You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
πηγες η απλα το λες ; αν πηγες πες μας την εμπειρια σουΠολύ γεμάτη
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 6.817
απο ποια αποψη;Ζεσι...σκετη τρελα το καταστημα....
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
ειρωνικο ηταναπο ποια αποψη;
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Εννοείς σε γεύση η σε εμφάνιση;Ένα έχω να πω.
Υποκειμενικά πάντα. Το καλύτερο μουνι είναι η νεφέλη.
Αλλά το καλύτερο μουνι το έχει η μπελα.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 206
Μάλλον σε εμφάνιση εννοεί ο συνάδελφος.... Από γεύση όλα καλά είναι αν είναι η κοπέλα καθαρή και δεν έχει κολπίτιδες κλπ.....Εννοείς σε γεύση η σε εμφάνιση;
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 6.817
Η Βανα που ειναι; πως επικοινωνουμε;Αν υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα να είναι ανοιχτό κάποιο σήμερα, αυτό θα είναι η Βάνα. Θυμάμαι 28η Οκτωβρίου πήγε ένας φίλος μου εκείνη την ημέρα, ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 932
- Πόντοι
- 96
Η Βανα που ειναι; πως επικοινωνουμε;
VANA SPA / Μασάζ / Σταυρούπολη / Tsakbam.eu
epaggelmaties.tsakbam.eu
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι σε όλους τους συναθλητές! Μετά από αρκετό καιρό είχα όρεξη για μασάζ και είπα να επισκεφτώ το αγαπημένο μού Κρισταλ. Παίρνω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού αλλά δεν βρίσκω κενό πριν τις 4. Εμένα με βολεύει 12με 2 οπότε αποτυχία. Επειδή ήθελα να χυσω οποσδηποτε είπα να δοκιμάσω στην Βάνα στην οποία είχα καιρό να πάω. Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω για τις 12 και τέταρτο. Φτάνω στο μαγαζί και είναι παρούσες 4 κοπέλες. Εμφανισιακά δεν με ενθουσίασε καμία. Πέρασα με ένα μελαχρινό μιλφ ονόματι Μαρίνα ρωσικής καταγωγής που μου είπε ότι έχει 3 εβδομάδες στο μαγαζί. Οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν η Θεώνη που παχυνε πολύ σε σημείο να μην την αναγνωρίσω. Μια μικρή σε ηλικία Εμμυ καλό πρόσωπο αλλά αρκετά γεμάτη και μια τελευταία όνομα Ειρήνη αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 30 μέτρια εμφανισιακά. Στα του αγώνα μασάζ μέτριο πιο πολύ χαιδεμα. Όταν ήρθε η ώρα για εκτόνωση με ρώτησε τι πρόγραμμα θέλω. Μου είπε ότι προσφέρει το κλασικό φραπέ άνευ καλαμάκι στα 50 ευρώ και body too body στα 80 ευρώ. Εγώ ο τρόμπας επειδή δεν είχα ξανακάνει το body too body Και επειδή είχα 80 ευρώ για πέταμα διάλεξα το δεύτερο. Εν κατακλείδι λίγο τρίψιμο με το σώμα της φοροντας μόνο το κιλοτάκι με εμένα μπρούμυτα μετά γύρισμα και παίξιμο με το χέρι και χαιδεμα στα αρχιδια μέχρι που τελείωσα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 40 λεπτά. Φυσικά πεταμένα λεφτά όπως το περίμενα αλλά το κάτω κεφάλι έφαγε το πάνω κεφάλι. Δεν πειράζει όμως υγεία να έχουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Σας εύχομαι μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι Θεωνη ξανα γυρισε στην δουλεια...και δεν ειχα την πεποιθηση οτι θα το εκανε...την πετυχα προ 2μηνου περιπου σε μαγαζι στα δυτικα μαλλον με την οικογενεια της...Και αυτο που αντικρισα ειναι μια κοπελιτσα στο 1.60 σχεδον 100 κιλα με εναν κωλο τεραστιο και κοιλιες να κρεμονται...καμια σχεση με την Θεωνη που ειχα γνωρισει προ ετων....Αν τωρα ξανα γυρισε σε αυτη την κατασταση....Κριμα...γιατι ηταν Vfm και τα εξτραδακια της τα εκανε...και καλη ηταν μεσα στο δωματιο...Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι σε όλους τους συναθλητές! Μετά από αρκετό καιρό είχα όρεξη για μασάζ και είπα να επισκεφτώ το αγαπημένο μού Κρισταλ. Παίρνω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού αλλά δεν βρίσκω κενό πριν τις 4. Εμένα με βολεύει 12με 2 οπότε αποτυχία. Επειδή ήθελα να χυσω οποσδηποτε είπα να δοκιμάσω στην Βάνα στην οποία είχα καιρό να πάω. Παίρνω τηλέφωνο και κλείνω για τις 12 και τέταρτο. Φτάνω στο μαγαζί και είναι παρούσες 4 κοπέλες. Εμφανισιακά δεν με ενθουσίασε καμία. Πέρασα με ένα μελαχρινό μιλφ ονόματι Μαρίνα ρωσικής καταγωγής που μου είπε ότι έχει 3 εβδομάδες στο μαγαζί. Οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν η Θεώνη που παχυνε πολύ σε σημείο να μην την αναγνωρίσω. Μια μικρή σε ηλικία Εμμυ καλό πρόσωπο αλλά αρκετά γεμάτη και μια τελευταία όνομα Ειρήνη αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 30 μέτρια εμφανισιακά. Στα του αγώνα μασάζ μέτριο πιο πολύ χαιδεμα. Όταν ήρθε η ώρα για εκτόνωση με ρώτησε τι πρόγραμμα θέλω. Μου είπε ότι προσφέρει το κλασικό φραπέ άνευ καλαμάκι στα 50 ευρώ και body too body στα 80 ευρώ. Εγώ ο τρόμπας επειδή δεν είχα ξανακάνει το body too body Και επειδή είχα 80 ευρώ για πέταμα διάλεξα το δεύτερο. Εν κατακλείδι λίγο τρίψιμο με το σώμα της φοροντας μόνο το κιλοτάκι με εμένα μπρούμυτα μετά γύρισμα και παίξιμο με το χέρι και χαιδεμα στα αρχιδια μέχρι που τελείωσα. Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 40 λεπτά. Φυσικά πεταμένα λεφτά όπως το περίμενα αλλά το κάτω κεφάλι έφαγε το πάνω κεφάλι. Δεν πειράζει όμως υγεία να έχουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Σας εύχομαι μια καινούρια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία!
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Να φανταστείς ότι δεν την αναγνώρισα και ρώτησα την Μαρίνα μέσα στο δωμάτιο αν είναι όντως η παλιά Θεώνη. Κρίμα πάντως πιο πολύ για την ίδια.Η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα οτι Θεωνη ξανα γυρισε στην δουλεια...και δεν ειχα την πεποιθηση οτι θα το εκανε...την πετυχα προ 2μηνου περιπου σε μαγαζι στα δυτικα μαλλον με την οικογενεια της...Και αυτο που αντικρισα ειναι μια κοπελιτσα στο 1.60 σχεδον 100 κιλα με εναν κωλο τεραστιο και κοιλιες να κρεμονται...καμια σχεση με την Θεωνη που ειχα γνωρισει προ ετων....Αν τωρα ξανα γυρισε σε αυτη την κατασταση....Κριμα...γιατι ηταν Vfm και τα εξτραδακια της τα εκανε...και καλη ηταν μεσα στο δωματιο...
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Γεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.823
- Πόντοι
- 34.538
Γιατι ειναι μπουφος και βλακας ρε φιλε?Γεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.
Αυτος τη χυνει δωρεαν,ενω εμεις που πληρωνουμε ειμαστε οι εξυπνοι?
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 932
- Πόντοι
- 96
Δηλαδή σου βγηκε ένα κατοστάρικο το deepthroat του θανάτου?Γεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.404
- Πόντοι
- 7.095
Χρόνια πολλά ΑίσωπεΓεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.
Θυμηθηκες μετα απο καιρο συμφωνα με τα λεγομενα σου να κανεις αναρτηση και δεν θυμασαι το ονομα?Τι να πω ρε φιλε....μετα απο τετοιο τσιμπουκι που λες οτι σε εκανε και δεν θυμασαι το ονομα?Γεια σας παίδες. Πριν καιρό πήγα Βάνα, μεσημέρι. Πήρα μια κοντή, μικρούλα, δεν θυμαμαι όνομα. Καβλακι, μασαζακι της πλάκας. Γύρισμα, με ένα 50αρικο ακόμα, τρελό τσιμπούκι, ήπιε κάθε σταγόνα, ωραία φάση από ένα σχεδόν εικοσάχρονο. Μετά μπανάκι μαζί και πίπα στα όρθια. Την είδα πάλι μετά από ένα μήνα με τον γκόμενο... Χαχαχαχα τον μπουφο... Κρίμα... Αν και από όσα είδα είναι κι αυτός τούρμπο βλάκας... Οι λεπτομέρειες παραλείπονται. Μικρη, κοντή έτοιμη για σούβλισμα... Δεν ξέρω αν κόμη είναι εκεί. Αλλά άξιζε. Μιλάμε deepthoat του θανάτου.
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 247
- Πόντοι
- 21
Αχ παιδιά, είμαι μέλος χρόνια. Πηγαίνω στα μασάζ χρόνια. Θεσσαλονίκη 15 συναπτά. Αθήνα βρέθηκα 2 χρόνια επίσης συνέχεια. Έχω κάνει μασάζ με πάρα πάρα πολλά κορίτσια. Ναι δεν θυμάμαι το όνομα της. Θα έπρεπε; Ούτε γκόμενα μου είναι ούτε και θα το επεδίωκα. Και θα μπορούσα. Απλά πληροφοριακά.
Επίσης ο γκόμενος χαζός γιατι καμαρωνε, και κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα. Η μικρή ακόμη και μπροστά του έπαιζε το μάτι της κανονικότατα.
Ναι εκατό ευρώ και πίπα του θανάτου. Να σου πω κάτι φίλε που ρώτησες. Είναι πολλά. Στην Αθήνα με 80 έκανα στο σπίτι και με φανταστικά μουνια. Τώρα ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν έχω ανάγκη τα φράγκα, τα βγάζω άνετα, τα δίνω άνετα κοινώς στ αρχιδια μου. Και 200 να έλεγε θα τα έδινα γιατί έτσι ήθελα.
Μην είστε τσάμπα μάγκες, έγραψα σήμερα έτσι για πλάκα και αν γράψω πάλι πάλι για πλάκα θα είναι. Τα γαμησια και τα μασάζ είναι δικά μου όχι κάποιου άλλου, αν μπορείτε να πληρώνετε και να γαμάτε γιατί η ζωή είναι ελάχιστη. Κι αν μπορείτε να γαμάτε χωρίς φράγκα πάλι να πληρώνετε και να γαμάτε.
Αυτά είχα να πω και καλή χρονιά σε όλους όσοι ψάχνεται μουνι για διασκέδαση.
Επίσης ο γκόμενος χαζός γιατι καμαρωνε, και κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα. Η μικρή ακόμη και μπροστά του έπαιζε το μάτι της κανονικότατα.
Ναι εκατό ευρώ και πίπα του θανάτου. Να σου πω κάτι φίλε που ρώτησες. Είναι πολλά. Στην Αθήνα με 80 έκανα στο σπίτι και με φανταστικά μουνια. Τώρα ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν έχω ανάγκη τα φράγκα, τα βγάζω άνετα, τα δίνω άνετα κοινώς στ αρχιδια μου. Και 200 να έλεγε θα τα έδινα γιατί έτσι ήθελα.
Μην είστε τσάμπα μάγκες, έγραψα σήμερα έτσι για πλάκα και αν γράψω πάλι πάλι για πλάκα θα είναι. Τα γαμησια και τα μασάζ είναι δικά μου όχι κάποιου άλλου, αν μπορείτε να πληρώνετε και να γαμάτε γιατί η ζωή είναι ελάχιστη. Κι αν μπορείτε να γαμάτε χωρίς φράγκα πάλι να πληρώνετε και να γαμάτε.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 206
Σ'ωραίος και μάγκας...!Αχ παιδιά, είμαι μέλος χρόνια. Πηγαίνω στα μασάζ χρόνια. Θεσσαλονίκη 15 συναπτά. Αθήνα βρέθηκα 2 χρόνια επίσης συνέχεια. Έχω κάνει μασάζ με πάρα πάρα πολλά κορίτσια. Ναι δεν θυμάμαι το όνομα της. Θα έπρεπε; Ούτε γκόμενα μου είναι ούτε και θα το επεδίωκα. Και θα μπορούσα. Απλά πληροφοριακά.