Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
108
Πόντοι
0
αν έβγαζε το εσώρουχο θα σου ερχότανε η μπόχα
Καλησπερα στο μημα .....Oσεs φορεs περασα Κρυσταλ με την Ιριδα το εχω προαναφερει και σε αλλο post δεν ειχα τετοια διαπιστωση. κανει το καλυτερο μασαζ εκει .Απεναντιαs η κοπελα σε μενα μου ηταν πολυ καθαρη ....kαι Ενοειτε οτι εβγαλε κυλοτακι πεντακαθαρη χωριs ανεπιθυμητεs oσμεs απο την ευαισθητη περιοχη ....Ξεκιναει με ομορφα Φιλια παντου και σε τελειωνει με Αεροπιπα σχεδον εξ'αποστασεωs εντελωs με τελειωσε με στραγκιξε σε σταση 69 με την κολαρα τηs σε απολυτη εκταση ,Μολιs τελειωσε εκανε ντουζ με δικο τηs αφρολουτρο και σκουπιστηκε παντου με δικια τηs πετσετα . Aυτα περι ορεξεωs ....Ιριδαs /Κρυσταλ

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
108
Πόντοι
0
Έχει μία στάνταρ απόδοση αλλά αν πέσει το εξτραδάκι θα κάνει το κάτι παραπάνω
''ΝΕΦΕΛΗ''με αυτην Δεν εχω περασει μαζι τηs δεν εχω αποψη....αλλα οταν την βλεπω στραβωνω δεν ξερω μου βγαζει μια ξινιλα αυτη η κοπελα και αs εχω ακουσει kαι τα καλυτερα ....Α ξεχασα να πω οτι σιγουρα δεν ειναι ελληνιδα ειναι αλοδαπη

Scarface..

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα στο μημα .....Oσεs φορεs περασα Κρυσταλ με την Ιριδα το εχω προαναφερει και σε αλλο post δεν ειχα τετοια διαπιστωση. κανει το καλυτερο μασαζ εκει .Απεναντιαs η κοπελα σε μενα μου ηταν πολυ καθαρη ....kαι Ενοειτε οτι εβγαλε κυλοτακι πεντακαθαρη χωριs ανεπιθυμητεs oσμεs απο την ευαισθητη περιοχη ....Ξεκιναει με ομορφα Φιλια παντου και σε τελειωνει με Αεροπιπα σχεδον εξ'αποστασεωs εντελωs με τελειωσε με στραγκιξε σε σταση 69 με την κολαρα τηs σε απολυτη εκταση ,Μολιs τελειωσε εκανε ντουζ με δικο τηs αφρολουτρο και σκουπιστηκε παντου με δικια τηs πετσετα . Aυτα περι ορεξεωs ....Ιριδαs /Κρυσταλ
Με εμένα πάντως,όταν έβγαλε το κιλοτάκι,κόντεψα να λιποθυμήσω

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
241
Πόντοι
21
Τατιάνα; Το Τατιανακι σου; Έλεος ρε φίλε. Το κοριτσάκι δεν....
Όσο για το Κρυσταλ, ειναι γνωστό πως όλες σχεδόν δίνουν γλυφομούνι με 80€.
Η Τατιάνα έχει 1 μήνα και που έφυγε από την Βάνα

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Στην Αμμουλιανή μένεις;

Κάτι πρέπει να χαλασε εκεί μέσα...
Η να γίνεται καμία βάφτιση...
1000003222.jpg
Ξαλμυριζουν το μπακαλιάρο...

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Επισκέψεις το προηγούμενο 2μηνο
1. Crystal, με Ραφαέλα. Η Ραφαέλα πήρε τον αέρα της φάσης, και έβαλε και μερικά κιλακια που όμως της πάνε. Κωλαρακι σούπερ, καλό στητο βυζακι, δέχτηκε δάκτυλο και το γουσταρε. Δεν με τράβηξε να ζητήσω κάτι παραπάνω, το έξτρα που άφησα κάνει την επίσκεψη ακριβή για όσα παρείχε. Ο χώρος ήταν σούπερ αρχικά αλλά με τις υγρασιες στα ντουβαρια, σε λίγο θα καταργήσουν τα ντους και θα πλενομαστε με νερό από τους τοίχους
2. Massagio, Ισμήνη. Όμορφη, κορμάρα, αλλά έχει κάτι που σε παγώνει. Οκ για μια εκτόνωση, αλλά μετα δεν ξέρω ... Ήταν στον χώρο και μια μικρούλα με βυζάρες που την έχει δει γκόμενα. Θα πρότεινα να είναι λίγο πιο ευγενική και όχι με την έτοιμη απάντηση στο στομα, που συνήθως δεν είναι και επιτυχημένη.
3. Επίσκεψη golden (πρώην aqua). Το ξαναειπα: Νίκο, αν ακούς κ διαβάζεις, άμεσα ανανέωση. Είναι κρίμα αυτός ο χώρος να μένει ανεκμετάλλευτος. Ξαναειπα, φέρτε πίσω την Φανή, και την Έλενα, άντε και την Ρίτα, μπας και συμμαζευτει λίγο το μαγαζί. Όσες εχεις εκεί,δεν κάνουν.
4. Elegance: με Ντάρια. Είναι μουναρα. Το βυζί δεν ήταν απαραίτητο. Αλλά δεν μπορείς να συνεννοηθεις με τίποτα, φάουλ το να μην μιλάει γρι αγγλικά.

Αυτά.
Όσο για τις μαλακίες που γράφετε μερικοί εδώ μέσα, είπαμε ξανά πως το topic το έχετε μαμησει την μανα.
Ξερεος
Γιατί δεν ρίχνουν τις τιμές λίγο ή να ανεβάσουν λίγο τις υπηρεσίες αν έπεσε η δουλειά. Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω γιατί βλέπω αρκετή προώθηση στα social. Να ξέρουν τα κορίτσια οτι εδώ είμαστε αλλά δεν είμαστε γόνοι του Βαρδινογιάννη. Αν κάνουν σοβαρή αναβάθμιση να ξέρουν οτι θα τιμηθούν. Και αν θέλουν ας ξεφύγουν και από τα πλαίσια του ελαιοτριβείου και να βγούν στο εσκορτιλίκι. Θα ζήσουν και αυτές καλά και εμείς καλύτερα.
Τις καλομαθαμε φίλε και επειδή από μένα και σένα περνούν 50 ευρώ αντε και κάνα έξτρα όπου έχει αλλά πάει και η ανωμαλαρα και τον κατουρομαμανε για διακο και τριακο μας έχουν για μαλακές....αλλά όλοι ξυπνήσαμε και πάμε αραιά και που,λες και έξω δεν γαμαμε έπρεπε να καταλάβουν ότι τη βρίσκουμε με τη φάση και δεν τις έχουμε ανάγκη.. μόνες τους μου είπαν κοπέλες και υπεύθυνες ότι ανάλογα τις μέρες είναι η δουλειά ενώ παλιά ραντεβού δεν έβρισκες ορισμένες μέρες...αλλά καλά τα λέγαμε όσο κοπεί το καθημερινό τόσο θα βάλουνε μυαλό ας πάνε σε καμία επαρχεία να κάνουν κάνα διδακτορικό εκεί που δεν έχει επιλογές γιατί εδώ υελριωσαν
Πέρασμα πριν μέρες για δεύτερη φορα με Τατιάνα από Βάνα. Από μασάζ τίποτα. Πασαλειμμα. Στο τέταρτο «θες να γυρίσεις» . Πόση ώρα έχουμε λέω ακόμα; Ένα 20 λεπτο μου λέει . Λέω καλά ποσο διαρκεί το ραντεβού; Λέει 45 λεπτά με τα μπάνια μέσα έξω κτλ. Μάλιστα λέω και γυρνάω σπασμένος. Το κατάλαβε. Δεύτερο μέρος χειρότερο από την προηγούμενη φορά. Θέλοντας με μια πουτανια λες και είμαστε λύκειο να τελειώσουμε να έρθει ο επόμενος. Γενικά ξενερα η φάση για δεύτερη φορά. Ίσως ξανά τιμηθεί για να βγει τελικό πόρισμα. Διάρκεια κάτι λιγότερο από 40 λεπτά με τα μπάνια.
Επόμενο πέρασμα με ίριδα από Κρίσταλ. Κάποιοι γράφετε για μυρωδιές και πήγα χεσμενος και έκλεισα γιατί ήταν η μόνη διαθέσιμη για την ώρα που ήθελα. Η κοπέλα ξέρει να κάνει μασάζ αρχικά. Ξεκίνησε δυνατά αλλά την είπα να κάνει πιο χαλαρά και μόλις το βρήκε ήταν εξαιρετικό. Δεύτερο μέρος μένει με στριγκάκι. Πολύ δυνατό σώμα φάτσα γμστ αλλά με τέτοιο σώμα δε το βλέπεις και πολύ. Δεν μύριζε αλλά στα αρνητικά ότι θέλει να σε φιλήσει και το κάνει επίμονα . Για κάποιους μπορεί να είναι θετικό εγώ το λέω από υγειονομική αποψη. Δε γουστάρω. Άμα οποίος πάει την γλύφει και την φασωνει γμστ. Ήθελε +20 για να βγάλει εσωρουχο και δάχτυλο και με 30 γλύψιμο. Εννοείται άκυρο.
Πάντως δε μύριζε όπως έλεγαν κάποιοι εδώ.
Υγείες και να περνάνε καλά
Αδερφέ μου δώσε το 20σαρικο και βάλε δάκτυλο και αν δεν μυρίσει είμαι πουστης

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
318
Πόντοι
21
για όσους είναι θαμώνες του ελίτ σπα η Στέλλα σταμάτησε . ήρθε η δώρα που δούλευε πριν δυο χρόνια λεπτούλα μελαχρινή με πολύ καλό θηλασμό μασάζ όχι τόσο καλό απλά έχει ένα στιλ πολύ πρόστυχο για να την βάλεις κάτω και να της το κάνεις γαρίφαλο

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
0
Μάγκες απο μασατζίδικα δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Ποιο μαγαζί θα προτείνατε να κάνω ένα μασάζ και να τελειώσει με πίπα;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.082
Πόντοι
446
Μάγκες απο μασατζίδικα δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Ποιο μαγαζί θα προτείνατε να κάνω ένα μασάζ και να τελειώσει με πίπα;
elegance και αν γουσταρεις μασταρια γελαδισια με την Νταρια

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.082
Πόντοι
446
η νταρια η Ρωσίδα δεν έχει καθόλου στήθος μήπως λες την σεριφησα την Βαλέρια?
ειδες αμα δε διαβαζεις το νημα; εβαλε βυζια η κοπελα...μπειτε μια φορα στον κοπο να διαβασετε και πιο πισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom