Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.490
Πόντοι
736
Παρομοίως δεν θέλω να αντιπαρατεθώ και πχ τα δικά σου σχόλια δεν είναι ουδόλως προσβλητικά.

Σε αυτό όμως:
«Σιγα τον πολυελεο....πολυ κατω του μετριου....Οταν ξεμενει απο φραγκα στην Αθηνα .....γιατι εκει κατω δεν φθουραει ερχεται στην σαλονικη να τα κονομισει»

δεν βλέπω κάποια αξιολόγηση. Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ ούτε με τον φίλο που το είπε. Την κοπέλα δεν την γνωρίζω εξάλλου.
Με τον φίλο γράψαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα με διαφορετική εκφορά λόγου. Ακριβώς όμως το ίδιο νόημα

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.297
Πόντοι
206
Δε πατε να τα πειτε αλλου; μας γαμαει το νημα τωρα μια κατω του μετριου μασατζου...αντε σε κανενα First dates...Shopping star...οτι γουσταρεις τελος παντων....αντε γιατι μας τα εκανες αεροστατα....
@biky-stefania Για πες κανα νέο.....

• Θυμός
Αντιδράσεις: GRxx

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.212
Μπέμπα μόνο μασάζ προσφέρεις?
Κάλεσε με αγάπη ή στείλε μου μήνυμα γιατί εδώ μέσα θα πέσουν να μας φάνε οι ταρζάν!!που φτάσαμε να απαγορεύεται να ενημερώνουμε, λες και είναι δικό τους το θρεντ!

Συνημμένα

• IMG_20241121_193709.jpg
    IMG_20241121_193709.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_20241121_193636.jpg
    IMG_20241121_193636.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_20241121_193442.jpg
    IMG_20241121_193442.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 46

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.814
Πόντοι
446
Κάλεσε με αγάπη ή στείλε μου μήνυμα γιατί εδώ μέσα θα πέσουν να μας φάνε οι ταρζάν!!που φτάσαμε να απαγορεύεται να ενημερώνουμε, λες και είναι δικό τους το θρεντ!
Ετσι ετσι ανεβασε και το γουρουνοπουτσι του καθε μλκ...δεν ξερναμε ηδη απο τα ματια....

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
Ετσι ετσι ανεβασε και το γουρουνοπουτσι του καθε μλκ...δεν ξερναμε ηδη απο τα ματια....
Δε σου φτάνει που προσβάλλεις τα κορίτσια,... τωρα βρίζεις και τους συναδέλφους ? Τι ζορυ τραβας ρε παπατζή?

giannhsf

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες ξέρουμε αν το dames έχει κρυφές κάμερες;

giwrgospap1996

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
46
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην biky-stefania χθες.
Πολύ καθαρός χώρος.
Η κοπέλα εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, αλλά είναι πολύ σπιρτοζα και χαρούμενη που σε ανεβάζει.
Στο πρώτο μέρος πολύ καλό μασάζ, είχα κάτι πιασίματα και έρριψε αρκετά καλά.
Δυετρορ μέρος διάλεξα το edging πρόγραμμα, η κοπέλα ασχολείται με εσένα και σε κοιτάει πρόστυχα στα μάτια όσο μαλασει την περιοχή.
Γενικά φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει.

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Ρε μάγκες ξέρουμε αν το dames έχει κρυφές κάμερες;
Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.524
Πόντοι
201
Aλλο κρυφες καμερες και αλλο ελεγχο την εισοδο..ολα τα μαγαζια εχουν..πανω απ το κεφαλι σου,την βλεπεις.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.532
Πόντοι
2.046
Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Όλα τα ιδρύματα έχουν κάμερες στην εξώπορτα, φαίνονται ξεκάθαρα άλλωστε. Από την άλλη για μέσα στα δωμάτια έχεις δει εσύ προσωπικά κάμερες; Έχεις ακούσει από άλλους; Σου το έχουν πει κοπέλες της δουλειάς;

giannhsf

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί καθώς έψαχνα για ίδρυμα στο kanesex με πέταξε αγγελία από το μέρος και έχει φωτό έναν κωλο από μια κοπέλα , η οποία δεν είναι τραβηγμένη από κινητό αλλά από κρυφή κάμερα που γράφει και ημερομηνία επάνω αν θες σε στέλνω πριβε

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Όλα τα ιδρύματα έχουν κάμερες στην εξώπορτα, φαίνονται ξεκάθαρα άλλωστε. Από την άλλη για μέσα στα δωμάτια έχεις δει εσύ προσωπικά κάμερες; Έχεις ακούσει από άλλους; Σου το έχουν πει κοπέλες της δουλειάς;
Aσε τό @giannhsf vα μας πει την εμπειρία του και τι έπαθε και εσύ αν γνωρίζεις κάτι ενημέρωσε μας για να αποφύγουμε κακοτοπιες κ.α. και μη μας το παίζεις οσία ξένη Μαλ...

