Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.973
Πόντοι
446
Γεια σου ρε Μπελλα με τις μπαλλες σου ...και το χαιδεμα για μασαζ...αλλα το δευτερο μερος κορυφη!

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
351
Πόντοι
21
Πέρασα εν τέλη με την Κλειω. Η αλήθεια είναι δεν θα συμφωνήσω με το σχόλιο που το είδα μετά. Μέχρι να σπάσει ο πάγος ήταν κάπως άβολη η φάση, αλλά μετά που πιάσαμε λίγο την πάρλα όλα καλά. Στο δεύτερο μέρος ναι θέλει ενίσχυση, αλλά θα ξαναπροτιμηθει. Παρουσες ήταν Ίριδα,Μπελλα και μια ακόμα που δεν θυμάμαι όνομα ως προς την Κλειω λεπτή,μικρό κωλαρακι,στήθος μικρό. Το πρόσωπο δεν σε βγάζει την πουτανα. Σαν κοπέλα της διπλανής πόρτας μου φάνηκε εμένα. Από αυτά που διαβάζω και είδα στα μαγαζιά δεν υπάρχει τίποτα το αξιόλογο. Αν δεν ανοίξει ένα ακόμα μαγαζί να αυξηθεί και πάλι ο ανταγωνισμός με νέες κοπέλες δεν θα αλλάξει. Αυτές που έρχονται πάλι δεν φέρνουν κάτι το ιδιαίτερο. Έκανα και ένα πέρασμα και από elegance με Νταρια. 90€ το μόνο που άξιζε είναι η πίπα. Πιο body to body δεν ξέρω. Απλά βρήκανε και καλά το στρώμα με λίγο χάιδεμα από τα ψεύτικα βυζια της και σε λένε 90€. Εκεί και αν παίζει κλέψιμο χρόνου. Μάλλον πρέπει να μπεις με σοφία για μασάζ και μετά με τις άλλες για το δεύτερο πρόγραμμα. Δεν ξέρω αλήθεια

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
566
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους
Γνωρίζει κανείς πρόγραμμα για Ηλεκτρα από Μαριάννα; Αξίζει;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.532
Πόντοι
736
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!
Φίλε εγώ προτείνω με όλο το σεβασμό να κόψεις τα φρουτάκια γιατί κανένας δεν έχει καταστραφεί από τον αγοραίο έρωτα αλλά πολλοί έχουν καταστραφεί από τον τζόγο

Το crystal Αγίου Δημητρίου 118 είναι φρουτάκια

Συνημμένα

• IMG_0849.jpeg
    IMG_0849.jpeg
    261,3 KB · Εμφανίσεις: 12

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς να μου πει αν έκλεισε το aqua? Έχω πάρει τηλέφωνο στον μήνα Νοέμβριο 4 φορές και δεν απάντησε κανείς! Δείχνει να κάνει εκτροπή το νούμερο αλλά δεν υπάρχει απάντηση!

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Και... κάτι ακομα, μπορεί κάποιος να μου πει για το elegance? Είναι στην διπλανή πολυκατοικία από το aqua/golden spa? Και αν υπάρχει τηλέφωνο!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.392
Πόντοι
456
Και... κάτι ακομα, μπορεί κάποιος να μου πει για το elegance? Είναι στην διπλανή πολυκατοικία από το aqua/golden spa? Και αν υπάρχει τηλέφωνο!
Τηλέφωνο στις πρώτες σελίδες του τοπικ του elegance.

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Φίλε εγώ προτείνω με όλο το σεβασμό να κόψεις τα φρουτάκια γιατί κανένας δεν έχει καταστραφεί από τον αγοραίο έρωτα αλλά πολλοί έχουν καταστραφεί από τον τζόγο

Το crystal Αγίου Δημητρίου 118 είναι φρουτάκια
Ουτε καν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου φρουτακια, ουτε εχω παει εκει, δεν ξερω πως γινεται να μου εστειλαν κ τι μπορει να σημαινει οτι εχουν ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
258
Πόντοι
1
υπάρχει κανένα μασατζιδικο για μασάζ μόνο χωρίς πετσέτες και εσώρουχα?
Χωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.692
Πόντοι
3.487
Κανένα νέο από Εβίτα κανείς ? Ανανεώθηκε ? Άκουσα κάτι για βυζάρες

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.251
Πόντοι
736
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς να μου πει αν έκλεισε το aqua? Έχω πάρει τηλέφωνο στον μήνα Νοέμβριο 4 φορές και δεν απάντησε κανείς! Δείχνει να κάνει εκτροπή το νούμερο αλλά δεν υπάρχει απάντηση!
Ανοιχτο είναι φίλε μου , κοσμος παει και ερχεται ενημερωση μηδεν!
Προσωπικα ενημερώνω μονο σε πμ γιατι οι τζαμπατζηδες γινανε περισσοτεροι.
Για να δουμε τωρα , θα εχουμε κανενα νεο;
Εχουμε τπτ νεο στο μαγαζί;

gio1981_

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
42
Πόντοι
0
παιδιά στον Εύοσμο.. στην Σμύρνης άνοιξε ένα amma massage.. ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
98
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom