Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Ζέσηόταν λες ίδρυμα, εννοείς κανονικό ίδρυμα ή μασαζ στυλ βανα, κρυσταλ κτλ? είναι γνωστή, δηλαδή, η κοπέλα?
Ζέσηόταν λες ίδρυμα, εννοείς κανονικό ίδρυμα ή μασαζ στυλ βανα, κρυσταλ κτλ? είναι γνωστή, δηλαδή, η κοπέλα?
Ξέρεις με ποιο όνομά ήταν εκεί??
Μπα. Δε ρώτησα...Δεν έχω πάει και πότε άλλωστε....Ξέρεις με ποιο όνομά ήταν εκεί??
Παιδία το luxury είναι prive;γιατί στο FB έχουν ανεβάσει μια φώτο από την υπευθύνη; φωτιά
Ποια ζωη; Ζωη 50 που λεει;Αυτή είναι η ζωή φίλε μου
Δηλαδή για να καταλάβω υπάρχει κόσμος που πήδηξε Αλεξία στο παρελθόν? Μπραβο ρε που μας το λέτε. Με το πόνο μας παίζετε. Τουλάχιστον κάντε μια περιγραφή να μας φύγει η φαντασίωση εμάς που δε προλάβαμε…. Πάντως τώρα , τι τώρα δηλαδή εδώ και χρόνια πιο εύκολα πηδάς τη κόμισα του Wessex………και το κυριότερο δούλεμα είναι οτι πχ η Αλέξια ,οταν στα άλλα μαγαζιά που ήταν έκανε τα πάντα , τωρα άλλα λόγια να αγαπιομαστε... εδω δεν κανουμε στοματικό κλπ κλπ
Οχι φίλε μου είναι μια κοπέλα που δουλεύει εκειΠοια ζωη; Ζωη 50 που λεει;
Μια φορα και έναν καιρο η Αλέξια ηταν στο dames και εκει παρείχε φουλ υπηρεσίες. όπως και αντίστοιχα όσοι τυχεροί πρόλαβαν φουλ υπηρεσίες απο την Νάντια στο πρώτο μαγαζί πρίν το crystal.Δηλαδή για να καταλάβω υπάρχει κόσμος που πήδηξε Αλεξία στο παρελθόν? Μπραβο ρε που μας το λέτε. Με το πόνο μας παίζετε. Τουλάχιστον κάντε μια περιγραφή να μας φύγει η φαντασίωση εμάς που δε προλάβαμε…. Πάντως τώρα , τι τώρα δηλαδή εδώ και χρόνια πιο εύκολα πηδάς τη κόμισα του Wessex………
Είναι και ο γόνος μαλάκας. Μπαίνεις εύκολα……???????
Δεν έφερε 3 έφερε μία 26/27 λέει οπότε βάλε εσύ 30 να είσαι σίγουρος δε την έχω δει ακόμαΠαρακαλώ έχει πάει κανείς Μαριάννα τελευταία για να έχει άποψη για τις 3-4 νέες πιτσιρίκες που λέει ότι έφερε? Θα εκτιμούσα μια αποψη-κριτικη διότι πολλά φράγκα για κασκαντεριλικια δεν περισσεύουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον με ενημερωσει.
Ετσι ακριβως που λεει ο φιλος παραπανω, φουλ υπηρεσιες με παραλαγες ενίοτε, μετα στα αλλα μαγαζια εκανε μονο στοματικό και τωρα λέει μονο μασαζ και αν σε συμπαθησει προσφερει και καμμια εκτόνωση.Μια φορα και έναν καιρο η Αλέξια ηταν στο dames και εκει παρείχε φουλ υπηρεσίες. όπως και αντίστοιχα όσοι τυχεροί πρόλαβαν φουλ υπηρεσίες απο την Νάντια στο πρώτο μαγαζί πρίν το crystal.
Δεν έφερε 3 έφερε μία 26/27 λέει οπότε βάλε εσύ 30 να είσαι σίγουρος δε την έχω δει ακόμα
Ισως το 3 να σημαίνει τόσες έχει όλες ίσως πεταχτώ να δω
Ετσι ακριβως που λεει ο φιλος παραπανω, φουλ υπηρεσιες με παραλαγες ενίοτε, μετα στα αλλα μαγαζια εκανε μονο στοματικό και τωρα λέει μονο μασαζ και αν σε συμπαθησει προσφερει και καμμια εκτόνωση.
Νομιζω οτι μια αποχή θα την επαναφερει στο σωστό δρόμο.....
Μεταξυ μας...ΜΕΤΑΞΑΔηλαδή για να καταλάβω υπάρχει κόσμος που πήδηξε Αλεξία στο παρελθόν? Μπραβο ρε που μας το λέτε. Με το πόνο μας παίζετε. Τουλάχιστον κάντε μια περιγραφή να μας φύγει η φαντασίωση εμάς που δε προλάβαμε…. Πάντως τώρα , τι τώρα δηλαδή εδώ και χρόνια πιο εύκολα πηδάς τη κόμισα του Wessex………
Είναι και ο γόνος μαλάκας. Μπαίνεις εύκολα……???????
Αγαπητέ μου φίλε, επειδή είσαι αρκετά χρόνια ενεργός , όφειλες να γνωρίζεις την λαική ρήση των παρεπιδημούντων στο WESSEX :Μάλιστα. Άλλος ένας λόγος να συμπαθήσεις αυτό το τυπάκι λοιπόν. Ξέφυγε από τη λάσπη και τα δόντια μας. Αργά μεθοδικά και με στόχο. Από μένα είναι respect..!
Μάλιστα. Άλλος ένας λόγος να συμπαθήσεις αυτό το τυπάκι λοιπόν. Ξέφυγε από τη λάσπη και τα δόντια μας. Αργά μεθοδικά και με στόχο. Από μένα είναι respect..!