
Τελος πάντων...
Ζουν αναμεσα μας

MrJohn70

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
περασμα απο εβιτα .πηρα σοφια απο αγιο δομινικο.3 βυζαρες.ωραια φατσουλα δεκτικη στα παντα χωρις μα.μου.θα ξανατιμιθη το σοφακι.
Μπράβο ρε παιδιά, με κάνατε και γέλασα σήμερα "3 βυζάρες" λέει, χαχαχα. Το 3 προφανώς απεικονίζει τα 2 βυζιά.....

MrJohn70

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα προχθες από Βάνα με Μαρίνα. 30+20. Εμεινα πάντως πολύ ευχαριστημένος.

MrJohn70

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
περιγραφη της κοπελας;;
Ειναι μελαχροινή , με μεγάλο στητό στήθος που δεν κρέμεται, κοντά στο 1,75. Απο τα πιο εντυπωσιακά σώματα εκεί μέσα. Αναδυκνείει το στήθος της στο σαλόνι.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Πέρασμα με Βανέσα από aqua πριν μια βδομάδα . Όχι τόσο δυνατή όσο η Ρίτα, αλλά με όρεξη να σε στρώσει. Φαίδρα κρισταλ κάνει καλό μασάζ;

Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
22
Πόντοι
0
Πέρασμα με Βανέσα από aqua πριν μια βδομάδα . Όχι τόσο δυνατή όσο η Ρίτα, αλλά με όρεξη να σε στρώσει. Φαίδρα κρισταλ κάνει καλό μασάζ;
Χαρακτηριστικά Βανέσας και Ριτας;

Φαίδρα πόλυ μέτρια στο μασαζ.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Χαρακτηριστικά Βανέσας και Ριτας;

Φαίδρα πόλυ μέτρια στο μασαζ.
Καστανή ψηλή νεαρη bootylicius προσχαρη. Ρίτα προσωπαρα, μελαχρινή σφιχτό κορμί (μικρότερο στήθος αλλά πιο έμπειρη που θέλει να σε φέρει ξανά κ ξανα

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Έχει πάρει κάποιος φίλος Ιωάννα από ελίτ σε εμένα έκανε μόνο μασαζ

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.099
Πόντοι
736
Καστανή ψηλή νεαρη bootylicius προσχαρη. Ρίτα προσωπαρα, μελαχρινή σφιχτό κορμί (μικρότερο στήθος αλλά πιο έμπειρη που θέλει να σε φέρει ξανά κ ξανα
Συμπληρωνοντας τον προλαλήσαντα θεωρω οτι και οι δυο καλές μεν αλλα.....πολυ κουρασμένες και money chasers.
Η Βανεσα θέλει να γινει Ρενα αλλα Ρενα δεν ειναι και η Ριτα τελευταία πολυ διεκπεραιωτική.
Επισης το μικρότερο στηθος που ευγενικά περιέγραψε ο παραπάνω φιλος , η μετάφραση του ειναι πολυυυυ μικρο στήθος και την Βανεσα δεν την λες και ψηλη.
Εκτιμω οτι λιγο ξεκουραση και αγραναπαυση θα τις εκανε μονο καλο!!!

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή η φαντασία μερικών οργιάζει Καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Την κοπέλα τη γνωρίζω. Είναι από Αθήνα είναι 10 μήνες Θεσσαλονίκη και ήρθε γιατί είναι ο σύντροφος της εδώ.
Κάνει μασάζ και μόνο μασάζ και σήμερα ενημερώθηκε για τις μαλακίες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα.
Όσον αφορά την αγγελία της στο freelist όντως είναι παρεξηγησιμα διατυπωμένη και μου είπε ότι της την έγραψε μία φίλη της και θα την ακυρώσει σήμερα.
Εσύ φίλε που πριν δύο χρόνια σου έκανε πιπα στο Elit Γύρνα πλευρό πριν ξυπνήσεις.
Και εσύ Αγαπητέ που την πήρες τηλέφωνο και σου είπε για εκτόνωση 100 ευρώ Κάνε το ίδιο.
Η κοπέλα κάνει Εξαιρετικό μασάζ Εξαιρετικό, δέχεται στο σπίτι της και μέχρι εκεί.

Σταματήστε μερικοί να βλέπετε παντού πουτάνες

Ξέρω ότι θα μου την πέσετε αλλά δεν με απασχολεί.
Καλό είναι να Γαμαμε με το πουλί μας και όχι με το στόμα μας...
αδερφε την πηρα τηλ κ μου ειπε μονο μασαζ.μετα την ειπα ψαχνω εστω εκτονωση κ εξτρα κ επισης της ειπα ειμαι διατεθημενος να δωσω κ παραπανω κ μου λεει ναι εκτονωση με 100!!ποιος ο λογος να πω ψεμματα?μηπως αυτη σου λεει..εχω την κληση μιλαγαμε 3μιση λεπτα μηπως ψηθει(για φουλ εννοειτε.κ μου ειπε με τπτ).εχω κ μηνυμα μετα το τηλ που της λεω ξανασκεψουτο.εγινε την δευτερα αυτο.οποτε μη μου λες μαλακιες αδερφεμ.καλημερα

Τελευταία τροποποίηση:

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδια,πήγα και εγώ από αυτή τη κοπέλα.Γλυκια κοπέλα,καλο μασαζ,προσπάθησα για κάτι παραπάνω αλλά δεν.οποτε δεν έκατσα μια ώρα όπως είχα συννενοηθει στα 50 γιατί απλά δεν έπαιζε κάτι έξτρα.εκανα μισή ώρα στα 30 μόνο μασάζ.καλο.μασαζ αλλά τσιμπημενο.Κατοπιν aqua πέρασμα με Ρίτα.Ομορφη μελαχρινή,καλουτσικο μασάζ ,στο δεύτερο μέρος αρκετά διεκπεραίωτικη.Ανεκφραστη θα έλεγα.Το aqua,αξίζε σε εποχές Έλενας,Νίνας,Ρενας

Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
48
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή η φαντασία μερικών οργιάζει Καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Την κοπέλα τη γνωρίζω. Είναι από Αθήνα είναι 10 μήνες Θεσσαλονίκη και ήρθε γιατί είναι ο σύντροφος της εδώ.
Κάνει μασάζ και μόνο μασάζ και σήμερα ενημερώθηκε για τις μαλακίες που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα.
Όσον αφορά την αγγελία της στο freelist όντως είναι παρεξηγησιμα διατυπωμένη και μου είπε ότι της την έγραψε μία φίλη της και θα την ακυρώσει σήμερα.
Εσύ φίλε που πριν δύο χρόνια σου έκανε πιπα στο Elit Γύρνα πλευρό πριν ξυπνήσεις.
Και εσύ Αγαπητέ που την πήρες τηλέφωνο και σου είπε για εκτόνωση 100 ευρώ Κάνε το ίδιο.
Η κοπέλα κάνει Εξαιρετικό μασάζ Εξαιρετικό, δέχεται στο σπίτι της και μέχρι εκεί.

Σταματήστε μερικοί να βλέπετε παντού πουτάνες

Ξέρω ότι θα μου την πέσετε αλλά δεν με απασχολεί.
Καλό είναι να Γαμαμε με το πουλί μας και όχι με το στόμα μας...
Ελα ρε ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ,,,Ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος., Το οτι χαφτεις αμασητο οτισ Σου λεει η καθε τσουλιτσα, ειναι σημα κατατεθεν των κερατουκληδων,,, Δηλαδη αυτη η μια λεει αληθεια, και αλλοι , πιο πολλοι, λενε ψεμματα; Απλα σου λεει με πηρανε χαμπαρι και μην γινω βουκινο... Ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Διαβαζεις τι γραφεις; "....ήρθε γιατί είναι ο σύντροφος της εδώ."...ΧΑΧΑΧΑ..Αμ το αλλο....μου είπε ότι της την έγραψε μία φίλη της και θα την ακυρώσει σήμερα.,,,ΧΑΧΑΧΑΑ,,,και το πιστεψες εεε...για γκουγκλαρε κανενα κινητο της, απο τα κρυφα, για καλο και για κακο...ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα τα 50 μου φαίνονται πολλά Για σκέτο μασάζ κάτι κρύβεται από πίσω όλο κ κάτι εξτράδακι θα παίζει

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δε ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμένα τα 50 μου φαίνονται πολλά Για σκέτο μασάζ κάτι κρύβεται από πίσω όλο κ κάτι εξτράδακι θα παίζει
Ίσως. Υπάρχει κι η περίπτωση ν ψάχνει για θύματα. Σκέφτεται ότι αρπάξω από τους περίεργους και τους υποψιασμένος. Αν πράγματι θέλε 100 για έξτρα, σου λέει αν έρθει ξανά μπουρτζοβλαχος θα του τα πάρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom