Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.973
- Πόντοι
- 446
Γεια σου ρε Μπελλα με τις μπαλλες σου ...και το χαιδεμα για μασαζ...αλλα το δευτερο μερος κορυφη!
Ο Παναγιώτης την προτείνει πάντως....Καλησπέρα σε όλους
Γνωρίζει κανείς πρόγραμμα για Ηλεκτρα από Μαριάννα; Αξίζει;
Υπήρχε περίπτωση να έχει κοπέλα και να έλεγε "μην την πάρεις, δεν είναι καλή";Ο Παναγιώτης την προτείνει πάντως....
Ε καλά ναι έχεις δίκιοΥπήρχε περίπτωση να έχει κοπέλα και να έλεγε "μην την πάρεις, δεν είναι καλή";
Φίλε εγώ προτείνω με όλο το σεβασμό να κόψεις τα φρουτάκια γιατί κανένας δεν έχει καταστραφεί από τον αγοραίο έρωτα αλλά πολλοί έχουν καταστραφεί από τον τζόγοΚαλημερα!
Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!
Εχεις πμΥπήρχε περίπτωση να έχει κοπέλα και να έλεγε "μην την πάρεις, δεν είναι καλή";
Τηλέφωνο στις πρώτες σελίδες του τοπικ του elegance.Και... κάτι ακομα, μπορεί κάποιος να μου πει για το elegance? Είναι στην διπλανή πολυκατοικία από το aqua/golden spa? Και αν υπάρχει τηλέφωνο!
Ουτε καν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου φρουτακια, ουτε εχω παει εκει, δεν ξερω πως γινεται να μου εστειλαν κ τι μπορει να σημαινει οτι εχουν ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...Φίλε εγώ προτείνω με όλο το σεβασμό να κόψεις τα φρουτάκια γιατί κανένας δεν έχει καταστραφεί από τον αγοραίο έρωτα αλλά πολλοί έχουν καταστραφεί από τον τζόγο
Το crystal Αγίου Δημητρίου 118 είναι φρουτάκια
Χωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..υπάρχει κανένα μασατζιδικο για μασάζ μόνο χωρίς πετσέτες και εσώρουχα?
Ανοιχτο είναι φίλε μου , κοσμος παει και ερχεται ενημερωση μηδεν!Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς να μου πει αν έκλεισε το aqua? Έχω πάρει τηλέφωνο στον μήνα Νοέμβριο 4 φορές και δεν απάντησε κανείς! Δείχνει να κάνει εκτροπή το νούμερο αλλά δεν υπάρχει απάντηση!
πολλαπαιδιά στον Εύοσμο.. στην Σμύρνης άνοιξε ένα amma massage.. ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;
Αδερφέ κανονικό μασάζ ειναιπαιδιά στον Εύοσμο.. στην Σμύρνης άνοιξε ένα amma massage.. ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;
σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΑδερφέ κανονικό μασάζ ειναι
Από το site τους δεν προκύπτει τπτ πονηρό