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.814
Πόντοι
446
Απο κοπελες που δουλευαν σε ιδρυματα...υπαρχουν κρυφες καμερες στα δωματια...να ξερετε...οποτε προσοχη!

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.532
Πόντοι
2.046
Aσε τό @giannhsf vα μας πει την εμπειρία του και τι έπαθε και εσύ αν γνωρίζεις κάτι ενημέρωσε μας για να αποφύγουμε κακοτοπιες κ.α. και μη μας το παίζεις οσία ξένη Μαλ...
Όπως έγραψα πιο πάνω, σε όσα έχω πάει έχω δει κάμερες μόνο στην εξώπορτα, αλλά όχι μέσα στα δωμάτια (Crystal, Βάνα, Massagio). Εσύ από την άλλη από το να έχεις δει εσύ ο ίδιος κάμερες μέσα στα δωμάτιο μέχρι το "στήνουν αυτί οι κοπέλες έξω από τα δωμάτια" ή "πρέπει να έχει κάμερες" έχει μεγάλη απόκλιση. Τις ειρωνείες σου κράτα τες για σένα, όχι σε μένα βρε παπάρα..

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
544
Πόντοι
81
Επίσκεψη στην biky-stefania χθες.
Πολύ καθαρός χώρος.
Η κοπέλα εμφανισιακά είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, αλλά είναι πολύ σπιρτοζα και χαρούμενη που σε ανεβάζει.
Στο πρώτο μέρος πολύ καλό μασάζ, είχα κάτι πιασίματα και έρριψε αρκετά καλά.
Δυετρορ μέρος διάλεξα το edging πρόγραμμα, η κοπέλα ασχολείται με εσένα και σε κοιτάει πρόστυχα στα μάτια όσο μαλασει την περιοχή.
Γενικά φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει.
Φίλε, αυτό με το "κοπέλα της διπλανής πόρτας", είναι λίγο παρεξηγησιμη έννοια. Στην παλιά μου γειτονιά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας ήταν 120 κιλά.
Σήμερα, στην νέα μου γειτονιά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι μοντελέ μουναρος.
Θέλω να πω, μάλλον λέμε με έμμεσο τρόπο πως δεν πολυβλεπεται μια κοπέλα όταν την αποκαλούμε "της διπλανής πόρτας"

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.212
Φίλε, αυτό με το "κοπέλα της διπλανής πόρτας", είναι λίγο παρεξηγησιμη έννοια. Στην παλιά μου γειτονιά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας ήταν 120 κιλά.
Σήμερα, στην νέα μου γειτονιά, το κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι μοντελέ μουναρος.
Θέλω να πω, μάλλον λέμε με έμμεσο τρόπο πως δεν πολυβλεπεται μια κοπέλα όταν την αποκαλούμε "της διπλανής πόρτας"
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου αυθαίρετες θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..

Συνημμένα

• Screenshot_2024-11-22-21-01-12-642_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-22-21-01-12-642_com.android.chrome.jpg
    518,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Screenshot_2024-11-22-21-01-35-110_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-22-21-01-35-110_com.android.chrome.jpg
    537,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • IMG_20241122_211031.jpg
    IMG_20241122_211031.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_20241122_210921.jpg
    IMG_20241122_210921.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 29
  • IMG_20241122_210822.jpg
    IMG_20241122_210822.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 31
Τελευταία τροποποίηση:

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
544
Πόντοι
81
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.212
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.
Α okay σόρρυ δεν το κατάλαβα.
Και εγώ στην αρχή καπως προβληματίστηκα, αν μου ταιριάζει αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά τελικά νομίζω ότι είναι αρκετά εύστοχος αν κρίνεις ότι το νόημα σημαίνει χωρίς τουπε, χωρίς υφάκι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή μία κοπέλα προσιτή από αυτές που δεν σε κομπλάρουν. Αντίθετα σε κάνουν να νιώσεις πολύ άνετα που είναι το βασικό σου συστατικό μιας πετυχημένης συνεδρίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom