Δεν μου αρέσει ο σωματότυπος της Κασσάνδρας. Έχει μεγάλη περιφέρεια σε σχέση με το σώμα (από όσο θυμάμαι) δεν ξέρω αν είναι καυλιάρα και τα λέει καλά ή τον παίζει ακόμα καλύτερα
Ενώ είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλα κάτι με χαλάει δεν ξέρω τι όμως . Εινσι ψηλή οπότε θα ήθελα έστω λίγο βυζι παραπάνω . Παραείναι μικρό νομίζω . Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Έξω αν την βλέπαμε νομίζω σχεδόν όλοι θα γυρνούσαμε το κεφάλι για να την κοιτάξουμε .
Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Παράκληση προς όποιον βλέπει το forum από το Crystal. Δεν ξέρω ποιος είπε ότι θα μεταφερθεί και αν ισχύει αλλά ότι και να γίνει πρέπει να κάνετε κάτι με την υγρασία. Εχουν σκάσει όλα τα ντουβάρια και πλέον ο χώρος αρχίζει και γίνεται οριακά δυσάρεστος
Δεν έχει νόημα πλέον,γιατί θα μετακομίσουν σύντομα.Νόημα θα έχει όμως να προσέξουν ώστε ο καινούργιος χώρος να μην καταντήσει έτσι.Επίσης είχα γράψει εγώ και ένας άλλος τύπος για μούχλα σε ένα ταβάνι.Ας αγοράσουν αφυγραντήρες και να καλούν ειδικό συνεργείο όταν χρειάζεται.
Δεν έχει νόημα πλέον,γιατί θα μετακομίσουν σύντομα.Νόημα θα έχει όμως να προσέξουν ώστε ο καινούργιος χώρος να μην καταντήσει έτσι.Επίσης είχα γράψει εγώ και ένας άλλος τύπος για μούχλα σε ένα ταβάνι.Ας αγοράσουν αφυγραντήρες και να καλούν ειδικό συνεργείο όταν χρειάζεται.
Αν όπως λες μεταφερθούν τότε να κάνουν παράθυρα σε κάθε δωμάτιο ή αφυγραντηρες. Και κάτω στις γωνίες έχει μούχλα και μυρίζει όλο το δωμάτιο πλέον . Τέλος πάντων ας ελπίσουμε με την μεταφορά να αλλάξουν αυτά